perjantai 1. toukokuuta 2020

Vaalikarjan harhaanjohtamisen sisältö tarkentui

Esitin muutama päivä sitten kysymyksiä Kreikasta minun ja muiden veronmaksajien kustannuksella Suomeen haettavien 175 onnellisen kehitysmaalaisen mukana tulevien aikuisten määrästä. Silloin käytettävissäni olleiden tietojen perusteella arvelin, että "jos heistä kaikki olisivat yksilapsisia perheitä, olisi aikuisia noin 40, mutta jos mukana on useamman lapsen parvia, pienenisi aikuisten osuus vastaavasti".

Tänä aamuna saimme sitten osavastauksen. Sen välitti meille Yle, jonka mukaan Kreikan siirtolaisministeriö olisi kertonut, että Suomi on luvannut ottaa vastaan sata ilman vanhempiaan saapunutta lasta ja 30 aikuista turvapaikanhakijaa. Taannoiset laskelmani aikuisten osuudesta osuivat siis lähes täsmälleen oikeaan, sillä jos Ylen välittämästä tiedosta saatavan suhdeluvun perusteella lasketaan lopullinen aikuisten määrä, päädytään 40 aikuiseen (ja 135 lapseen).

Tämä on sikäli mielenkiintoista, että Suomessa asia ajettiin aikanaan läpi esittämällä, että Kreikasta haettaisiin veronmaksajan kustannuksella vain lapsia. Sisäministeri Maria Ohisalo (vihr) kertoi tuolloin hiiskahtamattakaan aikuisista, että "Suomella hyvinvoivana valtiona on mahdollisuus ja velvollisuus auttaa näitä lapsia. Olisi erittäin perusteetonta, että se määrä olisi nolla."

Nyt siis tiedämme, että Ohisalo ja siten myös Sanna Marinin (sd) hallitus harhautti meitä maksumiehiä noin 40 aikuisen verran. Lisäksi jää nähtäväksi kuinka moni lapsiksi lasketuista on oikeita lapsia sekä myös minkälainen sukulaisoletettujen joukko heitä seuraa tulevina vuosina. Tosin jälkimmäistä tietoa meille tuskin koskaan uutisoidaan.

Tämän aamun Ylen jutussa oli myös muita mielenkiintoisia yksityiskohtia. Erityisesti hämmästyin sitä, että Kreikan mukaan tänne tulevien yksinäisten lasten ja aikuisten perheenjäseniä on jo Suomessa. Toisin sanoen tässä operaatiossa ei olekaan kyse pelkästä hädänalaisten lasten ja heidän äitiensä pelastamisesta vaan myös perheiden yhdistämisestä.

Kyse ei myöskään ole pelkästään Kreikan vastaanottoleirien epäinhimillisiksi luonnehdituista oloista pelastettavista ihmisistä, vaan lapsia ja aikuisia haetaan myös Italiasta, Maltalta ja Kyprokselta. Nämä ihmiset saapuvat Suomeen lähiviikkoina, viimeistään toukokuun loppuun mennessä.

Kaiken tämän valtiojohdon taholta tulleen harhaanjohtamisen ja valehtelun me suomalaiset tulemme ottamaan tyynesti vastaan. Siten Marinin hallitus jatkaa vallan kahvassa ainakin melkein vaalikauden loppuun - ellei sitten hajoa omiin sisäisiin ristiriitoihinsa - ja samaan aikaan työssä käyvä vaalikarja maksaa tinkimättä veronsa ja muut maksunsa kuten kunnon alamaisen tuleekin tehdä.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
175 haavoittuvassa asemassa olevaa herätti kysymyksiä
175 onnellista
Maria Ohisalon halut herättivät kysymyksiä

5 kommenttia:

 1. Kyllähän se, että tehdään tietoisella tasolla ilmoituksia, jotka tosiasiassa on tarkoitettu vain peittämään sitä mitä todellisuudessa tapahtuu -- ja että näitä julkisia argumentteja muotoillaan poliittista korrektiutta tavoitellen tekopyhästi kuten että "Suomella hyvinvoivana valtiona on mahdollisuus ja velvollisuus auttaa" -- kyllähän se kertoo siitä että todelliset toiminnan motiivit sijoittuvat hyvin syvälle jonnekin naispoliitikkojen suttuiseen alitajuntaan.

  Olisipa hurjaa päästä kurkistamaan sinne ja selvittää mikä niissä päissä viiraa. Itse he eivät ainakaan omista motiiveistaan ole olenkaan selvillä, niin monet niin räikeät kognitiiviset dissonanssit kertovat että kyse on ihan lähtökohtaisesta syvästä itsepetoksesta.

  Tosiasiassahan näiden taakanjakosysteemien käynnistäminen johtaa kansainvaelluksen jatkuvaan kasuun ja ihmissalakuljettajien insituutioiden legitimoimiseen. Siihen siis meillä -- "Suomella" -- on varaa.

  Yksilöpsykologisesti voidaan ymmärtää se tapa, jolla "uhriajattelu" johtaa siihen että itseidentiteetit sairastuvat ja lopulta uhriroolien voimaannuttava vaikutus toteutuu niin että yksilö ottaa oikeuden omiin käsiinsä. Mutta että tällaiset kuviot toteutuvat yhteisöjen tasolla, kuten eurooppalaisessa "punavihreässä" poliittisessa ajattelussa nyt on käymässä, se on kyllä aika hurjaa.

  VastaaPoista
 2. Muistaako proffa vielä viime joulukuisen "viranomaisten yhteisharjoituksen" Helsingin lentoasemalla ja jolloin harjoiteltiin "biohasardia" varten?

  Järjestettiinkö silloin oikea harjoitus ja mitkä olivat harjoituksen tavoitteet sekä purettiinko harjoituksen jälkeen kokemuksia ja mahdollisia soveltamisen kohteita?

  Kuten tunnettua, viranomaiset yllätettiin housut kintuissa kun "biohasardi" eli korona-virus iski juuri lentoasemien kautta. Vai oliko tarkoitus vain harhauttaa al-holilaisten lapsien maahantuloa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaan aikaan ja aiemminkin oli mm. Isossa Omenassa jokin harjoitus, josta tiedotettiin niukasti.

   En usko sattumiin. Kohta Trumpin bioasehyökkäysepäilyt voivat hyvinkin paljastua todeksi. Jos Usa tiesi jo syyskuussa, ehkä jokin uhka päällä, josta tietoa EU:lle ja täällä noita outoja harjoituksia sitten siellä täällä. Oudoksi taudin tekee saksan pienet kuolleisuusluvut samoilla tartuntamäärillä. Eikä kyse ole paremmasta terveydenhuollosta.

   Poista
 3. Kgb-agenda(lännen tuho ja turmio) ennen kaikkea, tuumasivat kanisterit.

  VastaaPoista
 4. En usko että Ohisalo edes kokee valehdelleensa. Ihmisen psyykellä on hämmästyttävä kyky selittää asiat itselle parhain päin silloin kun ideologia ja todellisuus eivät kohtaa. Nytkin hän saattaa ajatella asian niin, että puheet lapsista olivat sataprosenttisesti totta, koska kaikki tulijat ovat ainakin joskus olleet lapsia.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!