Yle julkaisi pari päivää sitten uudet puolueiden kannatusarviot, jotka se oli teettänyt Taloustutkimuksella. Kyselyn tulosten perusteella yhä useampi suomalainen uskoo, että maan asiat tulevat kuntoon demareiden ja vihreiden konsteilla. Näin siitä huolimatta, että molemmat puolueet olivat johtamassa maata alamäkeen edellisellä vaalikaudella.
Lyhyesti sanottuna näyttää siis siltä, että moni uskoo Suomen kääntyvän nousuun tulonsiirroilla, ay-liikkeen vahvistamisella, lisätyllä verotuksella, kasvatetulla kehitysavulla, runsaalla kehitysmaalaisten maahanmuutolla, julkista sektoria vahvistamalla, vahvalla sääntelyllä sekä ripauksella ympäristönsuojelua. Uskomatonta.
Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Anu Kantolalta luovaa talousajattelua
Sumea varainhankintamenetelmä maksimoi maailmanparannusmenot
Puoluekannatukset maailmanpolitiikan turbulenssin pyörteissä
-
Proffa,
VastaaPoistaen luule ihmisten kannattavan SDP:tä & Kump:ta koska luottavat heihin tahi heidän ohjelmiinsa. Kyse lienee suuresta hallitukseen kohdistuvasta pettymyksestä ja protestista.
Tällä hetkellä meille ei ole tarjolla yhtään kunnon puoluetta. Kaikkien niiden johto, Kepua lukuunottamatta koostuu yli-ikäisistä "ylioppilaista", poliittisista broilereista siis. Ja Kepu on maaseuturajoitteisena pystymätön strategiseen ajatteluun.
Nykyinen hallitusmuoto on käytännössä eräänlainen puolueiden johtohenkilöistä koostuva oligarkia joka ei salli presidentille veto-oikeutta tai eduskunnan hajoitusoikeutta, siis välttämätöntä erotuomarin tehtävää.
Seurauksena on vuosia kestänyt hallinnon tyhjäkäynti. Kansa vaistoaa tilanteen mutta ei tajua sen konkreetisia seurauksia. Niinpä ihmiset äänestävät sitä mistä "tykkäävät". hh
Massaa mukavaa, liekö suomettumisen perimä kovastikkin
Poistavoimissaan toimittajaliiton ja sitä kautta ihmismielten kautta.
http://aikalainen.uta.fi/2014/01/24/tiedotusopin-toisinajattelija/
Sattui olemaan tuttuni, oppi-isästäni en tiiä?
Ilkka
Suomi eli ja kehittyi pitkän jakson
VastaaPoistakokoomus-puolueen ollessa oppositiossa.
Yli 20 vuotta aina 60-luvun lopulta vuoteen 1987 asti.
Harri Holkeri aloitti pääministerinä 1987.
Samoin viimevuodet Suomea on johtanut kokoomuslainen pääministeri.
Samaan aikaan valtion velka on tehnyt julmia hyppäyksiä.
Katso http://www.findikaattori.fi/fi/44.
Jos Professorin rivien välistä pitäisi lukea, että mielipidekyselyn tulos on huono ja kokoomus tai keskusta olisi sen parempi vaihtoehto niin, millähän perusteella?
Jos mamujen maahanmuuttoa ajattelee niin saattaa olla, että kaikki Suomalaiset ovat saaneet jonkinlaisen varoituksen sen seurauksista, ainakin jos on seurannut Ruotsin tapahtumia.
Niin, mitä puoluetta pitäisi sitten äänestää, jos haluaa järkevää politiikkaa? Ehkäpä kansa on huomannut, ettei äänestämällä voi vaikuttaa, näinhän meille entinen pääministeri Vanhanen julisti. Kenties laskevat, että virheet ja demarit tarjoilevat nopeampaa tuhoa. Kun rahat loppuvat, niin ajattelu alkaa.
VastaaPoistaOlen pahoillani, mutta kovasti näyttää siltä että tällä hetkellä ei sellaista puoluetta ole Suomessa. Ainakaan eduskunnasta sellaista ei löydy.
PoistaSeuraava selittää huomattavassa määrin Suomen nykytilaa: "Suomea johtaa mafia", http://magneettimedia.com/suomea-johtaa-mafia
PoistaNo sehän se onkin valtakunnan ykkösmedia luotettavuudeltaan. Tuntee lääketieteenkin paremmin kuin medisiinarit.
PoistaTässähän sitä (sinun ilmeisesti ylistämääsi) USEIMPIEN (ei kaikkien) medisiinarien soveltamaa MEDIKALISOITUA lääketiedettä tosiasiallisesti kuvataan:
Poista"Professori vertaa lääketeollisuutta järjestäytyneeseen rikollisuuteen",
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014090718638829_ul.shtml
ja tässä:
"THE MEDICAL MAFIA", Dr. Ghislaine Lanctot, http://medicine-of-sickness.blogspot.fi/2008/06/medical-mafia-ghislaine-lanctt-book.html
Lanctototin lyhyt haastattelu: http://serreal.ning.com/group/alternativemedicinesforyourhealth/forum/topics/the-medical-mafia-by-dr
ja tässä:
"Dr. Rath Charges Pharma-Cartel and Political Leaders with Genocide Before International Criminal Court at The Hague", http://www.whale.to/a/rath4.html
Sinun ylin totuudenlähteesi on ilmeisesti suomalaisen "laatujournalismin lippulaiva", Bilderberg-Erkon Brysselin Pravda; tuore näyte "totuuden" puhumisesta: "Helsingin Sanomat valehtelee Amerikan vaalirahoittajista", http://magneettimedia.com/helsingin-sanomat-valehtelee-amerikan-vaalirahoittajista/
Jos et tiedä mitä 'Bilderberg' tarkoittaa (jota valemedia-uskovaisena todennäköisesti et tiedä), niin tässä on tiivis paketti aiheesta: http://keskustelu.diabetes.fi/index.php?topic=1718494.850;wap2
Brysselin Pravdan päätoimittajat käyvät kuulemassa ohjeistusta Bilderberg-kokouksissa, joissa ohjeistuksen antajiin kuuluvat tiettävästi sellaiset Bilderberg-sisäpiiriläiset kuten Rockefeller, sotarikollinen H.Kissinger ja läntistä velkaponzi-rahajärjestelmää hallitseva Rotschild.
Seuraavassa on osa suomalaisista osallistujista Bilderberg-kokouksiin:
"Ahtisaari, Wahlroos, Niinistö...Nämä suomalaiset ovat osallistuneet Bilderberg-kokouksiin",
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012060215660719_uu.shtml
"Bilderbergiin Suomesta Alexander Stubb, Leena Mörttinen ja Matti Apunen!
Marionettien vuosittainen aivopesusessio alkamassa...", http://mvlehti.net/2015/06/08/bilderbergiin-suomesta-alexander-stubb-leena-morttinen-ja-matti-apunen/
Tuo taidetaan muuten tulkita hieman väärin tuo galluppi. Eikös siinä taas kerran kasvanut sellaisten määrä jotka eivät tiedä ketä äänestävät, tai eivät kertoneet?
VastaaPoistaJos kaikki joilta kysytään edustavat koko Suomen äänestysikäisiä, niin nyt kun yhä harvempi kertoo ketä äänestää, niin se taitaa mennä siten että yhä harvempi kertoo, eli yhä tästä lukumäärältään pienemmästä joukosta jotka kertovat kantansa, suurempi osa kannattaa demareita ja vihreitä. Käsittääkseni tällä hämätään nyt kokoajan.
Eli jos kysytään sadalta, edellisessä kyselyssä kantansa kertoi 70 ja nyt 60 niin kyllä se kertoo siitä että ei demareiden äänestäjien määrä ole tainnut kasvaa, vaan muiden pudota, koska nuo luvuthan ovat prosentteja kantansa kertoneista, ei kaikista joilta kysyttiin?
Vai ymmärsinko kyselyt väärin?
Lapsia aivopestiin 1970-luvulla marxismiin, nykyään monikulturismiin
VastaaPoista"41 vuotta sitten Suomen opetusmaailmaa ravisti skandaali, jonka käynnisti kansanedustaja Kullervo Rainion (kok) tehty kirjallinen kysymys eduskunnassa. Se koski Pirkkalan peruskoulun viidennen luokan opetuksessa käytettyä marxilais-leniniläis-henkistä monistetta."
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001172552.html
protestiääniä.
VastaaPoistaProfessori kirjoitti ensimmäisen kappaleen lopussa "Näin siitä huolimatta, että molemmat puolueet olivat johtamassa maata alamäkeen edellisellä vaalikaudella."
VastaaPoistaTotuus on, että Suomessa on ollut joko keskustalainen tai kokoomuslainen pääministeri vuodesta 2003 lähtien.
Heidän johtamaansa politiikkaa täällä on edellisellä ja edellisillä vaalikausilla tehty. Niin tehdään nytkin.
Lieneekö syytä katsoa peiliin jos kannatusluvut ei jotakuta miellytä?
Äänestin ensimmäisen kerran vuoden 1970 eduskuntavaaleissa, jolloin kiertävä vaalitoimikunta tuli napsimaan äänet meiltä Haminan varuskuntasairaalan "potilailta". Sen jälkeen olen äänestänyt kaikissa valtiollisissa ja kunnallisvaaleissa.
VastaaPoistaNyt näyttää siltä, että kunnallisvaaleissa en enää äänestä hyväksytysti. Vallassa oleva ikäluokka on surkeita vatuloitsijoita. Minkään puolueen tukeminen ei enää kiinnosta.
"Tämä kaikki kertoo mun mielestäni siitä, että pohjimmiltaan ihmiset haluavat uskoa siihen, että joku pystyy parantamaan heidän tilannettaan nopeastikin jollakin merkillisillä ihmepäätöksillä. Kun ihminen on tyytymätön elämäntilanteeseensa, silmissä järki sumenee. He haluavat nähdä äärimmäisen epätodennäköisyyden mahdollisena. Siksi aletaan kannattaa niitä, jotka lupaavat ihmeparantumisia ja pikavoittoja. Voihan sitä silloin äänestää vaikka perussuomalaisia tai sosialidemokraatteja, mutta yhtä hyvin voisi laittaa loton vetämään."
VastaaPoistaLainaus Hjallis Harkimon tuoreesta blogista.
Hjallis on oikeassa: Meille on vuosien mittaan tietoisesti lietsottu ultrapessimistinen ilmapiiri jonka masentamana ihmiset toivovat että jostain ilmestyisi messias joka muuttaisi veden viiniksi ja poistaisi kaiken pahan maailmasta.
Hallituksen työ on lähes mahdoton koska rakenteiden välttämätön uudistaminen koskettaa ikävästi vakiintunutta edunjakokoneistoa ja moni joutuu tinkimään oikeuksistaan. Opposition on helppo käyttää tätä hyväkseen, tosin valtaan päästyään heillä on käsissään ihan sama tilanne.
Kaikki puolueet lukuunottamatta PS kannattavat kehitysmaalaisten maahanmuuttoa. Kokoomus, jopa Keskusta ovat suorastaan kiimassa kehitysmaamamuilun suhteen. Keskustakin on tajunnut, että kunnat voi pitää "virkeänä" täyttämällä sen kehitysmaalaisilla.
VastaaPoista