lauantai 30. huhtikuuta 2022

Ruotsin pääministeri tunnusti tosiasiat, mutta osaako hän tehdä johtopäätökset?

Ruotsin pääministeri on todennut paasikiviläisittäin tosiasioiden myöntämisen olevan viisauden alku. Tämän hän teki kertomalla, että "maahanmuuttajia on tullut Ruotsiin liikaa ja heidän kotouttamisensa on epäonnistunut... Segregaatio on päästetty niin pitkälle, että meillä Ruotsissa on nyt rinnakkaisyhteiskuntia – että elämme samassa maassa, mutta silti täysin erilaisissa todellisuuksissa."

Samalla hän totesi pääsiäisen tapahtumista sen, mitä suomalaismedioilla on ollut vaikea tunnustaa. Eli "se mitä näimme ei ollut poliittista protestointia. Ruotsalaispoliiseja vastaan hyökättiin kivin ja polttopulloin. Kyse ei ollut poliittisista teoista, kyse oli rikollisista teoista. Hyökkäyksestä sitä demokratiaa vastaan, johon monet ovat itse asiassa paenneet."

Nähtäväksi jää, mitä Ruotsi tekee sen väestöosuuden kanssa, joka koostuu ulkomailla syntyneistä henkilöistä - ja jonka osuus on tuplaantunut 20 vuodessa ja muodostaa nykyisin viidenneksen väestöstä. Onko pääministerin ulostulon seurauksena lisää diskuteerausta, vai ryhdytäänkö johonkin oikeisiinkin toimiin ruotsalaisen yhteiskunnan palauttamiseksi - sikäli kuin se on enää mahdollista.

Toistaiseksi pääministeri ei kuitenkaan ole esittänyt mitään kovin radikaalia, vaan on ehdottanut nuorisorikollisuuteen keskittyvien viranomaisten määrän kasvattamista ja poliisin valvontamahdollisuuksien ja viranomaisten välisen tiedonvaihdon lisäämistä. Lisäksi hän pohti, että voitaisiinko ongelmanuoren perhe pakottaa tukitoimien kohteeksi, vaikka huoltaja vastustaisi tätä. 

Anteeksi nyt, hyvät Sveamamman tytöt ja pojat, mutta täältä Pohjanlahden toiselta puolelta tämä kuulostaa - ei kärpäsen ampumiselta tykillä, vaan - sotilaallisen hyökkäyksen torjumiselta kärpäslätkällä.

Nähtäväksi jää myös se, millä tavalla Suomen poliittinen johto ottaa opikseen Ruotsin surullisesta todellisuudesta. Toistaiseksihan Sanna Marinin (sd) hallitus on kieltäytynyt jopa hybridisotatoimien estämistoimista ja niiden sijaan ehdottanut kansalaisten omaisuuden sosialisointia edistämään mahdollista venäläisten agitoimaa kehitysmaalaisten kansainvaellusta. 

24 kommenttia:

  1. Eli mitään millä puututtaisiin itse sairauteen ei esitetty, vaan ainoastaan huonoa lääkitystä. Ensimmäinen askel Ruotsille sekä myös Suomelle olisi omaksua Tanskan linja, eli lähtökohdaksi tasan nolla haittamaahanmuuttajaa. Seuraavaksi alettaisiin miettimään kuinka monta ja millä tahdilla voidaan palauttaa takaisin kotimaihinsa. Tuo hallituksen erittäin röyhkeä ehdotus laista jolla pakko-ottaa kesämökit ja autot on aivan uskomattoman julkeaa ja suomalaisten turvallisuudesta täyttä piittaamattomuutta jota en edes tältä hallitukselta olisi odottanut. Samalla annettiin Kremliin signaali, että tänne sopii rajalle tuoda vaikka kuinka paljon läpsyjä, kyllä viherpunahallitus hoitaa. On muuten älytön ajatus, että nuo hiekkaerämaan kasvatit pysyisivät jossakin metsän keskellä. Ei se niin mene, he lähtevät valtion kansalaisilta varastamilla autoilla samantien pk-seudulle ja muihin kasvukeskuksiin notkumaan oman klaaninsa pariin. En muuten usko, että suomalaiset tulevat luopumaan rakkaista kesämökeistään suosiolla. Jos tuo pakko-otto laki menee läpi, siinä voi olla ainekset paljon pahempaan kuin nyt kuvittelemmekaan. Kunhan ilmat tästä hieman lämpenee, alkaa Venäjä keräämään lentokalustoa kasaan ja pian rajan takana onkin muutama 100 000 tulijaa. Ja niin käännetään kansainvaelluksessa jälleen uusi sivu.

    VastaaPoista
  2. Ihan täydellinen tuo Ruotsin jakautuminen kahteen eri yhteiskuntaan ei ole. Nimittäin toinen niistä elättää toisen. Kun napanuoran katkaisee, toinen niistä kuihtuu pois. Siis ei muuta kuin sosiaalituet pois ja rajat kiinni sisälle päin, kära vänner!

    VastaaPoista
  3. Vielä on matkaa tosiasioiden tunnustamiseen. Kommenteissakin puhutaan maahanmuutosta, kun todellinen ongelma on islamilainen maahanmuutto. Maailma on täynnä esimerkkejä siitä, että maahanmuutto ei aiheuta sellaisia ongelmia kuin Ruotsissa. Yhtään esimerkkiä ei taida olla siitä, että islamilaiset maahanmuuttajat kykenisivät sivistyneesti elämään missään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä taida olla esimerkkejä sivistyneestä elämästä maahanmuuttajina, ei edes sivistyneestä elämästä heidän omissa maissaan. Lähi-idässä asuneena olen sen huomannut ja kokenut.

      Poista
  4. Tuhka vähän luulee myös että tässä on vaalien pelo myös edessä. Pääministerin yrittää pitää vaalikarjan omalla laitumellaan.

    VastaaPoista
  5. Johtopäätösten tekeminen on vaikeaa jos ei halua uskoa totuuteen.
    Suomessa, Ruotsissa ja länsimaissa ei haluta uskoa tai ymmärtää sitä etteivät muslimit halua kotoutua eikä sopeutua länsimaihin.
    He tulevat tänne ilmaisen ylläpidon ja elintason perässä ja sitten pyrkivät muuttamaan länsimaisen yhteiskunnan sharia-lakia noudattavaksi yhteiskunnaksi.

    Selkeitä esimerkkejä ovat Iran, jossa suht´koht verettömästi uskonnolliset johtajat ottivat vallan sekä
    Afganistan, jossa asein otettiin valta ja maasta tuli sharia-lakia noudattava yhteiskunta.
    Afrikassa on useita alueita, joissa Isis:iin ja tai muihin islamilaisinn ääriliikkeisiin kuuluvat tekevät jatkuvia iskuja ihmisiä ja yhteiskuntia vastaan.

    Nyt Afganistanissa taistelua ilmeisesti käy Isis, joka pyrkii vielä ehdottomampaan sharia-lain tulkintaan.
    Tässä lopuksi taas kerran yksi esimerkki ko. uutisesta.

    Ruotsissa on pitkään poltettu autoja, raiskattu tyttöjä ja naisia, kivitetty poliisia ja palokuntaa.
    Seuraavaksi saimme lukea esim. PT-mediasta päivittäisistä ampumisista ja pommien räjähtelystä asuintaloissa.
    Nyt pääsiäisen mellakat menivät astetta pidemmälle ja minusta on selvää, että tilanne Ruotsissa tulee pahenemaan.
    Ruotsalaiset ovat päästäneet tilanteen liian pahaksi enkä usko, että se enää palautuu "ruotsalaiseksi" yhteiskunnaksi.
    Muslimien lisääntyminen (syntyvyys) johtaa siihen, että hetken päästä he ovat Ruotsissa enemmistönä ja sen seurauksena Ruotsi muuttuu samanlaiseksi kuin Afganistan tai Iran.

    Suomen johdon ja kansalaisten täytyy nyt jokaisen miettiä haluammeko säilyä "suomalaisena" yhteiskuntana vai
    seurata Ruotsin jälkiä ja muutaman vuosikymmenen päästä olla yhteiskunta, jossa noudatetaan sharia-lakia?
    Jos emme, pitää päättää ja toimia sen mukaan. Märät toiveunet siitä, että islam on "rauhanuskonto" ja muslimit hyväntahtoisia ihmisiä, voi heittää roskakoriin.

    Yle Tuoreimmat uutiset 29.4.2022

    16:35 Eilen Hinni Aarninsalo

    Afganistanin sisäministeriö: Kabulin moskeijassa tapahtuneessa räjähdyksessä kuoli ainakin kymmenen ihmistä

    Voimakas räjähdys länsi-kabulilaisessa moskeijassa on tappanut aikanakin kymmenen ihmistä, Afganistanin sisäministeriön apulaistiedottaja Besmullah Habib sanoi.

    Räjähdys tapahtui noin klo 14.00 paikallista aikaa Khalifa Sahib moskeijassa, länsi-Kabulissa. Räjähdyksessä loukkaantui lisäksi ainakin 15 ihmistä.

    Afganistanissa on islamilaisten pyhän Ramadan-kuukauden aikana tapahtunut useita iskuja siviili- ja jumalanpalveluskohteisiin.

    Lähteet: Reuters, AP

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ""Muslimien lisääntyminen (syntyvyys) johtaa siihen, että hetken päästä he ovat Ruotsissa enemmistönä ja sen seurauksena Ruotsi muuttuu samanlaiseksi kuin Afganistan tai Iran.""

      Tässäkin näemme, miten oma ajattelumme aina hakeutuu oman eurooppalaisen järkemme ja meille ominaisen valta-ajattelun -- siis vallan auktorisoitumisen muotojen -- raamituksiin.

      Itse asiassa yhteiskunta romahtaa jo paljon ennen kuin toiskulttuuriset muodostavat väestön enemmistön. Yhteiskunnan kriisiytyminen romauttaa vallan legitimoitumisen tavat, ja yhteisö taantuu sosiaalisesti sitovan kuriyhteiskunnan suuntaan. Kun sosiaalinen sitovuus kasvaa, enemmistöllä ja vähemmistöllä ei ole ole samaan merkitystä kuin mikä niillä vapaan ajattelun vallitessa on -- vaan ajaudumme tilaan, jossa nimenomaan hyvin pienellä vähemmistöllä on hyvin ratkaiseva merkitys.

      Eurooppaan vaeltavat edustavat nimenomaan sosiaalisesti sitovia uskonnollisia totalitarismeja, joissa valta on maagista ja keskittyy harvoille auktoriteeteille.

      Poista
  6. Ruotsalaisen elokuvaohjaaja Ruben Östlundin dokumenttityyliin tehty draama Play kuvaa mainiosti miten "poliittisen korrektiuden" kulttuuri kehittyy ja kuinka vanhemmat ovat oppineet kääntämään päänsä poispäin vaikka toiskulttuurisen kiusaamisen kohteeksi joutuisivat lapset. Tuota elokuvaa voisi YLE nykyisen monikulttuurisuuspropagandansa sijasta näyttää kanavillaan joka päivä.

    Kansalaisille ei tavallaan jää muuta keinoa selvitä kulttuurien kohtaamisongelmista ja niissä heräävistä luontaisista hylkimisreaktioista kuin sulkea silmänsä ja yrittää aktiivisesti unohtaa. Ne valitsemamme vallanpitäjät, joille vastuunotto ja suun aukaiseminen kuuluisivat, ovat kaikkein kykenemättömimpiä muuhun kuin "poliittiseen korrektiuteen". Eurooppa saa romahtaa "rasismin" pelkoon. Elämme karmeita aikoja. Oma kulttuurimme ja kaikki moraaliarvomme romahtavat ympärillämme, ja vain siksi, että emme uskalla ääneen sanoa, ettei kehittymättömien kulttuurien kehittymättömyydessä ole mitään kunnioittamisen tai säilyttämisen arvoista.

    Tavallisten kansalaisten torjuntamekanismit käynnistyvät automaattisesti, eikä niistä tarvitse ääneen puhua koska niin monet tuntevat aivan samoin. Siten "poliittinen korrektius" syö kuin huomaamatta kyvyn käsitellä asioita. Ruotsihan on tällaisessa "peittelyn taidossa" maailmanmestari -- siellä on jopa mahdollista haudata täydellinen kyvyttömyys, torjunta ja puuttumattomuus loputtomaan "diskuteeraamiseen". Ja me suomalaisethan olemme historiallisesti ruotsalaisuuden mallioppilaita. --

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin Ylelle toiveen tuon Play -elokuvan esittämisestä. Minusta Yle on viime aikoina pyrkinyt vähän enemmän ottamaan näitäkin aiheita käsittelyyn, joten toivotaan parasta! Tosin voi tietää että ennen vaaleja ei ainakaan..

      Poista
  7. Ruotsissa on vaalit nyt syksyllä. Sosiaalidemokraatit ovat viime vuosikymmeninä ennen kaikkia vaaleja luvanneet tiukkoja otteita ja ohjelmia väkivallan lopettamiseen, mutta aina ne ovat jääneet. Valmiita ohjelmia on jopa laadittu, mutta niitä lakeja ei ole koskaan tuotu valtiopäivien käsittelyyn.

    Koska nyt on jo myöhäistä, ei uskalleta enää haastaa monen miljoonan muslimin kalifaatteja. Pääsiäinen osoitti poliisin olevan aivan voimaton, kun taas muslimit uskaltavat ja pystyvät tekemään ihan mitä tahansa. Nils- Aslak

    VastaaPoista
  8. Eikös se niin ole, useasta lähteestä, voi olla samaa hetettä. Kun sovittelukulttuuriset saa 20 pinnaa alkaa white fligth, ja sen jälkeen pato murtuu.
    Ois vaan kiva tietää kuka nää onnelat pitää kasassa? Siellä tarvitaan niitä halveksittuja kuffareita, mitä sitte jos ne ei meekkään kalifaattiin töihin, annetaanko lopputili?
    No sitten ne ei mee muualkekkaan töihin...

    VastaaPoista
  9. Venäjä voi työntää ählytaistelijoita suuria määriä rajamme yli ja niiden turvapaikkahakemukset on otettava vastaan!! Kun ovat saaneet jalkansa tänne, niin täällä pysyvät. Maa on helppo valloittaa, eipä siinä Nato auta mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kun sisäministeri Mikkonen kuitenkin taas kyselytunnilla vakuutti moneen kertaan, että jos rajoilla tuota hybridivaikuttamista tapahtuu niin se voidaan estää. Pitäisikö uskoa?

      Poista
    2. Ei koska kansliapäällikkö vahvisti, että rajaa ei voi täysin sulkea vaan täytyy ottaa vastaan "turvapaikka-anomuksia". Me olemme kuulemma oikeusvaltio ja EU:n ulkorajavaltio.
      Samaan aikaan esim. ulkorajavaltiot Latvia ja Liettua rakentavat kovaa vauhtia raja-aitaa.

      Poista
  10. Ruotsissa ei koskaan ole kiire.

    VastaaPoista
  11. Svedut ovat samanlaisia jahkaajia kuin Ahvenanmaan patsastelijat.
    Eihän Ruotsilla olisi mitään hätää kahden NATO maan kainalossa vaikka eivät liittyisikään.
    Ryssän kanssa yhteistä rajaa tasan 0 metriä.
    En usko, että ainakaan yhtäjalkaa ollaan hakemusta jättämässä.

    VastaaPoista
  12. Jos ahvenanmaalaiset ei halua osallistua saarensa puolustukseen, ei tshunienkaan tarvi. Historiassa olemme sotineet tarpeeksi ruotsalaisten puolesta, riittävästi!

    VastaaPoista
  13. Tosiasiat ovat olleet tiedossa jo kauan, vaikea siis kuvitella mikä tuon nykyisen kauhistelun tarkoitus on kun enää on myöhäistä muuttaa yhtään mitään nykyisellä valtavirtanarratiivilla. Good bye Sweden.

    VastaaPoista
  14. Primäärisenä tekijänä tuskin on niinkään islam, kuin keskimääräinen < ÄO 80. Katse Yhdysvaltoihin tukee väitettäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Islamin suosimat serkusavioliitot ylisukupolvisina tuottavat tätä äo 68 materiaalia.

      Poista
    2. Ei islam suosi tai hylji serkusavioliittoja. Sen sijaan klaaniyhteiskunnat suosivat, koska klaanin raaka koko on mahtitekijä, ei sen muurahaisten kognitiivinen kapasiteetti.

      Poista
  15. Vielä 10 vuotta sitten rinnakkaisyhteiskunnista puhujia pidettiin Ruotsissa rasisteina :)

    VastaaPoista
  16. "Du gamla, du dumma..." Vai miten sen Sveeariikin kansallislaulu? Vai noinko sen pitäisi mennä?
    Karjalast kajahtua

    VastaaPoista
  17. Ebba Busch on nyt sitten saanut porttarin johonkin gaalaan. "Vi står för mångfalden". Koskahan te tajuatte, että tätä ei voi korjata? Tämä täytyy tuhota. Yritetään uudestaan muutaman sadan vuoden kuluttua.

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!