lauantai 27. elokuuta 2022

Luoja varjelkoon Suomea Ruotsin kohtalolta

Vaikka olenkin kirjoittanut lukemattomia kertoja siitä muutoksesta, jonka kehitysmaalaisten maahanmuutto on aiheuttanut Ruotsiin, jouduin pariinkin kertaan pudistelemaan päätäni lukiessani Helsingin sanomien artikkelia Svea-mamman jälkeläisten nykytilanteesta. 

Heti jutun alussa kerrottiin, että länsinaapurimme sosiaalidemokraattinen pääministeri oli todennut, että "Me emme halua Chinatownia, me emme halua Somalitownia tai Pikku-Italiaa". Virkkeen taustalla oli tietenkin ruotsalainen todellisuus, jossa - edelleen HS:n jutun mukaan - "Ruotsi on epäonnistunut maahanmuuttopolitiikassaan ja maahanmuuttajien integroinnissa". 

Mallia ruotsalaisten maahanmuuttopolitiikan korjaamiseen haetaan Tanskasta, missä nykyisen suhteellisen tiukan maahanmuuttopolitiikan takana ovat niin ikään paikalliset sosiaalidemokraatit. Päänpudistus johtui siitä, ettei Suomessa voisi edes kuvitella, että pääministerimme Sanna Marin (sd) hallituksineen tekisi jotain samantapaista. 

Tosiasia kuitenkin on, että läntisen naapurimme aiemman maahanmuuttopolitiikan seurauksena Ruotsissa on ammuttu kuoliaaksi tämän vuoden aikana jo 47 ihmistä. Taustalla on maahanmuuttajien hallitsema jengirikollisuus, johon liittyy myös maahanmuuttajien asuttamien asuinalueiden hallinta - maan hallituksen sijaan. Päätäni pudistin luettuani suomalaisprofessorin arvion, jonka mukaan "normaaliksi on muuttunut sekin, että useammin kuin kerran viikossa uutisissa kerrotaan jonkun kuolleen ampumistapauksessa".

Niin se maailma muuttuu, Eskoseni. Se, mikä oli aikanaan yksi maailman turvallisimmista valtioista on nykyisin paikka, jossa ihmisten ampuminen kadulle on normaalia. Varjelkoon edes Luoja Suomea sellaiselta kohtalolta, koska maamme hallitus ei siihen näytä pystyvän. 

28 kommenttia:

 1. Ja taas vältellään puhumasta asiasta. Ei Ruotsissa hindulaiset, buddhalaiset, kiinalaiset tai suomalaiset maahanmuuttajat yhteiskuntarauhaa riko. Kaiken Ruotsissa tapahtuvan paskan takana on ----- (kotitehtävä).

  VastaaPoista
 2. Luoja ei varjele. Suomalainen äänestäjä voisi, mutta ei sitä tee. Suomalainen oikea koulutustaso on nyt huonompi kuin 1900-luvun alussa. Ihmiset uskovat propagandaan. Tällä hetkellä noin 75% äänestää niin, että käytännössä haluaa lisää haittamaahanmuuttoa, murhia ja raiskauksia. Samat 75% haluaa vihreää siirtymää ja ajavat yritykset, työn ja hyvinvoinnin suomesta pois. Kun keväällä on vaalit, niin mikään ei muutu. Suomesta tulee konkurssikypsä peräreikä ja erona ruotsiin on, että ruotsista ei taida tulla konkurssikypsää.

  VastaaPoista
 3. Tuo "kotouttaminen" on akkojen kotkotuksia siinä kuin "kivakoulukin". Ne perustuvat uskoon, että kaikki maailman ihmiset jakavat samat pumpulinpehmoiset sosialistiset feminismiarvot, kunhan vain olosuhteet ovat oikeat. Vastoin heidän lässykasvatustaan toimiminen on vain tietämättömyyttä, jolloin paapomiseen pitää kaataa vielä lisää rahaa.

  Tosiasiassa musun kotouttaminen tarkoittaisi sitä, että musu luopuisi musuttelustaan, jolloin hän lakkaisi perseilemästä vääräuskoisten kustannuksella. Hänen siis pitäisi luopua kuunpalvontakultistaan ja omaksua länsimainen elämäntapa, jolloin hän olisi omiensa silmissä luopio, jonka tappaminen toisi toiselle musulle kunniaa yhteisössään.

  Musun ja koulukiusaajan käytös ei rahalahjoilla lopu. Sen kun saisi taottua jokaisen "kasvatustieteen" pilaaman kukkahattutädin päähän.

  VastaaPoista
 4. Ruotsissa aletaan siis myöntää, että maahanmuuttajat aiheuttavat vakavia ongelmia. Sitä ei tosin sanota, mikä maahanmuuttajaryhmä ongelmat aiheuttaa, eikä myöskään haeta syyllistä syntyneeseen tilanteeseen. On kuitenkin oivallettu, että jotakin tarttis tehdä, mutta toimien suunnittelu on hapuilevaa. Tosin lailliset keinot tilanteen korjaamiseksi taitavat olla vähäisiä, mikäli ei ryhdytä radikaaleihin lainsäätämistoimiiin.

  Olen kauan pelännyt, että valtiovallan haluttomuus ja kyvyttömyys asian korjaamiseen synnyttää lopulta kantaruotsalaisten keskuudessa ryhmittymiä, jotka viis veisaavat lain kirjaimesta ja hengestä. Seurauksena voi olla kauhistuttavaa väkivaltaa, jollaista Ruotsissa ei ole miesmuistiin nähty. Jos tällaiset ryhmittymät toimivat älykkäästi, niiden hajottaminen voi olla vaikeaa. Ei tietysti ole mitään takeita siitä, että näitä ryhmittymiä syntyy, mutta mahdollista se on

  Toinen professori

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on yksi mahdollisuus, etenkin kun Ruotsista juuri kuultiin (ilmeisesti) kantaruotsalaisen puukottajan aikeista murhata ruotsalainen puoluejohtaja.

   Poista
 5. Ruotsi on hallitsemattomassa muutoksessa kohti kolmannen maailman paskaloukkoa.
  Mitä tuohon pm Anderssonin lausumaan tulee niin pääministeri puhuu vaalipuhetta. Muutosta ei tule niin kauan kuin demarit ovat siellä vallassa.

  VastaaPoista
 6. EI varjele.
  Oliks sulla muuta?

  VastaaPoista
 7. Kiinalaiset ja italialaiset uhkaavat Ruotsia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku vihervasemistolaisen kysymys ? :) .. tietää kyllä mistä onkysymsys tai luultavasti tietää, muttta ..

   Poista
  2. Kysymyksessäni oli siis sarkasmia, mutta Ruotsin pääministeri näyttäisi tuossa ainakin muodon vuoksi nostavan uhkakuviksi sellaiset kuin Pikku-Italia ja Chinatown.

   Poista
 8. Siemen Ruotsin nykyiselle tilanteelle kylvettiin jo -70 luvun puolessa välissä. Asuin silloin Västeråsissa ja silloin tungettiin kaikki mm Turkista tulleet ja "assyyrialaiset" yhteen lähiöön, Valbyhyn.
  Muilla alueilla asui duunissa käyviä sveduja, härmäläisiä ja jugoja.
  Silloinen asuinalueeni Råby ja naapurissa sijaitseva muinainen hienostoalue Bäckby ovat nykyisin "no-go alueita".
  Katastrofin on aiheuttanut sossut ja sitä pönkittänyt maanpetoksillinen ympäristöpuolue.
  Sama laulu se on Suomessakin.
  Sossujen ja vihreiden prioriteettinä on toteuttaa kaikki mahdolliset toimet joilla Suomestakin tulee paskastan.

  VastaaPoista
 9. MTV-uutiset eilen

  Ruotsissa järkyttävä ampumavälikohtaus leikkikentällä: Nainen ja pieni lapsi kiidätetty sairaalaan

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ruotsissa-jarkyttava-ampumavalikohtaus-leikkikentalla-nainen-ja-pieni-lapsi-kiidatetty-hoitoon/8496560

  Artikkelista poimittua:

  Expressen kertoo, että ampuminen tapahtui Årbyn kaupunginosassa sijaisevalla leikkikentällä iltaseitsemältä paikallista aikaa.
  Alueella ammuttiin lehden mukaan useita kertoja. Lähialueen rakennuksiin ja ikkunoihin on osunut luoteja.
  Lehden saamien tietojen mukaan loukkaantunut lapsi on viisivuotias poika.
  ...
  Expressenin mukaan mikään ei viittaa siihen, että loukkaantuneet olisivat olleet ampumisen varsinaisina kohteina.
  ...
  Silminnäkijä arvioi, että leikkikentällä oli 30-40 aikuista ja lasta ampumisen alettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat vaan leikkii sotaleikejä, pitää äkkiä tehdä laki joka vaatii luouvttamaan kaikki lailliset aseet pois, niin ei enään voi tällästä tapahtua ::)

   Poista
 10. Ruotsin tie tuskin voi olla meidän, resurssit ovat niin erilaiset. Ruotsilla oli potentiaalia olla maailman rikkain, Suomella on potentiaalia olla Euroopan köyhin. Jokin seinä tulee vastaan nopeammin ja kovemmasta vauhdista. -jussi n

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tule seinää vastaan ennenkuin olemme jo paskastan. Vihervasemmisto voi ihan rauhassa kupata oman kansan totaalisen kuiviin ja silti ne äänestetään valtaan yhä uudestaan.
   Suomeen on tarkoituksella luotu sohvalla makoilijoiden armeija joka äänestää vaikka itse saatanaa kunhan makoilu ei keskeydy ja tuet juoksee.

   Poista
  2. Demarit ja kokoomus äänestetään yhä uudestaan valtaan, koska Suomi on rauhallisten keskitien kulkijoiden kulttuuri - ja sellaista nuo suuret puolueet eri painotuksineen nähdään ihmisten mielikuvissa. Ja sehän on sinällään hyvä asia, mutta tässä ajassa pitäisi alkaa vaatimaan siltä keskitien vaihtoehdoltansa tiukempia otteita - tai ei pian enää ole koko tuttua ja turvallista keskitietä mitä kulkea.

   Poista
 11. Kun Suomen hallituksen johto on vihervasemmistolaisten naisten johdossa, joiden hyödyttömien ja haitallisten maahanmuuttajien haalimista Suomeen on järkipohjalta mahdotonta ymmärtää, niin voisiko selitys löytyä tunnepuolelta ja alitajunnasta. Köyhistä oloista lähteneinä heille on mahdollisesti syntynyt kauna muita paremmassa asemassa olevia suomalaisia kohtaan, jota vielä vasemmistolainen paatos on ruokkinut. Siten he pyrkivät alitajuisesti ikäänkuin kostamaan muille kokemansa vääryyden luomalla tänne riistäjien eli veronmaksajien rasitukseksi uuden elätettävän proletariaatin. Bonuksena tulee poliittisen korrektiuden myötä tuleva hyveposeeraus, joka vaikuttaa vähä-älyisiin naisäänestäjiin ja tuo myös uusia moniosaavia äänestäjiä vihervasemmistolle.
  Muuten olen sitä mieltä, että Marin on täysin vastuuton ja harkintakyvytön, häpäisee pääministeri-instituution, ja hänet tulisi erottaa. Toivottavasti Perussuomalaiset tekevät välikysymyksen, vaikka olisi suuri ihme, että se johtaisi tulokseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naisten vaikutus politiikkaan ja ylipäätään yhteiskunnallisiin asioihin on osoittautunut perin negatiiviseksi. Siksi on arvioitava uudestaan naisten äänioikeutta. Onko naisilla kykyä toimia vastuullisesti, niin että heidän äänioikeutensa olisi perusteltavissa? Tulosten valossa näin ei ole. Joskin on todettava, että kun miesten elinvoima (patriarkaatti) on kadonnut, niin yhteisöä ylläpitävää voimaa ja itsesuojeluvaistoa ei enää ole. Näin on käynyt mm. Suomelle ja Ruotsille.

   Poista
  2. Kyse on siis vihervasemmistolaisista naisista. Perussuomalaiset naiset, muutama kokoomusnainen ja Sari Essayah ovat erittäin järkeviä mitä tulee maahanmuuttoon, eli lähinnä sen hillitsemiseen.

   Poista
  3. Perussuomalaiset naiset (esim. eduskuntaryhmässä) ovat vastuullisia toimijoita, se on totta - onneksi niin. Mutta he ovat valitettavan pieni vähemmistö ja se tässä on merkittävää. Kokoomuksen ja KD:n naiset ovat joko globalisteja tai uskomattoman naiiveja. Ei heihin ole luottamista.

   Poista
 12. "Varjelkoon edes Luoja Suomea sellaiselta kohtalolta, koska maamme hallitus ei siihen näytä pystyvän. "

  Ei kykene tai ei halua, ehkä heillä on kummallinen harhaluulo siitä että nämä maahantulijat äänestäisivät heidän puoluettaan, kiitollisuudesta.

  En olisi mitenkään varma tästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niillä ole harhaluuloa muusta kuin ehkä siitä, että kun he ovat onnistuneet tehtävässään eli saaneet raudan, veren ja paskan lentämään vaakasuorassa jokaisella kadulla ja kylänraitilla, he leijailevat jumalallisina entiteetteinä kaiken yllä katselemassa aikaansaannostaan.

   Todennäköisemmin he ovat silloin jossain turvallisessa maassa katselemassa aikaansaannostaan nauraa räveltäen.

   Poista
  2. Kyllä äänestävät, eikä liene sattumaa, että demarien riveissä on paljon kehitysmaalaistaustaisia.

   Poista
 13. Positiivista on tietysti tässä se, että nähdäkseen erilaisia kulttuureja ja kehitysmaita ei tarvitse enää matkustaa ulkomaille, koska ne ovat pysyvästi muuttaneet naapuriin asumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamelit vaan puuttuu, kuskeja on jo.

   Poista
 14. Yle uutiset tänään:

  Tanskan hallitus: Kaikki ehdottoman vankeustuomion saavat ulkomaalaiset karkotettava

  Tanskan hallitus esittää lakimuutosta, jonka mukaan kaikki ehdottoman vankeustuomion saavat ulkomaiden kansalaiset on karkotettava,
  jos he saavat ehdottoman vankeustuomion.

  Nykyisen lain mukaan karkotuksen voi välttää, jos on asunut Tanskassa riittävän kauan, kertoo Tanskan radio DR.

  Maahanmuutto- ja kotouttamisministeri Kaare Dybvadin mukaan näitä tapauksia on liikaa.

  – Ei ole vähemmän tuomittavaa, jos teet raiskauksen oltuasi Tanskassa yhdeksän vuotta,
  kuin jos olisit ollut vain kaksi vuotta, Tanskan sosiaalidemokraatteja edustava sanoo.

  https://yle.fi/uutiset/3-12043017/64-3-103031
  -----------------------

  Tanskan pääministeri Mette Frederiksenin hallitus on vähemmistöhallitus, joka koostuu ainoastaan sosiaalidemokraateista.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Frederiksenin_hallitus

  VastaaPoista
 15. On todella naiivia kuvitella, että samanlaisilla toimenpiteillä päästään erilaiseen lopputulokseen. Nyt vielä hallitus on kehitellyt kabineteissaan eräänlaista humanitääristä passia, joka takaa sen, että yhtäkään onnenonkijaa ei käännytetä rajalta. Valtavissa talousvaikeuksissa painivalle Suomi-neidolle se olisi viimeinen naula arkkuun. Miten meillä voi olla käin edesvastuuttomia päättäjiä? Vastaus tuli ehkä jo Anonyymi 12.20 kommentissa.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!