lauantai 2. syyskuuta 2023

Muutama Ali Al-Anin innoittama ajatus

Seinäjoella seisoskelee irakilainen Ali Al-Ani, joka on vailla oleskelulupaa. Näin siitä huolimatta, että hän on tehnyt jo peräti seitsemän turvapaikkahakemusta ja saanut niihin kielteisen päätöksen. 

Kyseessä on siis henkilö, jolla ei ole perusteita turvapaikalle, mutta joka siitä huolimatta on päättänyt käyttää väärin Suomen järjetöntä maahanmuuttopolitiikkaa ja elellä maassamme veronmaksajien ja mahdollisti joidenkin hyväntekeväisyysjärjestöjen piikkiin. Eli käyttää hyväkseen hölmöjen suomalaisten sinisilmäisyyttä. 

Rikoksia hän ei ole omien sanojensa mukaan tehnyt, mutta irakilaiset turvapaikanhakijat ovat vuoden 2015 jälkeen osoittaneet, että järkyttävän suuri osa heistä kokee tarvetta myös sellaiseen. Ja siksi turvapaikan antaminen sellaisille Al-Anin tapaisille irakilaisille - joilla ei ole selkeää turvapainatarvetta - olisi järjetöntä politiikkaa.

* * *

Ehkäpä SDP:n tuore puheenjohtaja Antti Lindtman ajatteli myös Al-Anin tapaisia maassamme laittomasti oleskelevia irakilaisia kommentoidessaan kuluneen kesän kohua sanomalla, että "tulemme tekemään kaikkemme sen eteen, että Suomessa ei minkäänlaista syrjintää hyväksytä". 

Siinä häntä säesti komissaari Jutta Urpilainen (sd), joka puhui yhteiskunnan polarisoitumisesta ja siitä, että "maahanmuuttajaa saatetaan solvata syntyperänsä vuoksi. Uskonnollista pukeutumista ja puhetta vaaditaan piiloon."

Sitä en sitten tiedä, ajatteliko komissaarimme niitä 537 iranilaista huivinkäyttöä vastustanutta iranilaisnaista - joista 70 oli alaikäisiä - jotka ovat kuolleet viranomaisten käsiin taistellessaan oikeudestaan pukeutua kuten haluavat. Tai pitääkö hän mahdollisena, että myös Suomessa eläisi naisia, joilta tämä vapaus puuttuu uskonnollis-kulttuurisen fanatismin takia?

* * *

Mitä tulee kehitysmaalaiseen elämäntapaan - jonka leviäminen Suomeen lienee suurin syy sille, että monet vastustavat lepsua maahanmuuttopolitiikkaa - kiinnitin huomiotani uutiseen, jonka mukaan Etelä-Afrikan poliisi on ampunut yhteensä 18 ihmistä noin puolitoista tuntia kestäneessä tulitaistelussa. 

Asiasta kertoneen artikkelin mukaan "rahakuljetusryöstöjä tehtiin Etelä-Afrikassa kuluvan vuoden ensimmäisten kolmen kuukauden aikana 64, mikä on yli viidenneksen enemmän kuin vuotta aiemmin. Etelä-Afrikan rikostilastot kuuluvat maailman synkimpiin". 

Lieneekö tämä ollut mielessä presidenttiehdokas Mika Aaltolalla, kun hän pohdiskeli Ylen haastattelussa, ettei maahanmuuttoa kannattaisi lähestyä identiteettipolitiikan avulla tai moraalikysymyksenä, vaan käytännön asiana. Sekä ehdotti, että Suomessa perehdyttäisiin Ruotsin ongelmiin ja vedettäisiin niistä johtopäätöksiä.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Nuorison tekemät ryöstöt ovat lisääntyneet peräti 40 prosentilla - maahanmuuttajataustaiset hyvin edustettuina
Krista Mikkonen valmistelutti selvityksen laittomuuden palkitsemisesta
Pitäisikö uskoa irakilaisia?

34 kommenttia:

 1. Aaltola on oikeassa. Faktat ja tilastot pöydälle ja onnenonkijat kotimatkalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saapunut 2015 ja aloittanut opiskelun 2021, joka on keskeytynyt kielitaidon puutteen vuoksi! ??? WTF!
   Jos kahdeksassa vuodessa ei saavuta riittävää kielitaitoa, niin sitä ei saavuta ikinä. Luultavasti omaa haluttomuuttaan ja siksi suomalainen sosiaaliturva kelpaa, vaikkei aio mitenkään sopeuta täällä vallitsevaan yhteiskuntajärjestykseen.

   Maassa maan tavalla tai maasta pois sanoi jo edesmennyt isäni. Itse olen samaa mieltä, sillä en ole ajatellut ryhtyä käyttämään farsin kieltä täällä asuessani.

   Poista
 2. Viime kuukaudet ovat osoittaneet havainnollisesti, mitä populistinen politiikka tarkoittaa. Se on sitä että poliitikot ja journalistit alkavat taivastella jollakin sisällöltään täysin epämääräisellä ja koskaan täsmentymättömällä, mutta syvästi tunteeseen vetoavalla ja paatostelevan moralismin oikeuttavalla yleiskäsitteellä. Nyt siis käsitteellä "rasismi", johon olemuksellisesti kuuluva magia on noitunut varsinkin oman puolueensa historiallisesta rotuoppipolitiikasta koskaan aidosti irtisanoutumattomia ja yhä junttisuomalaisia syvästi vihaavia RKP: frouvia ja härroja.

  Yhdenvertaisuus ja syrjimättömyys ovat mahdollisia vain yhteiskunnassa, jossa yksilöillä on keskenään samat oikeudet ja samat velvollisuudet. Nuo arvot eivät koskaan voi toteutua "punavihreässä" yhteiskunnassa, jossa yksillä on oikeuksia jotka jäävät toisten velvollisuuksiksi.

  Kuinka täydellisen tietämätön ja typerä poliitikon on oltava jotta hän voi ihan vakavalla naamalla esittää että oman, eurooppalaisella uudella ajalla erityisen, individualismiin kuuluvan "edustuksellisuuden" kognition varaan rakentunut järjestelmämme, demokratia voisi ottaa sisäänsä ja sulattaa piiriinsä kokonaan eriperusteisen ja täysin kanssamme yhteismitattoman valtajärjestelmän, teokratian?

  Voi herran jestas näitä demarikellokkaita ja verkkosukkaprinsessoja.

  Olen elämässäni katsonut monia poliitikkoja suoraan silmiin, monia ihan läheltäkin. Siellä ei ole ketään kotona.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä: Yhdenvertaisuus ja syrjimättömyys ovat mahdollisia vain yhteiskunnassa, jossa yksilöillä on keskenään samat oikeudet ja samat velvollisuudet. Nuo arvot eivät koskaan voi toteutua "punavihreässä" yhteiskunnassa, jossa yksillä on oikeuksia jotka jäävät toisten velvollisuuksiksi.

   Poista
  2. Ne tekivät taikatemppuja. Huomasitko siinä silmiin katsoessasi kuinka takki samalla kääntyi? Taikurin perusjuttuja; saadaan katsoja keskittymään muuhun kuin itse temppuun.

   Poista
  3. Koko kesä oli aikaa miettiä keinoja esim. jengiväkivallan taltuttamiseksi, mutta aika tuhlattiin kohkaamalla rasismista ja syyttelemällä suomalaisia vanhoista nettikirjoituksista ja jopa fasismista. Ala-arvoista toimintaa oppositiolta, joka ei kaunaisuudessaan keksinut edes mitään vähemmän naurettavaa ja läpinäkyvää. Nyt sitten syytellään hallitusta taloudellisesta kstastrofista, jonka ovat itse saaneet aikaan. Eikä olisi Ylen toimittaja, ellei kertoisi Tukholmasta, että kansalaiset siellä ovat kiihtyvän väkivallan takia hyvin tyytymättömiä Ruotsin hallitukseen. Sehän on istunutkin kaiketi jo kokonaisen vuoden ja lähtölaukaus entisen hyvinvoivan kansankodin tuhoutumiseen on annettu kymmeniä vuosia sitten.

   Poista
 3. Etelä-Afrikassa on synkät rikostilastot, koska valkoiset ovat joskus vaivautuneet tilastoimaan..lähinnä neekerien..tekemiä rikoksia.

  Muualla mustassa Afrikassa kukaan ei vaivaudu tilastoimaan rikoksia, eli esim. tässä valossa suvakit ovat ilmoittaneet, että Kongossa tehdään tilastojen mukaan vähiten raiskauksia maailmassa, ja Kongo ja Niggeria ovat muutenkin vaikkapa Lappia turvallisempia maita asua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mutta tällähän logiikalla, ei mustata Afrikasta tarvitsisi ottaa yhtään turhapaikan hakijaa sisään, koska neekerit ovat niin hienot yhteiskunnat osanneet rakentaa, joista jopa rikollisuus on tilastojen mukaan poistettu.

   (tosin ei pidä ottaa, vaikkei oliskaan poistettu, kun elintila maapallolla on rajallinen)

   Poista
  2. Tähän voi vielä lisätä, että Kongon kaivosteollisuus on täysin puhdasta. Meikäläiset ekoterroristit, jotka vastustavat Suomen kaivosteollisuutta, hyväksyvät kuitenkin kobolttimalmin louhimisen Kongossa. Tarvitaanhan akkuteollisuudessa tuota tärkeää metallia.

   Poista
  3. Vähän vastaavasti 1920-luvulla Neuvostoliitossa vankilat olivat muka niin ihania paikkoja, että sieltä ei meinattu saada vankeja lähtemään vapaalle jalalle ollenkaan. Mikäs siinä sitten, hyvä ruoka ja pehmeä peti.

   Poista
  4. Neuvostoliitto oli yhtä suurta vankilaa, josta ei päässyt lähtemään ja jossa vartioitiin kansalaisia kuin vankeja. Varsinaiset vangit ilmeisesti ajattelivat, että näissä yhteiskuntaoloissa on se ja sama, missä sitä päissään makaa.

   Poista
  5. Samanlaista oli kyttääjien paratiisissa eli DDR:ssä. Jos sieltä halusi pois, sai luodin selkäänsä. Tätä yhteiskuntaa vasemmisto autuaana ihasteli.

   Poista
 4. ählyt ovat myös kehittäneet täydellisen maailman ideologian, eli ISLAMIN, miten voi olla mahdollista, että joku voisi olla vainottu tai turvapaikan tarpeessa sellaisessa täydellisessä, loppuun asti hiotussa paratiisimaisessa yhteiskuntajärjestelmässä?

  VastaaPoista
 5. Ettei vaan olisi Al-Anilta tullut taqqyia.

  VastaaPoista
 6. Urpilaisen puhe oli tunteisiin vetoavaa retoriikkaa, joka ei mielestäni kohdannut todellisuutta. Hän nostaa esiin yhteiskuntakeskustelun polarisaation ja tarjoaa nähtävästi lääkkeeksi oikean arvopohjan yksipuolista monopolia, missä on vain yksi hyväksytty tapa puhua asioista. Tähän hän patistaa niin viranomaisia kuin mediaa, joilla on hänen mukaansa sen suhteen vastuu. Kun hän nostaa esiin huolensa siitä, että uskonnollista pukeutumista tai uskonnollista kieltä halutaan kieltää, niin se kertoo suomalaisen demarifeminismin kaksoisstandardeista. Naisen siveellisyyttä vahtiva uskomusjärjestelmä onkin kannatettavaa ja Räsäsen oikeudenkäynti siitä, että hän on ilmaissut oman uskonnollisen kantansa ei taida kuulua Urpilaisen käsitykseen uskonnonvapaudesta. Suomi otti viime hallituskaudella reippaasti velkaa, minkä vuoksi korkomenot ovat useampi miljardi . Silti Urpilaisella on kanttia väittää puolueen perusteisiin kuuluvan talouden hyvinvointi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalergi-suunnitelma2. syyskuuta 2023 klo 10.54

   Urpilainenkin on käynyt kuuntelemassa ohjeistusta Bilderberg-kokouksessa.
   Yhteistyössä toisen Bilderberg-/EU-mallioppilaan Jyrki Kataisen kanssa he
   masinoivat Suomen osavastuuseen (ainakin sillä hetkellä konkurssikypsän) Kreikan veloista ja pudottivat suomalaisten veronmaksajien rahaa kankkulan kaivoon etukäteissuorituksena järjestämällä asiantuntijoidenkin lyttäämät "vakuudet" Suomen osuudelle Kreikalle annetuista veloista (joka raha käytännössä meni banksterien taskuihin):
   "”Vakuus”huijaus: Urpilainen ja Katainen ostivat 880 miljoonan euron ”vakuudet” kreikalta lainaamalla kreikalle ERVV:n kautta 800 miljoonaa euroa ylimääräistä!,
   https://talousmedia.wordpress.com/2011/10/10/vakuushuijaus-urpilainen-ja-katainen-ostivat-880-miljoonan-euron-vakuudet-kreikalta-lainaamalla-kreikalle-ervvn-kautta-800-miljoonaa-euroa-ylimaaraista/

   (Mm. Wall Street -banksteri Rotschildin velkaponzi-rahajärjestelmän pystyssä pitämiseen Katainen halusi Suomenkin osallistuvan melkein tuplaamalla Suomen valtionvelan kahtena hallituskautenaan. Rotschildit kuuluvat Bilderberg-sisäpiiriin ja ovat vuosittaisten kokousten vakio-osallistujia.)
   Sekä Urpilainen että Katainen palkittiin "hyvin" suoritetusta työstä mm. politrukin viralla Brysselissä.)

   Poista
  2. Katainen on hyvin seuransa valinnut näistä rikollisista. Itse väärensi aikoinaan kotiseutunsa kokoomusnuorten kokouspöytäkirjoja, joiden perusteella pääsi kansanedustajaehdokkaaksi ja tuli valituksi. Roistomainen urapolun alku johti lavealle tielle bangstereiden kelkkaan.

   Poista
 7. Jussi Halla-aho on jo vuosia varoittanut tästä maahanmuuton järjettömyydestä. Onneksi Aaltola on tajunnut saman asian.
  Tässä muille presidenttiehdokkaille lisävalaistusta Ruotsin ongelmista. Järki-ihmiset pystyvät vetämään tästäkin esimerkistä johtopäätökset.

  PT-media tänään

  Pommi-iskuissa tulossa huippuvuosi

  https://pt-media.org/2023/09/02/pommi-iskuissa-tulossa-huippuvuosi/

  Artikkelista poimittua

  Vuonna 2023 tullaan Ruotsissa kokemaan pommi-iskujen ennätysvuosi. Jo nyt ollaan ylitetty viime vuoden saldo, vaikka vuotta on jäljellä neljä kuukautta.

  Pommi-iskujen määrä on viime vuosien aikana seilannut ylös ja alas. Huippuvuonna 2019 tehtiin 133 pommi-iskua, josta se on tullut jonkin verran alaspäin.
  Kuluva vuosi 2023 on taas muuttanut trendiä ja elokuun loppuun mennessä pommi-iskuja oli tehty 120, eli lähes joka toinen päivä.
  Ennusteen mukaan iskuja tänä vuonna tehdään noin 165, joten tullaan tekemään hyvää tulosta.

  Nämä pommi-iskut saattavat kuulostaa normaalin ihmisen näkökulmasta todella kummallisilta teoilta, mutta niille on olemassa ihan luontevia selityksi.
  Jokaisen iskun takana on oma motiivinsa. Suosittuja motiiveja on esimerkiksi velan muistutus.
  Kun räjäytetään velallisen asuinkerrostalon alakerta remonttikuntoon, niin velallinen tietää, että seuraava muistutus tulee luodin muodossa päähän.
  Näihin velkamotiiveihin liittyy usein myös jonkinlainen kiristäminen, eli suojelusrahojen perintä.

  Lisäksi motiiveja ovat puhdas pelottelu, tai esimerkiksi vihamiehen saaminen esiin maan alta. On tapauksia, joissa pommi-iskuja on viety vihamiehen vanhempien tai sukulaisten oville.
  Tällä tavalla kosto tai pelottelu on astetta väkevämpää kun se kohdistuu kohteen sukulaisiin. Pommi vihamiehen äidin rappukäytävässä savustaa melko varmasti henkilön esiin piilostaan.

  Alamaailmaan on kehittynyt uusi mielenkiintoinen ammattikunta, pommintekijät. Pommeja myydään postimyyntiperiaatteella.

  VastaaPoista
 8. Myös presidentti Sauli Niinistö varoitti Ruotsin tiestä, mutta hän otti myös kunnian siitä, että on jo useampi vuosi sitten varoittanut samasta asiasta. Ilmeisesti varoitukset eivät ole olleet presidentin suullakaan riittävän tehokkaita, koska Jussi Halla-aho ja perussuomalaiset ovat varoittaneet samasta asiasta jo sanoisin vuosikymmeniä. Tosin ajatustapahan on edelleenkin Suomessa se, että mitä perussuomalaiset lausuvat, on rasismia jopa 20 vuoden takaa. Ole siinä sitten vaikka kuinka oikeassa, rasismia se on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halla-ahosta vastustajat jaksavat aina muistuttaa, että on saanut oikeudessa tuomion rikoksesta. "On vaikea kuljettaa totuuden soihtua väkijoukossa kärventämättä jonkun partaa." Kuten professori eräässä aikaisemmassa blogissaan kysyi, olisiko aika pyytää anteeksi? Se kun nykyään tuntuun olevan ihan muotiakin.

   Poista
 9. Petyin, että persutkin joutuvat taipumaan tuohon hulluun rasismivouhotukseen. Holokaustin epäilemisen kriminalisointi saa epäilemään, että salaliittoteoriaksi leimattu näkemys juutalaisten ylivallasta rahoitus-, tiedotus- ja kulttuurialoilla on totta. Miten muuten on selitettävissä, että holokausmin epäily on pahempaa maailmassa, kuin vähintään 360 miljoonan kristityn kärsimä vakava vaino?

  Viime vaaleihin osallistuminen vaati jo itseni motivointia. Koska näyttää siltä, että korkeintaan viidennes väestöstä kykenee järkevään poliittiseen ajatteluun ja loput ovat määkiviä hallintolampaita eivätkä persut pysty järjestelmää muuttamaan, joudun miettimään uusia perusteluja vaaliuurnalle hakeutumiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommunistit ovat kiduttaneet ja tappaneet lähihistorian aikana kymmenen kertaa enemmän ihmisiä kuin natsit, mutta tv:kin tuottaa jatkuvalla syötöllä uusintojen uusintoina ohjelmia vain natsien hirmuteoista. Tasapuolisuus ei toteudu edes Ylen ohjelmissa; 60- ja 70-lukujen valheellisten propagandaohjelmien jälkeen studioihin marssitetaan ajankohtaisohjelmiin edelleen asiantuntijoina äärivasemmistolaisia
   professoreita ja tutkijoita. Muualla Euroopassa nämä siivottiin pois päättävistä viroista NL:n kaaduttua ja rautaesiripun murruttua, mutta ei meillä tietenkään ja tässä on tulos. He saavat edelleen levittää sellaisen ideologian ihanuutta, joka ei ole ikinä toiminut missään, vaan pilannut sotien jälkeenkin miljoonien ihmisten elämän.

   Poista
 10. Suomen kuvalehden haastattelussa Somaliliiton puheenjohtaja Ahmed Hassan on sitä mieltä, että "ei ihmisiä voi kohdella miten tahansa, jos ihonväri on erilainen. Sitä perussuomalaiset eivät ymmärrä. Tai kyllä he ymmärtävät, mutta eivät piittaa."
  Ei kai Ahmed voi olla niin tyhmä, että ajattelee kysymyksessä olevan ihonväri.
  Niinhän asia ei tietenkään ole, vaan perussuomalaiset nyt vain on ainoa puolue, joka perustaa politiikkansa tietoon, eli tilastoihin rikollisuudesta, työttömyydestä, tukiriippuvuudesta ja katujen ja koulujen väkivallasta. Nyt jo poliisin ja viranomaistenkin on pakko tunnustaa, että kaikilla noilla osa-alueilla maahanmuuttajien vaikutus on vahvasti negatiivinen.
  Ahmedkin kyllä myöntää esim. maahanmuuttajien katujengien olemassaolon, ja että kysymys on siitä, että pitää saada kalliita vaatteita ja kallis puhelin oikotietä, eli väkivallalla ja ryöstelyllä. Jossa ovat mukana jo 12-13-vuotiaat. Mutta hänen mielestään kysymys on (yllättäen) kotouttamisesta, jossa pitäisi kuunnella myös maahanmuuttajia. Ja niin edelleen, eli syy on suomalaisissa, etenkin perussuomalaisissa. Eli "nyt ihmetellään (somalit) , miten on mahdollista, että tällaiset ihmiset ovat päässeet valtaan".
  Tosiasia on, että kehitysmaalaisten maahanmuuton kanssa ollaan sellaisessa suossa, josta ei nousta muuten kuin lopettamalla humanitaarinen maahanmuutto kokonaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enemmän ihmetyttää, miten nuo ahmetit ja mohammetit päästettiin maahan kärsimään sorrosta.

   Poista
  2. Niin, pikipäiden oikea ongelma ei ole ihonväri, vaan muut perseestä olevat rotuominaisuudet

   Poista
 11. Virallisen tahon puheenvuoroissa ei koskaan mainita mitään turvapaikan saaneiden rikoksista, joihin perisuomalainen ei voi kuin kirota.

  VastaaPoista
 12. Unohdit äo:n. Normaalilla varustetut saavat kalliita puhelimia ja vaatteita, kun opiskelevat ja pääsevät ammattiin. Kun äo on juuri ja juuri niin korkea, että tajuaa että näin ei omalla kohdalla tule käymään, niin on pakko keksiä muita keinoja.

  VastaaPoista
 13. Vähän aiheen ohi mutta artikkelin innoittama ajatus: onko Suomessa sitten järki-ihmisiä?

  Yle tänään

  ”Joskus on taisteltava rakkaimpiaan vastaan”, sanoo Ellen Ojala ja aikoo marssia EU-tuomioistuimeen vastustamaan Greenpeacea

  https://yle.fi/a/74-20047905

  Artikkelista poimittua

  Kiistan ytimessä on se, onnistuuko ilmastopäästöjen vähentäminen riittävän nopeasti ilman ydinvoimaa.
  – Me uskomme, että ilmastokriisi on näistä kahdesta huomattavasti akuutimpi uhka ja tarvitsemme kaikki keinot taistellaksemme ilmaston lämpenemistä vastaan, Ojala toteaa.

  Kun Ojala sanoo ”me”, hän tarkoittaa Dear Greenpeace -kampanjaryhmää, jossa on mukana seitsemän nuorta viidestä Euroopan maasta.
  ...
  ...
  Ilmastoaktivistit haluavat puolustaa ydinvoimaa EU-tuomioistuimessa

  Nuorten ilmastoaktivistien Dear Greenpeace -kampanjassa kyse on siitä, luokitteleeko EU ydinvoiman vihreäksi energialähteeksi vai ei.

  Luokittelu vaikuttaa käytännössä esimerkiksi siihen, kuinka helppoa energiayhtiöiden on saada rahoitusta erilaisille laitoksilleen.
  EU-parlamentti hyväksyi listan vuonna 2022, ja siihen lukeutuvat myös ydinvoima ja maakaasu.

  Greenpeace ilmoitti huhtikuussa vaativansa EU:n tuomioistuimelta ydinvoiman ja maakaasun poistamista listalta.

  Nyt Ojala ja muut nuoret ilmastoaktivistit haluavat EU:n tuomioistuimeen puolustamaan ydinvoimaa – ja samalla siis vastustamaan Greenpeacea.
  ...
  ...
  Ojala on kääntynyt ydinvoiman kannattajaksi – eikä koe olevansa yksin

  Ellen Ojala kertoo itsekin olleensa vahva ydinvoiman vastustaja vielä vuosikymmen sitten.
  – Mutta mieli muuttui, kun alkoi herätä siihen, kuinka paljon suurempi ja kiireellisempi ongelma ilmastokriisi on ja miten ydinvoima voi siinä auttaa.

  Ojala ei pidä ydinvoimaa edelleenkään riskittömänä, mutta kokee sen ongelmat nyt pienempinä kuin aiemmin. Samanaikaisesti näkemys ilmastokriisin seurauksista on pahentunut.
  /////////////////////

  Todennäköisesti saksalaiset torppaavat tämän yrityksen?

  VastaaPoista
 14. Suomeen saapuneet somalit pakenivat toisen somaliheimon väkivaltaa ellei peräti kansanmurhayritystä.

  Rasismista he eivät Somaliassa kärsineet. Asia oli siellä paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Somppulauman padon aukaisi Biaudet haalimalla Venäjältä sinne sotilaskoulutukseen lähteneet kultamunat, jotka Neuvostoliiton kaaduttua jäivät tyhjän päälle. Tänne nämä omien sanojensa mukaan "maailman kauneimman kansan" edustajat jämähtivät kuin paska Junttilan talon makin senään. Haalivat sitten sukunsa ja heimonsa jäseniä seuraksi nauttimaan Kela-goldenin suomista mahdollisuuksista.

   Poista
  2. Jopa presidentti Koivisto oli somalien ottamista vastaan, mutta eipä siinä hänenkään sana silloin mitään painanut. Hän kuuluu sanoneen, ettei pidä siitä että meille tulee ihmisiä omine tapoineen ja he määräävät, kuinka olla ja elää. En ikikä vaaleissa häntä äänestänyt, mutta tässä asiassa kaukonäköisyys on kunnioitettavaa.

   Poista
 15. Ei liity aiheeseen, mutta palautan mieleen, että Saarikoskien Hesari on alta kaiken arvostelun, todellinen roskalehti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalergi-suunnitelma2. syyskuuta 2023 klo 22.27

   Älä nyt noin sano. Monet itseään ns. "intellektuelleina" pitävätkin arvostavat sitä suomalaisen "laatujournalismin lippulaivana"!

   Kuitenkin monet tavallisetkin tallaajat voivat nähdä Brysselin Pravdan valeverhon läpi.

   Poista
 16. joutui muuttamaan mielipidettään ydinvoimasta, mutta NYT NYT ON VARMASTI OIKEA SUVAKKI MIELIPIDE!!!! follow me

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!