lauantai 22. helmikuuta 2020

175 onnellista

Olen todennut jo kauan sitten, että käytännössä jokaisen kehitysmaalaisen lapsen etu on päästä asumaan suomalaisten lihapatojen ääreen. Sama koskee tietenkin myös aikuisia, jotka pääsevät alhaisen elintason kurjuudesta suomalaisen sosiaaliturvan takaaman hyvinvoinnin piiriin.

Niinpä hallituksemme sisäministeri Maria Ohisalon (vihr) aktiivisten ponnisteluiden seurauksena on päättänyt käydä hakemassa suomalaisten veronmaksajien piikkiin 175 Afganistanista, Syyriasta tai muusta vastaavasti kriisimaasta kotoisin olevaa lasta tai yksinhuoltajaa maahamme. Hallituksen ns. hyödyllinen idiootti saatiin hyväksymään päätös ilmeisesti lupaamalla, että turvapaikkaprosessin kautta laittomasti maassamme olevat saavat nilkkapannan, jotta heidän liikkeitään voitaisiin seurata.

Hallituksen päätös ei ollut varmaankaan kenellekään yllätys muuten, paitsi aikuisten yksinhuoltajien osalta. Tätä ennenhän oli vaalikarjalle puhuttu pelkästään lapsista.

Siksi en olisi muuten tästä aiheesta kirjoittanutkaan. Mutta nämä muslimimaista lastensa kanssa tulevat yksinhuoltajat herättivät mielessäni kysymyksen heidän siviilisäätynsä todellisesta laadusta.

Näin siksi, että tiedämme vanhastaan ainakin yhteen maassamme elävään muslimiryhmään kuuluvien - lähes poikkeuksetta paksuihin kaapuihin sonnustautuneiden - naisten yksinhuoltajuuden olevan niin yleistä, etteivät he kaikki voi mitenkään olla yksinhuoltajia. Sen sijaan nämä yksinhuoltajiksi ilmoittautuneet ovat moniavioisten miestensä islamilaisen lain mukaisia kakkos- tai kolmosvaimoja.

Siten nyt tehdyn päätöksen yhteydessä on sisäministeri Ohisalolta kysyttävä, että millä tavoin Suomi varmistaa, etteivät nyt maahamme veronmaksajain kustannuksella yksinhuoltajina haettavat naiset paljastu myöhemmin kakkos- tai kolmosvaimoiksi, joiden kautta heidän miehensä voivat myöhemmissä vaiheissa hakea perheenyhdistämistä? Ja aikanaan tuoda perässään myös ykkösvaimonsa lapsineen meidän työssäkäyvien suomalaisten elätettäväksi?

Samalla on tietenkin muistettava se muutenkin julkisuudessa ollut epäilys, että jotkut nyt haettavat alaikäiset eivät ehkä olekaan oikeita lapsia vaan myöhäisteini-ikäisiä nuoria tai jopa aikuisia miehiä, jotka on lähetetty matkaan ns. ankkurilapsina. Siis henkilöinä, jotka turvapaikan saatuaan saavat yhdistää perheensä Suomeen lisäten siten suomalaisen veronmaksajan kustannustaakkaa entisestään.

Aikaisempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Maria Ohisalon halut herättivät kysymyksiä
EU:n tuomioistuin tehosti ankkurilasten toimintaa
Moniavioisuuden korkea hinta

JK kello 9.23:
Käänsin tämän blogimerkinnän myös englanniksi / I also translated this blog entry into English

35 kommenttia:

 1. Professori Paul Collier on arvioinut kehitysmaalaisten auttamisen olevan lähtömaissa 135 kertaa Eurooppaa kustannustehokkaampaa.

  Maailmassa kuolee päivittäin 20 000 lasta aliravitsemukseen. Heistä ei tietenkään kellään ole rahaa tai voimia matkustaa Kreikkaan.

  Mutta Hyvät Ihmiset eivät elä faktoista vaan omasta hyvyyden tuntemuksestaan ja siihen ei oikein auta toiminnan rationaalisuus tai tehokkuus.

  Tuosta moniavioisuudesta hyvä esimerkki on Espoon kunnanvaltuuston noin kymmenlapsisen perheen yh-äiti, jota jaksetaan mediassa tasaisin välein ylistää, vaikkei islamissa ole sellaista asiaa kuin lapsia tekevä yksinhuoltaja.

  Valtsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Olen kaikesta kirjoittamastasi samaa mieltä.

   Poista
 2. Sisäministeriön manttaaliin kyllä kuuluvat maahanmuuttoasiat - mutta kontekstissä suomalaisten turvallisuus. Manttaaliin EI kuulu turvapaikanhaun aktiivinen edistäminen. Sen nämä maailmanhalaajat ovat ottaneet tehtäväkseen ihan itse. Tätä SM:n suuruudenhulluutta kuvastaa kyllä sekin, että nyt kohkataan maailman kunnianhimoisimmalla suunnitelmalla hiilineutraaliuteen pääsemisestä. Siis velaksi elävällä Suomella on sellaisia poliitikkoja, joiden kunnianhimo sokaisee heidät kaikilta realiteeteilta. Sitä ei nimittäin ole missään vaiheessa perusteltu kansalaisille, miksi ihmeessä juuri Suomen pitäisi olla näissä asioissa maailman ensimmäinen.

  VastaaPoista
 3. Tuhka pohtii että nykyinen hallitus uskaltaa koittaa tätä, koska kannatuksen lasku on jossain määrin pysähtynyt.
  Vihreiden kannattajat nähtävästi tukevat tätä, joten Ohisalo voi yrittää saada tätä asiaa läpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuhka lienee oikeassa ainakin jälkimmäisen arvelunsa osalta.

   Poista
 4. Olihan tuo kaunis pieni humaani ele. Tärkeintä on tajuta, ettei se ole mitään sen suurempaa. Ongelmaa se ei poista, korkeintaan pitemmällä välillä se saattaa epäsuorasti pahentaa sutä.

  Huolestettavinta on, että nykyään suomalaiset päättäjät eivät näytä kykenevän muuhun kuin moraaliposeeraukseen mikromanagementilla, vaikka heillä on valta paljon järeämpiinkin toimiin.

  Suomen kuristaminen hiilineutraaliksi ei tee ihmiskuntaa hiilineutraaliksi. Maamiinakielto Suomessa ei ole pelastanut yhdenkään siviilin henkeä. Kaipaan entisen presidenttimme Martti Ahtisaaren toimintatapaa, joka ei mikromanagementannut muutamalla pakolaisella vaan välitti Balkkanille rauhan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Martti Ahtisaari oli ja on täysi mokusuvakki. Kannattaa kuunnella hänen lausuntojaan, sillä niissä rummutetaan avoimesti mokun puolesta. Ahtisaari on ehkäpä Suomen historian tuhoisin presidentti.

   Poista
  2. Ei. Kyllä se on Halonen. Valitettavasti.

   Poista
 5. Jotenkin minulla tuli mieleen luokan hikipinko, joka tuo häpeilemättä ja muiden oppilaiden virnuiluista välittämättä opettajalle pullan, koska hänellä on niin kova tarve mielistellä auktoriteetteja.

  VastaaPoista
 6. Jokainen toimenpide joka rapauttaa hallituspuolueiden uskottavuutta ja luotettavuutta on tervetullut, niin tämäkin. Toivon hartaasti että jokaista maahamme haettua seuraa lukuisa joukko "sukulaisiaan" ja JOKAIKINEN HEISTÄ asutetaan pääkaupunkiseudulle lisäämään alueen turvallisuutta ja monikulttuurisuutta, mitä ikinä sana kulttuuri pitääkään heidän mielestään sisällään. Tällöin muu Suomi saisi elää turvatumpaa ja pidemmän päälle suvaitsevampaa ja rasismista vapaata elämää.

  VastaaPoista
 7. 175 kertaa yksi miljoona euroa. Perheenyhdistäminen olisiko 5 henkeä per lapsi. 875 miljoonaa euroa. Tai sanotaan suoraan yksi miljardi. Muiden täällä olevien ja tulossa olevien lisäksi. Siinä ei luottokortin limiitit paljon nykyistä hallitusta kiinnosta.

  VastaaPoista
 8. Väistämättä tästä Ohisalon ja kumppaneiden touhusta tulee mieleen sellainen kyyninen ajatus, että kyseessä on vain heidän sydäntään lähellä oleva erittäin kallis harrastus, jota kustannetaan veronmaksajien rahoista. Tämän lisäksi kyse voi olla myös tällä tavoin harjoitettavasta kyynisestä liiketoiminnasta.

  Julkisten varojen käytöllä tulisi pyrkiä saamaan aikaan mahdollisimman paljon hyvää mahdollisimman kustannustehokkaasti. Nyt toimitaan täsmälleen päinvastoin. Oikeastaan ainoa johdonmukainen selitys tällaiseen on kyseisen toimijan oma intressi, siis joko harrastus tai taloudellinen intressi.

  Kehitysmaalaisten auttamisen lähtömaissa on arvioitu olevan yli 100 kertaa tehokkaampaa kuin heidän tuomisensa Eurooppaan. Tämä voidaan esittää myös niin, että sillä kustannuksella, jonka yhden lapsen tuominen Suomeen aiheuttaa, useiden kymmenien lasten elämä leirillä saataisiin nostettua vähintään samalle tasolle kuin Suomeen tuodun.

  Kodin ulkopuolelle sijoitettujen, huostaan otettujen lasten määrä Suomessa on suunnilleen 19 000 ja määrän vuotuinen kasvu on suunnilleen 500. Tämä ei ole juurikaan jaksanut kiinnostaa hallitusta. Yhden vieraskielisen, vieraasta kulttuurista otetun lapsen huostaanotto on varmasti kalliimpaa kuin suomalaisten lasten huostaanotto. Tämä ministerin harrastus siis joko on poissa suomalaisilta lapsilta tai lisää lastensuojelun kustannuksia tai – todennäköisimmin – molempia. Mutta ministeri on saanut moraaliposeerauksensa ja vaikutuksia ei tule kukaan arvioimaan, saati sitten raportoimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoisin, että kyseessä oli vihreiden propagandatemppu - julkisella rahalla.

   Poista
  2. On kamalan vaikeaa välttää käräjille vieviä sanankäänteitä, kun kuvailee omia tuntoja tästä hallituksesta. Siksi jätän väliin.

   Poista
 9. Jokainen avattu tulppa ja vuotovirta Eurooppaan vain kasvattaa paineita kansainvaelluksen lähtömaissa. Sieltä ne todelliset -- määrälliset -- seuraukset sitten tämän vuosisadan mittaan tulevat tuhoamaan ja hautaamaan Euroopan.

  On sanomattoman toivotonta miten vähän kansainvaelluksen kokokuvasta pystytään nostamaan käsittelyyn. Hallituksella on todelliset tippaleipäaivot. Presidentti on sotkeutunut yhtä pahasti omiin ympäripyörittelyihinsä. On sitä-ja-sitä mieltä (mitä?) vaikka ei tiedä juuri mitään.

  VastaaPoista
 10. Suomen viherkommunistinen feministihallistus kieltäytyy ottamsta oppia mm. muista pohjoismaista ja varsinkin Ruotsista, jonka maanpetturihallitukset ovat ajaneet kuilun partaalle:

  "Norska ex-ministern: "Sverige är utom kontroll"

  UTRIKES. Norges före detta invandringsminister Sylvi Listhaug (FrP) varnar nu för att tysta ned INVANDRARBROTSLIGHETEN. Det har Sverige gjort, skriver hon i en artikel VG, och påpekar att grannlandet är "utom kontroll".
  Fremskrittspartiet beställde nyligen statistik på brottsligheten i Norge från Statistisk sentralbyrå, SSB.
  Resultatet visar på en "enorm överrepresentation" i våldsbrott bland UNGA invandrare..."
  https://www.friatider.se/norska-ex-ministern-sverige-ar-utom-kontrollUnga kvinnor vill ha mer vänsterpolitik och mångkultur

  "Tukholman jengirikollisista 95 % ulkomaalaistaustaisia",
  https://www.kansalainen.fi/tukholman-jengirikollisista-95-ulkomaalaistaustaisia/

  "Ny statistik från Danmark: 62 % av unga somalier är dömda för brott",
  https://samnytt.se/ny-statistik-fran-danmark-62-av-unga-somalier-ar-domda-for-brott/

  Viherkommunisti-hallituksemme politiikka on linjassa tämä kanssa:

  "Unga kvinnor vill ha mer vänsterpolitik och mångkultur",
  https://www.friatider.se/unga-kvinnor-vill-ha-mer-vansterpolitik-och-mangkultur

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 11. Presidentti Niinistö sanoi, että Suomen tulisi auttaa eritysesti tyttöjä, kun näitä pakolaisia haetaan Kreikasta. Ovat kuulemma heikoimmassa asemassa. Olisiko Tasavallan herra Presidentti voinut ajatella auttaa suomalaisia tyttöjä samasta syystä vaikkapa vuonna 2015, kun kymmeniä tuhansia irakilaisia sotilaskarkureita marssi Ruotsista Suomeen? Takaisin vain turvallliseen maahan, koska suomalaisten tyttöjen ja naisten turvallisuus on tärkeintä. Mutta sillä ei olisi saanut moraaliposeerauspisteitä sieltä, missä niitä nyt sitten jaetaankaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mihin Helsingin kouluun pannaan nykyisen presidenttiparin lapsi 5-6 vuoden päästä?

   Poista
  2. Ei ainakaan kunnalliseen. Luulempa, että kummasti alkaa eliitin jälkikasvut opiskella yksityisissä opinahjoissa.

   Poista
  3. Ei spekuloida lasten koulunkäynnillä. Ei ainakaan ennen kuin on näyttöä.

   Poista
 12. "Demokratia" on syvältä, kun tuollaisia kansantuhoajia pääsee leikkimään suurta humaania johtajaa. Pitäisiköhän muuttaa johonkin Kanadan metsään keittämään pontikkaa ja unohtaa nämä viherhölmöt kokonaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ota minut mukaan.

   Poista
  2. Ei ole sekään oikein, jos eurooppalaisten ratkaisu on vain lähteä karkuun.

   Poista
  3. No, kun ei ole aseita ... siis eväitä, eikä äänestäminen tunnu auttavan.

   Poista
  4. Äänestäminen on auttanut unkarilaisia, tšekkejä, slovakkeja ja puolalaisia torjumaan tämän Brysselistä sanellun eurooppalaisten kansakuntien tuhoamispolitiikan vaikutukset omissa maissaan.

   Jospa mekin viitsisimme äänestää kuten mainitut Visegrád-ryhmän maat, sen sijaan että valitamme kuinka äänestämällä ei voi vaikuttaa.

   Ei voikaan, jos äänestää tieten tahtoen tuhon politiikkaa ajavaa Järjestelmäpuoluetta tai jättää äänestämättä odottaen ihmettä.

   Poista
  5. Käyn kyllä joka kerran äänestämässä, mutta tuhopolitiikka vain jatkuu. Unkarilaiset, tshekit, slovakit ja polakit olivat suomalaisia tiukemmin NL:ssa, joten heillä on karvaammat muistot totalitarismissa elämisestä ja siksi näkevät EU:n vaarat. Jos persut kusetetaan hallituksesta eliitin voimin jatkossakin, mitä keinoja jää jäljelle?

   Poista
  6. Äänestää PS:lle se unkarilaisjytky, eli reippaasti kaksi kolmannesta; jos se onnistui siellä, miksei meillä?

   Ja jos se ei onnistu meillä, mitä sitten voi olla jäljellä?
   Oikea vastaus:
   ei mitään.
   Katoamme kansakuntana historiaan samoin kuin visigootit, vandaalit, burgundit, svealaiset ja heettiläiset.

   Poista
 13. Suomi on vauras maa, voimme auttaa pakolaisia, sanoo Ohisalo. Todellisuudessa tänä vuonna budjetin alijäämä on 2,3 miljardia euroa, joka katetaan ottamalla lisää velkaa. Kokonaisvelka nousee siten 109 miljardiin. Ohisalo on päästään vialla, aivan vastuuton moraaliposeeraaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Follow the money. Suurkeinottelijat, anteeksi, sijoittajat haluavat näinä maailmanlopun päivinä rahoilleen mahdollisimman pysyvän reaalisidoksen, mikä merkitsee nimenomaan vanhojen kansallisvaltioiden velkaannuttamista. Siksi Soros masinoi kansainvaellusta. Ja siksi meillä on nämä "päättäjät" jotka eivät osaa sen enempää päätellä kuin tehdä oman kansansa edun mukaisia päätöksiä. Isot pojat ovat politiikasta pakenemassa, koska todellinen valta on jo lipsunut ihan muualle. Politiikassa tarvitaan nyt näitä "hyödyllisiä idiootteja" jotka hoivaamisviettinsä ja rakastautumisen motiiveista toteuttavat keinottelun kulissit eli kansainvaelluksen.

   Poista
 14. Siis uskooko joku vielä oikeasti että maanpetoksellinen stalinistilauma on tuomassa jotain lapsia??Ei helvetti.Pitää olla melko naivi jos loputtomasti uskoo noita satuja "kaikkein heikoimmassa asemassa olevista lapsista".Uskokaa mitä marxilaismedia kertoo - älkää omia silmiänne.

  VastaaPoista
 15. Tasa-arvolaki voimaan väestösiirroissa 50 % kumpaakin sukupuolta. Tosin itse en hyväksy tätäkään.

  VastaaPoista
 16. Tervetuloa allahu barbaarit ja kaikki heidän kakaransa ja äitinsä ja vaika mitä. Tää on virheiden kosto siitä, kun eivät saaneet homo-pekan junailemana alkoholin leiriltä tuotua kalifaatin rakentajia.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 17. Laura Huhtasaari:

  "Kaikki keskustasta vasemmalle ovat kommunisteja – ”Nykyisin myös kokoomuslaiset”,
  https://www.satakunnankansa.fi/a/69619b7b-0fa8-4130-8ea4-bfc2aa218751

  Syksyllä 2015 KANSATTOMAN, ISÄNMAATTOMAN Kokoomuksen PettUri Orpo otti avosylin vastaan maahamme n. 30000 kehitysmaalaista miespuolista miehittäjää, komensi vieläpä suomalaisia asevelvollisia kantamaan noiden nuorten miesten matkalaukkuja odottamaan tilattuihin linja-autoihin.

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. 135 000 vai oliko enemmän oli tulossa. Ja se oli tasan tarkkaan hallituksen yms tiedossa. 35 000 tuosta noin vaan tänne vittuilemaan ja raiskaamaan. Itseäni inhottaa esim orpon tekopyhyys.

   Poista
 18. Tasa-arvon vuoksi ja "kaikkein huonoimmassa asemassa olevia autetaan" periaatteiden vuoksi nämä 175 pitäisi olla ainoastaan hyvin nuoria, täysin orpoja tyttöjä.

  Nuoria miehiä on tullut "turvapaikanhakijoina" niin paljon viime vuosina, ettei niitä tule hyväksyä lisää millään tavoin ennen kuin sukupuolien väliseen tasa-arvoon yhteiskunnan elätettäväksi tulevien maahanmuuttajien osalta on päästy.

  Täysin orpojen osalta ei tule myöhemmin tarpeen tuoda vanhempia henkilöitä vedoten perheen yhdistämiseen. Jos lapsi on ollut pitkään erossa vanhemmista, ei oikeuskäytännönkään mukaan ilmeisesti ole enää velvollisuutta tuoda heidän vanhempia vedoten perheen yhdistämiseen.

  Lapset on sijoitettava tavallisiin suomalaisperheisiin. Hallituspuolueiden ministerit voisivat olla etusijalla ja osoittaa vastuuntuntoa ottamalla lapset hoitoonsa ilman yhteiskunnan tukea. Ovathan he hyväpalkkaisia ja hyvin toimeentulevia. Ainoa huono puoli asiassa on, että lapset voisivat kasvaa väärien puoluekantojen kannattajiksi.


  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!