keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Pitäisi tehdä välikysymys Oulun raiskausringin takia

Sisäministeri Kai Mykkänen (kok) on järkyttynyt Suomen "pikku-Telfordista" eli Oulussa paljastuneesta alaikäisen kantasuomalaistytön seitsenhenkisestä hyväksikäyttöringistä. Tekijät ovat olleet ulkomaalaistaustaisia, mutta osa on ehtinyt jo Suomen kansalaisiksi.

Heidän lisäkseen samasta kaupungista on paljastunut kaksi muuta niin ikään maahanmuuttajataustaisten tekemää alaikäisiin kantasuomalaisiin kohdistunutta seksuaalirikosta, joiden yhteydestä pikkutelfordilaisiin ei ole saatu selvyyttä.

Järkytyksensä seurauksena Mykkänen aikoi jatkossa korostaa nykyistä enemmän Suomen kansalaisuutta hakevien arvopohjaa, jotta Oulun kaltaiset tapaukset eivät toistuisi. Lisäksi hän haluaisi luottaa rangaistusten korottamiseen ja jo päätettyyn rikoksiin syyllistyneiden ulkomaalaisten nykyistä tehokkaampaan karkotukseen.

Samalla Mykkänen tunnusti sen tosiasian, että "ulkomaalaistaustaisia on epäillyissä selvästi enemmän kuin kantaväestöstä". Vuonna 2017 heitä oli 286 eli noin kolmannes kantasuomalaisten epäiltyjen määrästä. Aika hurja luku ottaen huomioon ulkomaalaisten osuuden maassamme elävistä.

Oleellista Mykkäsen järkytystä arvioidessa on huomata se, että vaikka hän osaa tunnistaa ongelmien lähteen, hän ei osaa tehdä siitä kuin osittain oikeita johtopäätöksiä. Tarkoitan erityisesti seuraavia kahta seikkaa.

Ensinnäkään kansalaisuuden vaihtaminen ei tehnyt Oulun pikkutelfordilaisia alaikäisten hyväksikäyttäjiksi, vaan heidän jo ennen maahan saapumistaan omaksumansa tavat ja maailmankatsomus. Siten kansalaisuuteen tai rikosten seurauksiin liittyvät keinot eivät lopeta kantasuomalaisiin kohdistuvia seksuaalirikoksia, vaan niiden määrä on suoraan liityksissä seksuaalirikosherkkien tulijoiden määrään. 

Toiseksi Mykkäsen toivoisi ymmärtävän, että juuri hänen puolueensa puheenjohtaja Petteri Orpo oli ministerinä kyvytön pysäyttämään vuoden 2015 ihmisryntäyksen ja myös hän itse sen jälkeisen hieman alemmalla tasolla jatkuneen seksuaalirikosherkkien ihmisten maahanmuuton. Siten erityisesti hänen oma puolueensa Kokoomus on epäonnistunut tehtävässään - mikä on erityisen raskauttavaa siksi, että valtakunnassa oli jo vuosia aiemmin tuotu esiin myös toimivia ratkaisuja (tässä blogissa ensimmäisen kerran lokakuussa 2010, muualla jo paljon aiemmin).

Siis juuri sellaisia ratkaisuja, joiden seurauksena Mykkäsen puolue on ilmoittanut olevansa arvopohjasyistä yhteistyökyvytön niitä esittäneiden Perussuomalaisten kanssa. Samalla sisäministeri on ilmaissut haluavansa vaikeuttaa aiheeseen liittyvää vapaata tiedonvälitystä ja kansalaiskeskustelua sekä todennut naistemme ja tyttöjemme turvallisuudesta huolehtimisen liian kalliiksi.

Minusta tässä tilanteessa olisi erinomaista, mikäli maamme eduskunnassa käytäisiin näyttävä keskustelu Sipilän hallituksen sisäministereiden toiminnasta kuluneiden kolmen ja puolen vuoden aikana. Parhaiten tämä kävisi opposition tekemällä välikysymyksellä siitä, kuinka hallitus aikoo jatkossa turvata kantasuomalaisten naisten seksuaaliturvallisuuden nykyisessä monikulttuurisessa Suomessa.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Halla-ahon vertaus järkytti
Tosiasiat eivät ole vihapuhetta
Tuhannen uhrin pedofiilirinki

25 kommenttia:

 1. Pahinta tässä on se, että teot ovat kohdistuneet lapsiin, nuorin lienee 10-vuotias! En ole pitkän elämäni aikana koskaan kuullut mistään vastaavasta Suomessa. Onko meidän päättäjiemme aivan ylivoimaista ymmärtää, että tulijat sellaisesta kulttuurista kuin islam, joka suorastaan halveksii naisia ja tyttöjä, tämä kulttuuri karisee pois kun he astuvat länsimaan rajan yli? Esimerkkejä joukkoraiskauksista muualta maailmasta on pilvin pimein, mutta suomalainen valtamedia on kyllä ”kiitettävästi” niistä vaiennut ja ns. suuri yleisö on autuaan tietämätön siitä, mitä mm. naapurimaassamme Ruotsissa tapahtuu.

  Toinen asia, mikä ihmetyttää ja suututtaa, on feministinaisten ja muiden suuna päänä mm. Metoo-kampanjassa rääkyneet ovat nyt hiljaa. Miksi vaikutusvaltaiset naiset, äidit ja isoäidit eivät nouse puolustamaan lapsia ja käytä rohkeasti ääntään. Nyt olisi syytä lyödä nyrkki pöytään ja ryhtyä toimimaan sen eteen, ettei tällaista enää koskaan tapahtuisi.

  Ensimmäinen konsti olisi jättää hyväksymättä GCM-sopimus, mutta siitä on turha edes haaveilla. Ei meidän päättäjiä kiinnosta, miten tavallisten suomalaisten tässä nykyisessä hullunmyllyssä käy. Heille riittää maksajan ja kärsijän osa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valtamedia ja #Metoo väki on tosiaan ollut liikuttavan hiljaa. Sivumennen sanoen: Oikeassa mediassa oli huomattu valeuutinen (kuva), johon minäkin sorruin ensimmäistä kertaa asiasta luettuani.

   Poista
  2. Puhuttaisiinkohan tästä tapauksesta vieläkään, ellei sattumalta eräs oululainen kaupunginvaltuutettu olisi bongannut oikeustalon ilmoitustaululla ilmoitusta vangitsemisoikeudenkäynneistä ja kertonut siitä somessa? Monelta toimittajalta on viime aikoina lipsahtanut närkästyneeseen sävyyn, että he ja yksinomaan he päättävät mistä julkisuudessa puhutaan. Tällä kertaa niin media kuin ministeritkin joutuivat toteamaan vanhan viisasuden, että turha rypistellä, kun on jo housuissa.

   Poista
  3. Asioiden vaihtoehtoinen kulku olisi voinut mennä näin:

   Jos "kiihottamista kansanryhmää vastaan" ei olisi aikoinaan kriminalisoitu,
   - Lokan kirjoitukset olisi sivuutettu olankohautuksella eikä kirjoituksista olisi tehty ilmiantoa, syytettä nostettu ja oikeuskäsittelyä aloitettu
   - Lokkaa ei olisi tuomittu,
   - jolloin Vehkoo ei olisi koskaan kirjoittanut kyseenalaisesti Lokasta,
   - jolloin oikeusjuttua Vehkoon kirjoituksista ei olisi nostettu,
   - jolloin Lokka ei olisi käynyt Oulun oikeustalolla marraskuun lopulla joko omaan tai Vehkoon juttuun liittyen,
   - jolloin Lokka ei olisi lukenut oikeustalon ilmoitustaulua ja huomannut asialistalta vangitsemiskäisttelyjä hyväksikäyttötapauksista,
   - jolloin Lokka ei olisi kertonut asiasta somessa,
   - joiloin kohua lasten hyväksikäytöstä ei olisi syntynyt,
   - jolloin olisimme viettäneet itsenäisyyspäivää ja joulua 2018 onnellisen tietämättöminä siitä, mitä kaikkea pahaa maassamme tapahtuu.

   Kiitokset siis lainsäätäjille ja sille, joka aikoinaan teki rikosilmoituksen Lokan kirjoituksista siitä, että olemme nyt hieman tiedostavampia monessa suhteessa!

   Poista
 2. Kokoomuksen ja Kepun "arvopohja" on totisesti saavuttanut pohjan!

  Setarkos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KANSATON, ISÄNMAATON ja ARVOTON (sanan kahdessa merkityksessä) punaliberaali punaporvari-puolue NYKY-kokoomus, jonka alaisen Opetushallituksen ohjeistamat koulut suoltavat kommunistisen Frankfurt-koulukunnan moraalinmädätys-periaatteisiin pohjautuvaa, suomalaisen kansallisvaltiomme tuhoamiseen tähtäävää perversio- ja monikulttuuri-propagandaa lasten tajuntaan:

   "Kouluista tehtiin poliittisia aivopesukeskuksia – ketkä ovat syyllisiä?",
   http://www.magneettimedia.com/kouluista-tehtiin-poliittisia- aivopesukeskuksia-ketka-ovat-syyllisia/

   Stalinin ohjeistamaa eurooppalaista kommunistista solutustyötä 1920–30-luvuilla rahoittanut ja johtanut saksalainen Willi Münzenberg kiteytti Frankfurtin koulukunnan pitkäaikaisen operaatiosuunnitelman näin:

   ”Me teemme Lännen niin korruptoituneeksi, että se löyhkää.”
   Ks. "Frankfurtin koulukunta: salaliitto rappioon",
   http://isovimma.blogspot.com/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html

   Vanhoilla taistolaiskommunisteilla rikastetut viherpunikit/feministit ja muut kulttuurimarxistit suoltavat noita Frankfurt-kommunistien mädätysoppeja toimittajina valtaVALEmediassa ml. Yle, jonka toimintaan Kokoomuksella hallituspuolueena on tietty valta. (Anna Kontula on otsikoinut tekemänsä gradun taistolaisuudesta "Kuollut mutta ei kuopattu", http://annakontula.fi/wp-content/uploads/2017/11/Taistolaisgradu.pdf
   Sivulla 118 hän sanoo: "Tässä luvussa kuvataan sitä taistolaisuutta, joka elää edelleen".)
   Feminismi oli alunperin Yhdysvaltain kommunistisen puolueen luomus yhteiskunnan epävakauttamiseksi ja samasta syystä se oli Neuvostoliitossa kiellettu, ks. "Feminism Was Created by the US Communist Party", https://www.henrymakow.com/000180.html

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 3. "Minusta tässä tilanteessa olisi erinomaista, mikäli maamme eduskunnassa käytäisiin näyttävä keskustelu Sipilän hallituksen sisäministereiden toiminnasta kuluneiden kolmen ja puolen vuoden aikana. Parhaiten tämä kävisi opposition tekemällä välikysymyksellä siitä, kuinka hallitus aikoo jatkossa turvata kantasuomalaisten naisten seksuaaliturvallisuuden nykyisessä monikulttuurisessa Suomessa."

  Erittäin hyvä kiteytys. Itsensä "totuusmediaksi" julistaneille julkaisuvälineillekin luulisi kelpaavan tämä teksti. Ja edes kerrankin "poliittinen vastuu" muuttuisi konkretiaksi kun asia otetaan esille ns "kissa pöydälle ja kohdevalon alle"-periaatteella.
  -Beowolf-

  VastaaPoista
 4. Olen seuraavassa kommentissa Uuden Suomen palvelun varassa, mutta Mykkäsen toiminta sisäministeri-nä on kyllä totaalisen ponnetonta tämän(kin) asian teemoilta. Mies puhuu pelkästään kondiotionaalissa ”ei pitäisi tapahtua Suomessa” ja ”pitäisi voida keskustella”. Jos sisäministeri ei muuhun pysty kuin pöyris-tymään ja voivottelemaan, niin kuka täällä mitään pystyy tekemään? On todella turhauttavaa, kun he jot-ka voisivat tehdä asialle jotain, niin vain voivottelevat ja toivovat asian unohtuvan ja lakaistavan maton alle. Toivotaan, että oppositio alkaa tosissaan painostamaan tätä hallitusta toimimaan asian suhteen. Tai ainakin tekemään näkyväksi, ketkä vastustaa tarvittavia muutoksia, jotta tämä jo laajat mittasuhteet saa-nut raiskausepidemia saadaan loppumaan ja syylliset pois Suomesta.
  p.s. Harmillistahan tämä on niillekin ulkomaalaistaustaisille, jotka yrittävät sopeutua Suomeen. Ei ihme vaikka saavat rasismia osakseen. Tämä nykyinen käytäntö ei palvelu kyllä kenenkään etua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo viimeinen on enemmän kuin totta. Yksi suurimmista kärsijäryhmistä ovat ne yhteiskunnan rakentaviksi voimiksi pyrkivät maahanmuuttajat, jotka leimautuvat viiteryhmänsä toiseen äärilaitaan. Ja epäonnistuvat siitä syystä pyrkimyksissään itsensä ja yhteiskuntamme tappioksi.

   Poista
 5. Kyllä se on kulttuuriin kuuluva piirre, että ei osaa hillitä himojaan. Myös se on näille muslimeille ominaista, että loukkaantumisen kynnys on minimaalisen korkea. Heti ruvetaan väkivaltaiseksi, kun kuvitellaan, että MINUA on loukattu.

  VastaaPoista
 6. Sipiläkin näyttää antaneen lausuntonsa, on taas tapansa mukaan järkyttynyt. Itsekritiikistä saati syyllisyydentunnosta ei häivääkään.

  Lehdistö rääpii isoja otsikoita, mutta ei myöskään harrasta minkään asteista itsekritiikkiä. Kuitenkin jo esimerkiksi se, että vuosikausia on aihepiiriä käsitelty käyttämällä yliyleistävää yleiskäsitettä "maahanmuutto" -- eikä ole puhuttu "kansainavelluksesta", joka olisi ainoa termi jolla eurooppalaisen ja ei-eurooppalaisten kulttuurien ero nousisi käsittelyyn -- on sellaisen mittaluokan tahallinen harhautus, että journalistien on syytä varata musta säkki päähän pantavaksi kun seurausvaikutukset alkavat vuosikymmen vuosikymmeneltä murentaa peruuttamattomasti yhteiskunnat.

  "Poliittinen korrektius" on todellakin syöpä, joka syö järjen aivoistamme. Kun sitä yritetään ylläpitää yhä vain epätoivoisemman vihapuhe- ja rasistijahdin ja palsta- ja nettisensuurin keinoin, järjellä ei ole mitään mahdollisuuksia.

  Toinenkin vaihtoehto on olemassa. Ensin pitäisi rukata keskustelun termit. Nyt on kyseessä maailmanhistorian kokoluokaltaan ehkä kauheimmaksi kasvava kansainvaellus, jonka alle Eurooppa alkaneella vuosisadalla tulee hautautumaan. Se on keskustelun ainoa reaalinen lähtökohta. Toinen on se, että ero eurooppalaisen kulttuuriperinteen ja ei-eurooppalaisten perinteiden välillä on yhteensovittamaton. Kulttuurit ovat kovia kognitiisia tosiasioita, jotka eivät muutaman sadan vuoden aikaperspektiiveillä muutui miksikään. Kaikki puheet "ihmisarvosta ja -oikeuksista" ovat eurooppalaisen perinteen piirissä syntynyttä puhetta. Islamilaiset maat eivät ole esimerkiksi hyväksyneet YK:n ihmisoikeuksien julistusta.

  Mutta saamme odottaa sitä päivää, jolloin presidentti, pääministeri tai muut ministerit, miltei kaikki kansanedustajat, korkeat akateemiset opppineet ja virkamiehet, kansalaiskekustelijat ja mielipidevaikuttajat -- koko itseään "valistuneena" pitävä väki -- avaa suunsa ja sanoo esimerkiksi: "Siitä, että kaikilla on 'ihmisarvo', ei mitenkään seuraa se, että kaikki 'kulttuurit' sopeutuisivat keskenään."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääministerinä Sipilällä on valta ja vastuu tapahtuneesta siinä missä Kokoomuksellakin.

   Poista
 7. Arto Luukkanen ei vähääkään liioittele otsikollaan:

  ”GCM – Finis Finlandiae – Suomen loppu”,
  https://oikeamedia.com/o1-90916

  Neljän minuutin videossa on erittäin painavaa asiaa GCM-sopimuksesta:

  ”Karut faktat ja totuus GCM-sopimuksesta.”,
  https://suomimedia.wordpress.com/2018/12/04/karut-faktat-ja-totuus-gsm-sopimuksesta/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 8. Surkuhupaisa oli myös Sipilän lausunto Oulun alueen tilanteesta.

  Jostain syystä hän ei tahdo muistaa, kuinka hän lupasi jopa talonsa Oulun läheltä näiden kehitysmaalaisten käyttöön...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Mahtaisiko muistaa lupauksensa? Ja osaisiko ymmärtää yhteyden?

   Poista
 9. Pari vuotta sitten uutisoitiin ruotsalaisesta tutkimuksesta, jossa oli todettu taipumuksen seksuaalirikoksiin olevan ensi sijassa geneettistä. Opituilla tavoilla on vain pieni merkitys.

  Tietyillä kansoilla tämä geneettinen taipumus mitä ilmeisimmin on. Tähän kun vielä yhdistetään Vanhasen ja Lynnin havainnot näiden samojen kansojen matalasta keskimääräisestä älykkyysosamäärästä on lopputulos karu.


  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2015041119499081

  VastaaPoista
 10. Väestötilastojen mukaan Lähi-Idässä ja Afrikassa lisääntymisvietti on vahvuus, joten sieltä tulleiden käytös on odotettua.

  VastaaPoista
 11. Seuraavassa kahden minuutin videossa https://mvlehti.net/2018/12/02/laura-huhtasaari-tylyttaa-timo-soinia-video/ Laura Huhtasaari toteaa Eduskunnassa GCM-sopimuksen sisällösta mm., että siinä mainitaan 86 kertaa sanat "MAA SITOUTUU". Huhtasaari kysyy Soinilta: "Mihin herra ministeri ajattelee, että Suomi ei sitoudu"?. Soini, osaamatta antaa järkevää vastausta viittaa tulossa olevaan YK:n päätöslauselmaan ikäänkuin globalisti-cabalin luomus YK olisi Suomen asioista päättävä hallitus ja Eduskunta.

  Kyllähän se sitä näille globalisti-cabalin nöyrille juoksupojille onkin, tähtäimessä pienten askelten taktiikalla, ihmisten huomaamatta täydellistettyä EU-diktatuuria prototyyppinä käyttäen pystytetty maailmanhallitus, jonka toteutusta ruskeaksi vaihdettu, mm. vailla kansallista ja muutakaan identiteettiä oleva epämääräinen ihmismassa helpottaa. Tuollaisen helposti orjiksi alistettavan lammaslauman aikaansaamiseen tähtää koko GCM-sopimus. Siitä ovat varmasti tietoisia Soinin lisäksi mm. hänen hallituskumpaninsa, kuten vailla omaatuntoa olevat vallankahvaan kiipineet psykopaatit Sipilä, Orpo ja Mykkänen, jotka varmasti ovat valmiita myymään vaikka vanhan isoäitinsaä, jos heidän oma etunsa, kuten esim. Brysselin lihapadoille pääsy sitä vaatii - Suomen ja Suomen kansanhan he ovat jo käytännössä myyneet globalisti-cabalille, vaikka ovat vannoneet ministereinä valan Suomen kansalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässäkin näkyy em. globalisti-cabalia ja Brysseliä kumartavien psykopaattien sormenjälki:

   "Katso tuet mamutusta edistäville järjestöille veikkausvaroista vuonna 2018
   MV:n lukija teki jättityön kerätessään tuen saajat luetteloksi.

   Alla on pitkä luettelo veikkausvoittovaroista tukea saavista haittamaahanmuuttoa, matutusta ja mamutusta avustavista ja edistävistä yhdistyksistä ja järjestöistä sekä niiden saamista euromääräisistä tukisummista.

   Luetteloa selatessa on hyvä muistaa, että jokainen euro edellämainittuiden tukemiseen on pois suomalaisen tukemisesta.

   Heti alkuun. Seuraavalle yhdistykselle ei riittänyt euroakaan:

   VEIKKO JA LAHJA HURSTIN LAUPEUDENTYÖ – HURSTINAPU RY myönnetty: 0 EUROA. Anottu oli 300 000 euroa..."

   Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2018/12/03/katso-tuet-mamutusta-edistaville-jarjestoille-veikkausvaroista-vuonna-2018-2/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Sille löytyi parempi kohde?

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005922715.html?ref=rss

   Poista
  3. Olisivat voineet pyytää tuota avustusta KASAARI-juutalaiselta Rotschildilta, joka omistaa huomattavan osan koko maailman varallisuudesta ja ansaitsee kaiken aikaa lisää vähintäänkin läntistä maailmaa orjuuttavalla velkaponzillaan, koronkiskonta-järjestelmällään. Nämä Etelä-Venäjältä peräisin olevien, aikonaan juutalaisten uskontoon kääntyneiden KASAARIEN jälkeläisethän ovat myös nykyisen Israelin valtion perustajat ja ovat onnistuneet huijaamaan huomattavan osan läntisen maailman kristittyjä pitämään heitä ns. raamatunaikaisten israelilaisten jälkeläisinä.
   Ks. "The Hidden History of the Incredibly Evil [Rotschild] Khazarian Mafia", https://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 12. Taitaa ikävä kyllä olla niin, että enemmistö Suomen kansasta on sitä mieltä, että maan asiat hoidetaan hyvin nykyisen hallinnon alaisena. Ensi EK-vaalien jälkeen tilanne tulee olemaan aivan vastaava kuin nykyisessä oikeusosavaltiossa monikultturisine rikastuksineen. Sammuttakaa valot, ei mitään nähtävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkään pahoin, että tilanne tulee olemaan vielä paljon nykyistä pahempi vihervasemmiston saadessa hallituksessa määräysvallan.

   Poista
 13. Niin vaikka A-Stupidossa esitettiinki Mykäselle tilastoja joiden mukaan 2/3 osaa seksuaalirikoksista on ulkomaalaisten tekemiä...No mitä tekee YLE... Pääuutislähetyksessä 05.12 klo 20:30 kohdassa n.8:min toimittelija Matti Rönkä päästää suustaan seuraavaa... "Niin suurinosa seksirikoksista on kuitenkin kantasuomalaisten tekemiä...ulkomaalaisten osuus noin kolmannes..." Eli näin YLE jatkaa mädätystään ja valeuutisten kerrontaa... Juu JSN tehty valitus Tuolla linkki uutiseen https://areena.yle.fi/1-4234760#autoplay=true

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!