lauantai 13. huhtikuuta 2024

Edes raaka murha ei herättänyt ruotsalaisia

Yleisradio kertoi Tukholmassa tapahtuneesta tragediasta, jossa 12-vuotiaan poikansa kanssa pyöräilemässä ollut 39-vuotias Mikael ammuttiin alikulkutunnelissa. Murha sai alkunsa kun jenginuoret huusivat ensin jotain sopimatonta kaksikolle. 

Sen seurauksena Mikael palasi puhumaan huutelijoille, mihin jengiläinen vastasi ampumalla hänet raa’asti poikansa silmien edessä. Ketään ei kuitenkaan ole uutisen mukaan pidätetty.

* * *

Me suomalaiset - ainakin selväjärkisimmät - olemme toki olleet jo pitkään tietoisia ruotsalaisen yhteiskunnan luisumisesta maahanmuuttajahelvetiksi. Itse viikinkien jälkeläiset ovat kuitenkin alistuneet entisen Pohjolan suurvallan nykytilaan. 

Tämän osoitti karusti uhrin sisaren kommentti, jossa hän totesi, että "eivätkö he olisi voineet ampua vaikka jalkaan. Kuka ampuu ihmistä kasvoihin tällä tavalla?". Siis ikään kuin itse ampuminen olisi joka tapauksessa ollut jotenkin luonnollista tai jopa hyväksyttävää!?! 

Jutussa ruotsalainen kriminologi kertoi myös, että "tapahtunut johtaa entistä suurempaan epävarmuuteen puuttua järjestyshäiriöihin asuinalueilla", koska ihmiset eivät tämän jälkeen uskalla puuttua maahanmuuttajanuorison kusipäisiin tekemisiin sitäkään vähää kuin aiemmin. 

Ylen kuvaamassa videossa kiihtynyt nainen puolestaan sanoo, että "meidän on voitava kulkea ulkona ilman kuolemanpelkoa. Ihmiset eivät uskalla mennä ulos." Mutta ei tee konkreettista ehdotusta siitä, mitä asialle pitäisi tehdä. 

Vain uhrin langolla oli edes jollain lailla rakentava ehdotus tilanteen korjaamiseksi. Hän nimittäin vaati, että "tuokaa armeija ja poliisit kaduille ja ottakaa nuorilta aseet pois. On vain puhetta siellä ja täällä, mutta mitään ei tehdä. Tilanne menee vain huonommaksi."

Edelleenkään kukaan ei kuitenkaan vaatinut ruotsalaista yhteiskuntaa riivaavan väkivallan perussyihin puuttumista - ei ainakaan Ylen jutun mukaan - eli ongelmia aiheuttavan väestönosan poistamista Ruotsista. Tai edes ongelmiin johtaneen kehitysmaalaisten jatkuvan maahanmuuttovirran katkaisemista. 

* * *

Suomesta on tietenkin mukava huudella Pohjanlahden toiselle puolelle, koska olemme yhteiskuntamme "kehityksessä" kymmenkunta vuotta Ruotsia jäljessä. Mutta vielä mukavampaa olisi, mikäli Suomen hallitus ja eduskunta löytäisivät yhteisymmärryksen siitä, että toistamalla naapurimaan virheet saadaan tänne myös niiden seuraukset. 

Ja ei, usein mainitut asuntopolitiikan erot Suomen ja Ruotsin välillä eivät riitä estämään länsinaapurin yhteiskunnallisen kehityksen toistumista täällä puolen Itämerta. Siihen riittää ainoastaan hallittu maahanmuuttopolitiikka, jossa huolehditaan siitä, ettei Suomeen synny liian suurta etnis-kulttuurisesti ongelmallista väestönosaa. 

Valitettavasti tästä ei näy ensimmäistäkään merkkiä. Eikä näy jatkossakaan, koska olemme juuri hyväksyneet sen, että jatkossa tällaiset etnis-kulttuuriset henkilöt hajasijoitetaan pitkin EU:ta. Ja käytännössä siirtäneet asiaan liittyvän päätöksenteko-oikeuden Helsingistä Brysseliin.

40 kommenttia:

 1. Veromedia (VMP) ja sen toimittelijatar (SDP) jatkavat samaa, kymmenien vuosien jankutusta ja pimittämistä.

  Ei ne tietenkään voi muuttaa linjaansa, koska välittömästi paljastuisi vastuuttomuus ja ylen epäluotettava 'uutisointi'.

  Meille sen sijaan esitetää erilaisia päiväkotitasoisia, ylen tietämättömien (?) toimittelijoiden keskinäisiä näytelmiä. Esimerkiksi 'uutis'toimittelija haastattelee jotakin päivihapposta katujengeistä - ja tulos on ihan sitä ylenantoa ja skeidaa.

  VastaaPoista
 2. Kalergi-suunnitelma13. huhtikuuta 2024 klo 7.56

  Globaalikommunistisen EU-diktatuurin täydellistäminen mm. Coudenhove-Kalergi -suunnitelmaa toteuttaen etenee kelvottomien poliitikkojemme ja ulkoa kontrolloidun valta- eli propagandamedian tuella.
  "Puheenvuorossaan [neuvostodissidentti] Bukovski viittasi Neuvostoliiton salaisiin asiakirjoihin, jotka hän sai lukea vuonna 1992. Nämä asiakirjat vahvistavat "salaliiton" olemassaolon Euroopan unionin muuttamiseksi sosialistiseksi järjestöksi...",
  https://www.brusselsjournal.com/node/865

  VastaaPoista
 3. valittu tie kuljetaan aina loppuun asti eli hallitsemattomaan romahdukseen asti, juuri koskaan linjaa ei muuteta sano järkisyyt mitä tahansa ja kuinka voimakkaasti tahansa.

  Natsi-Saksa, Neuvostoliitto, HYVINVOINTIVALTIO, OIKEUSVALTIO, "monikulttuurisuus" jne

  VastaaPoista
 4. Kalergi-suunnitelma13. huhtikuuta 2024 klo 8.12

  Terävää kritiikkiä mm. kelvottomien petturipoliitikkojemme toimista:
  "Mitä suurempi muukalaisinvaasio, sitä suurempi rasismisyyttely",
  http://ylewatch.blogspot.com/2024/03/mita-suurempi-muukalaisinvaasio-sita.html

  VastaaPoista
 5. Teemme Suomessa saman kuin Ruotsissa ja odotamme eri lopputulosta? Kenties Ruotsissa pitäisi kieltää laittomat aseet? (Ironia, sarkasmi).

  VastaaPoista
 6. Ketääneioleotettukiinni on median käyttämä peiteilmaus muslimimiehistä (vrt 22-vuotias eläkeläinen 70-luvulla).

  VastaaPoista
 7. Suomi on Ruotsin teillä, täälläkin on liikkaa sanavaltaa vihreillä feministeillä ja heidän apupojillaan, myötäilevillä miesoletetetuilla. 10 vuotta, niin suomen tilanne on sama, ellei pahempikin, lammaskansan mentaliteetin ja huonon itsetunnon tuntien.

  VastaaPoista
 8. Kalergi-suunnitelma13. huhtikuuta 2024 klo 8.32

  Näin EU-DIKTATUURI pakottaa jäsenmaat edistämään Coudenhove-Kalergi -suunnitelman toteuttamista, so. kansallista itsemurhaansa:

  "Johanssonin mukaan maahanmuuttosopimusta noudattamatta jättävät EU-maat voivat joutua oikeustoimiin",
  https://www.kansalainen.fi/johanssonin-mukaan-maahanmuuttosopimusta-noudattamatta-jattavat-eu-maat-voivat-joutua-oikeustoimiin/

  VastaaPoista
 9. Ei olle kauaa ruottia jäljessä. Persut äänesti kaikki kyllä, eu:n maahanmuuttolaille joka justiinsa lyötiin päätökeseen ja sen johdosta ei ole edes viikkoa kun afrikasta on lähtenyt kohti eurooppaa yli 70 laivalastillista 3 maailman loisia ja rikollisia. Kaikkiaan suomeen voi tulla kymmeniä miljoonia tulijoita. Että "kiitos siitä" persuille. Sitten vielä leikkaatte köyhiltä lapsiperheiltä, työömiltä, vanhuksilta ja annatte lähes 600.000€ lisää rahoitusta ylelle ja mätätte miljardeja ulkomaille. eli revitte nuo rahat köyhimmältä osalalta suomalaisia. Olisittepa pieneläkkeellä oleva vanhus joka tarvitsee lääkitystä mutta ei sitä pysty käyttämään kun hallitus säätänyt verot niin kovaksi että ei toivoakaan lääkkeisiin. Älkääkä edes aloittako kertoilemaan tyyliin "persujen oli pakko äänestää kyllä" Sillä siinä ei ole mitään järkeä, sillä mikään ei estänyt persuja pitämään suomen puolta mutta osoittivat kyllä olevansa valeoikeistoa, selän kansalle kääntävää rupusakkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalergi-suunnitelma13. huhtikuuta 2024 klo 9.09

   Vaikea on sinulle vastaankaan väittää.
   Äänestin persujen ehdokasta edellisissä eduskuntavaaleissa nimenomaan hänen maahanmuuttovastaisuutensa vuuoksi.
   Presidentinvaaleissa äänestin Halla-ahoa ja jätin valinnan ruton ja koleran välillä tekemättä.
   Seuraavissa vaaleissa ehkä vähiten huonoksi vaihtoehdokseni jää KD:n ehdokas, vaikka mahdollista vaa'an kieliasemaa lukuunottamatta sillä tuskin on paljoa vaikutusmahdollisuutta asioihin.

   Poista
  2. Valitse sitten huolella KD-ehdokkaasi. On sattuneista syistä tullut seurattua näitä "krissuja" ja eipä heidän ymmärryksensä taso päätä huimaa.

   Raamattua luetaan joka tilanteen ohjekirjana, olutta (ja muitakin alkoholijuomia) vastustetaan saatanan tekeleinä yms. primääriosaamista harjoitetaan.

   Krissuilla ei ole reaalisesti oikein mitään positiivista annettavaa tai lisä-arvoa tuovaa politiikkaan.

   Poista
  3. Esim. Sari Essayah on mielestäni hoitanut ministerin virkaansa varsin hyvin, vaikka nyt en hirveän tarkkaan ole hänen toimiaan seurannut.
   Toimiva kotimainen elintarvike-tuotanto on huoltovarmuuden kannalta erittäin tärkeä. Ryssäin on helppo katkaista laivaliikenne Itämerellä.

   Poista
  4. Joulun alla eräässä toritapahtumassa keskustelin Essayahin ja Räsäsen kanssa. Otin puheeksi mm. haittamaahanmuuton. Kummallakaan ei ollut käsitystä tilanteesta, saati tarpeellisista toimista. Jopa välttelivät keskustelunaihetta kuin peläten likaantuvansa siitä.

   Sinänsä mahdollisimman omavarainen elintarviketuotanto on tärkeää. Hämmästyttävästi hallituksemme toisensa perään ovat silti ajamassa maataloutta alas. Kas kun meillä on se EU, tuholainen niin monella eri tavalla esim. haittamaahanmuutolla ja feminismillä.

   Poista
  5. Hämmästyttävää tuo Essayahin ja Räsäsen tietämättömyys erittäin tärkeästä asiasta, eräästä eksistentiaalisesta uhasta meidän maallemme ja useimmille muille valkoihoisen enemmistön omaaville maille. Puolueen ja ehdokkaan valinta seuraavissa vaaleissa voi olla todellinen ongelma, ainakin itselleni, vaikka on joukko puolueita, joita ehdottomasti en äänestä.

   Poista
  6. Globaalikommunistinen EU-diktatuuri on eräs eksistentiaalinen uhka kantasuomalaisille ja kansallisvaltiollemme.

   Poista
  7. Olisiko Sinimusta liike ennemmin paras vaihtoehto persujen ja KD:n sijaan? Vaikkei uskoisi heidän mahdollisuuksiinsa päästä mihinkään, niin ainakin jokainen heille mennyt ääni ärsyttää ja kauhistuttaa järjestelmäpuoluetta, yleä ja hesaria.

   Poista
  8. Persujen 'kyllä' EU-diktatuurin maahanmuuttolaille oli selvä petos monille äänestäjilleen, jota ainakaan itse en tule unohtamaan.

   Poista
  9. Sinimusta liike on siinä mielessä ongelmallinen vaihtoehdoksi, että sen ideologiassa on mukana yhden 1900-luvun epäonnistuneen poliittisen ääriliikkeen ajatuksia.

   Tarkoitan kansallista sosialismia, eli tuttavallisemmin natseja. Siis yhtä vasemmistolaisen radikalismin varianttia. Muitahan olivat italialainen fasismi ja venäläinen bolsevismi.

   Ei noista oikein ole aikamme ongelmien ratkaisuiksi, kuten niistä ei ollut omana aikanaankaan. Tämä tietysti jättää meille kysymyksen, ketä tai mitä sitten äänestää seuraavissa vaaleissa?

   Tilanteemme Euroopassa (ja kohta myös Suomessa) on päässyt niin pahaksi, ettei sitä enää korjata vaaleilla tai demokratialla.

   Antiikin Kreikassa vastaavat kriisit ratkaistiin nimittämällä määräaikainen Tyrannos johtamaan maata. Hänellä oli laajennetut valtuudet ohi kansankokouksen äänestysten. Kriisin helpotettua palattiin normaaliin. Joskus tosin tyrannokset olivat niin ihastuneita valtaansa, että paluu oli kivulias.

   Esimerkiksi nyt käsiteltävä rajalaki on saatava pikaisesti voimaan ja tarpeeksi toimivana, että se suojaa Suomen kansalaisia. Nykyisen vatuloinnin asemesta Tyrannos voisi asettaa lain voimaan ja unohtaa ne "kansainväliset sopimukset" jotka eivät meitä auta kun yhteiskunnan vakaus ja rauha menetetään.

   Poista
  10. "Esimerkiksi nyt käsiteltävä rajalaki on saatava pikaisesti voimaan ja tarpeeksi toimivana, että se suojaa Suomen kansalaisia."
   Ehdottomasti! Sellaiset "kansainväliset sopimukset", joiden ohi aika on ajanut on parasta unohtaa ja on annettava suomalaisten turvallisuudelle ykkösprioriteetti.

   Poista
  11. Kiitos PS:lle siitä, että edes yrittävät edellisen "rahaa on"-hallituksen jälkeen saada maan taloutta kuntoon, itärajaa kiinni, vähentää Ylen ja maahanmuuton kustannuksia, koventaa rangaistuksia ja edistää rikollisten maasta poistamista ym.ym. Lista on pitkä, byrokratia kankeaa ja aikaa vievää ja lisäksi hallituksessa on puolue, joka neliraajajarruttaa kaikkia järkeviä päätöksiä ja jolle ihmisoikeudet menevät kaiken muun edelle; kaikilla maailman ihmisillä elintasokeinottelijoista terroristeihin ja vakoojiin, tulee olla rajoittamaton oikeus tulla syömään kakkua, jonka leipomiseen ei ole aikomustakaan osallistua. Ei ole myöskään ihme, että hyvin koulutetut nuoret jättävät tämän maan, kun kyllästyvät korkeaan verotukseen, joka menee suurimmaksi osaksi toisten elättämiseen.

   Poista
 10. Vaikeaa on löytää enää sanoja millä kuvaa tuota ruotsalaisten kollektiivista mielisairautta. Göteborgissa kesäkuussa 2021 savanniruotsalainen tappoi poliisin Scorpion-konepistoolilla. Ruotsin mediassa yritettiin lähinnä ymmärtää tekoa, ja selitellä sitä tekijän puolesta. Ja nyt sitten tapettiin keskiviikkona kylmäverisesti ruotsalainen perheenisä. Ja sama meininki jatkuu median puolelta. Siellä höpötetään jostain epämääräisestä nuorisorikollisuudesta, vaikka kaikki tietää mistä on kysymys.

  Kun ottaa huomioon tosiasiat, on todella outoa että Suomen ulkoministeriön matkustustiedote sivuilla Ruotsi edelleen luokitellaan turvalliseksi maaksi, siis asteikolla 1-5 Ruotsin kohdalla lukee että "Noudata tavanomaista varovaisuutta", vaikka pitäisi ehdottomasti olla että "Vältä tarpeetonta matkustamista". Oma ennusteeni on että Ruotsi on 10 vuoden kuluttua tasolla 5, eli "POISTU MAASTA VÄLITTÖMÄSTI".

  VastaaPoista
 11. Tuota noin. Kuinka se voisi herättää ruotsalaiset? Kaikki ihmiset on rakennettu saman kaavan mukaan -- eli jos on jokin alitajuntainen tekijä joka vaikuttaa joko niin että toiskulttuurisuutta ihastellaan tai niin, että väkivaltaa pelätään, seurauksena on, että kaikki tietoinen ja tiedollinen ajattelu orientoituu vain palvelemaan alitajunnan tarpeita.

  Joten on siis aikalailla yks lysti ihannoiko vai pelkäsikö vihreä sisäministeri tänne vaeltavien vieraskulttuurisia, kun hän vastasi eduskunnassa esitettyyn kysymykseen, mitä hallitus aikoo tehdä väkivaltaisen terrorismin torjumiseksi.

  Hän sanoi että "pidämme heistä niin hyvää huolta, ettei heillä ole tarvetta sellaisiin tekoihin".

  Eli kun alitajunta sanelee ehdot, tiedollisella ajattelulla ei pienissä aivoissa ole mitään sijaa. Vaikka sosiologia sanoo, että kehittymättömille kulttuureille ominaisella, sosiaaliseen paineeseen perustuvalla normimoraalilla, ja omassa järjestelmässämme vallitsevalla. yksilölliseen eriytymiseen perustuvalla omantunnonetiikalla ei ole mitään yhteistä -- ne ovat sosiodynaamisesti ihan erisuuntaisia -- silti poliitikko voi pitäytyä kliseisissä harhoissaan ja selittää päämäärärationaalisella pähkäilyillä yhteiskuntatilannetta jossa millään välineellisellä järjellä ei ole mitään roolia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Hän sanoi että "pidämme heistä niin hyvää huolta, ettei heillä ole tarvetta sellaisiin tekoihin". "

   Tuolta hörhöltä olisi mm. pitänyt kysyä: "Millä rahoilla, kun maahantunkeutujien elättäminen jo nyt maksaa yli 3 miljardia euroa vuodessa ja monet kantasuomalaiset vähäosaiset ja suorastaan hädänalaiset alkavat olla kohta hengissäpysymisen rajoilla?
   Lisäksi Putinin lähettämiä elätettäviä voi pian alkaa tulla tuhansin ja kymmenin tuhansin lisää, kun teidälaisenne hörhöt koettavat kaikin keinoin estää hallitusta käännyttämästä noita maahantunkeutujia takaisin."

   Poista
  2. Miten täydellisen hullu tai piittaamaton mistään normaaliuden rajoista voi ihminen olla, sitäpä tuli pohdittua monet kerrat, kun kuunteli ja katseli ministeri Ohisaloa mitä erilaisimpien asioiden yhteydessä. Toinen toistaan idioottimaisempia aivopieruja liukuhihnalta.
   Ja nyt EU- parlamenttiin hulluutta jakamaan, tosin siinä porukassa ei eroa välttämättä huomaa.

   Poista
  3. Ohisalo ja Biaudet ovat ilmeisesti "sielunsisaria"!

   Poista
 12. Tragediahan tuo on, kuten professori sitä oikealla sanalla nimittää. Suomen mediassa usein pahimmatkin ampumiset ovat vain "ampumisvälikohtauksia," mikä on kyllä kovin kummallinen ja vähättelevä ilmaisu raakuuksille.

  VastaaPoista
 13. Kansallista turvallisuutta uhkaavat henkilöt tulee internoida leireille.
  Sen jälkeen aloitettava prosessi, jolla em. henkilöt poistetaan maasta.
  Tämän jälkeen heihin kytkeytyvät sukulaiset tulee poistaa myös maasta.
  Leikkiminen ja lässytys eivät johda mihinkään sellaisten henkilöiden kohdalla, joille ihmishenki ei merkitse mitään.

  Uskaltaako kukaan epäillä, että murhaaja/t ovat niin sanottuja "turvapaikanhakijoita" eli elintasopakolaisia tai heidän jälkeläisiään, jotka tunnustavat islam-uskontoa?
  Näillä seikoilla on oleellinen merkitys tässä yhteydessä.

  VastaaPoista
 14. Eräs kaverini arveli, kun tuo Ruåtsin itsetuhopolitiikka tuli eräänkin kerran puheeksi, että ehkäpä svedut havahtuvat viimeistään siinä vaiheessa, kun joku Aziz-the-Combat-Fighter tekee jotain riittävän kamalaa jollekulle kuningasperheen jäsenelle. No siihenpä se voi vielä hyvinkin mennä, mutta tuon(kin) jutun valossa pistää kysymään, että riittääkö edes sekään? Mitä ilmeisimmin pohjakosketus on haettava rankimman kautta, ennen kuin minkäänlainen käänne parempaan saattaisi edes teoriassa tapahtua.

  -J.Edgar-

  VastaaPoista
 15. Tämä murha on vain yksi esimerkki siitä miten kristittyjen valkoisten asuttamia Euroopan kansallisvaltioita ajetaan kohti tuhoa.
  Monikulttuurisuus ei meitä pelasta - se tuhoaa valtioiden rakenteet ja maat kuten on tarkoituskin.

  Miettikää sitä ketkä ovat kaiken taustalla?

  Annammeko sen jatkua vai lopetaanko haitallinen toiminta ja pelastetaan kulttuurimme sekä elintapamme Euroopassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Miettikää sitä ketkä ovat kaiken taustalla?"
   Ylimmät globalistirikolliset, mm. Bilderberg-sisäpiiriläiset kuten rosvoparoni Rockefellerit, Wall Streetin pääpankkigangsteri Rotschildit ja Välimeren taksiliikennettä rahallisesti tukeva Rotschild-agentti George Soros - ja meidän maanpetturipoliitikkomme.

   Poista
  2. Ryssälästä tuo idioottimainen ajatus on syötetty tänne,että noita pitää haalia keskuuteemme..sen tietää jo siitä,että se on mahdollisimman vahingollinen..

   Poista
 16. Muutama vuosi sitten, aina kun tulijat tekivät jonkin tuhotyön tai rikoksen - puhuttiin yksittäistapauksesta.
  Ja toitotettiin, että "Pelolle ei saa antaa valtaa".

  Juuri sille - pelolle - olemme antaneet vallan.
  Tekevät Lähi-idästä ja Afrikasta tulleet muslimit mitä tahansa, ei uskalleta edes puhua todellisista toimenpiteistä, saati ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin ongelman ratkaisemiseksi.
  Mitä pelkäämme? Allahu akbaria vai mellakoita vai omaisuuden rikkoutumista vai mitä? Jotain mielessämme pelätään ja annetaan tilanteen pahentua päivä päivältä.

  Ruotsissa asiasta ovat puhuneet jo pitkään Ruotsidemokraatit ja Suomessa Perussuomalaiset.
  Valitettavasti kummankan puolueen äänimäärä ei vielä ole sillä asteella, että saataisiin aikaan todellista muutosta parempaan suuntaan.
  Jos tällainen murha ei ihmisiä herätä - mikä herättää?

  VastaaPoista
 17. Ehdotus armeijasta ja poliiseista pönöttämässä kaduilla on atomisoituneen, sivistyneen eurooppalaisen oikeusvaltio-kansalaisen kommentti, koska muitakaan vaihtoehtoja ei nähdä. Eikä muita sellaisia meidän poliittis-kulttuurisessa työkalupakissamme olekaan.
  Korkean luottamuksen viranomais-yhteiskunnassa kaikkien toimenpiteiden on tultava viranomaisten ja lakien kautta. Jos tietynlaiset ryhmät, kuten vastarintaliike marssii ruotsin kaduilla ts. ottaa julkista tilaa haltuun, se tuomitaan ja sitä paheksutaan julkisesti, mutta todellisuudessa monet, varsinkin miehet sympatiseeravat sitä hiljaisesti, koska se on kantaväestön voimannäyttö muslimeja vastaan.
  Tällaisista marsseista on kuitenkin pitkä matka siihen, miten esim. hindut reagoivat intiassa jos muslimi tappaa yhden heistä, eli spontaanisti keräännytään yhteen etsimään ja pahoinpitelemään muslimeja. Eurooppalaisillakin on joskus ollut tämä ominaisuus (esim. kristalliyö) mutta olemme pullamössöytyneet ja yksilöityneet liikaa. Jos ruotsalaiset olisivat reagoineet näin Mikaelin murhan jälkeen, niin viranomaisilla ja poliitikoilla olisi oikeasti kiire ratkaista maahantunkeutujien väkivalta-ongelma eikä homma jäisi puheen tasolle.

  VastaaPoista
 18. Suomen kuvalehdessä oli juttu Ville Taviosta, joka ei liity suoraan Ruotsin katastrofaaliseen maahanmuuttoon, mutta kuvastaa Suomenkin ulkoministeriön eliitin käsitystä siitä, mikä on virkamieseliitin tehtävä nykymaailmassa. Se kun tuntuu olevan verorahojen ylenpalttinen jakaminen kaikille maailman rahan tarvitsijoille. Pääosin nimettömien haastateltujen kertomuksilla lehti löi maan rakoon Tavion pyrkimykset hillitä kehitysapumenoja, "jotka noudattivat Suomen pitkän linjan kehitysyhteistyöpolitiikkaa". Oltiin nyreissään, kun holtiton rahanjako ei saisikaan jatkua, kun "on valittu pukki kaalimaan vartijaksi".
  Tuon artikkelin perusteella tuli vahvasti mieleen käsitys, että sekä Suomen kuvalehti että ulkoministeriö muodostavat osan Suomea tuhoavaa viidettä kolonnaa, joka ei pysty ollenkaan näkemään sitä tilannetta, jossa Suomen talous tällä hetkellä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomen Kuvalehdessä nykyään hyvää vain Ukkolan pakina.

   Poista
  2. Lopuksi kuitenkin Fingon Ilmari Nalbantoglu lausuu, että "Ja kyllä me vähän niin kuin toiveikkaasti odottaisimme, että ministeri alkaisi puolustaa omaa toimialaansa."
   On kyllä helvetin absurdia ja omaan napaan katsovaa asennoitumista ! Vaikka persaukinen Suomi elää velaksi, niin kyllähän nyt kehitysavusta vastaavan ministerin pitäisi olla valmis syytämään rahaa entiseen malliin maailmalle. Tämä juuri kuvastaa sitä, että näitä yleviä päämääriä palvelemaan luotu virkamiesapparaatti pyrkii vain ylläpitämään ja laajentamaan omaa vihreää oksaansa, vaikka mitä tapahtuisi reaalimaailmassa.

   Poista
  3. Suomi on kouluttanut oppilaitoksissaan kymmeniä vuosia kehitysmaalaisia. Tuskinpa näitä miljardeja on laskettu kehitysavun määrään?

   Tuossa Suomen Kuvalehdessä kuten muissakin nykyajan laitavasemmiston julkaisuissa hyvää on ainoastaan se, ettei niitä vielä ole pakko lukea.

   Poista
 19. Sori vaan, mutta piti itseklin kirjoittaman, että eikö kukaan saa milloinkaan sanoa tosiasioita. En tarkoituksella sanonut sanaa totuus,koska totuus on pyhä asia

  VastaaPoista
 20. Ruotsalaiset ja meidän vihervassarit ovat onnetttoman hyväuskoisia. Kaikki kulttuurit ei vaan sovi yhteen.

  VastaaPoista
 21. Niin kuin nyt täällä on huomattu, viimeisin Ruotsin murha näyttää sen jengiväkivallan todelliset kasvot.
  Vieläkö joku biaudet uskaltaa vinkua väärin ymmärretyistä maahanmuuttajapoloisista.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!