tiistai 3. syyskuuta 2024

Rasismia vai ei, kas siinäpä vasta vihreä kysymys!

Suomen Vihreät on linjannut käsityksiään rasismista. Sitä ovat heidän mukaansa seuraavat asiat: 1. pakolaiskiintiö on laskettu alhaisimmalle tasolle mitä koko 2000-luvulla on nähty, 2. vastaanottoraha on pienennetty minimiin, vaikka YK on suositellut sen nostamista ja 3. hallitus rajoittaa paperittomien oikeutta välttämättömään terveydenhuoltoon.

Wikipedian mukaan "rasismi on syrjintää ihmisen etnisen ryhmän tai muun syntyperään liittyvän seikan perusteella. Rasismi voi olla ajattelutapa tai toimintaa – ihmisryhmä voidaan arvottaa ihonvärin tai kansalaisuuden perusteella alempiarvoiseksi kuin muut ryhmät, tai häneen kohdistetaan rotusyrjintää."

Kun nyt tarkastellaan Vihreiden näkemyksiä Wikipediasta löytyneen määritelmän valossa, voidaan todeta, ettei yksikään heidän listansa kohdista ole rasismia. Kyse ei nimittäin ole syntyperään liittyvästä syrjinnästä, eikä ihonvärin tai kansalaisuuden perusteella ihmisryhmien asettamisesta alempiarvoiseksi, eikä etenkään ihmisiin kohdistetusta rotusyrjinnästä. 

Sen sijaan kyse on ennen kaikkea taloudellisissa vaikeuksissa olevan julkisen sektorin menojen hallinnasta nyt ja pidemmällä aikavälillä. Ensimmäisessä kohdassa tämä tarkoittaa vastaanotettavien kiintiöpakolaisten määrän suhteuttamista tähän tarkoitukseen käytettävissä olevaan rahamäärään, ja toisessa sekä kolmannessa kohdassa kyse on liian suureksi osoittautuneiden houkutustekijöiden supistamisesta, jotta Suomen vetovoima suuria kuluja aiheuttavalle sosiaaliturvaperusteiselle spontaanille elintasomaahanmuutolle pienenisi.

* * *

On vaikea ymmärtää, mihin Vihreiden ajattelu perustuu. Ja vielä vaikeampaa on käsittää, miksi he haluavat - jopa keksittyä rasismia tekosyynä käyttäen - lisätä Suomeen suuntautuvaa humanitaarista maahanmuuttoa. 

Suurten kustannusten lisäksihän sitä kautta tulleisiin maahanmuuttajiin liittyy ja on liittynyt Suomessa ja muualla Euroopassa niin paljon negatiivisia asioita (esimerkki, toinen ja kolmas). Siis sellaisia kuin seksuaali- ja väkivaltarikosten sekä suoranaisen terrorismin lisääntyminen. Ja siksi sen volyymiin on syytä kiinnittää huomiota, mikäli haluamme pitää kiinni yhteiskuntamme keskeisistä piirteistä. 

Tästä syystä on kysyttävä, että eivätkö Vihreät puolueena tai edes yksittäiset vihreät ihmiset ole huomanneet näitä seikkoja. Siis sitä, että Iso-Britanniassa osa kansasta on noussut tätä kehitystä vastaan? Ja itäisessä Saksassa koko poliittinen kenttä meni juuri viikonloppuna uusiksi kansan vastustaessa yhteiskuntansa maahanmuutosta johtunutta nopeaa muutosta? Tai että Tanskassa ja Ruotsissa jopa sosiaalidemokraatit ovat ymmärtäneet aiemmin harjoitetun maahanmuuttopolitiikkansa olleen järjetöntä. 

Jos kyse tosiaan on ymmärryksen puutteesta, niin mikä ihme estää suomalaisia vihreitä ymmärtämästä. Sekö, että heille ideologia on todellisuutta tärkeämpää? Vai ovatko he älyllisesti epärehellisiä tai yksinkertaisesti vain tyhmiä? 

58 kommenttia:

  1. Viimeiseen lauseeseen voisi vastata, että voivat olla molempia, mutta kaiken taustalla lienee toive saada maahanmuuttajista puolueelle äänestäjiä ja myöhemmin heistä jopa kansanedustajia ja ministereitä. Hiipuva kannatus synnyttää epätoivoisia pyrkimyksiä, vaikka kirkasotsaisimmat saattavat muuta väittää. Onneksi Eurooppa alkaa herätä tästä painajaisesta ja alkaa toimia tavalla, jolle tavallinen kansa antaa tukensa, mutta onko jo liian myöhäistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. enpä usko, koska aivan vastaava ideologia oli voimassa myös silloin, kun Virheät kamppaili suurimman puolueen asemasta joskus v.niinistön puhis kaudella. Ja ylipäätään koko 2000 luvulla

      Poista
    2. On liian myöhäistä, ainoa keino estää Suomi muuttumasta paskastaniksi on estää pikipäitä lisääntymästä Suomessa, max 1 lapsen politiikka jos halutaan olla niinkin humaaneja.. niin ja sitten kehareiden palauttaminen lähtömaihinsa.

      Poista
  2. Niin, turhapaikanhakijoita kohdellaan hakijan rodusta riippumatta aivan samalla lailla, ja tollaset avustusrahat, kotouttamiset sekä paperittomien hoidot ovat identtiset sen turhapaikan hakijan rodusta riippumatta, oli hakija sitten neekeri tai arjalainen.

    Eli kyseessä ei sit mitenkään voi olla rasismista. Virheät vain haluavat toimia kaikessa Suomea ja suomalaisia vastaan. Mutta miksi? Noh ehkä siksi koska suomalainen valkoinen heteromies on "vallassa" heidän käsityksensä mukaan yhteiskunnassa ja se tilanne on tuhottava keinolla millä tahansa, vaikka sitten pitäisi tuhota koko Suomi.

    Sisäinen ristiriita on myös se, että Suomen asukaslukua kehareilla lisätessään myös kulutus ja päästöt lisääntyvät vastavasti ja luontoakin pitää tuhota uusien asuin ja muiden rakennusten tieltä. Tämä ei tietenkään kiinnosta Virheitä pätkääkään.

    VastaaPoista
  3. "On vaikea ymmärtää, mihin Vihreiden ajattelu perustuu."
    Vihreys ja ajattelu ovat toisiaan kompensoivia tekijöitä.
    Vihreys on paremmuusrooli, näin pyhität itsesi...

    VastaaPoista
  4. Ne voivat hölöttää mitä sattuu, kun niillä on valtakunnan suurimmat mediat takanaan.

    VastaaPoista
  5. Noh, olen rasisti, myönnän. Se johtuu elämän kokemuksesta: Ne kohtaamiset, joita olen elämäni aikana kokenut mustien kanssa ovat olleet leimaavia.
    Ja tekstit. Esim. fat i'm darra:n puutaheinää kirjoitukset eivät anna positiivista kuvaa afrikkalaisen ajattelukyvystä.

    VastaaPoista
  6. Olen useammankin kerran yrittänyt selittää vihreiden äänestäjille käsitettä "syy-seuraussuhde", mutta minulle on kerrottu olevani ilkeä ja paha ihminen, kun tuon esille päätösten/toimien kielteisiä seurauksia. He itse ovat kuulemma positiivisia ihmisiä, ja keskittyvät siten vain positiivisiin puoliin. Kun tämän ymmärtää, ei tarvitse enään ihmetellä, miksi vihreät ajavat kerta toisensa jälkeen Suomelle epäedullista politiikkaa, kunhan siitä löytyy edes jokin positiivinen puoli, johon ajatuksensa voi keskittää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja useimmiten se ainoa positiivinen puoli on ihan pelkkää tunnehömppää, tuntuu hyvältä ja hienolta, mutta ei sitä oikeasti reaalimaailmassa ole lainkaan vaan vaarallista, hyödytöntä, haitallista ja eritoten kallista. Ihan tuulella käyviä tunnevammaisia koko vihervasemmisto.

      Poista
  7. Vihreät ovat pelkkiä fanaattisia myrkyn kylväjiä koko sakki. Esimerkiksi luontoasiat ovat vihreille vain silloin merkityksellisiä jos pääsevät suojelemaan jotakin mahdollisimman vahingollista ja joka paikkaan levinnyttä räähkäeläintä, kuten sutta tai valkoposkihanhea ja aiheuttamaan täten maaseudun ihmisille ja heidän omaisuudelleen vahinkoa.

    Esimerkiksi erittäin uhanalainen naali ja sen olemassaolo ei ole vihreitä koskaan kiinnostanut, KOSKA SE ON TÄYSIN HARMITON ELÄIN IHMISILLE!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viherkommarit olisivat Suomen tuho, jos he saisivat enemmän valtaa.

      Poista
    2. Kannattaa muistaa vihreiden fanaattisesti ajama muinainen, ainakin nuorten mielestä, biopolttoainehullutus joka tuhosi miljoonia hehtaareja sademetsää ja eläinten asuma biotooppeja. Ne on nyt mennyttä, ei tule enää takaisin. Sama on tämä tuulivoimahullutus joka tullaan tulevaisuudessa näkemään samanlaisena ympäristörikoksena kuin silmänkantamattomiin yltäneet palmuöljy plantaasit.

      Poista
  8. Vähä-älyinen intersektionaalinen feministi ja fanaatikko Ohisalo oli vihreiden kannatukselle katastrofi, ja palavasilmäinen Sofia Virta jatkaa jotakuinkin samalla älyvapaalla tyylillä, joten hyvältä näyttää. Kohta puolue on marginaalinen lilliputti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kannata nielaista vielä. Ikinä ei voi olla varma minkälainen on seuraava hallitus ja siitä eteenpäin olevat.

      Poista
    2. Mitä tulee valtion menoja, so. ULKOMAANVELKAA kasvattaviin toimiin, kuten asylum-taikasanalla maahamme tunkeutuvat pakolOiset ja ylimpien globalistiroistojen suuri ilmastohuijaus kaikkinen lievepetoksineen (kuten ns. päästökauppa, jossa Suomea odottaa miljardien lasku), niin viherkommarit näyttävät siinä suhteessa olevan kommunisti Paavo Arhinmäen (https://hikipedia.info/wiki/Paavo_Arhinm%C3%A4ki) klooneja so., että valtionvelkaa ei tarvitse maksaa takaisin.

      Poista
    3. Mitä useammin Yle marssittaa ajankohtaisstudioon Sofia Virran ja Tytti Tuppuraisen, sen parempi! Ja mitä enemmän siellä älyttömyyksiään laukovat, aina vaan parempi. Tosin entinen presidentti J. K. Paasikivi on todennut, että suomalaiset on poliittisesti lahjaton kansa. Taitaa valitettavasti olla totta, ainakaan mitään edistystä äänestyskäyttäytymisessä ei tapahdu ja Yleen uskotaan kuin pukki suuriin sarviinsa.

      Poista
    4. Alkaa olla se ja sama mikä puolueistamme on hallitusvastuussa. Kaikki ne ajavat kansalle vahingollista politiikkaa.

      Miksi niin?

      Koska kaikki puolueet hyväksyvät taloutemme ja turvallisuutemme tuhoamisen vihreällä siirtymällä, EU-jäsenyydellä, suomalaisella korruptiolla (esim. Sote), kehitysavulla ja muukalaisten maassaolon ja juhlien kustantamisella.

      Kaikkein masentavimmasta esityksestä vastaavat Perussuomalaiset. Muiden puolueiden linja kyllä tiedettiin, mutta ei sitä, että persut tulevat pettämään äänestäjänsä näin julkeasti. He ovat nyt pettäneet äänestäjänsä jo kaksi kertaa. Onhan se eräänlainen saavutus sekin, mutta vei uskon poliitttiseen ratkaisuun.

      Mitä jää jäljelle? Eipä paljoa. Olemme periaatteessa samassa tilanteessa kuin britit - emme toki vielä käytännössä niin syvällä, mutta suunta on vakaasti sinne.

      Poista
    5. Taidat elellä ihan omassa todellisuudessasi ja demokratiassasi, jossa yksi puolue voi sanella yksin, mitä hallitus tekee. Ja kun näin ei ole, kiukuttelet sille puolueelle, eli persuille, jotka tosissaan vievät asioita järkevämpään suuntaan.
      Mulle kaikki heti nyt ! Byää !

      Poista
    6. Kas siellähän se persup*skiainen taas nostaa päätään - sinun puolueesi teot on nähty. Koita saada vähän laajempi kuva tilanteestamme, vai eikö persun aivot siihen riitä?

      Poista
    7. Senilix taas antaa oman "historiallisen" selityksensä. asioihin. Selityksen josta kuultta läpi virhevasemmiston sammumaton persuviha.

      Poista
    8. Sinä ja sun eri vasemmistos. Et sitten seuraa, mitä esim. Englannissa tapahtuu?

      Poista
    9. Ai ne perkeleen persut siellä englannikin riehuu vai? Sitäkö yrität sanoa?

      Poista
  9. Uhrirooliin samaistumisesta saatava voimaantuminen on vahvinta huumetta mitä alitajunta voi tietoisuudelle antaa, ja koska kaikki uhrit ovat alitajunnassa viattomia, seurauksena on se että uhriajatteluun taipuvainen mieli on myös taipuvainen ottamaan oikeuden omiin käsiinsä.

    Perusnarsismin vammoistahan tuollaisessa on noin niinkuin yleisesti ottaen kysymys, ja tällaiset psyykenominaisuudet eivät suinkaan ole hyvinvoivasta maailmasta vähenemään päin. Samaan mekanismiin kuuluu toisaalta kaikki se elämyksenmetsästys -- jollaista myös viehtymys kaikkeen erilaisuuteen on -- ja joka myös on olemuksellinen osa "vihreitä" elämäntuntoja, joita politiikassa myös "arvoina" tunnustetaan.

    On tietysti turhaa ja usein hieman hupaistakin, että "vihreään" politiikkaan suhtaudutaan vakavasti, ikään kuin sitä pitäisi tai edes voitaisiin käsitellä teidollisen, päämäärärationaalisen ajattelun raamituksissa. -- Ei, ei, ei, se on pelkästään tunnustuksellista ja ilmaisullista, ei päämäärärationaalista ajattelua.

    Jos meille olisi edes jossain koulussamme opetettu että elämämme tärkein kasvuvaihe on kehitys "objektin" roolista terveeksi toimijasubjektiksi, olisimme vähän vahvemmilla niin omien kuin yhteiskunnassa yleisemmin esiintyvien mielialojen tunnistamisessa ja tulkitsemisesa. Jos meille olisi opetettu sosiologian alkeita -- eroa ilmaisullisen ja instrumentaalisen käyttäytymisen välillä -- emme yrittäisi turhaan tulkita "vihreää" ajattelua järjen eväillä.

    YK on ihan oma tragediansa joka kertoo omaa kieltään siitä miten vähän länsimaailmakaan on onnistunut maailmansodan traumoja purkamaan. Se järjestö ei päämäärärationaalisesti pystyisi toimimaan vaikka valtavista, kaikkea ajattelua vääristävistä traumoista joskus selvittäisiinkin. Monikulttuurisuuden varaan ei oikeasti pystytä ainoatakaan ihmisyhteisöä rakentamaan. Kaikissa liian eritasoisista ryhmistä koostuvissa yhteisöissä yhteisömoraali romahtaa kauttaaltaan kaikkein heikoimpien tasolle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nih, kyse on peliteoriasta, joka selittää paljon

      Poista
  10. Selitys on yksinkertaisesti se, että Vihreistä on tullut nuorten vihaisten naisten puolue. Nuoret vihaiset naiset uskovat fanaattisesti siihen, että kaikki mitä valkoiset kulttuurit ovat luoneet on absoluuttista pahaa ja siten he hurraavat kaikkea muuta absoluuttisena hyvänä. Esimerkiksi islamia. Nuorten vihaisten naisten kanssa ei voi väitellä järkiperusteisesti, koski juuri järkiperäisyys edustaa em. "valkoista absoluuttista pahuutta", jonka nuoret vihaiset naiset ovat julistaneet absoluuttiseksi vihollisekseen ja mikään muu ei tyydytä nuorten vihaisten naisten vihaa kuin kaiken valkoisen kulttuurin luoman täydellinen tuhoaminen. Kaikki muu on toissijaista. Kun valkoinen kuski ajaa raakun yli, vihamyrsky on valmis. Kun muslimit järjestävät massiivisen eläinrääkkäysorgian, vallitsee täysi hiljaisuus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naisia todella sortavaa sharia-lakia kannattavat muslimi-neekerit kyllä kelpaavat nuorille vihaisille naisille rattopojiksi yökerhoista.

      Poista
    2. Nuori vihainen nainen syntyy siten, kun se huomaa, ettei siitä olekaan prinsessaksi ja kaikki ne luokan tai kurssin tavoitelluimmat nuorukaiset eivät kiinnitä heidän kehopositiiviseen olemukseensa positiivista huomiota. Katkeruus ja viha käyvät käsikynkkää.

      Poista
    3. Ihan joku aika sitten muslimit tappoivat yli 200 kristittyä vanhusta, miestä, naista ja lasta Burkina Fasossa. Kukaan ei pöyristynyt eikä vaahdonnut somessa ja televisiossa päiväkausia, mutta raakuille järjestettiin Helsingissä surusaatto.

      Poista
  11. Jos hyvin käy, seuraavan hallituksen Suomessa muodostaa kok, ps, kepu, kd.
    Jos huonosti käy muodostajat ovat kok, sdp, kepu, rkp.

    Vihreitä ei enää välttämättä tarvita ja he tietävät sen itsekin. Tässä yksi syy miksi pitää olla esillä keinolla millä hyvänsä.
    Toinen seikka on kyvykkyys. Vihreillä ei ole kyvykkäitä henkilöitä ja nykyinen puheenjohtajakin on lähinnä muodollisesti pätevä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vihreitä ei tarvita yhtään mihinkään.

      Poista
    2. Mutta puppugeneraattori toimii Virralla uskomattomalla teholla. Puhemylly on ehtymätön, aivan ohisalo- luokkaa.

      Poista
    3. Tämä marginaalipuolue saa suhteettoman paljon tilaa mediassa.

      Poista
  12. Eräs Suomen viherkommarien idioottimaisimpia luomuksia on Suomen susilaki:
    Jos lampaankasvatuksesta ainakin osan toimeentulostaan saava maanviljelija ampuu hänen lammasaitauksessaan lampaita raatelevan suden, niin hän voi joutua "metsästysrikoksesta" puoleksi vuodeksi "kiven sisään", puhumattakaan niistä lukemattomista suomalaisista, joiden muita kotieläimiä kuten koiria sudet tappavat jatkuvasti. Susihan tunnetusti tappaa tilaisuuden tullen monikertaisen määrän saaliseläimiä heti tilaisuuden tullen.

    Asfaltinharmailla city-viherkommareilla Arkadianmäen turvallisessa graniittibunkkerissaan - jos koskaan ovat edes metsässä käyneet - ei näytä olevan minkäänlaista ymmärrystä maaseudun ihmisten karusta arjesta, myötätunnosta puhumattakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sul on nyt asiat väärinpäin, eli ihmiset hoitakoot asiansa ja lampaansa ja kaiken niin, etteivät sudet pääse tappamaan niitä.

      toisinsanoen susilla on olemassaolon oikeus siinä missä ihmisillä, pikipäistä puhumattakaan.

      Poista
    2. Itärajan takana riittää susille lääniä, ja jos susi tulee asumusten lähelle tai peräti pihapiiriin, niin ei muuta kuin kuula kalloon. Joku järki nyt pitää olla hölmölässäkin. Aggressiiviset koiratkin lopetetaan.

      Poista
    3. Joidenkin arvioiden mukaan Venäjällä on 50000-60000 sutta, joiden määrää on koetettu vähentääkin, mutta tällä hetkellä siihen tarkoitetut rahat tarvitaan Putinin sotakassaan.

      Poista
    4. 1800-luvun lopulla silloisen senaatin viisaalla päätöksellä susista alettiin maksaa tapporahaa. Sudet saatiinkin hävitettyä lähes sukupuuttoon, paitsi mitä tuli silloin tällöin itärajan yli.
      Sen jälkeen syrjäseutujen lapset saattoivat kulkea turvallisin mielin kouluun ja maaseudun ihmiset voivat laiduntaa lehmiään ja lampaitaan ilman susien pelkoa. Naiset ja lapset saattoivat mennä marjastamaan ja sienestämään ilman susien pelkoa - toisin kuin nykyisin, kiitos viherkommarien idioottimaisen, ihmis- ja kotieläinvihamielisen susilain.

      Poista
    5. Susi, ja sekin ilmeisesti puoliksi koira, tappoi ihmisen viimeksi 1880-luvulla. En siis pitäisi sitä kovin isona riskinä ihmiselle. Siitä huolimatta susia pitää tappaa suunnitelmallisesti siten, että ihmisen pelko pysyy niiden kollektiivisessa muistissa.

      Suomen luontoon susi joka tapauksessa kuuluu. Ja on vieläpä hyötyeläin jo senkin takia, että vähentää hirvi- ja kauriskantoja, joiden takia useita ihmisiä kuolee vuosittain.

      Poista
    6. Kun sudet hiippailevat ihmisten pihapiireissä ja tappavat lampaita ja koiria, ne eivät pelkää riittävästi ihmistä. Jos sudet alkavat rajoittaa ihmisten elämää ja muodostavat riskin esim lasten turvallisuudelle, ne pitää hävittää.
      Luontoonhan ne kuuluvat ja saavat toki siellä olla, kunhan pysyvät riittävän etäällä ihmisistä.

      Poista
    7. Eine kuules proffa hirviä ja kauriita metsästä ne sudet, ei suinkaan. Niiden kanssahan joutuu joskus jopa juoksemaan saliin perässä. Helpompi se on käydä laitumella olevien lampaiden kimppuun ja tappaa niitä, vaikka koko lauma. Ne lampaat kun ei juokse kovin kauas karkuun sieltä laitumelta. Ja hirvi perkama saattaa jopa potkaista ja siinä pian hukka perii. Se lammas on paljon helpompi saalis. Sehän on jo nähty useasti.
      Huru-ukko

      Poista
    8. Tosiasiassa susi ei käy mielellään hirven kimppuun. Ainoastaan kun on pakko, tai muuten nääntyy nälkään. Hirvi voi vahingoittaa sutta niin pahasti että se loukkaantumisen jälkeen nääntyy nälkään ja sudet tietävät sen.

      Poista
  13. Vihekommarit ovat Helsingissä tukevasti vallankahvassa. Heidän sormenjälkensä näkyy mm. seuraavasti:
    "Maahanmuutosta aiheutuvat Helsingin SOTE-kustannukset ovat tähtitieteelliset",
    https://oikeamedia.com/o1-212200
    Samoin Helsingin katuja terrorisoivat uusuomalaisten johtamat katujengit ovat viherkomarien erikoissuojeluksessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiintoinen kysymys on, kuinka suuri osa koko maamme sotekustannuksista on asylum-taikasanalla maahamme tunkeutuneiden aiheuttamia - niin suuri kun poru onkin siitä, miten maamme valtaisa sote-rahoitusvajaus saadaan peitetyksi.

      Poista
    2. Orpohan lupasi tämän laskettaa, kun Pauli Vahteran asiantuntevasti tekemä rätinki ei kelvannut hänelle eikä suomalaiselle medialle, vaan se vaiettiin kuoliaaksi. Sen sijaan että pääministeri puuhailee rasismikoulutuksen parissa, olisi viisaampaa lunastaa lupauksensa. Ja varsinkin sen jälkeen katsoa, mihin tällä maalla oikeasti on varaa.

      Poista
  14. Jos vihreät haluavat ajaa politiikkaa joka perustuu enemmän heidän haavekuvaansa monikulttuurisesta yhteiskunnasta kuin reaalisiin faktoihin. Se heille sallittakoon.
    Hyväksymmehän me tälläkin blogilla slava Ukraina fanituksen.
    Kyse on samanlaisesta ilmiöstä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko siellä Pietarissa lämmintä? täällä on. Jokainen ukrainalaisten tappama ryssä on pois niistä jotka uhkaavat meitä, varsin loogista "fanitusta" se.

      Poista
  15. Kuten kolumnissa aivan oikein todettiin, tuon vihreiden esittämän valituslistan yksikään kohta ei kertonut rasismista. Sen sijaan lista itsessään kerto kehnosta ajattelusta ja epärehellisestä käsitteiden käytöstä.
    Ei olisi samaa mieltä siitä, että on vaikea ymmärtää, mihin vihreiden ajattelu perustuu. Kyllä se perustuu mitä ilmeisimmin uskonnollissävyiseen dogmatismiin. Sen sijaan on vaikea ymmärtää, että kouluja käyneet ihmiset noin huonoon ja epärehelliseen ajatteluun lankeavat. Tietysti on niin, että nuo propagandaesitykset ovat puolueen kellokkaiden kätten työtä, mutta miksi kukaan ajattelemaan kykenevä moisia kellokkaita seuraa, se on minulle arvoitus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin ja kaikki kritiikki maahanmuuttopolitiikkaa vastaan on rasismia. Jumankekka, rasismikortin esiin vetäminen on pettämätön konsti yrittää hiljentää debatti, kun perusteluja ei ole ja huomaa jäävänsä alakynteen. Valitettavasri televisiossa emme kunnon väittelyjä näe, koska Yle ei niitä halua esittää. On vain yksi totuus ja sen nimenomaan kertoo meille Yle. Kuinka kauan kansa nielee kaiken ilman kakisteluja? Itse olen lopettanut kyseisen kanavan uutis- ja ajankohtaistarjonnan seuraamisen jo pari vuotta sitten. Ei kestä hermot.

      Poista
    2. "Sen sijaan on vaikea ymmärtää, että kouluja käyneet ihmiset noin huonoon ja epärehelliseen ajatteluun lankeavat."

      Nämä meidän humanistisesti koulutetut naisihmiset eivät ole perinteisessä mielessä kouluja käyneitä, siihen he ovat liian tyhmiä, vaan he ovat opetelleet ulkoa oppisisältöjä, siihen he ovat riittävän sitkeitä, ja siten läpäisseet tutkintonsa. Heidän "tieteelliset" tutkimuksensa ovat poliittisia pamfletteja joihin he ovat kopioineet luennoitsijoiden materiaalia ja "tieteellisenä tutkimusmenetelmänä" on käytetty "ohjaavaa kyselevää keskustelua" tai "vaikuttamaan pyrkivää kyselytutkimusta". Ei heidän älynsä olisi riittänyt takavuosikymmenten oikeaan koulujen käymiseen.

      Poista
  16. Vihreän kasvatuksen tulos?

    IS tänään

    Oululaiskoulu kieltää therianit – rehtori sai tarpeekseen: ”Tunnillakin konttaillaan ja mau’utaan”

    Oululaiskoulun lattiat muuttuivat likaisiksi. Syyksi paljastuivat eläimiksi identifioituvat lapset, jotka eivät suostu käyttämään kenkiä. Therian-ilmiö näkyy jo useissa suomalaiskoulussa.

    https://www.is.fi/perhe/art-2000010670861.html

    Artikkelista poimittua

    Uusi lukuvuosi oli vasta aluillaan, kun oululaiskoulun rehtori sai jo tarpeekseen.
    Hän lähetti elokuun lopussa oppilaiden vanhemmille Wilma-viestin, joka sisälsi selkeän käskyn: kouluun ei saa tuoda leluja, eikä sinne pukeuduta roolivaatteisiin.
    ...
    – Me tiedetään, että joissain Etelä-Suomen kouluissa se on jo jonkinasteinen ongelma. Me ajateltiin puuttua siihen heti ja tehdä selväksi, että koulu on opiskelua ja koulua varten. Roolileikit kuuluvat vapaa-aikaan.
    ...
    ...
    – Pienten oppilaiden on hankala tehdä ero välitunti- ja tuntikäyttäytymisen välillä. Se on sellaista, että tunnillakin konttaillaan, mau’utaan ja miu’utaan tai haukutaan, rehtori kertoo.

    – Lapset myös juoksentelevat ulkona sukkasillaan, kun eiväthän eläimet käytä kenkiä. Sitten he tulevat likaisilla ja märillä sukilla sisään, hän jatkaa.

    Koulun sisätiloissa ei käytetä kenkiä, joten törkyinen lattia sotkee muidenkin oppilaiden sukat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuohan pitäisi heittää alasti ulos tarpeilleen. Siinä kun kynsivät maahan kuoppaa asiointia varten, voipi rooli tipahtaa päältä helposti.

      Poista
    2. Yle tänään

      Nuoret ovat tuoneet leikkiaseita kouluun, kertoo poliisi

      Leikkiaseita on esitelty koulussa ja niillä on myös uhkailtu muita oppilaita.

      https://yle.fi/a/74-20109057

      Artikkelista poimittua

      Tapauksia on sattunut poliisin mukaan ainakin Vantaalla ja niistä on tehty ilmoitus hätäkeskukseen.

      Jokaiseen uhkaukseen suhtaudutaan vakavasti ja ne voivat pahimmillaan aiheuttaa mittavan poliisioperaation, Itä-Uudenmaan tiedotteessa kerrotaan. Leikkiaseellakin uhkailu voi täyttää rikoksen tunnusmerkistön, poliisi huomauttaa. Ampuma-asetta muistuttavan esineen hallussapito yleisellä paikalla on kielletty järjestyslaissa.

      Poista
    3. Mihin olemme menossa? Ei näytä hyvältä. Jos isukki-äidykki antaa lapsen pitää jotain kisumisunaamaria kotona päässä, se vielä menee mutta koulussa ollaan koulun tavalla, vaikka kuinka identifioituisi isä-äitioletetun mielestä vaikka miksi.

      Poista
  17. MTV uutiset tänään

    Teinit vaativat 14-vuotiaita uhrejaan anelemaan polvillaan anteeksi – nöyryytykset kuvattiin videolle

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/teinit-vaativat-14-vuotiaita-uhrejaan-anelemaan-polvillaan-anteeksi-noyryytykset-kuvattiin-videolle/9000086

    Artikkelista poimittua

    Poikajoukko nöyryytti ja pahoinpiteli 14-vuotiaita viime vuonna Espoossa.

    Teinipoika oli pelaamassa koripalloa, kun paikalle marssi toinen, hieman vanhempi teinipoika kasvot naamioituina. 15-vuotias poika asettui 14-vuotiaan eteen uhkaavasti ja vaati tätä polvilleen maahan.

    Vanhempi poika pakotti nuoremman pojan rukoilemaan ja pyytämään anteeksi eräältä kaveriltaan. Vanhempi poika videoi nöyryytyksen ja puhui mahdollisesta kostosta.

    Teon jälkeen 15-vuotias lähetti videon kahdelle kaverilleen ja liitti saatteeksi 14-vuotiasta halventavan tekstin.
    ...
    ...
    Taas vaadittiin polvistumista

    Uhri kertoi olleensa kaverinsa kanssa kirjastossa, kun viiden heille entuudestaan tuntemattoman pojan joukko lähestyi heitä. Ensin porukka kyseli heiltä vapeja ja sitten he yrittivät ottaa uhrin skuutin.

    Tämän jälkeen naamioitunut poika väitti, että uhri olisi puhunut pahaa hänen kaveristaan ja porukka alkoi vaatia, että hän polvistuisi ja pyytäisi anteeksi. Uhri kertoi vastanneensa, ettei edes tunne poikaa, josta hänen väitettiin puhuneen pahaa.

    Yksi pojista löi nyrkillä ja avokämmenellä uhria pään alueelle. Hän myös piteli uhria kauluksesta kiinni samalla, kun muut poikaporukasta videokuvasivat tapahtumia.
    ...
    Poikajoukko pahoinpiteli uhria myös toistamiseen kirjastossa, mutta tällöin 15-vuotias oli kauempana. Hän oli ainoa rikosoikeudelliseen vastuuseen joutunut, sillä muut poikajoukossa olivat alle 15-vuotiaita tai jäivät tuntemattomiksi.

    Rikokset tapahtuivat Espoossa toukokuussa ja lokakuussa 2023.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liekö olleet sitä herrakansaa, joka pakolaisleirillä on pitänyt toisia palvelijoinaan ja joiden esi-isät ovat hiellä ja verellä rakentaneet Helsingin?

      Poista
  18. Yle tänään

    Vasemmistoliiton puheenjohtajaksi pyrkivä Gashaw Bibani on saanut tuomion törkeästä talousrikoksesta

    Vasemmistoliiton johtoon pyrkivä Gashaw Bibani sai seitsemän kuukauden ehdollisen vankeusrangaistuksen vuonna 2018 Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa.

    https://yle.fi/a/74-20109108

    Artikkelista poimittua

    Tuomion mukaan Bibani toimi siivouspalveluja tarjoavan yrityksen toimitusjohtajana ja hallituksen jäsenenä.

    Yritys asetettiin kesällä 2013 konkurssiin, joka raukesi varojen puutteessa. Yhtiöllä oli velkaa noin 42 700 euroa.

    Tuomion mukaan Bibani oli siirtänyt yrityksen pankkitililtä yhteensä 47 000 euroa itselleen tai lähipiirilleen automaattinostoina, käteisnostoina, tilisiirtoina sekä käyttämällä yhtiön pankkikorttia yhtiölle kuulumattomiin menoihiin.

    Yritys ajautui maksuvaikeuksiin vuonna 2012. Käräjäoikeuden mukaan Bibanin menettely pahensi yrityksen maksukyvyttömyyttä olennaisesti.

    VastaaPoista
  19. En löytänyt enää éilisen uutista jossa oli lopussa näin "Satonen myöntää, että tarveharkinnan poisto on kokoomuksen pitkän linjan tavoite" menikö sanat oikein en ihan varma vai poistiko lehti tuon kun oli jossain is il hs akselilla kun puhuttiin rkpeen vaatimuksista kai

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa, mutta (toivottavasti) syntyvien keskusteluketjujen seurantaa helpottaisi, mikäli käytettäisiin nimimerkkejä tai nimeä. Pyydän myös noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!