tiistai 23. elokuuta 2022

Törkeä raiskaus aseella uhaten, kaksi pahoinpitelyä, kotirauhan rikkominen ja salakatselu

Monikulttuurinen yhteiskunta näytti jälleen vastenmieliset karvansa kun vuonna 1988 syntynyt Onur Ali Avaz tuomittiin kolmen vuoden seitsemän kuukauden ehdottomaan vankeuteen. Syynä olivat monen vuoden takaisen tyttöystävän törkeä raiskaus aseella uhaten, tämän kaksi pahoinpitelyä, kotirauhan rikkominen ja salakatselu.

Lisäksi kyseinen sotaa ja vainoa paennut oli jo aiemmin ollut väkivaltainen tyttöystäväänsä kohtaan ja sai vapauttavan tuomion syytteestä, jonka mukaan hän olisi syyllistynyt raiskaukseen jo aiemmin.  

Tapaus ei tietenkään ole millään tavalla erikoinen. Onhan hyvin tiedossa, että Onur Ali Avazin kaltaiset miehet ovat kovia raiskailemaan. Lisäksi heidän tekemänsä naisten väkisinpanot ovat kantasuomalaisten tekemiä törkeämpiä, sillä heidän osuutensa törkeissä raiskauksissa on suurempi kuin tavallisissa raiskauksissa, vaikka niissäkin heidän suhteellinen osuutensa on suurempi kuin kantasuomalaisten - irakilaisilla peräti 50-kertainen.

Siksi onkin varsin erikoista, ettei joidenkin maahanmuuttajaryhmien raiskausinto ole noussut suomalaisessa yhteiskunnassa missään vaiheessa kovin suureksi poliittiseksi kysymykseksi. Päinvastoin, asiaa on pikemminkin hyssytelty jopa politiikan korkeimmalla tasolla sen sijaan, että oltaisiin oltu huolissaan naisten turvallisuudesta. 

Kaikista vähiten asialla tuntuu olleen merkitystä niille poliittisille ryhmille, jotka ovat puhuneet kovaan ääneen intersektionaalisesta feminismistä ja ihmisoikeuksista. Tuntuu kuin naisiin kohdistuvalla seksuaalirikollisuudella ei olisi heille minkäänlaista merkitystä.

22 kommenttia:

 1. Tässäkin jälleen kerran lausumattomana perusoletuksena paistaa läpi deluusio siitä, että kyseessä kuitenkin on vain yhteiskunnan peltivaurio, joka rumuudestaan huolimatta on helposti korjattavissa, eikä uhkaa puhki ruostuneen ja jarruttoman ja valottoman ajoneuvon kelpoisuutta. Tarpeeksi vaan possumassaa ja nippusiteitä, niin sitä ei uudesta erota.

  VastaaPoista
 2. Noiden järjestelmällinen kostaminen esim. vihreille natsipaskoille ja heidän perheilleen on oikeutta.
  Toistetaanpa vielä että lapsellisemmatkin helsingin pravdan tilaajat ehkä ymmärtävät:

  Oikeutta.

  VastaaPoista
 3. Meillä media ja monet poliitikot pöyristyivät, kun selvisi, että Wille Rydman oli kahvitellut alaikäisten tyttöjen kanssa ja tarjonnut jollekin jopa viiniä ravintolassa. Sen sijaan tuskin kukaan on pöyristynyt näistä tyttöjen ja jopa lasten raiskauksista tai osoittanut minkäänlaista sympatiaa, puhumattakaan siitä, että ongelma myönnettäisiin ja sille yritettäisiin tehdä jotakin. No, ehkä on jotakin on vähän myönnetty ja yritetty, mutta aikaansaannokset ovat olleet suorastaan naurettavia ja todistaneet vain sen, että ei haluta tunnustaa sitä, mikä se ongelma oikeasti on. Sama koskee ryösteleviä ja pahoinpiteleviä nuorisojengejä, joita meillä ei virallisen tahon mukaan olekaan tai valtamedian tapaa peitellä syytä, joka johti Salman Rushdien murhaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä pitää paikkansa. Kertoo hyvin vihervasemmistolaisten politrukkien kieroutuneesta asennemaailmaasta.

   Poista
  2. Tuo on hyvä rinnastus: Wille contra matu-raiskaajat.

   Poista
  3. Ero on siinä, että Rydmanin toimet aiheutuivat hänen etuoikeutetusta valta-asemastaan valkolaisena, mutta kehitysmaamuslimien teot johtuvat valkolaisten heihin kohdistamasta rasismista.

   Poista
  4. Onko kokoomus tuominnut matu-raiskaajia? Enpä muista, mutta Wille tuomittiin epämääräisten haastattelujen pohjalta.

   Poista
 4. Radiossa haastateltiin kerran naistutkijaa, joka oli tutkinut Suomessa tapahtuvia raiskauksia.

  "Pahimmassa riskiryhmässä ovat ulkomaalaiset miehet", lausui tuo viisas tutkija. Mitä helvettiä, raiskataanko Suomessa jo ulkomaalaisia miehiäkin, ajattelin kauhistuneena.

  Ei tietenkään, vaan aivottoman naistutkijan mukaan "ulkomaalaiset miehet ovat pahimmassa vaarassa AJAUTUA RAISKAAMAAN".

  VastaaPoista
 5. Tässä toinen rikollinen, Yle tänään:

  "Helsinkiläisen katujengin johtohahmona pidetty räppäri jälleen oikeudessa – syytetään törkeästä lapsen raiskauksesta"

  https://yle.fi/uutiset/3-12587985

  Artikkelista poimittua:

  22-vuotiasta Jaffia syytetään törkeästä lapsen raiskauksesta. Syytteet seksuaalirikoksesta tulivat vireille käräjäoikeuteen 24. marraskuuta 2021.
  Sen tarkempia tietoja rikosepäilystä ei ole toistaiseksi annettu julkisuuteen.

  Jaff on tuomittu aikaisemmin useista eri rikoksista. Toukokuun lopussa hän sai kymmenen vuoden vankeustuomion lukuisista pääkaupunkiseudun katujengien välienselvittelyyn liittyneistä väkivaltarikoksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olletikin Taposen Jartsa kiistää tämän kaiken ja tulee puolustamaan Jaffia? Ja Valtakunnansyyttelijä harkitsee viharikostutkinnan nostamista Jaffia "vainoaville" syyttäjälle ja poliisille?

   Poista
 6. Niin ja Suomessahan on kummallinen laki, että aikaisempi tuomio voi lyhentää nyt saatua tuomiota, vai mitenkä se nyt sitten olikaan. Tätä ei tavallisen tallaajan oikeustaju oikein käsitä.

  VastaaPoista
 7. Valtaapitävät naiset eivät välitä koska uhreina ovat nuoret tytöt ja naiset, heidän oma nuoruutensa jo mennyt ja tuntevat kateutta nuoria ja kauniita kohtaan, vai tälläiset "setämiehet" säälivät nuorten tyttöjen kohtaloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valtaapitävät eivät välitä, koska he eivät asu alueilla, joilla on kehitysmaamuslimeja. Luuletko, että Ohisalo tai Marin laittaa lapsensa kouluun, jossa on maahanmuuttajia? Tai jos laittaa niin ne ovat intialaisten ja kiinalaisten aivokirurgien jälkeläisiä.

   Poista
 8. Miksi ei Ruotsin katastrofaalinen kehitys lintukodosta taistelutantereeksi soita mitään hälytyskelloja täällä, vaikka aivan jokainen tietää, että syynä on tolkuton maahanmuutto takapajuisista kehitysmaista. Pelkäänpä, että syynä voi olla se, että "mussuhumanistit" naiset ovat saaneet erittäin suuren vallan tässä yhteiskunnassa, sekä politiikassa että virkakoneistossa. Liian paljon eletään hienoissa unelmissa, ja karu totuus jää näkemättä tai hyväksymättä. Jotta ei tule sorruttua liikaan yleistykseen on todettava totuudenmukaisesti, että perussuomalaisissa naispoliitikoissa ei tuota piirrettä ole, vaan siellä "jalat ovat maassa" ja arvot kohdallaan. Tämän voi todeta jokainen politiikkaa seuraava. Vihreät taas eivät ole tästä maailmasta järjettömyyksineen.

  VastaaPoista
 9. Tuhkaa muistaa sen uutisen miten naisten ympärileikkaisista ei haluata puhua rasimin pelossa.
  Se että hoitohenkilökunta huomaa että nuoria naisia tai oikemmin tyttöjä on silvottu, mutta rasismisyytteen pelossa tästä ei ilmoiteta.

  https://yle.fi/uutiset/3-11648901

  VastaaPoista
 10. Kyllähän suomalaisetkin raiskaavat, varsinkin nykyään, kun lehdistö on suonut tuon vanhastaan etnisyyteen viittavan termin kaikille tänne jämähtäneille vuohipaimenille.

  VastaaPoista
 11. Hei, mitkä lähteet kertoo sinulle, että kyseinen mies on paennut vainoa ja sotaa? Haluisin myöskin kuulla mietteitäsi tästä kyseisestä naisesta. Jos tämä mies on häntä pahoinpidellyt ennenkin vuosia sitten ja tällä hetkellä hänellä oli kaikenlisäksi uusi kumppani, miksi hän päästää tämän exän kotiinsa sisälle? Eikö terve järki käske sinua pysymään erossa tuonkaltaisesta ihmisestä?

  VastaaPoista
 12. Kyseinen kaveri on kyllä melkein suomalainen. Oltiin ala-asteella sekä ylä-asteella samassa koulussa. Jäbä oli kova koodari jo ylä-asteella. Puhuu parempaa suomea ku suurin osa kantasuomalaisista😂

  VastaaPoista
 13. Miksi ihmeessä maustat yksityiskohdilla, jotka eivät pidä paikkaansa ja joita et ole voinut myöskään faktuaalisesti saada mistään? Tunnen kaverin henkilökohtaisesti. Ei ole paennut sotaa ja vainoa, vaan isänsä sai töitä Suomesta 90-luvun alussa ja äitinsä ja tämä kyseinen poika muuttivat myöhemmin perässä.
  Oli kouluaikana ihan kunnon kaveri, jonkin verran peruslevoton tunneilla, kuten joka toinen poikaoppilas tuntui/tuntuu olevan. Sitten, kun sitä ajautuu vääriin kuvioihin, eikä kukaan sieltä ohjaa pois, niin ensin tulee huumeet kuvioihin ja sitä myöden isommat rikolliset kuviot.
  Kuten ylempänä on sanottu, puhuu parempaa suomea kuin suurin osa ns. kantasuomalaisista, ja koska muutti ihan pikkupoikana Suomeen, niin on myös omaksunut kielen lisäksi ihan suomalaiset toimintavat ja kulttuurin.

  VastaaPoista
 14. Hyvin huomaa ettei tämän artikkelin kirjoittajalla ole hajuakaan siitä kuka tämä rikoksen tekijä on. Kyseessä ei todellakaan ole mikään sotaa ja vainoa paennut maahanmuuttaja, vaan koko ikänsä Suomessa asunut suomen kansalainen. Faktat kuntoon ennen kuin suollat omia mielipiteitä muiden luettavaksi.

  VastaaPoista
 15. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009704322.html

  Hovioikeus kovensi tuomiota

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!