lauantai 16. lokakuuta 2021

Islamilaisten terrori-iskujen aalto edellyttää eurooppalaisilta rehellisyyttä

Islamistinen terrorismi leimasi kuluneen viikon viimeiset arkipäivät. Euroopassa norjantanskalainen käännynnäinen ampui jousipyssyllä ihmisiä kuoliaaksi ja Britanniassa somaliterroristi puukotti parlamentaarikon kuolleeksi. Talebanin valtaan jokin aika sitten siirtyneessä Afganistanissa taas tapahtui ISIS-järjestön kymmenien ihmisten kuolemaan johtanut terrori-isku moskeijaan.

Euroopan kannalta näistä ylivoimaisesti merkittävin tapaus saattoi olla parlamentaarikon murha. Sen myötä eurooppalainen islamistinen maahanmuuttajaterrorismi saavutti politiikan korkeimman tason, mikä saattaa havahduttaa maanosamme presidentit, ministerit ja parlamentaarikot ymmärtämään maahanmuuttopolitiikkansa aiheuttaman uhan myös heille itselleen.  

Afganistanin osalta viimeisin isku ei ollut suinkaan ainutlaatuinen, vaan siellä yhden äärimuslimijärjestön saamaa valtaa haastaa - jos mahdollista - vieläkin äärimmäisempi muslimijärjestö. Jos saan ennustaa, tulee jälki olemaan veristä myös jatkossa ja sen roiskeet ulottuvat aikanaan myös eurooppalaisiin yhteiskuntiin turvapaikanhakijavirtojen ja kiintiöpakolaisjärjestelmien mukana.

Tämä kaikki edellyttäisi meiltä eurooppalaisilta yhteiskuntamme ja poliittisen toimintaympäristömme rehellistä arviointia. Siis selvittää vastauksia sellaisiin kysymyksiin kuin onko nykyisessä maahanmuuttopolitiikassamme jotain korjattavaa tai onko meillä ja etenkin maahan saapuvilla kehitysmaalaisilla riittävät henkiset ja taloudelliset resurssit siihen, että uuseurooppalainen väestö sopeutuu yhteiskuntaamme sen sijaan, että jälkimmäinen sortuisi niskoilleen ottamansa taakan alle. 

Kun kysymyksiin on sitten saatu rehelliset vastaukset, on aika ryhtyä - edelleen rehellisellä mielellä - tekemään niistä johtopäätöksiä. Ja mikäli niistä seuraa loogisia toimenpiteitä, toteuttaa ne tinkimättömyydellä rehellisyydellä.  

JK 18.10.2021 kello 20.05. Norjalainen terroristi ei ollut väitteistään huolimatta ilmeisesti kääntynyt muslimiksi. 

Aiempia ajatuksi samasta aihepiiristä:
Norjalainen terroristi muistutti huonon maahanmuuttopolitiikan riskeistä
Afganistanin terrori-isku ja Maria Ohisalon tehtävät
Nyt Yle alitti jopa itse asettamansa riman

15 kommenttia:

 1. Nyt proffan teksti lipsahti mielestäni vähän lapselliseksi. Siis miten politiikka ja rehellisyys ovat koskaan liittyneet toisiinsa? Rehellistä arviointia monokulttuuria ja yhden sekarotuisen hallintolampaiden katrasta ajavien elitistiglobalistien toimista saa odottaa kuin lapsi oikeaa joulupukkia.

  Media on samojen globalistien hyppysissä. Se innostuu meuhkaamaan kuinka yhden natsin hyppypotku silmille räkivän narkkarin päähän on pelottava esimerkki äärioikeiston vakavasta uhasta demokratialle, mutta mitkään islamistien veriset teot eivät voi uhata "eurooppalaisia arvoja". Tämänkaltaisessa absurdissa maailmassa rehellistä politiikkaa vaativan ääni kuulosta ikävä kyllä päiväkotiharjoittelijan lespaamiselta taaperoille.

  VastaaPoista
 2. Eikös nuo ole jo havahtunut siihen uhkaan, kun pelkureita ovat niin nuolevat muslimien perseitä kumartelun ohessa parhaansa mukaan ja halveksuvat sekä potkivat suomalaisia tehden hyvin selväksi ketkä ovat ykkösiä suomessa jotteivat vaan suututtaisi noita.

  VastaaPoista
 3. Ei pidä unohtaa ilmastonmuutoksen ja koronan tuottamaa ahdistusta. Juurisyihin on puututtava eli lisää rahaa syrjäytymisen estoon ja rakenteellisen rasismin kitkemiseen monikulttuurisin arvoin.

  VastaaPoista
 4. Mikään ei muutu niin kauan kuin suurin osa etujoukon asemaan itsensä kohottaneista kokee, että kannustimet (urakehitys, raha ja valta) ovat heidän nykylinjansa puolella. Instituutiot ovat luutuneet tuottamaan tietynlaisia henkilökohtaisia etuja tietynlaisille ihmisille. Ne pystyvät myös hyvin pitkälti eristämään itsensä reaalimaailmasta ainakin ennen seuraavaa talousromahdusta, sotaa tai 9/11-mittaluokan terrori-iskua.

  VastaaPoista
 5. Tulee käymään päinvastoin. Mitä hirveämpiä terroritekoja tehdään, sitä tiukemmin monikulttuurisuuden ihannoimiseen tunnustuksellista riippuvaisuutta tuntevat "sivistyneet" ihmiset pitävät oman ajattelunsa lähtökohdista kiinni.

  Se on yksi uhriajattelun katalimmista ansoista ja seurauksista. Mitä suurempia ovat uhrit joita jonkin tunnustuksen nimissä annetaan, sitä vahvemmaksi kasvaa tarve pitää kiinni niistä "arvoista" jotka ovat uhreja vaatineet. Sitä tilannetta, että yhtäällä kasvavat ruumispinot ja toisaalla myönnettäisiin, että ollaan oltu totaalisesti väärässä, ei tule.

  Terrorismiin suhtaudutaan kuin se olisi jokin sinänsä ikävä mutta väistämätön ja siksi välttämätän sivuoire kansallisvaltioiden monikulttuuristumisprosessissa. Kuvitellaan, että se kuuluu asiaan, mutta että siitä päästään yli kunhan joskus saavutetetaan puolin ja toisin kulttuurisen sopeutumisen aste. Sitä mahdollisuutta, ettei sellaista koskaan saavuteta, vaan edessä on vain lisääntyvää sosiaalista häiriötä ja vanhojen eurooppalaisten kansallisvaltioiden sisäinen hajoaminen ja romahdus, sitä ei yksinkertaisesti pystytä ajattelemaan.

  Niin monet ajassa elävät sosiopsyykkiset voimat -- kulttuurinen narsismi -- ovat niin vahvoja, ettei "älyllisesti rehellisillä" yksilöillä ole mitään mahdollisuuksia muuttaa "vallitsevia arvoja". Niin monta niin taitavaa psykoanalyytikkoa ei maailmasta löydy, että uhriajatteluun ankkuroituneet mielet, jotka ihan tosissaan paasaavat "ihmisarvosta ja -oikeuksista" mitenkään selviäisivät tunne- ja ajatussotkuistaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut, ei natsisaksakaan antautunut
   vaikka loppu oli ollut näkyvissä jo kauan.

   Poista
  2. Uhriajattelun voimaannuttava vaikutus perustuu nimenomaan uhrirooleihin samaistumiseen, ja natsi-Saksan tapauksessa tällainen samaistuminen toteutui kansallismielisinä yhteistuntoina kun Hitler oli saarnannut vakuuttavasti sitä miten Saksaa oli kohdeltu kaltoin ja Saksalla oli oikeus ottaa kohtalonsa omiin käsiinsä. -- "Saksa" oli se uhri, joka oli joutunut kärsimään, ja koska kaikki uhrit ovat psykologisessa mielessä viattomia ja syyttömiä, heillä oli oikeus nousta ja oikaista kärsityt vääryydet...

   Tämä uhrirooleihin samaistumisen syvyyspsykologia on jotakin joka pitäisi yleisesti ymmärtää paljon paremmin. Uhriajattelu toteutuu aina hienoissa aatteellisissa kulisseissa -- kuten se juuri nyt toteutuu "ihmisarvo- ja -oikeusideologioiden" nimissä. Jos uhri-ideaan samaistujat itse noteeraisivat esimerkiksi sen tavan, jolla kaikki uhriajattelu on aina samaistumista johonkin "ideaan" -- johonkin nimettyyn ryhmään, johonkin nimettyyn ismiin, joihinkin nimettyihin arvoihin -- ja kaikki "loukkaantuminen" on aina puolestaloukkaantumista, he voisivat ehkä edes hieman ymmärtää, miten kavalasta syvyyspsykologisesta ansasta on kyse. ja ehkä ne niin voisivat edes hieman kyseenalaistaa sitä tapaa jolla he etsivät ja kokevat voimaantumista uhrisamaistumisista.

   Uhrirooleihin samiastumisella on taustallaan aikamme kulttuurinen narsismi, mutta se on sitten jo paljon syvempää itseanelyysia yhteisötasolla vaativa sosiopsyykkinen kuvio.

   Poista
 6. Suomessa ei tarvitse pelätä. Olemme ylimaalisen suojeluksessa oleva kansa joka hyvyydellään ja suvaisevaisuudellaan kääntää pahat hyviksi. Jos nyt jotakin sattuisi tapahtumaan, niin sehän kohdistuisi tietenkin rasisteihin tai natseihin. Eihän terroristi valitse kohteeksi hyviä suvaitsevaisia. Jotakuinkin näin ajattelevat poliitikot ovat ohjaksissa nyt ja suurimman oppositiopuolueen johtajakin on samoilla linjoilla. Ei tarvitse olla kummoinenkaan kristallipallo niin se kertoo että terroristi ei erottele hyviä ja pahoja länsimaisia erikseen. Kaikki me länsimaiset olemme kohteita,,vihreä tai punamusta, mielestään hyvä tai erittäin hyvä,,ei väliä olet maalitaulu seuraavassa iskussa. Ei Turun torillakaan kysytty oletko suvaitsevainen vai et, puukosta tuli.

  VastaaPoista
 7. Näistä tulijoiden toimista voi vielä mainita Ruotsin pommiräjäytykset asuintaloissa samoin kuin konetuliaseilla ampumiset ihmisten ikkunoiden läpi asuntoihin.
  Lisäksi muistuu mieleen Ruotsin jengien huumerikollisuus ja rikollisten väliset jatkuvat ampumiset, joissa lapsetkin saavat osumaa tai se tyttö, joka kuoli harhaluoteihin.
  Näitä kaikkia Suomen "vastuullinen" media pyrkii pimittämään mutta onneksi on vaihtoehtoisia kanavia.

  Nyt sitten jo Suomessakin ollaan tilanteessa, että ihmiset saavat pelätä puukonheiluttajia kaupungilla tai ulkomaalaisten raiskauksia Ruotsinlaivoilla.
  Ja mitä tulevaisuudessa? Ainakin Suomessa vihervasemmisto ja ns. suvaitsevaiset haluavat näitä lisää Suomeen.

  Puola ja baltian maat rakentavat Kreikan ja Unkarin tavoin raja-aitaa estääkseen näitä ylijäämätulijoita pääsemästä Eurooppaan.
  On hienoa, että edes joillakin on tervettä itsesuojeluvaistoa ja tekevätkin sen eteen jotain, että Eurooppa säilyisi ja säästyisi jatkuvalta terrorilta.

  Toivottavasti seuraavissa eduskuntavaaleissa ihmisten silmät ovat avautuneet ja osaavat äänestää ehdokkaita, jotka pyrkivät suojelemaan meidän kulttuuriamme ja elämäntapaamme.

  VastaaPoista
 8. Joskus sitten joku viherpolitiikko joutui kurdin puukottamaksi. Vihreä puolusihteeri hakattiin ulkomailla. Pari kotomaista esimerkkiä, että saattaa osua omaan nilkkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä kumpikaan oppinut yhtikäs mitään, vaan molemmat jatkavat mokutus-uskonnon pappeina.

   Vaan onhan se toki inhimillisesti katsoen todella rankka suoritus astua myöntämään julkisesti olleensa Hyödyllinen Idiootti, joka on edesauttanut omaa tuhoaan.

   Poista
 9. No milloin ajattelit alkaa rehelliseksi ja todeta että esim. maanpetokselliset vihreät stalinistit ovat toiminnallaan kansanmurhia tukevia ISIS-kollaboraattoreita joiden tappaminen missä tahansa on itsepuolustusta sekä jokaisen armeijan käyneen velvollisuus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja koskas ajattelit lähteä tappamaan vai onko se armeija jäänyt käymättä, kun siihen sopii vedota?

   Poista
 10. Norjan islamilainen neuvosto on sitä mieltä, ettei käännynnäismuslimi ollut oikea muslimi. Yle kertoi.

  Kaikista haavoittavimmassa asemassa oleva somalimuslimi kävi Englannissa kirkossa. En ole vielä nähnyt, mitä Englannin islamilainen neuvosto asiasta sanoo.

  VastaaPoista
 11. Euroopassa tanssitaan jostain tuntemattomasta syystä islamistien ja monikultturistien ehdoilla, ja niitä tukemaan on valjastettu koko valtamedia ja valtavirtanarratiivi, EU:n ylintä määräysvaltaa unohtamatta.
  Ilmankin pärjäisimme loistavasti.

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!