lauantai 24. helmikuuta 2024

Vihreät ja Vasemmistoliitto hyväntahtoisina idiootteina

Suomen itärajan takaa odotetaan kevääksi ennennäkemätöntä hybridioperaatiota, jonka taisteluvälineinä toimivat minimissäänkin tuhannet EU:n alueelle pyrkivät kehitysmaalaiset. Siksi sisäministeri Mari Rantasen johdolla pyritään kiivaasti löytämään muotoilua poikkeuslaille, joka saisi eduskunnassa viiden kuudesosan enemmistön sekä mahdollistaisi Suomea ja EU:ta vastaan kohdistetun putinilaisen hyökkäyksen torjumisen.

Hallituksen osalta rivit ovat järjestyksessä kokoomuslaisten, perussuomalaisten ja kristillisdemokraattisten kansanedustajien osalta, mutta ruotsalaiset nikottelevat. Opposition puolella taas Keskustasta ja Liike nytistä löytyy ymmärrystä ja ilmeisesti ainakin osittain myös osalta sosiaalidemokraatteja. Sen sijaan suurin osa vasemmistoliittolaisista ja vihreistä näyttäisi olevan valmiita asettamaan hyökkääjän intressit kansallisen etumme edelle - eli toimimaan hyväntahtoisina idiootteina. 

Viisi kuudesosaa tarkoittaa 167 kansanedustajaa, joten Vihreiden 13 ja Vasemmistoliiton 11 kansanedustajaa eivät riitä estämään poikkeuslain säätämistä. Niiden lisäksi tarvitaan vielä yhteensä kymmenen putinistia. Nähtäväksi jää, löytyykö eduskunnasta sellaista joukkoa - lähinnä RKP:n ja SDP:n riveistä. 

* * *

Ruotsalaiset ovat tunnetusti korviaan myöden keltaisessa nesteessä, joka on tuotettu maassa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan avulla. Siksi sikäläiset Ruotsidemokraatit ovat vaatineet EU:ta huolehtimaan rajojensa pitävyydestä ja heidän asiansa koskee mitä suurimmassa määrin yli 1300 kilometrin itärajan Suomea. 

Puolueen maahanmuuttolinjaukset on esitetty varsin selkeästi äskettäisessä mielipidekirjoituksessa. Sen mukaan "seuraavalla vaalikaudella on jatkettava työtä sen eteen, että fyysiset rajaesteet rahoitettaisiin EU:n budjetista. Kehitysavun ehtona olisivat palautussopimukset ja koko turvapaikkaprosessi pitää siirtää Euroopan ulkopuolisiin vastaanottokeskuksiin".

Tässä suhteessa on merkittävää, että pari päivää sitten uutisoitiin Albanian parlamentin päätös, jonka mukaan maa on valmis majoittamaan Italiaan saapuneita turvapaikanhakijoita heidän hakemustensa käsittelyn ajaksi. Myös maan perustuslakituomioistuin on hyväksynyt aikomuksen. 

Kun laki astuu voimaan, rakennetaan Albaniaan kaksi keskusta, joissa voidaan majoittaa 3 000 turvapaikanhakijaa sekä käsitellä myös heidän hakemuksensa. Keskuksia hallinnoi sijoitusmaan sijasta Italia. 

Suomella ei ole ainakaan toistaiseksi ollut aikomuksia turvapaikanhakijoiden sijoittamiselle maan rajojen ulkopuolelle. Siitä huolimatta maamme hallitus on ilmaissut edistävänsä EU-tason toimia siirtää turvapaikkaprosessi kolmansiin maihin. 

Nähtäväksi siis jää, minkälaisen parlamentin EU saa ensi kesän vaaleissa, ja miten se vaikuttaa Unionin maahanmuuttopolitiikkaan. Tässä yhteydessä on hyvä huomata, että äänen antaminen kesäkuussa oikealle ehdokkaalle on Suomen turvallisuutta edistävä ja virhervasemmiston edistämän putinismin vastainen toimi - ja siksi yksi niistä harvoista teoista, joilla tavallinen kansalainen voi edes yrittää edistää omaa ja jälkeläistensä parempaa tulevaisuutta.

22 kommenttia:

 1. EU:lta on turha apua odottaa. Ruotsalainen Ylva Johansson, joka siellä on sisäasioista vastaava komissaari, on ilmoittanut, että Frontexin tehtävänä Väimerelläkään ei ole maahanmuuton hillitseminen ja tulijoiden käännyttäminen, vaan Eurooppaan pyrkivien turvallisuuden takaaminen ja pääsy lihapatojen ääreen. Ursula von Leyen pyrkii toiselle kaudelle, mutta eipä ole ensimmäiselläkään mitään rotia maahanmuuttoon saatu. Kun tällaisia isänmaansa myyjiä on EU pullollaan, tulevaisuus näyttää toivottomalta.

  Mari Rantaselle toivon kuitenkin voimia ja kärsivällisyyttä takoa järkeä suomalaisten änkyröiden päihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi syy äänestää EU-vaaleissa löytyy tästä blogista:

   US 24.2.2024

   Suomea uhkaa kansallinen harakiri – EU:n maahanmuutto ja solidaarisuuspakti

   https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/artoluukkanen/suomea-uhkaa-kansallinen-harakiri-eun-maahanmuutto-ja-solidaarisuuspakti/

   Poista
 2. No, jos näiden vihervassareiden ja putinistien äänillä sitten estetään poikkeuslain säätäminen nopeutetussa aikataulussa, ja paska (anteeksi) oikeasti osuu tuulettimeen, niin mites sitten parlamentissa toimitaan? Bisnes as usual näiden kätyrien kanssa, ei kai sentään! He ovat puolensa valinneet ja heidän täytyy ymmärtää, että teoilla on seurauksensa.

  VastaaPoista
 3. Kansallinen turvallisuus on merkittävämpi seikka verrattuna joihinkin kansainvälisiin sopimuksiin elintasopakolaisista - varsinkin kun niitä sopimuksia väärinkäytetään tulijoiden ja naapurimaan eli Venäjän toimesta.

  Tällä perusteella on täysin selvä, että Suomen tulee ensisijaisesti huolehtia omasta turvallisuudestaan ja estää hybridisodan toimet, joita Venäjä yrittää.

  Tätä kansallista turvallisuutta täytyy tukea sekä EU:n toiminta - kuin myös puolustusliitto Naton toiminta.

  Oleellista on ymmärtää ja tunnustaa se tosiasia, että Venäjä käy tällä hetkellä sotaa Eurooppaa vastaan. Ukrainassa perinteistä sotaa ilman sodanjulistusta ja muualla hybridisotaa ilman sodanjulistusta.

  VastaaPoista
 4. Voiks tommonen olla tottakaan? Että joskus on hyväksytty perustuslakiin, ettei matuinvaasiota voi pysäyttää? mistä on löytynyt aikanaan 5/6 enemmistö tollaseen?

  No se on sit kuolemansuudelma Suomelle ja suomalaisille. Aina löytyy paljon enemmänkin suvakkeja eduskunnasta sen verran, ettei tollasta "perustuslakia" enää koskaan voi muuttaa takaisin.

  Jos tota hommaa ei hallitus pysty jotenkin hoitamaan, se on Suomen loppu. Tulijoitahan sit tulis vaikka miljoonia, tai koko Afrikka

  VastaaPoista
 5. Presidentinvaalitaistelu mielestäni todisti, että kansalla on taipumus jakautua kahtia vielä silloinkin, kun valittavana on enää vain ideologisen typeryyden vivahde-eroja.

  Ilmiö kertoo jotain siitä, millaista uskonnonomainen tunnustuksellinen ajattelu luonteeltaan on -- ei ole mitään "yhteiskunnallista keskustelua", jossa jokin kansallisen olemassaolon tai turvallisuuden kannalta olennainen asia koskaan tulisi käsitellyksi. On vain sitä ideologista samaistumista, joka "keskustelun" kaikilla asteilla ja kaikissa vaiheissa jakaa yhteisen kansan kahtia.

  Tästä yleisinhimillisestä yhteisöominaisuudesta olemme me suomalaiset kärjistynyt esimerkkiatapaus, koska meillä on takanamme seitsemän sadan historia vieraalla hallintokielellä alistettuna kansana. Kaikkea kahtia jakavat antagonistiset asenteet on nahkaamme historian leimaamina sinetöity.

  Joten taitaa olla suunnilleen ihan turhaa odottaakaan, että mikään poliittinen taho koskaan pystyisi suhtautumaan vielä tällä vuosisadalla mahdollisesti satojen tuhansien tai miljoonien mittaluokkaan kasvavaan kehitysmaalaisten kansainvaellukseen minkään ihmistieteellisen tositiedon pohjalta. Tulemme taistelemaan keskenämme pelkkien ideologisten stiiknafuulioiden keskustelukentällä vielä silloinkin kun maa on kuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perussuomalaiset pystyvät suhtautumaan kansainvaellukseen täsmälleen oikealla tavalla ja vakavuudella. Toivottavasti nyt tässä infernaalisen kusisessa tilanteessa myös muiden oikeistopuolueiden silmät avautuisivat.
   Vihreiltä ja kommunisteilta on turha odottaa mitään järkeä, mutta demareissa osa porukasta saattaisi omata sen verran älyä, että asioiden oikea oivaltaminen olisi mahdollista. Nyt on saatava rautaa rajalle

   Poista
 6. Kun suomalaisia poliitikkoja kuljetetaan tulevaisuudessa tavarajunalla Siperiaan, hönöimmät heistä huokaavat: Oli se ihanaa, että saatiin säilytettyä oikeusvaltio Suomessa siihen asti kun oltiin vallassa.

  VastaaPoista
 7. "Vihreät ja Vasemmistoliitto hyväntahtoisina idiootteina". Päivän kysymys. Ovatko kyseessä hyväntahtoiset idiootit vai tietoisesti yhteiskuntaa sabotoiva viides kolonna. Itse veikkaan jälkimmäistä. Tuollaisiin mittasuhteisiin yltävä ymmärryksen puute, varsinkin kun huomioidaan tiedossa olevat tosiasiat, ei nimittäin ole uskottavaa ja tuskin mahdollistakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse myös veikkaan tuota viidettä kolonnaa oikeaksi vastaukseksi... Itseasiassa jos katsomme vihreiden ja vassareiden aikaansaannoksia viimeisten 50 vuoden ajalta, niin muuhun vastaukseen on vaikeata päätyä.
   -Lukija

   Poista
  2. Viides kolonna ne ovat ja kolmantena joukkoon kuuluu SDP.
   Siksi on täysin turha kuvitella tuon poikkeuslain taakse saatavan 5/6 enemmistöä.
   Tuo kolmikko pitää siitä huolen.

   Poista
 8. Viime päivinä on taas ollut juttua että "kansainväliset sopimukset" sitä ja tätä. Miksi ne aina koskevat vain Suomea mutta eivät esim. Viroa ja Puolaa.

  Tulijavirta loppuisi samantien jos olisi tiedossa että maastorajan ylittäjät joutuisivat pidätyskeskukseen siihen asti kunnes itse haluaisi poistua maasta, eikä loppuelämän kestävän ilmaisen ylläpidon piiriin. Ratkaisuja on, mutta niitä ei voi käyttää koska vihervasemmisto, rkp ja ihmisoikeusprofessorit.

  VastaaPoista
 9. Olen tullut siihen johtopäätökseen, että Suomen vihollinen nro 1 on YLE, joka kyllä löytää jonkun professorin itäisestä Suomesta jos Koskenniemi tai Sheinin ei ole tavoitettavissa.

  VastaaPoista
 10. Tehdään temppu ja raijataan porukka haaparanna kautta ruotsiin ..

  VastaaPoista
 11. Syyt sille, että meillä edelleen "ihmisarvo- ja -oikeusideologiat" nostetaan kansallisen edun ja jopa olemasaolon yläpuolelle, ovat nyt samoja kuin ne jo satoja vuosia historiassamme ovat olleet.

  Koska suomalaiset eivät edelleenkään osaa ajatella omilla aivoillaan, meillä valtaan voivat nousta kaikenlaisen tabuajattelun valtuuttamat tyypit. Meillä on ollut aina huono herraonni, niin pitkässä historiallisessa pespektiivissä ruåttalaisten kuin ryssienkin kanssa. Ei nyt presidentivaaleissa toteutunut asetelma -- valinta ruton ja koleran välillä -- ollut mikään ensi kerta.

  Tabuja ovat olleet Lutteri, lukukinkereitä pitäneet lukkarit, ja natsilauluja teltoissaan hoilanneet upseerit. Esimerkiksi. Kaikki epäsuomalaisuuden edustajia, jos siis edustuksellisuudesta puhutaan.

  Ei kansainvaeltajien vastaanottamisessa ole oikeasti kysymys "ihmisarvosta ja -oikeuksista", vaan siitä että meillä on valtava taipumus jakaa toinen toisemme eri leireihin, ja siinä jaossa historiallisesti ovat vahvoilla ne jotka mieluiten näkevät suomalaiset jalkapuussa, nurkassa häpeämässä tai hirmuvaltiaiden apupoikina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän tuo hiljainen yleisitsemurha ole melko yleiseurooppalainen malli, ei koske vain Suomea. Harvalla maalla on ollut pokkaa sanoa ei, juuri siksi että se tarkoittaa näitä yliyleistäviä ihmisoikeusukaaseja vastaan asettumista. Puola on uskaltanut sanoa ei. Sitäkin on nuttuutettu moneen otteeseen mutta ei enää.

   Poista
  2. Siis historiassa nuttuutettu ja ylikävelty vahvempien oikeudella. Myöskään Viro ei ole alistunut. Ehkä ovat ottaneet opiksi historiasta hekin.

   Poista
  3. Tarkoitan että samoihin katastrofaalisiin lopputulemiin päästään monta tietä. Kantaväestön alistaminen ja hiljentäminen eri keinoin syyllistämällä ja syyttämällä huonosta moraalista ja ihmisyydestä on yleisin keino.

   Poista
  4. "Tabuja ovat olleet Lutteri, lukukinkereitä pitäneet lukkarit, ja natsilauluja teltoissaan hoilanneet upseerit." Nyt olisi aika asiallista selittää hieman tarkemmin että mitä noilla tarkoitat. Mitä tabua on Lutherissa, mitä tabua on lukkareissa ja mitä tabua on upseereissa? väitätk heidän yleisemminkin hoilanneen moisia? johan sitä että olisivat hoilanneet väittivät sodan jälkeen kommunistit ja eritoten stalinistit, mutta heikoiksi jäivät heidän todisteensa asiasta noin laajemmassa mitassa. Toki sellaisia on ollut, ja hoilasivathan jotkut piilopirteissä karkureina Internatsionaaliakin...

   Poista
  5. Tavoittelin tuossa tekstissä kai suomalaisen sivistyksen yleistä syntyä ja symbiottista kehitystä ajatushistoriassa vaikuttaneen saksalaisten sivistyksen kanssa.

   Uskonto vallan legoitimoijana on tuollaisissa kehityshistorioissa olennainen tekijä. Lutherin vähän katekismuksen suomennos joskus 1600-luvun alussa oli yksi merkkipaalu, lukutaidon juurruttamisessa lukkarit toimivat ankarina opettaja-auktoriteetteina -- kuten vaikkapa Seitsemän Veljestä hyvin kuvaa -- ja saman vahvan sivistyksellisen sukulaissieluisuuden tunnustajia olivat nekin upseeit, jotka Linnan sotaromaanissa hoilasivat laulujaan.

   Tämä siis noin niinkuin laajemmassa mitassa.

   Poista
  6. Asiat ovat melko monimutkaisia, kun mietitään tietyn kansan kohtaloita. On hiukan yksioikoista korostaa esimerkiksi luterilaisuuden yksinomaisia haittoja maallemme ja kansallemme. Historioitsija Keskisarja sivuaa asiaa tässä: https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/historioitsija-teemu-keskisarjan-liittyminen-kirkkoon-oli-yllattavan-hankalaa-mutta-silti-hanen-mielestaan-kristinusko-on-parasta-mita-talle-maalle-on

   Poista
 12. Vaikka Neuvostoliitto hajosi joku aika takaperin, niin meidän kotimainen neuvostoliittomme, siis tämä Vasemmistoliitto, toimii edelleen hyväuskoisena idioottina ja koittaa edistää sosialismia, joka ei ole missään toiminut. Voisi olla hyvä muistaa, että suomalaiset kovatkin kommunistit teloitettiin naapurin puolella kapitalistien vakoojina. Vaikka kepu on ollut vasemmiston ja vihreiden kanssa aika hyvässä yhteisymmärryksessä, niin nyt olisi aika kepun ottaa näiden suhteen se tuttu ase -kepu pettää aina- käyttöön ja varmistaa, että saadaan kunnollinen ja vaikka vähän kovempikin poikkeuslaki aikaan.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!