torstai 4. elokuuta 2022

Hallitus haluaa terveydenhoitopalvelut maassa luvatta lorveksiville

Kirjoitin aamulla hallituksen intohimosta tuhlata veronmaksajien rahoja kaikenlaiseen turhuuteen kuten laittomasti maassa olevien ihmisten kustannuksiin. Sitten kävikin niin, että - kuin vitt... ilkamoivana vastauksena kirjoitukseeni - Sanna Marinin (sd) hallitus päätti jättää Eduskunnalle esityksen laittomasti maassa olevien ihmisten terveydenhuollosta. 

Sen mukaan ilman papereita maassa maleksiville aikuisille henkilöille pitäisi järjestää akuutin hoidon lisäksi monenlaisia kiireettömiä terveyspalveluja. Sellaisiksi voitaisiin katsoa ainakin joihinkin pitkäaikaissairauksiin, raskauteen ja synnytykseen liittyvät palvelut sekä tartuntatautiasiat. Maassa ilman lupaa lorveksivilla alaikäisillä taas olisi oikeus saada terveyspalveluja saman laajuisina kuin niillä alaikäisillä, joilla on kotikunta Suomessa. 

Hallituksen hurskas toive on, että nämä ihmiset maksaisivat hoitonsa itse, mutta jos ja kun näin ei tapahdu pitäisi suomalaisen veronmaksajan kuitata kustannukset siirtämällä valtion varoja hyvinvointialueiden kassaan. Niinpä teidän, arvoisat blogiani lukevat veronmaksajat, kannattaa - lainatakseni PT-mediassa usein esiintyvää ilmaisua - panna huomisesta alkaen herätyskellot soimaan tuntia aiemmin. Ja muistaa kannattaa maatamme johtavia demareita jatkossa.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Virtahevon kokoinen osoitus sosialismin seurauksista
Miksi valehtelet, Erna Bodström?
Krista Mikkonen valmistelutti selvityksen laittomuuden palkitsemisesta

12 kommenttia:

 1. Sosialistien kannatus on käsittämättömän korkea ja se näkyy heidän ylimielisyydessään.
  Historian surkein PM onkin paras koskaan. Komissaarinvirka odottaa, kuin Manun illallinen.
  Ja yksityisjetillä kelpaa lennellä - autothan ne saastuttaa.

  VastaaPoista
 2. On 100% varmaa etteivät nämä laittomasti maassa perseilevät jonota polilla sekuntiakaan. Antaa kantisten käkkiä ja maksaa viulut.
  Näin kesäaikaan ei lääkäriin meinaa päästä edes rahalla. Heinäkuussa tarjottiin ykstyisellä puolella aikoja noin viikon päähän mutta eiköhän laittomat laiteta tässäkin etusijalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärtääkseni maahanmuuttajat, lailliset tai laittomat, hoidetaan yksityispuolella. Samaan aikaan monet vanhukset miettivät, kumpaanko rahat riittävät, lääkkeisiin vai ruokaan. Milloin tämä kansa nousee kapinaan?

   Poista
  2. Terkkariin tulee mukaan myös TULKKI. Tuntitaksa on kai vähintään 70 euroa. Naispotilasta ei mieshoituri saa koskea, jos kuulemani pitää paikkansa.
   Terv.hoito on laaja johon kuuluu myös silmä- ja hammaslääkärit, röntgenit, UV ja magn.kuvaukset, psykologit esimerkiksi.
   Kuka maksaa pers'aukisen mamun hoidon, esim silmälasit, asumisen, elättämisen, kaiken....

   Poista
 3. Synnytykseen liittyviä tuskin tarvii.kun miehet ei edelleenkään vastoin nykyistä oletusta synnytä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erään maahanmuuttajaryhmän naiset sen sijaan synnyttävät siihen tahtiin, että hirvittää. Saarikon joulukuun tuplalapsilisät otetaan noissa piireissä ilolla vastaan, vaikka ei edes joulua vietetä. Eikö valtiovarainministeri nyt mitään muuta keksinyt? Keinovalikoima tällä hallituksella kuuluu sarjaan alle avuttomat.

   Poista
 4. Tässä oli juuri uutinen 85-vuotiaasta äijästä, joka löydettiin asuntonsa lattialta alastomana makaamasta ja ilmeisesti kyvyttömänä kehonsa ja elämänsä täyteen hallintaan. Kun häntä lähdettiin viemään hoitoon, hän oli kysellyt: "Paljonko se maksaa? En haluaisi olla vaivaksi."

  Samaistun helposti tuollaisiin äijiin. Sen sijaan en samaistu naishallituksen hulluun haluun houkutella yhä uusia kulttuurisesti koskaan sopeutumattomia kansainvaeltajia Suomeen. Sitähän tämäkin päätös de facto käytännössä merkitsee.

  Ne aiheuttavat haittaa kaikille, ja mitä enemmän niitä tänne erilaisia tervetulosignaaleja lähettämällä houkutellaan, sitä useampi suomalainen joutuu tuohon oman maan kolmannen luokan kansalaisen lokeroon. "Anteeksi että minä olen olemassa."

  Eläköön Frans Joosef!!! Elköön ikioma ISIS-hallituksemme!!!

  VastaaPoista
 5. Tänä vuonna valtio ottaa uutta velkaa noin 7 mrd €.

  Ensi vuoteen kepun Saarikko ehdottaa, että budjettiehdotuksen loppusumma on 79,5 miljardia euroa ja siitä 6,3 mrd € on velkaa.
  Jos tämä ehdotus toteutuu, Suomen velka nousee noin 144 miljardiin euroon.
  Valtionvelan korkomenot lähes kaksinkertaistuvat kuluvan vuoden tasosta ja ne ovat ensi vuonna noin 1,3 miljardia euroa.

  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008978294.html

  Syksyllä alkavat energiansäästötalkoot, joten kuntien pitää valita, että tingitäänkö uimahallien löylyistä vai esim. julkisten tilojen lämmityksestä?
  Kunnat alkavat laatia säästölistoja heti syksyn alkajaisiksi.
  Kuntaministeri Sirpa Paatero (sd.) säästäisi ensimmäiseksi vajaakäytöllä olevien tilojen lämmityksestä tai teiden valoista.

  https://yle.fi/uutiset/3-12559344

  Jatkuvasti uhataan, että talvella tulee sähkökatkoja. Silloin esim. kaupat ei välttämättä pysty toimimaan. Toimiiko sairaalat tai terveyskeskusten vuodeosastot?
  Tämän halituksen touhussa ei ole päätä eikä häntää. Hyvät suomalaiset - äänestä ensi keväänä - äänestä oikein!

  VastaaPoista
 6. Ilman papereita olevat ovat turvallisuusriski, koska kukaan ei voi tietää heidän taustastaan mitään. Sen vuoksi heidät pitäisi ottaa säilöön, josta ainoa tie ulos on Suomen rajojen ulkopuolelle. Poistettaisiin yksi houkutustekijä.

  VastaaPoista
 7. Tätä saadaan kun valtaan päästetään vihervasemmistolaiset, feministit ja "liberaalit" globalistit. Laitoin tänään yllä olevan kommentin kokkareiden Verkkolehteen. Kommentti poistettiin minuuteissa. Taisi olla liikaa ylläpidolle. Älkää luottako Kokoomukseen, se puolue on vielä syöpäisempi kuin avoimesti kommarit.

  VastaaPoista
 8. Sopiihan se.
  Samalla voidaankin sitten lopullisesti poistaa ne terveyspalvelut vihreiltä natsipaskoilta yms. nekrunpalvojilta koska heidän terveyspalvelunsa on nyt sitten annettu pois koska ihmisoikeudet.
  Esim. terveyskeskuksissa voidaan jatkossa tarkistaa vaikkapa sosiaalisesta mediasta onko siellä vihreille natsipaskoille annettu liketystä ja sitten todeta että ohhoh ja hupsispupsis kun on kannatettu nekrunpalvontaa että kiitos hei ja suksi vittuun täältä ulisemasta vaivojasi.Pidä vaikka hiljainen hetki george floydille ja kuole ojan pohjalle hiljaa kiitos.

  VastaaPoista
 9. Tämän hallituksen tunnuslause on: Oma kansa ensin ajattelu on vahingollista. Mitä tekee tämä kuntaministeri Paatero? Sen puheesta ei saa oikein mitään selvää ja olemuskin on kuin olisi aina humalassa.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!