tiistai 7. toukokuuta 2024

Putinin kätyriksi paljastuneesta Tarja Cronbergista tuli Vihreiden Bäckman

Jokainen suomalainen taitaa tuntea dosentti Johan Bäckmanin Putinin Venäjän kätyriksi eli suomalaiseksi maanpetturiksi. Eilinen päivä toi sitten suomalaisten tietoisuuteen toisen kaikille tutun nimen samaan kerhoon. Kyse on Vihreiden entisestä puheenjohtajasta Tarja Cronbergista, joka asuu nykyisin Ruotsissa.

Olin hiukan yllättynyt siitä, ettei Yle tehnyt eiliseen pääuutislähetykseensä juttua Cronbergin kiinnijäämisestä, vaan kuittasi tapauksen mainitsemalla, että asiasta on löydettävissä nettiartikkeli. Ehkä tämä johtuu siitä, että tämä venäläisten Vihreä kätyri asustelee nykyisin Ruotsissa.

Tapaus on sikäli yllättävää, että Vihreissä on vaikuttanut myös poliitikkoja, joilla on ollut hyvin tiukka linja suhteessa Venäjään ja sen johtoon. Toisaalta en lähtisi etsimään erityisen suurta isänmaallisuutta puolueesta, joiden kädenjälki näkyy erityisesti suomalaisessa haitallisessa maahanmuutossa, maallemme kalliiksi tulevissa ylikansallisissa ympäristöpoliittisissa ratkaisuissa sekä aivan viimeiseksi ylikansallisen verotusoikeuden ajamisessa.

Siksi oli hyvä, että puolueen näkyvät poliitikot - kuten puheenjohtaja Sofia Virta ja kansanedustaja Atte Harjanne - ymmärsivät irtisanoutua Cronbergin bäckmanilaisista touhuista. Toivon mukaan tämä asenne yhdistää kaikkia suomalaisia vihreitä.

Tapauksen surkeimman ulostulon teki Aleksanteri-instituutin johtaja Markku Kangaspuro, joka piti Cronbergin toimintaa tutkimuksellisesti perusteltuna. Eikä asiaa suinkaan paranna - vaan pikemminkin sen sanojan tyhmyyttä korostaa se, että Cronberg on instituutin vieraileva professori. 

Lisäksi Kangaspuro totesi, että entinen Vihreiden puheenjohtaja "on hyvin avoimesti kertonut pitävänsä henkilökohtaisella puolella yhteyksiä venäläisiin tutkijoihin, niin kuin aika moni tutkija tekee". Vaikka asia lieneekin juuri näin, se ei millään tavalla oikeuta Cronbergin osallistumista Putinin propagandatilaisuuksiin, joissa yhtenä esiintyjänä on ollut itse diktaattori. 

Nähtäväksi jää, millä tavalla Cronbergin toiminta vaikuttaa suomalaiseen politiikkaan. Ainakin Vihreät puolueena on toiminut oikein, eikä entinen puheenjohtaja ole enää vuosiin osallistunut sen päivänpoliittiseen toimintaan. 

Toisaalta varsin monen suomalaisen mielissä puolue on harjoittamansa politiikan seurauksena leimaantunut lähtökohtaisesti epäisänmaalliseksi ja sellaisena epäluotettavaksi vallanpitäjäksi. Tämä käsitys lienee saanut nyt vahvistusta.

36 kommenttia:

  1. Mitä sitten, kuinka paljon poliitikoissa on suomea tuhoavien globalistien kätyreitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, yksi Putinin kätyri pystyttiin löytämään, loput >1000 onkin FEF:n kätyreitä.

      Poista
    2. Mitä opimme? Suomea vastaan pitää kätyröidä "hyvien" puolella.

      Poista
    3. Kai sinä olet toimittanut nimiluettelon Venäjän FSB:lle.

      Poista
  2. Vihreä puolue = vihreä päältä, punainen sisältä. Napanuora entiseen emopuolueeseen ja itänaapuriin ei ole kaikilta katkennut vieläkään ja lämpimien tunteiden kohteeksi on nyt otettu myös palestiinalaiset eli vasemmiston kanssa on yhteiset suosikit ja inhokit.

    VastaaPoista
  3. Jos yhteydenpito venäläisiin suomalaisten tutkijoiden ja tutkimuksen kannalta on niin tärkeää, niin miksi se yhteydenpito tapahtuu salakähmäisesti? Onko yliopistojen ym laitosten mahdotonta julkaista julkisesti näkyville kutsut, kieltäytymiset ja osallistumiset? Kun vielä yliopistot markkinoivat edistävänsä ja vaativansa avoimuutta, niin nyt heillä olisi oiva tilaisuus osoittaa sitä vaatimaansa avoimuutta.

    VastaaPoista
  4. Eilisestä A-studiosta käytiin läpi Venäjän hybridisotaa ja sabotaasi iskuja sekä myös kätyrin toimintaa.
    Ohjelmasta voi katsastaa Harjanteen lausunnon mutta mielenkiintoisin aihe alkoi kohdassa 28:00 min.

    Siinä käsiteltiin aihetta "Hyvinvointivaltio remonttiin" eli "Millaiseen hyvinvointivaltioon meillä on varaa?"
    Dosentti Jari Ehrnrooth ja tutkimusprofessori Heikki Hiilamo keskustelevat.
    Kuultiin Ehrnroothilta terveitä näkemyksiä ja Hiilamon uskontunnustus.

    https://areena.yle.fi/1-66930183

    VastaaPoista
  5. Vihreäthän on aina syytelleet muita samoista asioista mihin itse ovat syyllistyneet. Eikä se ole heidän fanaattisia kannattajia haitannut yhtään. Vieläkö muistatte ajan jolloin Tarja Cronberg oli vihreiden puheenjohtaja ja samaan aikaan ajeli itse savuttavalla dieselmaasturilla. Tulemme jatkossakin vihreiden puolelta näkemään ja kuulemaan kaikenlaisia älyttömyyksiä!

    VastaaPoista
  6. Lapsellista touhuu, jos joku osallistuu johonkin seminaariin, oli järjestäjä kuka tahansa, mitenkään merkitse sitä, että seminaariin osallistuja jakaisi seminaarin järjestäjän mielipiteet ja arvomaailman. Tämä yleisellä tasolla.

    Vaikka ns. vihaan Vihreitä, niin miten joku 80 vuotias ämmänkuvatus voisi olla joku desantti?

    Ehkä Gronberg onkin Supon lähettämä agentti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkein vaarattomimmalta näyttävä saattaa olla kaikkein vaarallisin. Venäläiset osaavat tämän pelin suomalaisia kalastajia eli tsuhnia paremmin.

      Poista
    2. "Kaikkein vaarattomimmalta näyttävä saattaa olla kaikkein vaarallisin. Venäläiset osaavat tämän pelin suomalaisia kalastajia eli tsuhnia paremmin." - He hee tarkottaneeko tämä, että ne maanhiljaset toreilla ja turuila ovat kamalai VEnäjän agentteja :)

      Poista
    3. Venäjän toiminnan logiikasta saa hyvän kuvan lukemalla Keir Gilesin kirjan "Venäjän sota jokaista vastaan". Sen luettuaan ymmärtää, miksi jopa "joku 80 vuotias ämmänkuvastus" on merkittävämpi kuin äkkiseltään luulisi.

      Poista
    4. Joo, ajattelin kirjoittaa jotain samansuuntaista.
      Toivottavasti Gronberg on Supon lähettiäs, luulen kuitenkin että hän "Etyk-hengessä" yrittää toimia muka jonkinlaisena rauhanrakentajana.

      Poista
    5. Hyödyllinen idiootti.

      Poista
  7. Sitäpaitsi eihän ny missään pelissä, kuten vaikka tässä ulkopoliittisessa pelissä ja taktikoinnnissa SAA OLLA TYHMÄ JA ENNALTA-ARVATTAVA!!

    Nimenomaan pitäiskikin sekoittaa Putinin joukkojen mietintämyssyä vaikka salaa lähettämällä eri konferensseihin kaikenlaisii soluttautujia ja agentteja LOL, vaikka nämä sitten julkisesti teilattaisiin

    Tämähän on itsestään selvää taktiikkaa, esim. josta syystä Trump on ainakin ulkopolitiikassa parempi kuin Biden (eli Trump on "arvaamaton") kun taas Biden on ennustettavissa (sanotaan) , eli tällöin etu siirtyy heti vastapuolelle

    VastaaPoista
  8. Cronberg oli 13 vuotta Rauhanliiton puueenjohtajana. Avustuksilla elävänä kattojärjestönä se sai esim. vuosiksi 2019-2020 ulkoministeriöltä 1,4 miljoonaa euroa kansalaisjärjestöjen viestintä- ja globaalikasvatushankkeisiin ja vuonna 2020 yleisavustusta 120.500 euroa. EU on avustanut sen Rauhankoulua vuonna 2019 420.00:lla eurolla. Tähän liittyen lainaus Rauhanliiton sivuilta: "Toteutettavat projektit käsittelevät globaalikasvatuksen ja kehitysviestinnän keinoin muun muassa iIlmastonmuutosta, sukupuolten välistä tasa-arvoa ja siirtolaisuutta monipuolisista näkökulmista. Tulevissa hankkeissa tulemme näkemään ainakin kestävän kehityksen liikuntatapahtumia, radio-ohjelmia sekä tarinankerronnan festivaalin."

    Onkohan tässä taas ollut yksi Troijan hevonen? Onneksi uusi hallitus on lopettanut huhtikuussa tällaisten avustusten kuppaamisen valtiolta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kalergi-suunnitelma7. toukokuuta 2024 klo 16.38

      En tunne Rauhanliittoa, mutta Suomen Rauhanpuolustajat (https://liberalismi.net/wiki/Suomen_Rauhanpuolustajat) kuului niihin yhdistyksiin, joille aikoinaan Neuvostoliiton aseet olivat rauhanaseita ja läntisten maiden puolustusvoimilla oli pelkästään sota-aseita! Ainakin osalle jäsenistä Putininkin aseet lienevät edelleen "rauhanaseita".

      Poista
  9. Miksi valtio ylläpitää Aleksanteri-instituuttia? "Töissä" siellä noin 30 "tutkijaa". Lienee reliikki YYA-ajalta.

    VastaaPoista
  10. Pt-Media otgti esille mitä sontaa venäjällä kansalla tuutattaa valtakunnallisissa uutisissa, viimeksi uutiset tuutasi että Suuomen kansalaiset haluaa venäjän olevan heidän hallitsijansa. Tuollaista maata monet putinistit diggaa, hyi helkkari!

    VastaaPoista
  11. Kalergi-suunnitelma7. toukokuuta 2024 klo 13.52

    Edellä Ano klo 8.21 kysyi:
    "Mitä sitten, kuinka paljon poliitikoissa on suomea tuhoavien globalistien kätyreitä?"

    Vastaan, että pilvin pimein, noita saatanallisia maanpettureita, valeen ruumiillistumia!

    Niihin kuuluvat mm. vuosittaisissa Bilderberg-kokouksissa vierailleet (esim. Sanna Marin v. 2022, 2023) ja monet muut (kuuntelemassa ohjeistusta Bilderberg-sisäpiiriin kuuluvilta ylimmmiltä globalisti-roistoilta kuten mm. rosvoparoni Rockefeller'eiltä ja Wall Street'in pääpankkigangsteri Rotschildeilta, jotka orjuuttavat vähintäänkin läntistä maailmaa velkaponzi-rahajärjestelmällään ja ovat kaappaamansa entisen valtionpankin, nykyisen YKSITYIS-pankki Fed'in osaomistajia) sekä WEF'in kuusivuotisen koulutusohjelman suorittaneet (mm. Alexander Stubb; WEF'in perustaja-toimitusjohtaja Klaus Schwab kuuluu joko niiden jälkeläisiin, joista Jeesus aikoinaan sanoi: "Te olette isästä Perkeleestä" tai niiden, jotka joskus v. 800-1000 jkr. valitsivat kolmesta uskonnosta ainoan, joka siihen aikaan salli koronkiskonnan!), rosvoparoni Rockefellerin perustamaan Trilateraaliseen komissioon kuuluvat/kuuluneet kuten YLEN aikaisempi toimitusjohtaja Lauri Kivinen, joka tosin ei ole varsinaisesti poliitikko, mutta Ylellähän on läheinen kytkös politiikkaan.

    VastaaPoista
  12. Kalergi-suunnitelma7. toukokuuta 2024 klo 14.29

    Ruotsiin muuttanut putinisti Tarja Kronberg sanoo EU:n Venäjä-pakotteita ”ylilyönneiksi”,
    https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/e777ec30-549a-404a-8d37-400297482926

    VastaaPoista
  13. Kalergi-suunnitelma7. toukokuuta 2024 klo 14.35

    Uusi Hitler Jugend eli
    "Putinin nuorison johtajakultti

    Von Anselm Waldermann
    01.11.2007

    Joukkohäitä, sotaharjoituksia ja kyttäyshyökkäyksiä demokraatteja vastaan: Putinille uskollinen Nashi-nuoriso käyttää härskiä metodia Venäjän vaalikampanjan kiihdyttämiseksi. Kremlin tukema liike propagoi johtajakulttia - ja Venäjää Neuvostoliiton rajojen sisällä.
    ...
    Borovikov on Nashi-nuorisojärjestön hallituksen jäsen. Nashi tarkoittaa "meidän", ja se on jalkapallofanien käyttämä huuto, jolla he kannustavat Venäjän maajoukkuetta. Järjestöllä on tuhansia jäseniä eri puolilla maata - ja se on sokeasti omistautunut presidentti Vladimir Putinille.
    ...
    Organisaatio kasvaa valtavasti. Nashilla väittää olevan vähintään 100 jäsentä jokaisessa keskikokoisessa kaupungissa, joista suurin osa on 18-22-vuotiaita. Tänä vuonna Seliger-järvellä, 350 kilometriä Moskovasta luoteeseen sijaitsevalla kesäleirillä oli 10 000 nuorta Putinin kannattajaa.
    ...
    Myös varapääministeri Sergei Ivanov piipahti. Hänen viestinsä nuorille: Venäjä tarvitsee nuoria, silloin ei ole väestöongelmaa. "Jos kasvatatte lapsia, he auttavat teitä, joten ette tarvitse eläkkeitä." Kesäleirillä järjestettiin noin 30 pariskunnan joukkohäät - hääyönä punaiset teltat. "Kuka on raskaana?" kuului megafoneista. "Minä olen raskaana", Kremlin nuoriso huusi takaisin. T-paitojensa alla olevilla tyynyillä he mainostivat lisää lapsia. Leirin teltoissa ei ollut sukupuolierottelua.
    ...
    Se ei aina pysähdy tällaisiin typeriin tekoihin. Keväällä Nashi-aktivistit matkustivat EU-maahan Viroon ja kävivät kovia taisteluja poliisin kanssa. Tilaisuus oli neuvostosotilaan muistomerkin siirtäminen pääkaupungissa Tallinnassa. Moskovassa Nashin jäsenet seurasivat Viron suurlähettilästä joka käänteessä ja ryntäsivät lehdistötilaisuuteen. Myös Britannian suurlähettiläs joutui aktivistien kohteeksi. Koska hän oli osallistunut Venäjän opposition järjestämään konferenssiin, he piirittivät hänen toimistonsa ja yksityisasuntonsa.
    ...
    Jokainen Naschiin tuleva on kunnianhimoinen ja ahkera. Jäsenyys toimii uran kiihdyttäjänä. Nashin edellinen johtaja, 36-vuotias Vasili Jakemenko, on nyt hallituksen jäsen. Muutama viikko sitten hän aloitti vasta perustetun valtion nuorisoasiain komitean johtajana. Jopa tavalliset jäsenet hyötyvät heidän sitoutumisestaan. Tämänvuotisella kesäleirillä oli Gazprom-teltta, jossa saattoi hakea suoraan harjoittelupaikkaa valtion valvomalta energiayhtiöltä.
    ...
    Haluaako hän siis tarkistaa rajoja? Borovikov nauraa ja miettii pitkään. Sitten hän sanoo selvällä äänellä: "Emme halua miettiä uudelleen toisen maailmansodan jälkeen vedettyjä rajoja." Selkokielellä: Venäjän pitäisi laajentua yhtä pitkälle kuin Neuvostoliiton aikana.
    ...
    Entä nykyiset rajat? Pitäisikö ne kumota? "Monet venäläiset ja ukrainalaiset olisivat siitä iloisia. Mutta meidän on nähtävä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Ehkä jonain päivänä elämme taas yhdessä valtiossa."
    ...
    Kreml haluaa elvyttää IVY-maita.

    Erityistä tässä on se, että Borovikov ei ole vain oikeistolaisen nuorisoryhmän mielipiteen edustaja. Liike on Putinin laajennettu käsivarsi, ja sen politiikka on hallituksen virallinen linja."
    https://www.spiegel.de/politik/ausland/naschi-bewegung-der-fuehrerkult-der-putin-jugend-a-514204.html

    Translated with DeepL.com (free version)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kalergi-suunnitelma7. toukokuuta 2024 klo 17.05

      Em. artikkeli on vuodelta 2007, mutta olisi mielenkiintoista löytää tuore artikkeli Putin-Hitler Jugend'in toiminnasta nyt, kun Putinin brutaali valloitussota Ukrainassa on kestänyt jo yli kaksi vuotta.
      Joko Putin-Hitler Jugend laulaa "tänään meillä on Venäjä, huomenna koko maailma" ("heute gehört uns Deutschland
      Und morgen die ganze Welt“, kuten Hitlerin Wehrmacht-sotilaat aikoinaan)?

      Poista
    2. Naši alkaa olla jo menneen talven lumia, ei selvästikään ollut tarpeeksi kovuutta.
      Tässä on se todellinen Putler-Jugend:

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b2ae6364-76fe-41c2-90be-6bd3bcad1439

      Tuosta junnuarmeijasta ne seuraavat Moskovian johtajat tulevat.

      Poista
    3. No niin taas. Wef sitä, wef tätä. Oletko aivan varma että lähdekirjallisuutesi ei ole tuubaa?

      Poista
    4. Kalergi-suunnitelma7. toukokuuta 2024 klo 22.00

      WEF/Klaus Schwab, kirjoja:

      The Fourth Industrial Revolution
      Klaus Schwab
      Penguin UK, 3.1.2017 - 192 sivua

      Shaping the Future of the Fourth Industrial Revolution
      by Klaus Schwab, Satya Nadella - foreword, et al. Hardcover – November 6, 2018

      COVID-19: The Great Reset
      Book 1 of 2: The Great Reset | by Klaus Schwab and Thierry Malleret | Jul 9, 2020

      Stakeholder Capitalism: A Global Economy That Works for Progress, People and Planet
      by Klaus Schwab and Peter Vanham | Jan 27, 2021

      Young Global Leaders: Die Saat des Klaus Schwab (German Edition) by C. E. Nyder (Author) Kindle Edition


      Poista
    5. Kalergi-suunnitelma7. toukokuuta 2024 klo 23.12

      QroquiusKad'ille:
      Tutkija Ian Garner'in uutuuskirja on varmasti lukemisen arvoinen ja täydentää huomattavasti em. Der Spiegel -lehden artikkelin antamaa kuvaa siitä, kuinka nuorisojärjestöjen jäseniä kyllästetään Putin-propagandalla.
      Sekä aivopesulla että jopa lapsille annetulla sotilaskoulutuksella nuorisojärjestöjen jäsenistä kasvatetaan fanaatikkoja, jotka vastaavat Hitlerin
      Waffen-SS -sotilaita, uudelle uljaalle, Neuvostoliittoakin mahtavammalle Suur-Venäjälle elintilaa, "Lebensraum"ia valloittamaan: minne joskus venäläissotilas on saappaallaan astunut, se kuuluu venäläisille, putinistien mukaan!

      Poista
    6. Taaskaan joku essunsa hukannut ei osaa lukea. Voi ihan itsekin lukea wefistä, jos se toisten kertomana muuttuu salaliitoksi. Jos mediahiljaisuusessa pidettäviin Bildenberg-kokouksiin pääsee vain harvat ja valitut, voi syystäkin epäillä, ettei touhu kestä päivänvaloa.

      Poista
  14. Tässä panin merkille, että kun vihreiden puheenjohtaja Sofia Virta ja Atte harjanne irtisanoutuivat Cronbergin tekemisistä, niin valtamedia otti sen riemuiten vastaan. Kun taas perusuomalaisista joku ns. töppää, sitä jauhetaan kuukausitolkulla. SDP:llä taisi olla puoluesihteerinä joku kissankiduttaja ja hirttäjä ja polttaja, mutta senkin valtamedia painoi ikään kuin villaisella. Sitten valtamedia kehuu aina, että suhtautuu täysin puolueettomasti kaikkiin puolueisiin. Tässä kohtaa voi vaikka nauraakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äärivasemmistolainen sitoutumattomaksi itseään väittävä Turun Sanomat antoi sunnuntainumerossaan mt-tapaus Ohisalolle ilmaista mainosta tekemällä tuosta neurootikosta kokosivun jutun.

      Poista
  15. Kalergi-suunnitelma7. toukokuuta 2024 klo 16.08

    "puolueesta, joiden kädenjälki näkyy...maallemme kalliiksi tulevissa ylikansallisissa ympäristöpoliittisissa ratkaisuissa sekä aivan viimeiseksi ylikansallisen verotusoikeuden ajamisessa."

    Mikä on mm. Ruotsin ja Suomen viherkommarien suurimpien tyhmyyksien, kuten suuren ilmastohuijauksen ja sen liitännäispetosten alkuperä?

    Se on Rooman klubi, perustajinaan ja takapiruinaan planeettamme ylimmät globalisti-roistot kuten rosvoparoni Rockefellerit, Wall Streetin pääpankkigangsteri Rotschildit ja Sorokset sekä näiden tuhansissa laskettavat käsikassarat
    lakeijat:

    "ROOMAN KLUBI - ILMASTOUHAN ALKUPERÄ

    Kiertotalouden juuret löytyvät Barbara Wardin kirjasta Spaceship Earth (1966), jossa maapallo on suljettu järjestelmä, kuten avaruusaluksessa, jossa on rajalliset resurssit, jotka on käytettävä ja uudelleenkäytettävä. "Spaceship Earth - The Life Support System" on myös Rockefeller Brother Foundationin vuonna 1977 julkaiseman kirjan "The Unfinished Agenda" (Keskeneräiset suunnitelmat) otsikko, jota Rooman klubi on sittemmin edistänyt.

    Samana vuonna kun tämä kirja julkaistiin, Rooman klubin Walter Stahel loi kiertotalouden käsitteen. Rooman klubi on VAPAAMUURARILUOLA, joka perustettiin vuonna 1968 DAVID ROCKEFELLERIN tilalla Bellagiossa Italiassa. Jäsenkaarti on perinteinen kokoelma mahtipontisia uudistajia, joihin kuuluu valtionpäämiehiä, YK:n byrokraatteja, johtavia poliitikkoja ja hallituksen virkamiehiä, diplomaatteja, tiedemiehiä, taloustieteilijöitä ja suuryritysten johtajia. Kokoelma eri puolilta maailmaa, jossa on vahvasti mukana rikas länsimainen "eliitti". Tämä poliittinen loosi kokoaa yhteen myös Rockefeller-, Rothschild- ja Soros-sukujen monimiljardöörejä sekä Anders Wijkmanin kaltaisia poliittisia kameleontteja ja teollisuusmagnaatteja, kuten nyt jo edesmenneen öljyliikemiehen Maurice Strongin.
    ...
    MAURICE STRONG – MIES ILMASTOPELOTTELUN TAKANA
    Hän [Maurice Strongi] oli myös hyvä ystävä Rockefellerin kanssa, joka toimi Rooman klubin puheenjohtajana. Lisäksi hän oli mies, joka loi pelottelun ilmaston lämpenemisestä.
    ...
    Lisäksi Maurice Strong osallistui hallitustenvälisen ilmastonmuutospaneelin (IPCC) perustamiseen vuonna 1988 yhdistämällä Maailman ilmatieteen järjestö (WMO) ja UNEP. Fiksu veto oli tuoda WMO ja sen viralliset byrokraatit YK:n yhteyteen. Meteorologit pystyivät helposti viemään ja saattamaan poliitikkoja minne tahansa he halusivatkin.
    ...
    Liittovaltion tutkijoiden vuonna 2005 tekemä Yhdistyneiden Kansakuntien öljyä ruokaa vastaan -ohjelman tutkinta paljasti, että Strong oli vahvistanut Jordanian pankissa "Mr. M. Strongin" nimellä painetun 988 885 Yhdysvaltain dollarin shekin (vastaa nykyään 1 610 431 Yhdysvaltain dollaria) työskennellessään Kofi Annanin palveluksessa Yhdistyneissä Kansakunnissa. Shekin luovutti Strongille henkilökohtaisesti eteläkorealainen liikemies, joka tuomittiin vuonna 2006 New Yorkin liittovaltion tuomioistuimessa YK:n virkamiesten salaliitosta ja lahjonnasta öljyä ruokaa vastaan -ohjelman manipuloimiseksi Saddam Husseinin hyväksi. Strongia ei koskaan tuomittu väärinkäytöksistä, mutta hän erosi YK-virastaan sillä perusteella, että hän "meni sivuraiteelle, kun pilvet hälvenivät".
    ...
    [Klaus Schwab'in] Maailman talousfoorumi käynnisti vuonna 2017 julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyöaloitteen "Platform for Accelerating the Circular Economy" (PACE), jonka puheenjohtajana toimii Philipsin toimitusjohtaja Frans van Houten ja keulahahmona brittiläinen yksinpurjehtija Dame Ellen. Hän oli jo vuonna 2009 perustanut Ellen MacArthur -säätiön yhdessä yritysten Cisco, BT Group, B&Q, Renault ja National Grid kanssa, ja vuonna 2013 hänet oli valittu Rooman klubin jäseneksi.
    (Jatkuu)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "kielletään sellaisten yritysten ravitsemus, jotka eivät pysty rajoittamaan tartunnan leviämistä." Mitähän tämä mahtaa tarkoittaa? Onko se mahdollisesti jokin robottikäännös?

      Poista
    2. Kalergi-suunnitelma7. toukokuuta 2024 klo 23.30

      Hyvä kysymys, johon en pysty vastaamaan. Jos viitsisi nähdä vaivaa, voisi artikkeliin antamassaan kommentissa kysyä asiaa ja toivoa että saisi järkevän vastauksen.

      Poista
  16. Kotiutetaanko terroristeja tietoisesti?
    Tarvitaanko Suomeen lakimuutos, jolla suojellaan kansallista turvallisuutta?
    Oliko niin, että Jussi Tanner oli Haaviston nimittämä jees-mies?

    HS tänään

    Suomalaispoika vietiin Isisin kalifaattiin 10 vuotta sitten – nyt hänet kotiutettiin täysi-ikäisenä

    https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000010410829.html

    VastaaPoista
  17. Kumpi tätä blogia isännöi, Professori vai Kalergi-suunnitelma?

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!