sunnuntai 31. toukokuuta 2020

Väkivalta Saksan poliisia kohtaan lisääntyy

Saksan tapahtumista Facebook-sivuillaan raportoiva Pertti Rönkkö kertoi 29. toukokuuta poliisin joutuneen Saksassa viime vuoden aikana 32 126 kertaa väkivallan kohteeksi (8,6 prosentin lisäys vuoteen 2018 verrattuna). Väkivalta kohdistui 69 466 poliisiin.

Väkivallan määrä on lisääntynyt myös hälytystehtävissä olleita pelastajia ja palomiehiä kohtaan niin paljon, että monissa kaupungeissa on alueita, joihin palokunta ja ambulanssit lähtevät ainoastaan poliisisaattueen suojaamana.

Tuorein tapaus sattui hesseniläisessä Dietzenbachissa, missä poliisit ja palomiehet joutuivat paloa sammuttaessaan monikymmenpäisen miesjoukon kivityksen kohteeksi. Tapahtumien näyttämönä toimineen kaupunginosan asukkaista yli 90 prosentilla on maahanmuuttajatausta ja koko kaupunginkin asukkaista yli puolet koostuu turkkilaisista, marokkolaisista, lähi-itäläisistä, pakistanilaisista, afgaaneista, bangladeshilaisista, intialaisista ja balkanilaisista.

En ole havainnut suomalaisen valtamedian kertoneen asiasta. Syitä siihen voi vain arvailla, mutta ehkä suurissa mediataloissamme ajatellaan, ettei tieto poliisiin Saksassa kohdistuvasta mittavasta väkivallasta kuulu niiden lukijakunnalle. Ei etenkään silloin, kun sen takana on ainakin osittain (Rönkkö ei eritellyt maahanmuuttajien ja kantaväestön osuutta tilastojen takana) Euroopan kasvava muslimiväestö.

Mediahuomion puutteen lisäksi huomiotani herätti Saksan tapahtumien samankaltaisuus PT-median välittämiin runsaslukuisiin uutisiin, joissa tapahtumapaikkana on Ruotsi. Tämä samankaltaisuus ulottuu myös valtamedian ilmeiseen haluttomuuteen valaista ilmiön koko laajuutta, vaikka toki Ruotsista olemme saaneet luettavaksemme muutamia artikkeleita myös niiden kautta. 

Valtamedian toimintaa on tässä asiassa pidettävä törkeän vastuuttomana, sillä kehitysmaalaisten kansainvaellus on yksi aikamme suurista kysymyksistä. Ja siksi myös pelkkää valtamediaa seuraavilla suomalaisilla tulisi olla oikeus tietää, miten se on vaikuttanut meitä pidemmälle ehtineissä yhteiskunnissa. Vain siten he voivat ratkaista demokraattisten prosessien kautta maallemme sellaisen humanitaarisen maahanmuuttolinjan, joka vastaa heidän todellista tahtoaan.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä: 

6 kommenttia:

 1. "
  Vain siten he voivat ratkaista demokraattisten prosessien kautta maallemme sellaisen humanitaarisen maahanmuuttolinjan, joka vastaa heidän todellista tahtoaan.
  "

  Taisitpa samassa kappaleessa jo selittääkin miksi media jättää monikulttuuriset uutiset kertomatta.

  Ja onhan kyseessä laillisuuskin. Eikös YLE:n tehtäviin nimenomaan kuulu monikulttuurin edistäminen? Ihan lain mukaan.

  Ei silloin auta raportoida maahanmuuttajien mahdollisesta häiriökäytöksestä.

  VastaaPoista
 2. Valtamedioidemme tehtävänä on välittää tietoa tapahtumista, jotka koskettavat meitä syvästi ja häiritsevät arkielämäämme vakavasti. Siksi tiedämme Myanmarin vainotuista muslimeista, muttemme heidän uskonveljiensä riehumisesta Euroopassa. Koska musujen perseily on ainoastaan valkoisten heterojen aikaansaamaa pahaa oloa, täytyy tämä rakenteellisen rasismin syy kitkeä kantaväestöstä näyttämällä rauhalliselle ja ylikilteille suomalaisille jatkuvalla syötöllä dokumentteja natsien hirmuvallasta - meidän verorahoilla tietysti. Ihanaa olla globalistien hallintolammas.

  VastaaPoista
 3. Niin mieluusti kuin me haluammekin nähdä yhteiskunnalliset kriisit "hyvän ja pahan taisteluina", tosiasia, jonka esiin kaivamisesta kaikkien älyllisesti rehellisten kirjoittajien pitäisi pitää kiinni, on se, että kriisiytyessään yhteiskunnat taantuvat kauttaaltaan, laidasta laitaan.

  Niin "hyvän ja pahan" mitta-asteikot kuin mitattava todellisuus taantuvat. Kasvavan väkivallan kierre on kuin sahaisi yhteiskunnan tulkijalkoja vuoronperään -- lopulta koko pöytätaso romahtaa ja kaikki leviää yhtenä sotkuna lattialle.

  Kaikkien idealitisimpien poliittisten toimijoiden -- sanotaan nyt ääneen että nimenoimaan punavihervasemmiston -- olisi syytä oppia sama läksy mikä heidän idolilleen Hannah Arendtille teki niin kipeää: että natsi-Saksassakin romahti myös juutalaisyhteisöjen moraali. Ei ole sitä sosiaalista nurkkaa, joka jäisi terveenä jäljelle kun totalitaristinen taantuma alkaa vallata ajan ilmapiiriä.

  Kun nyt Yhdysvaltojen rotumellkakoista uutisoidaan, nämä perusihmisyyteen olemuksellisesti kuuluvat totuudet pitäisi tuoda esiin. Mutta uutistoimittajat eivät ole toimittajia vaan toimijoita -- heidän ammatti-identiteettiinsä kuuluu samaistuminen "hyvien" rintamaan ja kirjoittelu "pahuutta" vastaan.

  Ne ovat poliittisia valintoja, joilla ei älyllisesti rehellisille ihmisille ole muuta kuin identiteettileimojen lätkimisen arvo. Leimoilla levitetään ja sementoidaan rintamalinjoja, ja mitä paremmin siinä onnistutaan, sitä pahempi yhteiskunnalle. Tätä YLE:n tai valtalehdistön toimijat eivät toistaiseksi ole ymmärtäneet. He eivät ota älyllisiä haasteita vertaistasoiltaan, vaan heille riittää "persujen" ja "rasistien" halveksiminen.  VastaaPoista
 4. Näin viher- ja muiden kommunistien propaganda-kone Yle aivopesee suomalaisia veronmaksajien rahoilla:

  ”VALKOISIA ROTUMURHATAAN JATKUVASTI, MUTTA YLE NOSTAA UHRIKSI AINA VAIN ”ASEETTOMAN MUSTAN MIEHEN” ”,
  http://ylewatch.blogspot.com/2020/05/valkoisia-rotumurhataan-jatkuvasti.html

  Tarkoituksena on tukea EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaista matalan intensiteetin valkoista kansanmurhaa Suomesssa:

  ”Suomen tuhoamisohjelma”, http://www.magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/.

  Samaa agendaa tukee jatkuvasti myös toinen johtavista joukkoharhautusmedioistamme, Bilderberg-globalisti Antti Herlinin peukalon alla oleva Brysselin Pravda.

  "Rahoittaako EU Turkin pakolaiskuljetuksia Kreikkaan?",
  https://www.kansalainen.fi/rahoittaako-eu-turkin-pakolaiskuljetuksia-kreikkaan/

  "Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be "New Norm"",
  https://www.breitbart.com/europe/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa tuo ylewatch-linkki ansaitsee hyvinkin tulla luetuksi, mutta samalla on syytä muistuttaa siitä, että elämme nyt sellaisen joukkomittaisen psykososiaalisen taantuman vallassa, jossa nimenomaan uhriajattelu kaikkine verasioineen vahvistuu. Ja juuri siitä meidän tulisi olla todella huolissamme -- että siis jopa politiikka on muuttumassa taantuneen uhriajattelun näyttämökulissiksi.

   Enää eivät vain haavaiset taiteilijasielut ja muu ideologioista vahvistustaan hakeva kulttuuriväki veisaa "maksavansa velkaa", vaan surkeaksi mussuhumanismiksi taantunut uhriajattelu on ottanut vallan myös "tiedollisemman" ajattelun rintamilla. Taitaa sanomayhtiö olla maassamme tässä suhteessa pohjanoteeraus.

   Uhriajattelun synnyt syvät pitäisi niin journalistien kuin omiin taantuneisiin "ihmisarvo- ja -oikeusideologioihinsa" narsisminsa siirappia nuolemaan jääneiden punavihreiden poliitikkojenkin tuntea paljon paremmin kuin mitä he ihanteellisuutensa pilvissä nyt näkevät.

   Tuon yleisen tietämättömyyden ja ymmärtämättömyyden rinnalla salaliittoteoreetikoiden paranoijat ovat viaton pikkujuttu.

   Poista
  2. Saapa melkein vilun väreet selkäpiihini, kun tietää, että Suomessa on vallankahvassa, valtamediassa ja opetuslaitoksessa määräävissä asemissa henkilöitä, jotka tähtäävät meilläkin vastaavanlaiseen:

   "40 prosenttia peruskoulussa ruotsia toisena kielenä opiskelevista on syntynyt Ruotsissa",
   https://www.kansalainen.fi/40-prosenttia-peruskoulussa-ruotsia-toisena-kielena-opiskelevista-on-syntynyt-ruotsissa/

   Lisäksi valtaosa aivopestystä, tietoisella tarkoituksella tyhmennetystä suomalais-lammaslaumasta näyttää olevan jokseenkin tietämätön, mitä sellainen käytännössä tarkoittaa - paitsi Ruotsin myös Saksan, Ranskan ja monen muun Euroopan maan kokemusten perusteella.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!