perjantai 11. helmikuuta 2022

Krista Mikkonen valmistelutti selvityksen laittomuuden palkitsemisesta

Suomen sinisilmäinen sisäministeri Krista Mikkonen (vihr) on teettänyt meidän veronmaksajien kustannuksella selvityksen, jonka perusteella laittomasti maassamme vuosikausia oleskelleet ihmiset - lähinnä irakilaiset - pitäisi palkita pysyvällä oleskeluluvalla. Jopa erkkomedian iltapäivälehden kommentaattori totesi, että hänen oikeustajuaan "vastaan sotii ajatus, että lainrikkoja saa palkinnoksi haluamansa... Suomi on sivistysvaltio, jossa on tapana kunnioittaa sääntöjä ja lakeja."

Sisäministeriön ehdotus sai negatiivisen vastaanoton myös Sosialidemokraateilta ja Keskustalta, vaikka ne ovatkin nykyhallituksessa tottuneet siunaamaan vihreiden hulluimmatkin hörhöilyt. Tai no: kyllähän ne jo ehtivät siunaamaan verovarojen käyttämisen kyseisen selvityksen tekemiseen. 

Mutta voimmeko me nyt siis kuitenkin luottaa siihen, että pääasia eli oleskelulupa-asia on poissa päiväjärjestyksestä ja kaikki tolkun suomalaiset voivat hengähtää helpotuksesta?

Näin sopii tietenkin toivoa, mutta tässä vaiheessa on syytä kuitenkin nostaa esille tuoreen ulkoasianvaliokunnan puheenjohtajan eli Jussi Halla-ahon (ps) kommentti sosiaalisessa mediassa. Hänen mukaansa: "kun kepu uhoaa, että joku vihreiden mamuhanke ei etene, on varsin varmaa, että se etenee. Kepu ja demarit ovat siunanneet tällä kaudella KAIKEN, mitä vihreä sylttytehdas on tuottanut."

Nähtäväksi siis jää kuinka Mikkosen junailema maahanmuuttopoliittinen uudistus lain rikkomisen palkitsemisesta etenee. Toivoa ainakin sopii, että Halla-ahon kommentti pikemminkin nostaisi rimaa sen toteuttamiselle kuin osoittautuisi profeetalliseksi ennusteeksi. 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Tuleeko maailmasta parempi paikka?
Turha selvitys laittomista maassaolijoista
Jatkaako Vihreät taistolaisella linjalla vai säilyykö siinä vivahdus liberaalia ympäristöpuoluetta?

13 kommenttia:

  1. onhan tuo Virheys erittäin outo ideologia, että oma maa ja kansa pitää kaikin mahdollisin keinoin mahdollisimman nopeasti tuhota.

    VastaaPoista
  2. Koska monikulttuurisuuden ihannointi palautuu narsistisiin perustuntoihin -- kun kaikki toiseusefektit saavat aikaan hormonipiikin naisten verenkiertoon -- ja koska miespoliitikot tarvitsevat yhtä kipeästi vastustajikseen typeriksi leimatut "persut" -- on selvää, että ennemmin tai myöhemmin hankkeet laittomasti massaolijoiden aseman laillistamiseksi toteutuvat. Ei ole sitä älyllistä, tiedollista, psyykkistä tai muutakaan voimaa, joka toteutumisen tulisi torppaamaan.

    Juuri niin asiat tosiasiallisessa totalitarismissa toteutuvat. Kuin itsestään, kuin jonkin pakon vaatimina, ikään kuin julkilausumattomina välttämättömyksinä, ilman että kukaan lopulta ottaa päätöksistä omakohtaisen vastuun -- asiat tapahtuvat automotorisesti, niitä ei aina tarvitse edes käsitteellistää selvästi.

    Sellaisessa tilassa yhteiskuntamme jo on. Täällä järjestetään jo käsitteellisesti mielettömiä oikeudenkäyntejä "kansanryhmää vastaan kiihottajien" tuomitsemiseksi.

    Se miten vähän millään tiedollisella on mahdollisuuksia vaikuttaa poliitikkojen ajattelun näyttäytyy hyvin esimerkiksi siinä tavassa, jolla yksi ja sama narsistinen uhriajattelu saa "vihreässä" ideologiassa elättää sulassa sovussa rinnakkain samojen korvien välissä yhtäältä "ilmastonmuutoksen" uhkaa, toisaalta vaatimusta kehitysmaalaisten massiivisen kansainvaelluksen vastaanottamisesta. Kun toiseen vaakakuppiin pannaan mielikuvat maailman joutumisesta ilmastonmuutoksen uhriksi ja myös kansainvaeltajien herättämä narsistinen uhrirooleihin samaistuminen, toisessa vaakakupissa ei mikään tositieto siitä että nämä asiat sulkevat toisensa täydellisesti pois vaikuta mitään.

    Maailmassa tunteilla on valta, ei tiedolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Juuri niin asiat tosiasiallisessa totalitarismissa toteutuvat. Kuin itsestään, kuin jonkin pakon vaatimina, ikään kuin julkilausumattomina välttämättömyksinä, ilman että kukaan lopulta ottaa päätöksistä omakohtaisen vastuun -- asiat tapahtuvat automotorisesti, niitä ei aina tarvitse edes käsitteellistää selvästi."

      Noinhan se on. Joskus 100 vuotta sitten vastaavantyyppisessä asiayhteydessä oltaisiin luultavasti vedottu esim. Jumalan tahtoon (jota ei luonnollisesti kenelle tahansa paljasteta) tms. metafyysisyyksiin, tänä päivänä nuo yhä uskonnollissävytteisemmiksi muotoutuneet "ihmisoikeus- ja ihmisarvoideologiat" ovat kaapanneet omalta osaltaan myös perinteisen uskonnon hiipumisen myötä tyhjilleen jääneitä memeettisiä lokeroita. Asian kulttiluonteisuutta ei enää voi oikein kiistääkään. Muunlaistakin kulttiluonteista liikehdintää toki piisaa. Elämme totisesti kaikenlaisen humpuukin täyttämillä turhuuden markkinoilla.

      -J.Edgar-

      Poista
  3. Ainoa sinisilmäinen olet sinä.
    Mikkonen on punainen fasisti jonka tuhotoiminta on täysin tietoista - aivan kuten edeltäjänsäkin.
    Vihreät stalinisit ovat maanpetoksellisia kansan vihollisia ja sellaisina heitä pitää kohdella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mene kohtelemaan. Mutta eihän sinusta siihen ole.

      Poista
  4. Tuhkan täytyy se myöntää että vihreät ajavat vahvasti omaa aatettaan.

    He antavat äänestäjilleen sen mitä lupaavat, kuinka moni puolue voi sanoa samaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain, aivan totta! Ainakin tässä kohtaa kyllä saadaan juuri sitä, mitä tilataankin.

      -J.Edgar-

      Poista
  5. Näin käy, kun viides kolonna saa haltuunsa yhteiskunnan kannalta tärkeät postit. Vihreiden toiminta on härskiydessään ennennäkemätöntä. Syyntakeettomien kruunaamaton kuningatar Ohisalo nimitti sisäministerin kansliapäälliköksi Kirsi Pimiän, ja nyt poimitaan hedelmiä. Ministeriön, jonka pitäisi huolehtia Suomen ja suomalaisten turvallisuudesta, toimii täysin päivastaisella tavalla. Vähä-älyisen hyödyllisen idiootin Mikkosen käskystä totta kai.
    Vihreät naiset tuhoavat uskon naissukupuoleen.

    VastaaPoista
  6. Vihreiden toiminta ei ole mitään sinisilmäisyyttä vaan vankkaa ja loogista työtä heidän tavoitteidensa eteen.
    Vihreiden tavoitehan on tuhota maamme sisäinen turvallisuus ja talous.
    Kehitysmaalaisilla molemmat tavoitteet toteutuvat samalla kertaa.
    Vihreät ovat aidosti Suomalaosvihamielinen ääriliike joka naamioi toimintansa luonnonsuojelun verhoon.
    Paskat niitä mikään luonto kiinnostaa.
    Onko Vihreät koskaan tehneet yhtäkään aloitetta joka ei edistäisi Suomen tai sen kansan tuhoamista? Siis yhtä ainoaa?

    VastaaPoista
  7. Mikä minua hämmästyttää, on tämä lapsenomainen usko taloudellispohjaisen rationaalisen argumentaation voimaan. Aistinko jo pientä hätääntymistä ja epäilyksen siementä omiin premisseihin? Tässä vaiheessa yleensä ammutaan viestintuojat.

    VastaaPoista
  8. Suvakkien, vihreiden ja sannojen argumentointi voitaneen katsoa epärationaaliseksi.

    Järjettömyyden torjunnassa rationaalisen argumennoinin sijasta voisi tehokkaampaa ehkä olla epärationaalinen vasta-argumentointi. Jospa viimemainitulla voitaisiin murtaa suvakkien valta-asema. Tämän jälkeen voitaisiin aloittaa jälleenrakentaminen käyttäen rationaalista argumentointia.

    Acc

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no, ihminenhän on pohjimmaltaan tunne- eikä suinkaan järkiolento, mitä nyt kovin pintapuolisesti korkeintaan. Ja johan Sherlock Holmes aikoinaan loihelausui, että sen minkä joku voi järjellään rakentaa, sen voi joku toinen myös purkaa tuota samaista työkalua käyttäen. Tästä johtuen kaikki järkeisjohtoiset ajatusrakennelmat pitävät sisällään tietynlaisen sisäsyntyisen haurauden. Tunne sen sijaan osuu ja uppoaa aina luihin ja ytimiin...

      -J.Edgar-

      Poista
  9. Voitais lähettää yksi vihreä Keski-Aasiaan yhtä turvapaikan saanutta kohti.

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!