tiistai 12. toukokuuta 2020

Helmiä ja sammakoita #III

Tässä tulee osa III blogini kommenteista kokoamiani helmiä ja sammakoita ottamatta kantaa siihen kumpaan kategoriaan mikäkin kommentti liittyy. Eli olkaapa hyvä - arvoisat lukijani - tässä annos omia ajatuksianne.

Anonyymi Aika ajatella Kreikan saaristoleiriläisten auttamisesta: "käsittääkseni näillä Kreikan leireillä operoi myös UNHCR. Kummastelen, miksi UNHCR ei ole järjestänyt kuljetusta UNHCR:n hallinnoimille, vähemmällä käytöllä oleville leireille, kuten Azraqin leirille Jordaniaan."

Anonyymi kommentoija Kreikan saaristoleiriläisten auttamisesta: "tämä on hikipinkojen ja ristiretkeläisten pölhöjen johtama etnomasokistinen persreikämaa".

Anonyymi kommentoija Kreikan saaristoleiriläisten auttamisesta: "piti olla ruskeakielisten eikä ristiretkeläisten. Puhelin sensuroi."

Nils-Aslak Kreikan saaristoleiriläisten auttamisesta: "hän kertoi näille pakolaisille tarjottavan 2.000 euroa paluusta kotimaahansa. Se on arabimaissa jotain 10.000 luokkaa, kun otetaan hintataso huomioon. Afganistanissa ja Afrikassa vielä enemmän. Mutta kun Suomeen pääsy on miljoonien Lottopotti!"

Pertti Ilmari yritystuen ongelmista :"Business Finland ei kuulema sääntöjensä mukaan voi rahoittaa muuta kuin yritysten kehittämishankkeita. Jos siis joku yritys pysyy pystyssä tämän tuen avulla, se ilmeisesti rikkoo saamansa tuen ehtoja."

Veijo Hoikka yritystuen ongelmista: "medisiinarit sekä pandemian kukistamiseen paneutuneet asiantuntijat painavat pitkää päivää. Mutta mitä tekevät korkeasti koulutetut tai ainakin toinen toistaan arvostavat talousasiantuntijat! He kitisevät ja raakkuvat, koska heiltä on viety toimintaedellytykset."

Seppo Oikkonen hallituksen ja EIT:n viemisestä: "länsimaalainen ihminen on luonut omien sisäisten kriisiensä ratkaisupaikaksi "turvapaikan", jonka tosiasiallinen tehtävä on haudata oma historiamme kauniisti kukitetun kummun alle. Sillä kummulla liehittavat lippujaan 'ihmisarvo- ja -oikeusideologit' joita motivoi sama nollatoleranssin itsetuhoinen ja tuhoava henki, joka natsejakin riivasi."

Veijo Hoikka hallituksen ja EIT:n viemisestä: "Johtuisikohan tuon tapaiset asiat siitä, että Euroopassa miehet ovat vallanneet naisilta paikan nyrkin ja hellan välistä?"

Becker viidestä kysymyksestä: "vihreiden agenda ei ole kantaväestön olojen parantaminen vaan niiden kurjistaminen haittamamujen avulla".

Anonyymi kommentoija viidestä kysymyksestä: "yleensäkin kaikissa uusissa avustuksissa avustushakemuksia ei juurikaan alussa tarkisteta vaan ollaan hyvässä uskossa hakemusten oikeutuksesta".

Anonyymi kommentoija vihervasemmistolaisesta sananvapaudesta: "kommunismi ja sen sisarliikkeet harvemmin kannattavat vapaata keskustelua".

J. Jörgensen ruotsalaisten kärsimyksistä: "missä on se vastuu valtuustojen huonoista päätöksistä, kielikouluttajien lepsuiluista, jne? Peilistähän se vastuunkantaja löytyy, tälläkin kertaa."

Veijo Hoikka ruotsalaisten kärsimyksistä: "Ruotsi hankkii laumaimmuniteetin kansalleen sivistystä vastaan".

Anonyymi kommentoija haavoittuvassa asemassa olevien härättämistä kysymyksistä: "Marinin hallituksen ensimmäinen uhri oli totuus. Jos totuus ei palvele sosialismia, totuus on se joka saa mennä, opetti Nordengstreng aikanaan Tampereen Vähemmistö-aatteiden yliopistossa."

Anonyymi kommentoija kuolleesta reppanasta: "reppanaksi nimittely ei kuulosta viileän analyyttiseltä."

Seppo Oikkonen kuolleesta reppanasta: "läksy on, ettei pahutta voi henkilöidä noihin natsijohtajiin. Se on jotain ihan muuta kuin jonkun reppanan omaamaa maagista valtaa yli koko kansakunnan. Se on kokonainen joukkomittainen yhteisöllinen taantumailmiö, joka on koko lajillemme ominainen ja tapahtuu, jos ja kun tietyt kriisiytymisen olosuhteet toteutuvat."

Anonyymi kommentoija kuolleesta reppanasta: "itse arvostan aseveljemme apua, mutta tällaisia uusnatsien höpöteorioita ei kannattaisi levittää..."

Anonyymi kommentoija kuolleesta reppanasta: "Hitler tavallaan jätti meidät länsimaiset ihmiset aseettomiksi rotu-kysymyksissä holokaustin hirveyksien jälkeen".

Jaska Brown vaalikarjan harhaanjohtamisesta: "ihmisen psyykellä on hämmästyttävä kyky selittää asiat itselle parhain päin silloin kun ideologia ja todellisuus eivät kohtaa".

Strix Senex demareiden kannatuksen katoavaisuudesta "avainasia on rahan tehokas käyttö ja oikea kohdentaminen. Tämä on nykyhallitukselle selvästi terveyttä kovempi haaste, sillä koronan varjolla rahastajia ja tuhlaajia löytyy hallituksen piiristäkin pilvin pimein."

Seppo Oikkonen Tanskan mallista: "kuinka kipeä täytyy länsimaisen ihmisen sielun olla -- kuinka syvää historiallista syyllisyyttä hänen myrkyttynyt sielunsa yhä kantaa -- kun hän ihanteellisuudessaan, ääni myötätunnosta väristen vaatii ja puoltaa "turvapaikkaa" esimerkiksi diktaattorin vankilassa kiduttajana toimineelle miehelle, joka diktaattorin kukistuttua on joutunut pakenemaan maasta uhriensa kostoa pelätessään."

Strix Senex nokkelista ja kykenevistä irakilaista: "näissä tapauksissa nämä vihervasemmistolaiset suorastaan haluavat tulla huijatuiksi... Ilmiössä on paljon yhteistä erilaisten Auervaarojen ja nigerialaiskirjeiden huijuksen kohteeksi tuilleiden ihmisten toiminnan kanssa."

Anonyymi kommentoija SDP:n kannatushipusta: "tälläkin hetkellä hallituksen muodostavat edellisten vaalien häviäjät".

Pauli Vahtera julkisten investointien vaikeuksista: "kaikissa asioissa on yksi fiksuin tapa hoitaa se. Ja muista ihmisistä riippumattomat ajattelevat ihmiset löytävät siksi samanlaisen ratkaisun."

Anonyymi Kalergi-suunnitelma julkisten investointien vaikeuksista: "älä sano noin: Ohisalo, P.Haavisto ja muut suvakki-idiootit hukkuvat krokotiilinkyyneleihinsä!"

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Helmiä ja sammakoita #II
Helmiä ja sammakoita #I

1 kommentti:

  1. "Är negerbollen dansk?",
    https://www.friatider.se/ar-negerbollen-dansk

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!