tiistai 28. huhtikuuta 2020

175 haavoittuvassa asemassa olevaa herätti kysymyksiä

Yle kertoi, että Suomeen ovat vielä kevään aikana tulossa aiemmin päätetyt 175 haavoittuvassa asemassa olevaa pakolaista. Sen takia maahanmuuttovirasto laajentaa nykyisiä vastaanottokeskuksia, jotka on tarkoitettu ilman huoltajaa oleville lapsille.

Näiden 175 onnellisen kerrottiin olevan ensisijaisesti vailla huoltajaa olevia lapsia ja yksinhuoltajaperheitä. En kuitenkaan havainnut Ylen uutisessa sen enempää kuin vastaavassa Helsingin Sanomien uutisessa tai missään aiemmassakaan uutisoinnissa, mikä on maahamme haettavien yksinhuoltajien eli aikuisten määrä. Ei kai se voi olla avoimessa demokratiassa mikään salaisuus, joka pimitetään veronmaksajilta?

Ylen uutisessa oli kuitenkin tieto, jonka mukaan näiden 175:n takia on tarkoitus "perustaa myös uusi ryhmäkoti... Uusia paikkoja perustetaan noin sadalle turvapaikkaa hakevalle lapselle. Nykyisin paikkoja alaikäisille on 90."

HS:n uutisen mukaan taas "Suomessa on toiminnassa puolenkymmentä alaikäisyksikköä, joissa on yhteensä 90 paikkaa. Nyt alaikäisten vastaanottopaikkojen määrä kaksinkertaistuu."

Edellä kertomieni tietojen perusteella voi päätellä, että yksin tulevia lapsia olisi yhteensä 90 tai sata. Siten yksinhuoltajaperheiden jäseniä tulisi yksinkertaisen vähennyslaskun perusteella vastaavasti 85 tai 75 kappaletta. Jos heistä kaikki olisivat yksilapsisia perheitä, olisi aikuisia noin 40, mutta jos mukana on useamman lapsen parvia, pienenisi aikuisten osuus vastaavasti.

HS:n toisessa uutisessa kerrottiin puolestaan, että pääkaupunkiseudun vastaanottokeskuksissa on esiintynyt huomattavia määriä koronavirustartuntoja: Espoon Nihtisillassa todennettuja tapauksia on ollut peräti 22.  Siitä huolimatta sielläkin elävistä turvapaikanhakijoista kaikki muut saavat kuljeskella vapaasti muiden ihmisten parissa - näin siitä huolimatta, että koronavirus saattaa itää oireettomana jopa 14 vuorokautta.

Nähtäväksi siis jää, kuinka monta tartuntaa nämä Nihtisillan vapaasti kuljeskelevat turvapaikanhakijat aiheuttavat lähiseudun ihmisille. Sama kysymys voidaan liittää tietenkin myös piakkoin maahan tuleviin 175 haavoittuvassa asemassa olevan henkilöön siitä huolimatta, että heille tullaan tekemään koronatestit.

Tässä tilanteessa vastuullinen hallitus ei tyytyisi pelkästään testauttamaan tulijoita, vaan asettaisi heidät vähintään kahden viikon karanteeniin, jonka aikana he eivät saisi olla minkäänlaisessa fyysisessä kontaktissa muiden ihmisten kanssa. Toivottavasti maamme hallitus ymmärtää tämän, jotta emme jälleen toistaisi niitä virheitä, jotka tehtiin epidemian alkuvaiheessa maamme lentokentillä ja satamissa.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Maria Ohisalon kutsu pitäisi perua
Mielen selvennys
175 onnellista

6 kommenttia:

  1. Marinin hallituksen ensimmäinen uhri oli totuus. Jos totuus ei palvele sosialismia, totuus on se joka saa mennä, opetti Nordengstreng aikanaan Tampereen Vähemmistö-aatteiden yliopistossa. Hyvin on Viherjuurikasvasemisto ajatuksen sisäistänyt.

    VastaaPoista
  2. Kyseessä on tietenkin yritys vakiinnuttaa ja institutionalisoida "eurooppalainen taakanjakosysteemi". Siitä tulee yhtä mittava "inhimillisen hyväntekeväisyyden" manifestaatio kuin kehistysavusta. Kehitysavulla tuhottiin kehittyvän maailman kehitysmahdollisuudet ja opittiin sulkemaan silmät kulttuurien tosiasialliselta yhtensopimattomuudelta. Taakanjakosysteemillä tullaan tuhoamaan Eurooppa ja opitaan muuraamaan silmät umpeen omassa yhteiskunnassa tapahtuvalta kulttuuriselta romahdukselta.

    Eivätkä nämä hyvää tarkoittavat mutta yhteisövoimista, yhteisöominaisuuksista ja yhteisöilmiöistä mitään ymmärtämättömät "taakanjakajat" todellakaan itse ymmärrä että kaikesta yksilökohtaisesta voimaannuttavuudestaan huolimatta heidän uhriajattelunsa ja myötätuntonsa ovat sillä lailla sairaita ilmiöitä, etteivät ne johda mihinkään hyvään. Ne ovat vain väistöliike jolla ylläpidetään hirvittävää älyllistä -- ja myös moraalista -- epärehellisyyttä.

    VastaaPoista
  3. Muistan, kun Suomi aikoinaan vatvoi venepakolaisten ottamista perinpohjin. Lopulta päätettiin armollisesti ottaa maahan huikeat 200 vietnamilaista, jotka oli ajettu oikeasti merelle. Samaa harkintaa ei nykypoliitikoilta löydy, vaan muutama heppatyttö mielistelee globalisteja odottaen kieli pitkällä Ulkomaalaisten hyvien ihmisten kehuja.

    Naiset ja nykyiset neitipojat seuraavat vaatehankinnoissaan tarkasti muotia. Sama muodin perässä juokseminen näkyy politiikassa niin, että vouhotetaan aina jostain median nostamasta "ongelmasta". Paranisikohan päätökset, jos vaali-ikä nostettaisiin 50 vuoteen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ännestysikärajan korottaminen on erittäin hyvä ajatus. Tosin haluaisin myös nuorempienkin käsityksiä esille, joten voisimme asettaa tämän ikärajan ehkä 48 ikävuoteen.

      Poista
  4. Tai ministerin pestiin vadittava ikäraja?
    Huru-ukko

    VastaaPoista
  5. "...asettaisi heidät vähintään kahden viikon karanteeniin, jonka aikana he eivät saisi olla minkäänlaisessa fyysisessä kontaktissa muiden ihmisten kanssa."

    Miksi?

    Omiensa pariin. Kotoutumisessa erittäin tärkeätä on olla tiivissä kontaktissa oman viiteryhmän edustajien kanssa heti alusta lähtien. Testaaminen leimaa ja vaurioittaa haavoittuvassa vaiheessa olevien lapsukaisten herkkää psyykeä.

    Kannattaa seurata Keijon päivityksiä.
    https://twitter.com/keijomedia?lang=en

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!