perjantai 15. huhtikuuta 2022

Ovatko muslimit koiria?

Opiskelin lukiossa psykologiaa tutustuen venäläisen Ivan Pavolvin koirakokeeseen. Siinä soitettiin kelloa juuri ennen kuin koiralle annettiin jauhettua lihaa suoraan suuhun. Ensin eläin ei reagoinut soittoon, mutta koetta toistettaessa se oppi yhdistämään kellon lihaan alkaen erittää sylkeä jo kuullessaan sen äänen. 

MTV3 kertoi uutisen, jonka mukaan "Etelä-Ruotsissa kolme poliisia sai sairaalahoitoa vaativia vammoja Linköpingissä, kun he yrittivät hillitä mellakkaa, joka sai alkunsa kun mielenosoittajat aikoivat polttaa muslimien pyhän kirjan, Koraanin". Pyydän arvoisaa lukijaani huomaamaan, että muslimien mellakka syntyi jo ennen kuin mitään Koraania oli poltettu. 

Koska tämä ei ollut ensimmäinen tapaus laatuaan (esimerkki, toinen ja kolmas), on meidän kysyttävä, että ovatko muslimit koiria? Siis ajatuskyvyttömiä olentoja, jotka eivät ymmärrä tuollaisten mellakoiden olevan vahingoksi koko maailman - ja ennen kaikkea Euroopassa elävien - muslimien arvostukselle sivistyneiden ihmisten parissa. 

Edelle kuvaamani ajatuskulku on kuitenkin ilmeisen haitallinen myös yhteiskunnalle, joka koostuu sekä muslimeista että muista ihmisistä. Siksi on syytä kysyä niin muslimeilta kuin muiltakin ihmisiltä, että jos ja kun tosiasiat viittaavat tämän merkintäni otsikon pitävän paikkansa, olisiko asialle syytä tehdä jotain? 

14 kommenttia:

  1. Mielestäni kokemusperäisen näytön valossa muslimien arvostus on aivan liiallista sivistyneiden ihmisten parissa. Toivon asian korjaantuvan, kun kuvatunlaista lisänäyttöä syntyy jatkuvasti.

    VastaaPoista
  2. Länsimaiden humanistien kammo on ennenkaikkea kammoa Kristusta kohtaan. Länsimaisessa viihteessä (joka on tehokas asenteiden muokkaamisessa) on paljon esimerkkejä lempeistä, viisaista ja maltillista muslimioppineista, jotka ratkovat kiperiä kiistatilanteita. (Uskon kyllä , että tällaisia oikeastikin on).

    Kristuksen seuraajia taas viihteessä kuvataan pääsääntöisesti toisin. Jos joku valkoihoinen saarnamies siteeraa elokuvassa Raamattua, on kyseessä yleensä sarjamurhaaja, pedofiili tai muuten nyrjähtänyt tapaus.

    Minkälaista on elämä siellä, missä on paljon kristillistä uskoa tunnistavia ihmisiä? Siitä minulla on vuosikymmenten kokemus. Elämä ei ole sielläkään täydellistä, mutta varsin rauhallista pääosin. En ole nähnyt väkivaltaa paitsi mitä nyt itse sain hieman turpiini joltain, joka tuli seurakuntaan riehumaan. Pääni on onneksi puuta, joten vahingot jäivät sillä kertaa pieniksi

    VastaaPoista
  3. Jotkut koirarodut ovat hyvin säyseitä, mutta on myös taistelukoiria, jotka ovat agressiivisia. En tiedä, onko säyseitä muslimeita.

    Tuo sivistyneisyys-käsite on vähän ongelmallinen. Sergei Lavrov on hyvinkin sivistyneen oloinen ja toiminut taitavasti YK:ssa ja politiikassa. Kuitenkin hän on Puten vankka tukija. Sivistyneisyyteen kuulunee, että asioista puhutaan hienosti, jolloin esimerkiksi rosvokopla hyökkäys- ja raiskaussota taipuu muotoon 'sotilaallinen erikoisoperaatio'.

    VastaaPoista
  4. Ruotsissa on ihan viime viikkoina ollut monta tapausta, joissa muslimit ovat hyökänneet poliisin kimppuun ja kerran Rinkebyssä jopa ammuskelivat poliiseja.

    Näin ollen ne etsivät pientäkin mikroaggressiota, joka oikeuttaisi heidän väkivaltansa heitä ruokkivaa valtaväestöä kohtaan. Samahan on jo Suomessakin.

    Toivottavasti Ruotsissa tapahtuu pian verisiä mellakoita, joissa palaa pari kaupunkia ja satakunta muslimia pääsee hengestään. Koska se tapahtuu kuitenkin joskus, mutta sen tapahtuessa nyt suomalaiset ehtisivät vielä muuttaa typerää mamu- politiikkaansa ja siirtyä Tanskan sosiaalidemokraattien linjoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomessa tällainen riehunta ei ole todennäköistä. Punavihreät ja vasemmistoliittolaiset joutaisivat tekemään empiiriset kokeet kansalaistorilla. Koe 1: Poltetaan kasa raamattuja ja seurataan yleisön reaktiota. Koe 2:Poltetaan kasa koraaneja ja seurataan yleisön reaktiota.
      Punavihreät ja vasemmistoliittolaiset kansanedustajat raportoivat täysistunnossa kokeiden tuloksia.

      Poista
    2. Mitä enemmän käytätte noita niiden uuskielen sanoja niin vakiinnutatte niitä kielenkäyttöön ja se on niille puolivoittoa.. Vihapuheesta varoitin jo vuosikausia sitten, että älkää toistelko sitä vaan jättäkää huomiotta.... ...

      Poista
  5. Ihminen on lajityypillisesti, lähtökohtaisesti ja olemuksellisesti laumaeläin, ja yhteisövoimat ja yhteysöominaisuudet määräävät käyttäytymistämme enemmän kuin mikään minkä kehityshistoriamme mukanaan tuoma yksilöllinen eriytyminen voi tehdä.

    Erityistä regressoivaa metodia, hypnoosia, käyttäen voidaan edelleenkin yksilöllinen "tahto" palauttaa alkuperäiseen, kollektiivisen "vallan" tilaansa, jolloin hämmästykseksemme huomaamme, että "tahto" voikin siirtyä yksilöltä toiselle.

    Yhteisöjen kollektiivivoimien aste -- sosiaalisen sitovuuden aste -- on se joka sanelee sen missä määrin yksilöiden päässä ajatukset, sanat ja teot sulavat yhteen. Siellä missä yksilöllinen eriytyminen on jäänyt kehittymättä, siellä yksilön käyttäytymistä määräävät yhteisövoimat, yhteisöpaineet -- ja kaikki mikä siellä tapahtuu toteuttaa yhteisön ominaisuuksia.

    Tämä on sen ihmistieteen perusta jota nimitämme "sosiologiaksi". On olemassa yhteisövoimia, yhteisöominaisuuksia ja yhteisöilmiöitä, jotka eivät ole palautettavissa yksilöiden ominaisuuksiin ja pyrkimyksiin. Siksi tuollaisissa sosiaalisesti sitovissa yhteisöissä yhteisölliset paineet määräävät sen mitä tapahtuu -- ja yksilöitä on turha arvioida yksilöinä.

    Kun tunnustuksellisissa yhteisöissä on tyypillistä että kaikki mikä yhteistuntoja uhkaa koetaan uhkana ja siihen reagoidaan loukkaantumalla ja aggressiolla, toimeen tarttuvat ne yksilöt, joissa yhdenmukaisuuden paine purkautuu. On turha etsiä näistä yksilöistä niitä yksilöllisiä "syitä" jotka jotenkin tietoisesti saati tiedollisesti saisivat loukkaantumisen aikaan.

    VastaaPoista
  6. Ei päde vain muslimeihin vaan useimpiin vanhoihin kehitysmaakulttuureihin, joissa tiettyihin ärsykkeisiin ja asioihin PITÄÄ reagoida kulttuurin määräämällä tavalla kuin automaattisesti. Joidenkin asioiden PITÄÄ olla niin kuin ne ovat, koska kulttuuri ja perinteet niin sanovat, eikä sitä pidä kyseenalaistaa saatika muuttaa. Tämä menee useimmilta länsimaalaisilta ohi kokonaan, koska täällä ei oikein ole mitään samankaltaista, paitsi romanikulttuurissa.

    VastaaPoista
  7. Mellakoita on ollut vähän enemmänkin, ja blogistin kertomus on varsin laimea.

    "Under gårdagens upplopp i invandrartäta Skäggetorp flydde polisen platsen. De fick ”offra” polisbilarna som sedan verkar ha plundrats av ligisterna när de sågs bära polisutrustning. En twittrande polis reagerade på folks oförståelse mot polisens agerande och gick ut på Twitter med en förklaring."

    https://samnytt.se/polisen-kan-man-backa-undan-ska-det-ske/

    VastaaPoista
  8. Koira on looginen otus, ja hyväntahtoinen. Muslimi on imbesillli ja vaarallinen epä looginen

    VastaaPoista
  9. Kuu-uskovaisten älykkyysosamäärä on nilviäisten tasoa. Se selittänee eläimellinen käytöksen tilanteessa kuin tilanteessa.
    Ei pysy munat eikä tunteet kurissa.
    Aina on jokin hätätila päällä. Draamapellejä.

    VastaaPoista
  10. Luettelo rauhan uskonnon rauhanvientikampanjoista:
    http://materiaislamica.com/index.php/List_of_Wars_in_Pax_Islamic_History_(c._624%E2%80%94c._1999)

    VastaaPoista
  11. Muslimit ovat Ramadanin aikana erityisen herkkiä ärsyyntymään. Alhainen verensokeri. Jano. Harmitus päällä, eikä vähän.

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!