tiistai 5. toukokuuta 2020

Tanskan malli on johtanut positiivisiin tuloksiin

Yleisradio kertoi meille järisyttävän uutisen. Sen mukaan tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa harjoittavan Tanskan tilanne on muuttumassa siten, että kehitysmaalaisten maastamuutto on  kasvamassa maahanmuuttoa suuremmaksi.

Tanskan integraatiosta vastaavan ministeriön mukaan maasta poistuneita oli viime vuonna noin 730 enemmän kuin saapuneita. Somalian, Syyrian, Irakin ja Bosnia-Hertsegovinan kansalaisia palaa nyt kotimaihinsa enemmän kuin heitä saapuu, mutta sen sijaan eritrealaisten, iranilaisten ja afgaanien nettomäärä kasvaa edelleen.

Toki somaleiden, syyrialaisten, irakilaisten ja bosniakkienkin suhteen on huomattava, etteivät tilasto kerro nettomäärien muutoksesta eli heidän syntyvyytensä ja kuolleisuutensa vaikutuksista. Siitä huolimatta nyt nähty muutos osoittaa, että myös Suomessa voitaisiin poliittisin päätöksin huolehtia yhteiskunnan säilymisestä länsimaalaisena.

Edellä kuvattuun tilanteeseen johtaneesta tanskalaisten fiksusta politiikasta mainittakoon esimerkiksi rinnakkaisyhteiskuntien ja erioikeuksien rajoittaminen. Esimerkiksi erään lukion oppilaat eivät saa enää vapaasti valita, kenen kanssa he istuvat koulun ruokalassa, vaan maahanmuuttajien on istuttava sekaisin kantaväestön kanssa.

Samalla erillisten vapaakoulujen määrää on rajoitettu. Puoliksi eritrealaisen ministerin mukaan "lakeja ei ole jouduttu tiukentamaan tanskalaisten, juutalaisten tai katolisten koulujen takia, vaan tiettyjen muslimikoulujen takia".

Myös muslimien pukeutumiseen on puututtu ja kasvot peittävät burkhat on kielletty. Samalla on voitu parantaa musliminaisten miehiinsä nähden alistettua yhteiskunnallista asemaa.

Tanskalaisministerin mukaan onkin "kiistämätöntä, että maahanmuutto on tehnyt Tanskasta vähemmän liberaalin maan. Jos meillä ei olisi ollut tätä 50 vuoden maahanmuuttokautta, meidän lainsäädäntömme olisi tällä hetkellä paljon vapaampaa".

Toisin sanoen maahanmuuttajien ottamat ja heille myönnetyt erityisvapaudet näyttävät Tanskan tilanteen valossa olevan yksi niistä tekijöistä, jotka toimivat houkutustekijöinä heidän kansainvaellukselleen, jäämiselleen länsimaisen yhteiskunnan elätettäviksi ja syynä heistä aiheutuville monenlaisille ongelmille.

Tämä olisi hyvä tiedostaa myös Suomessa ja järjestää meidän yhteiskuntamme siten, ettei täällä jouduta suitsemaan kaikkien - siis myös kantaväestön - vapauksia yhtä rankasti kuin Tanskassa on jouduttu tekemään. Samalla ehkä humanitaarisistakin maahanmuuttajista tänne valikoituisivat pysyvästi asumaan muita useammin sellaiset, joilla olisi halua ja kykyä rakentaa länsimaiseen malliin järjestettyä yhteiskuntaa.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Ruotsalainen esimerkki velvoittaa
Tanskan hallitus esittää maahanmuuttoon uudistuksia
Tuhoaako maahanmuutto ihmisten tasa-arvon Tanskassa?

9 kommenttia:

 1. Valitettavasti hallituksemme, erityisesti sisäministerimme tavoitteet ovat päinvastaiset. Suomessa tunnetusti on iskettävä päätä männyn kylkeen vuosia vielä sen jälkeen, kun muualla on viisastuttu.

  VastaaPoista
 2. ""Kuinka kipeä täytyy länsimaisen ihmisen sielun olla -- kuinka syvää historiallista syyllisyyttä hänen myrkyttynyt sielunsa yhä kantaa -- kun hän ihanteellisuudessaan, ääni myötätunnosta väristen vaatii ja puoltaa "turvapaikkaa" esimerkiksi diktaattorin vankilassa kiduttajana toimineelle miehelle, joka diktaattorin kukistuttua on joutunut pakenemaan maasta uhriensa kostoa pelätessään.""

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne mitään syyllisyyttä kanna.
   Silkkaa neukkufiilien tunteman katkeruuden satoa.
   Katkeran kalkin, myrkyn syöttöä kommunistista yhteiskuntaa paremmiksi osoittautuneille, länsimaalaisille porvarillisille yhteiskunnille.
   Miljoonien punapikkutyrannimielten kollektiivisen kostonhimon ilmentymä.
   Hyvyydellä ratsastellen ja omaa kansaansa syvästi vahingoittavat toimensa "vastuunkannolla", "suvaitsevaisuudella" ja milloin milläkin perustellen.
   Hyvät arvot vääristellen ja venyttäen palvelemaan pahuuden asiaa.
   Kun tällainen porukka pääsee luikertelemaan valtakunnan kaapin päälle, selkärangattomat, opportunistit, korruptiolle alttiit, yhteiskunnalliselle korruptiolle altistetut, muodinperässä juoksijat, mielistelijät, propagandalle alttiit ym. niljakkeet seuraavat perässä, jolloin voi syntyä kansalliseen itsemurhaan johtava kollektiivinen hulluus, kuten länsimaissa on käynyt.

   Poista
  2. Tämä on kyllä just näin. Punakaarti kostaa häviötään niin kauan, ettei Suomea enää ole...

   Poista
 3. Taikasana "asylum" (eli "turvapaikan haku on perusoikeus") symbolisoi viherkommunisti-hallituksessa ja ennenkaikkea sisäministeri Ohisalossa ilmenevää suomalaisen tyhmyyden tiivistymää.

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreiden kannattajista kaksi kolmasosaa on naisia, ja kansanedustajista 17 on naisia, kun vain kolme on miehiä. Vihreiden maahanmuuttopolitiikka on totaalisen idioottimaista.
   Perussuomalaisten kannattajista kolme neljäsosaa on miehiä, ja maahanmuuttopolitiikka järkevää. Olisiko liian rankka johtopäätös, että tyhmyys on jossain määrin sidoksissa sukupuoleen.

   Poista
  2. Tarkoitat varmaankin, että kolme on miesoletettua???

   Poista
 4. Sartre sanoi, jollei juutalaisia olisi, antisemiitti keksisi heidät. Saman ajatuksen voi vääntää koskemaan myös mamuja, jollei heitä olisi, sisäisesti onneton ja masentunut, mutta hyvinvoipa länsimaalainen keksisi kohteita, joilla täyttää tyhjyyttään. Heikompien auttamisen tuoman hyväolon sivutuotteena saadaan ripaus myös ylemmyyden tunnetta, joka auttaa taas masennukseen ja heikkoon itsetuntoon.

  VastaaPoista
 5. Suomeen pitäisi järjestää näitäkin eksoottisia maahanmuuttajia:
  https://www.rt.com/news/487791-tiger-mosquitos-invade-france/

  Kesyttämällä ja kotouttamalla niistä saisi Suomen yksipuolisen ravinnon rikastuttajia. Journalistit ja muutkin tiedemiehet toimeen tarttukoon, eiköhän THL anna lausunnon näiden rokottajien terveyttä edistävistä pistoksista.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!