maanantai 9. elokuuta 2021

Lukashenko opettaa länsimaita irakilaisten avulla

Valko-Venäjän ja Liettuan rajalla Eurooppaan haluavien irakilaisten avulla käytävä hybridisota näyttäisi ainakin toistaiseksi keskeytyvän. Syynä on sanottu olleen raja-alueelta löytyneen kuolleen irakilaisen. 

Näytelmän luonteesta kertoo jotain myös se, että rajan ylittäneistä 4 000 irakilaisesta jo lähes joka kymmenes on ilmoittanut haluavansa palata takaisin kotiin. Tästä jokainen järkevä ihminen osaa tietenkin tehdä sen johtopäätöksen, ettei kyse ole humanitaarisista pakolaisista vaan turvapaikkajärjestelmää väärinkäyttävistä elintasopakolaisista, joita Valko-Venäjän presidentti Lukashenko käyttää hyväkseen.

Järkeviin ihmisiin eivät näytä kuitenkaan lukeutuvan ns. ihmisoikeusaktivistit, jotka vastustavat kiivaasti Liettuan pyrkimyksiä pysyttää poliittisten elintasopakoklaisten virran EU:n alueelle. 

Turvapaikan myöntämisen tarpeettomuudesta omaa karua kieltänsä kertoo myös irakilainen, joka eleli Suomessa kolme ja puoli vuotta - ja onnistui jopa työllistymään - ennen kuin hänen turvapaikantarpeensa havaittiin olevan perusteeton. Nyt hän on muiden Liettuan rajalla olevien maanmiestensä tavoin pyrkimässä takaisin Lukashenkon avulla ja löytänyt tiensä julkisuuteen valittamaan Liettuassa saamastaan suojasta.

Valko-Venäjän irakilaisilla käymästä hybridisodasta todistaa myös se, että irakilaisia on alettu ohjata Puolaan sen jälkeen, kun maa antoi poliittisen turvapaikan Tokion olympialaisissa puheidensa takia vaikeuksiin joutuneelle pikajuoksijalle. Tämän saama turvapaikka on kuitenkin juuri sellainen, johon kansainvälinen sopimus oikeudesta hakea turvapaikkaa on tarkoitettu - eli suojaksi diktatorisen hallinnon yksittäiseen ihmiseen kohdistuvaa henkilökohtaista vainoa vastaan. 

Nähtäväksi jää, kuinka hyvin Lukashenko ja hänen ilmeinen toimeksiantajansa Valko-Venäjän itärajan takana onnistuu manöövereissään. Toivon mukaan Euroopan ja muiden länsimaiden poliittiset johdot ovat tässä tilanteessa kuitenkin hereillä ja osaavat tehdä oikeat johtopäätökset sekä hybridisodan käyjien että sen hyväksi käyttämien ihmisten motiiveista. 

Jos näin kävisi, he kykenisivät myös muuttamaan länsimaiden akilleen kantapääksi osoittautuneiden ihmisoikeuksien tulkintaa sellaiseksi, joksi se on aikanaan tarkoitettukin. Näin Lukashenko tulisi tahtomattaan opettaneeksi länsimaita tosimaailman kovista realiteeteista. Sen sijaan, mikäli hän ei tässä onnistu, maksavat länsimaiden johtajien ymmärtämättömyydestä kovan hinnan ennen kaikkea nuoret ja vielä syntymättä olevat länsimaalaiset ihmiset järjestäytyneiden hyvinvointiyhteiskuntien sortuessa kansainvaellusten luoman epäjärjestyksen alle.


13 kommenttia:

 1. Toivon mukaan Euroopan ja muiden länsimaiden poliittiset johdot ovat tässä tilanteessa kuitenkin hereillä ja osaavat tehdä oikeat johtopäätökset sekä hybridisodan käyjien että sen hyväksi käyttämien ihmisten motiiveista. Sanoo proffa.
  Toivoa sopii kuin samariini koronan kohdalla Suomessa. Eli ei tapahdu yhtään mitään järkevää EU:n taholta. Ja päättäjät nukkuvat edelleen ruususen unta. Ainoa johon nuo "päättäjät" pystyvät on ruåtsin mallinen, pullakahvia ja pitsaa rosmoille, että kyllä ne sen jälkeen lupaavat olla ihmisiksi. Villi-ihmisiksi.
  Rautaa sinne Belarussian rajalle. Ja paljon. Se on ainoa keino joka tehoaa aleksanteriin. Joku jossain kommentoi, että lukasenko sulle aleksanteri mitä kuuluu ja kuka käskee.
  No, paskahousubryssät ei mahda mitään. Valitettavasti kuten eräs entinen pressamme sanoi.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. Länsi-Euroopan maat katsovat avuttomia, kun kansainvaellus uhkaa. Nyt puhutaan, että pitää olla valmiina, kun Afganistanin tilanteen takia alkaa tulla (Iranista?) nuoria miehiä isona ryöppynä Euroopaan. On turha syyttää Lukashenkoa tai muutakaan ulkopuolista tahoa kansainvaelluksen mahdollistamisesta. Sen sijaan pitäisi olla oma tahto ja kyky puolustaa rajojaan, eikä itkeä sitä, kun paha diktaattori tunkee meille väkeä. Tosiasia on, että EU:n johto taustavaikuttajineen haluaa tuhota Euroopan kansallisvaltiot ja siksi se on kansainvaelluksen edessä tarkoituksellisesti tahdoton vässykkä. Siinä on villakoiran ydin.

  Afganistanin tulevaa taleban-hallintoa kauhistellaan, vaikka vihreä ulkoministerimme nimenomaan halusi lakia rikkoenkin tuoda konsulinkyydillä samaa sorttia olevaa isis-väkeä Suomeen. Kaikki ei tässäkään täsmää.

  VastaaPoista
 3. Niin kuin MikkoK sanoi, kyseessä on kansallisvaltioiden alasajo. Globaalin rikollismafian vallanhimon ja materiaalisen ahneuden tiellä ovat kansalaisistaan huolta pitävät kansallisvaltiot. Koska sama kopla omistaa tärkeimmät mediat, se on saanut aivopestyä monet uskomaan, että kansallismielisyys on paha asia ja johtaa ennen pitkää juutalaisten kaasuttamiseen.

  Koska kritiikitön vaalikarja kuuntelee Ylen uutisia kuin hurskaat Jumalan sanaa, se uskoo, että Suomi tarvitsee ulkomaalaista työvoimaa. Tilanteeseen on jouduttu, kun perhearvot on tuhottu, eivätkä KANTASUOMALAISET enää saa ylläpidettyä positiivista väestöpyramidia, kun eivät enää arvosta ydinperheitä. Tämä on juuri noiden ylikansallisten roistojen heidän hyödyllisten punaviheridioottien syytä.

  Kantasuomalainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viestinnän professori Anu Kantola astui alansa ulkopuolelle ja viestitti, että ydinperhe on saatu hajotettua ja että se on hyvä asia! No ehkä hän ei kuitenkaan katsonut puuttuvansa hänelle kuulumattomiin asioihin, sillä nimenomaan valtamedian määrätietoisen viestinnän kautta yhteiskuntaa tuhotaan. Yliopistot ovat tässä tiedostavana, edistyksellisenä (=kulttuurimarksilaisena) etujoukkona.

   Ydinperhe on terveen luottamusyhteiskunnan peruspilari. Se tarjoaa parhaan mahdollisuuden turvalliseen kasvuympäristöön, jonka kautta opitaan miehen ja naisen mallia sekä toimimaan vastuullisena osana yhteiskuntaa. Anukantolat sen sijaan kannattavat yhteiskuntaa, jossa ihmiset ovat itselleen saalistavia irrallisia atomeita.

   Kaliforniassa tietty osa asiakkaista raivoavat, jos he joutuvat maksamaan ostoksistaan kassalla. Siellä kun on säädetty, että on laillista varastaa kaupasta tiettyyn summaan asti per ostoskerta. Varmaan tällainen yhteiskunta kannustaa maksamaan veroja? Tuskin anukantolat siihen uskovat, mutta laskevat kuitenkin saavansa aatteelleen ääniä, eli valtaa. Valta on tämän maailman kovin valuutta.

   Poista
  2. Viherkommunisteja ja aikaisempaa "koti, uskonto ja isänmaa"-puoluetta eli ENTISTÄ KANSALLISTA kokoomusta johtavat, kansattomat-isänmaattomat, kulttuurimarxistiset (tosiasiallisesti kommunistiset) HLBTQ-rapa-rappioliberalistit ja maanpetturit haluavat tuhota sekä kantasuomalaisen ydinperhe-instituution että suomalaisen kansallisvaltiomme barbaarien invaasiolla, Brysselin EUSSR-diktatuurin antamaa ohjeistusta nöyrästi noudattaen:

   "EU ripittää: Kaikkien jäsenmaiden päästettävä lisää pakolaisia kotimaihinsa",
   https://www.verkkouutiset.fi/eu-ripittaa-kaikkien-jasenmaiden-paastettava-lisaa-pakolaisia-kotimaihinsa-23006/#aa4e9bde

   Ks. myös "Suomen tuhoamisohjelma", https://www.magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  3. Brysselin EUSSR-diktatuurihan on globaalin rikollisen "eliitin" (Rotschild, Rockefeller & Co) pystyttämä ja edelleen tukema osanen tuon rikolliskoplan tavoitteena olevaa harvainvaltaista Uuden maailmanjärjestyksen tyranniaa, jossa ei enää tunneta käsitettä 'kansallisvaltio'

   Itävaltalainen politiikantutkija Karl Steinhauser nimesi kolmisenkymmentä vuotta sitten yhden kirjoistaan
   "EU - huomispäivän SUPER-Neuvostoliitto"!

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  4. Erään sanonnan mukaan ei ole niin pahaa etteikö siinä olisi jotain hyvääkin:

   "Venäläinen lesboperhe esiintyi mainoksessa, joutui maanpakoon",
   https://www.verkkouutiset.fi/venalainen-lesboperhe-esiintyi-mainoksessa-joutui-maanpakoon/#aa4e9bde

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  5. ”Olen elämäni aikana seurannut maani (USA) hidasta tuhoutumista. Voisin kuvailla sitä yksityiskohtaisesti vuosi vuodelta, mutta en tee sitä. Nuoret eivät ole siitä tietoisia. He ovat syntyneet moraaliseen, poliittiseen ja oikeudelliseen turmeltuneisuuteen, ja heille se on normaalia.
   Se on kaikki, mitä he tietävät. He luottavat siihen, että he ovat paremmin perillä todellisuudesta kuin kaltaiseni vanha hörhö. Nuorilla, jotka eivät ole koskaan kokeneet menneisyyttä, ei ole aavistustakaan siitä, mitä on menetetty.
   Tietämättömyyttään itsevarmoina he marssivat kohti tuhoa, ja maa kulkee heidän mukanaan." sanoo pettynyt Paul Craig Roberts, https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=240391

   Eurooppa ja oma maamme ei juuri tästä tee poikkeusta, sama kaiku on askelten, myös viherkommunistisella huulipuna-tyttöjen hallituksellamme - joka on saanut ylistystä korkeimmalta globalisti-rikollistaholta.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 4. Tästä median surkuttelemasta Saidista sen verran, että hänethän on jo kerran täältä karkotettu. Se karkoitus ei onnistu pelkästään sen vuoksi että hänen asylum anomuksensa palasi hylsynä. Hänellä täytyy olla käsivarren mittainen rikosrekisteri, ennenkuin hänet on saatu maasta pois. Tuota kannattaisi varmaan hieman selvitellä...

  VastaaPoista
 5. Tyyppi lähti siis hoitamaan sairasta äitiään takaisin Irakiin. Siis vaikka häntä siellä niin maan perusteellisesti vainottiin, kun oli kerran täältä turvapaikkaa hakemassa... Varmaan vainottiin, juu. Nämä Hesarin likkojen löytämät moniottelijat tuppaavat aina olemaan näitä "kolmessa vuodessa nollasta esimieheksi postiin"-ihmemiehiä. Uskokoon ken haluaa.
  Kyllä taas otsasuoni pullistui, kun luki näiden matkasuunnitelmista Suomeen, että kun äitikin oli juuri lähdössä, ja niin edelleen.
  Kusessa tässä ollaan kohta noiden kanssa taas, kun hallitus on täynnä typeriä lapsia.

  VastaaPoista
 6. "Sairas äiti" on siis Saidin ja median legenda? kukaan ei liene tarkistanut sitä? alkuunhan mainittiin että hänet on karkotettu, ei että olisi lähtenyt vapaaehtoisesti hoitamaan äitiään.... epäuskottavaa tuhannen ja yhden yön tarinankerrontaa taas kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sairasta äitiään hoitamaan lähtenyt oli eri henkilö, joka mainittiin hyysärin jutun loppupuolella. Valitan huonoa tekstin muotoilua, johtunee aiheen aiheuttamasta ketutuksesta.

   Poista
 7. Valvontaa ja väkeä enemmän rajalle, ja rautaa jos tarvis. Miten hankalaa voi oikein olla?

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!