torstai 28. huhtikuuta 2022

Hallitus käyttää hybridisodan uhkaa yksityisen omaisuuden sosialisoinnin perusteena

Perussuomalaiset nostivat hallituksen esityksen valmiuslaista tikun nokkaan. Heidän mukaansa oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin tänään eduskuntaan tuoman lain perusteella Suomi ei voi pysäyttää rajoilleen sellaista Venäjän hybridioperaatiota, jossa Suomen rajoille ohjattaisiin joukoittain turvapaikanhakijoita. Sen sijaan laissa on esitetty yksityisen omaisuuden sosialisointia, jotta tällaisen operaation työkalut - siis kehitysmaista rajalle järjestetyt ihmiset - voitaisiin majoittaa maahamme. 

Puolueen puheenjohtaja Riikka Purra kysyi, että "miten hallitus on voinut päätyä siihen, että ensin hoidetaan kuntoon mahdollisuus ottaa haltuun autoja ja kiinteistöjä hybridioperaatiossa tulevien siirtolaisten auttamiseksi eikä sitä, että Suomi voisi ylipäätänsä torjua tätä täysin todennäköistä turvallisuusuhkaa."

Kansanedustaja Mari Rantanen (ps) puolestaan tulkitsi, että "suomalaisten oikeus turvallisuuteen ja omaan omaisuuteensa ovat hallitukselle toissijaisia turvapaikanhakijoiden oikeuksiin ja kansainvälisiin sopimuksiin verrattuna. Kysymys näyttää olevan poliittisesta tahdosta, ideologia menee yli jopa kansallisen turvallisuuden."

Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (ruots) vastasi kritiikkiin vakuuttelemalla, että "kansalaiset voivat olla luottavaisia siihen, että hallitus ja Suomen maan johto hoitavat tämänkin tilanteen. Voi kyllä nukkua yönsä turvallisesti".

Ja jatkoi viittaamalla Suomen epäitsenäisen asemaan suhteessa Brysselin hallintoon: "Suomen hallitus on demokraattisen tasavallan hallitus, ja meidän pitää noudattaa myös kansainvälisiä sopimuksia. Sen takia tässä asiassa meidän pitää kuulla myös komission mielipidettä yhteen asiaan. Se on juridisesti vähän monimutkainen, mutta kyllä me tähän varmasti ratkaisu löydetään."

Hän ei kuitenkaan täsmentänyt, mikä oli tämä monimutkainen asia. Eikä myöskään kertonut, miksi valmiusesitys ollaan tuomassa päätettäväksi jo tänään, vaikkei maamme turvallisuuden kannalta mitä ilmeisintä ongelmaa ole siinä ratkaistu. 

Perussuomalaisten lisäksi myös Kokoomuksen Mia Laiho ihmetteli samaa asiaa. Hän tyytyi kuitenkin vain toivomaan, että mahdollisuus turvapaikanhakijoiden pysäyttämiseksi rajalle voitaisiin vielä sisällyttää hallituksen esitykseen. 

Sen sijaan sisäministeri Krista Mikkonen (vihr) on aiemmin sanonut, että (laillinen) rajojen sulkemismahdollisuus olisi olemassa jo nyt. Tämän on kuitenkin rajavartiolaitoksen päällikkö kiistänyt, eli sisäministerimme on joko tietämätön hallinnonalansa lainsäädännöstä tai valehtelee tietoisesti ajaakseen itselleen tärkeitä asioita. 


33 kommenttia:

  1. Suomalaisten aivopesu on tehonnut. Uuden Suomen kommenteissa suurin osa moittii viestintuojaa, joka kertoi kesämökkien ja autojen pakkoluovuttamisesta maahanmuuttajien käyttöön. RKP:n ministeri on oikein innostunut valmiuslain muutoksesta. Ilmeisesti hän uskoo, että itärajaa lähellä olevien kesämökit riittävät asylum-tulijoille. Hänen oma mökkinsä lienee Pohjanmaalla.
    Jos Venäjän rajan ylittää muutama satatuhatta tulijaa, kyllä siinä menee Sipoonkin mökit hyötykäyttöön.
    Minusta ajatus on kammottava. Kuka antaisi oman kesämökkinsä täysin tuntemattomalle tulijalle. Kuka opastaisi kielimuuri huomioiden mökin oikean käytön. Kuka turvaisi sen, ettei mökkiä tuhota ja kaikkia tavaroita varasteta. Hallituksen esitys osoittaa täydellistä välinpitämättömyyttä suomalaisten oikeuksista. Ja suuri osa suomalaisista kannattaa tällaista ryöstöä. Marin ei ole tainnut ymmärtää, kuinka monella SDP:n äänestäjällä on oma auto ja kesämökki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tieto kesämökkien antamisesta muslimeille tavoittaa heidät samana päivänä. Käy kuin Sipilän lupaukselle antaa kotinsa muslimeille. Venäjän rajalla on nopeasti pitkä jono tulijoita. Näin myös Venäjä pääsee eroon omista muslimeistaan, joita on miljoonia.
      Hallituksen esitys on märkä rätti säästäväisyydelle. Kun saat jotain pientä varallisuutta, se verotetaan ja lopuksi pakkolunastetaan. Jos elät elämäsi rilluttaen kädestä suuhun, yhteiskunta palkitsee sinut ruhtinaallisesti. Silti ulkomaalaisten ylenmääräinen paapominen ylittää kaiken järjen yhteiskunnassa.

      Poista
    2. Minkähänlaista henkistä pahoinpitelyä joutuu kärsimään Ari Mika Pekka Vuorela-Lamminpään puolisot kun tuollakin ovat jankuttaneet paskaansa vuosikausia ja nimenomaan vain inttävät valheitaan, siis jos joku nainen on haksahtanut, vai liekö puolustusmekanismina tullut tukholma syndrooma jo aikaisessa vaiheessa ja mies on aina oikeassa.

      Poista
    3. Kiitos Pauli, että jaksat ylläpitää ansiokasta ja laadukasta blogiasi. Minä aloin nukkua yöni rauhassa vasta kun sain ulkomailta työpaikan ja pääsin pois Suomesta. Keskustelin äitini kanssa tästä valmiuslaista. Äitini suvulla on kesämökki josta on itsellänikin on paljon mukavia muistoja. Äitini mainitsi mieluummin polttavansa mökin kuin antavansa sen muslimien käyttöön. Luulen ettei hän ole ideansa kanssa aivan yksin.

      Poista
  2. Huonoista kansainvälisistä sopimuksista kuten kaikista huonoista sopimuksista on syytä päästä eroon. Suvereeni valtio itse asiassa vain irtisanoo sellaiset sopimukset eikä jää määkimään, että mitään ei ole tehtävissä.

    VastaaPoista
  3. Googlasin pari hesarin otsikkoa

    "Latvia julistaa Valko-Venäjän-rajalle poikkeustilan, Liettua rakentaa metalliaidan rajalle – Maat yrittävät estää laittomat rajanylitykset"

    https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008184476.html

    "Liettua on rakentanut ensimmäisen osuuden Valko-Venäjän rajalle nousevasta muurista"

    https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008383285.html

    Esim. nämä maat ovat EU:n jäseniä ja demokraattisia valtioita.

    Miksei Suomen hallitus voi olla tervejärkinen ja puolustaa kotimaataan ja sen kansalaisia?
    Mitä sen sijaan tehdään? Valmistaudutaan sosialisoimaan kansalaisten omaisuutta. Tähän pystyy vain suomalainen Viisikko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo viisikko kuuluisi hulluudeksi paisuneine hoivavietteineen päiväkotiin tai mielisairaalaan, muttei hallitukseen.

      Poista
    2. Oikeasti noilla mitään hoivaviettiä ole tuollaiset ihmiset on kamalia vanhempia kirjoista opittuine "tunteineen" ja lastenkasvatusmetodeineen.

      Poista
    3. Niinpä, kyllä kyse taitaa olla enemmän narsismista, omasta tarvitsevuudesta ja valtapelistä kuin epäitsekkyydestä.

      Poista
  4. Vihervasemmistofeministi hallitukselle ja osalle viranomaisista voi tulla yllätyksenä, kun suomalaiset alkavat puolustautumaan voimakeinoin. Nyt tilanne kehittyy, kuin suoraan Putinin pelikirjasta, rakennetaan lainsäädäntöön ja toimintaprosesseihin miina, joka voidaan laukaista hybridivaikuttamisella tarvittaessa! Esim. Sopivasti ennen eduskunnan Nato äänestystä. Mikä mahtaisi olla äänestyksen lopputulos, kun Itärajan maakunnat on sekaisin, maahantunkeutuvista, omaisuuttaan puolustavista ja ”järjestelevistä” viranomaisista?

    VastaaPoista
  5. Uskon rajavartiolaitoksen päällikön tietävän asian eli Mikkonen (vihr.) valehtelee.

    VastaaPoista
  6. Nyt tajusin, miksi autot pitää takavarikoida. Jotta muslimit pääsisivät kesämökiltä kauppoihin ja notkumaan kaupunkien keskustoissa. Ajokortit järjestää Ajovarma alta aikayksikön tulkkien avulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiekkaerämaa - olosuhteista tullut muslimi ei viihdy suomalaisen jylhän metsän keskellä. Jos heillä olisi nämä autot, he karauttaisi suoraan pk-seudulle ja muutamaan muuhun kasvukeskuksien omiensa luo. Siellä on oma klaani kun taas kesämökin hiljaisuudessa metsän ympäröimänä, siellä ei ole heille mitään miksi he jäisivät.

      Poista
  7. Tämä haiskahtaa vahvasti PETOKSELTA. Muka myöhemmin (!?) lisättäisiin rajojen sulkemisen mahdollistava pykälä lakiin, kun sitä ei ”voida” nyt liittää pykäliin. Näin tehdään ja saatetaan voimaan laki ILMAN tätä pykälää. Kun (huom! ei JOS) sitten rajan yli talsii tuhansia asyyleja, nykyhallituksen ministerit nostelevat olkapäitään ja voivottelevat lainsäädännön kiireitä, kun ei ehdittykään tehdä tuota tärkeää lisäystä. Pakko taas ottaa täysihoitovieraat vastaan, vaikka entisiäkään ei ole saatu lähtemään.
    Tämä bluffi pitää ehdottomasta kaataa. Suuri vastuu on kokoomuksella, joka lehtitietojen mukaan käy jo ensi vuoden hallitusneuvotteluja. Jos hallituksessa ovat kok, sdp, vihreät, rkp, luoja varjelkoon suomalaisia ja heidän omaisuuttaan. –Pitäisikö myydä mökit ym ja muuttaa pois maasta hyvän sään aikana?
    -Beowolf-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maasta pitää karkottaa nykyinen hallitus, eikä itse lähteä karkuun. Jos näin ei käy, sitten mieluummin laitetaan mökit palamaan kuin annetaan loisten tuhottavaksi.

      Poista
  8. Eikö kaksi vuotta sitten jo ilmennyt, että nykyisessäkin laissa on, ei ainoastaan valtakunnanrajan vaan jopa maakuntarajan sulkemisen mahdollisuus? Niinhän silloin tosiaan tehtiin. Vai oliko se sulku laiton?
    Tai ainakin olisi perin omituista, jos maakuntaraja voidaan tarvittaessa sulkea mutta valtakunnan rajaa ei. Voitaisiinko esimerkiksi Pohjois-Karjala eristää sululla muusta Suomesta mutta jättää tuon maakunnan raja Venäjää vastaan avoimeksi? Voisiko siinä tapauksessa sulun kiertää kulkemalla Venäjän (Sortavalan) kautta?

    VastaaPoista
  9. Hybridivaikuttamista ne ovat kokeilleet ja tietävät sen tehon. Helpoin tapa romauttaa demokratia on panna se kumartamaan teokratiaa. Empaattiset naiset eivät ymmärrä sen enempää demokratian ehdoista ja edellytyksistä kuin teokratian tosiasiallisesta julmuudesta. Sama miellyttämistarve koituu maan kohtaloksi olivatpa miellytettävinä mussuhumanistiset eurobyrokraatit tai rajojen yli työntäytyvät karvaiset kansainvaeltajanuorukaiset.

    VastaaPoista
  10. Niin joku voisi twitterissä mainita oikeusministerille sen, että rkp halusi jalostaa suomalaista rotua mustien miesten avulla(mm.E.Rehn) ja "parantaa" suomalaisten geeniperimää etnisellä laimennuksella jota jatkavat edelleen ja että puolueella joka jakoi suomalaista rotua ruotsalaisia alempiarvoisena pivän freudentalin mitalleja ei ole millään tavalla oikeuttettu puhumaan yhdestäkään ihmisoikeus-sopimuksesta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mainitse sinä, kun kerran olet sitä vailla.
      Vai miksi jonkun muun pitää tämäkin tehdä sinun puolestasi?

      Poista
    2. Ei ole mitään ylimääräistä sim korttia tällä hetkellä, että saisi avattua uuden twitter tilin kun edellisellä en pääse sisään kiitos windowsin solmuuntumisen.

      Poista
    3. Pian nähdään kad.
      Tulen nauttimaan.
      Sinä et.

      Poista
  11. Vähän aiheen sivusta, mutta satuitteko huomaamaan Ylen artikkelin pääsiäismellakoista. Hyvä kattava artikkeli ilman tavanomaisia selittelyjä. Pointsit Ylelle tästä.
    https://yle.fi/uutiset/3-12420068

    VastaaPoista
  12. Kuuntelin tätä oikeusministeri Henriksonin ja sisäministeri Mikkosen esitystä.
    He eivät pystyneet vastaamaan siihen, että voiko turvapaikkahakuilmoitusten vastaanoton estää
    mutta kansliapäällikkö vastasi selvästi, että ei voi.

    Täytyy kuulemma muistaa, että Suomen raja on EU:n ulkoraja(!) - mutta niin on myös Liettuan ja Latvian raja!

    Siis kansainvälisten sopimusten mukaan turvapaikanhakuoikeus on tärkeämpää kuin itsenäisen valtion kansalaisten turvaaminen?
    Miksi tällaisia sopimuksia tehdään?
    Eikö kenelläkään ole kanttia todeta, että sopimusta ei ole tarkoitettu turvapaikanhakijoiden välineellistämis-tilanteisiin?

    Tämä olisi helppo hoitaa jos vaan olisi halua. Suomi ja/tai EU säätää lain, että sopimusta ei noudateta "väärinkayttötilanteessa",
    esim. turvapaikanhakijoiden välineellistämis-tilanteissa.

    Sosialisointikysymys ulkoistettiin Traficomille eli siihenkään ei muka pystytty vastaamaan.

    Hauska kuriositeetti oli, että Mikkonenkin on jo alkanut käyttämään nimitystä maahanmuuttaja turvapaikanhakijan sijaan.
    Tai sitten sekoilee sanoissaan kun ollaan niin täpinöissä.

    VastaaPoista
  13. Käsitesekaanus tätä tulevalla vuosisadalla satojen miljoonien suuruusluokkaan kasvavaa ilmiötä nimitettäessä on todella paljon puhuvaa. Jos nämä hybridisodankäynnissä hyväksikäytetyt tapaukset jätetään omaan arvoonsa -- heitä ei kenenkään tietysti pitäisi päästää minkään rajan yli -- ihan jo normaalimaailman tapahtumista kuvataan täysin harhanjohtavin lähtökohtaisin käsittein.

    Kyseessä ei ole siirtolaisuus, ei pakolaisuus, eivät "turvapaikat", vaan massamittaiseksi kasvava kansainvaellus.

    Kun empaattiset naispoliitikot osaavat tuijottaa vain yksilöitä, heille on täysin mahdotonta tajuta millaiseen vanhojen eurooppalaisten yhteiskuntien romahdukseen kehitys kokonaisuudessaan johtaa.

    VastaaPoista
  14. Meillä on nyt niin avuton eliitti että ei taida auttaa Natoon liittyminen tai edes lankomieheen yhtyminen. Uuden eliitin rakentaminen kestäisi pari sukupolvea eli "viralliselta" Suomelta ei voi odottaa mitään. Ajattelu pysyy kiellettynä vielä silloinkin kun kukaan ei pysty siihen. -jussi n

    VastaaPoista
  15. Suomea hallitsevat nyt naiset, joiden henkiset kyvyt riittäisivät ehkä päiväkotiin lastenhoitajiksi, mutta ei yhtään korkeampiin johtotehtäviin. On kyllä niin uskomattoman raivostuttavan kaheli hallitus nyt koossa, että ei riitä sanat kertomaan.

    VastaaPoista
  16. Kiitos kommenteista. Tämä tilanne on yksi järkyttävimmistä asioista sitten Terijoen hallituksen, ja juuri tämän hallituksen johdolla Suomen pitäisi selvitä mahdollisista Venäjän vastatoimista, mikäli Suomi hakee NATO:n jäsenyyttä.

    Omalta osaltani ilmoitan jo nyt, etten luovuta kesämökkiäni turvapaikanhakijoille ilman, että itseeni kohdistetaan väkivaltaa. Vetoan asiassa perustuslain takaamaan omaisuudensuojan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko siis odotettavissa, että tuleva laki on ristiriidassa perustuslain kanssa? Eihän sellaista lakia voi laatia!

      Poista
  17. Tätä olette halunneet. Kysetunti paljasti jälleen kerran myös, että järkyttyminen, pöristyminen ja emootiointi ovat nykyään suurimpia hyveitä. Faktoista tai substanssista viis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Tätä olette halunneet".
      Pientä ongelmaa näyttää taas olevan luetun ymmärtämisessä.

      Poista
  18. Mitä ihmettä? Miksette luovuttaisi? Tuossahan on kyse jostain äärimmäisestä hätätilasta niinkuin toisen maailmansodan lopussa tai sitäkin pahemmasta katastrofista.

    VastaaPoista
  19. Natosta puheenollen; miksi Wallenberg on mukana neuvotteluissa?

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!