sunnuntai 24. syyskuuta 2023

Suomalaiset eivät halua sosialismia - eivätkä vasemmiston eduskuntaperformansseja

Minusta on mielenkiintoista, että vasemmiston hallitsema ammattiyhdistysliike ryhtyy kerta toisensa jälkeen ulkoparlamentaarisiin toimiin ehkäistäkseen demokraattisen päätöksenteon toteutumista kun valtaan pääsee poliittinen oikeisto. Erityisen mielenkiintoista tämä on siksi, että suomalaiset ovat äänestäneet vasemmiston (mukaan lukien Vihreät) viimeksi eduskunnan enemmistöasemaan vuonna 1966. Siis 57 vuotta sitten.

Tämä jos joku osoittaa, etteivät suomalaiset halua maahansa sosialismia. Siitä huolimatta kansan suuren osan rahoilla - ja verovapaudesta nauttien - toimivat työntekijäjärjestöt katsovat asiakseen painostaa hallituksia ja eduskuntaa tekemään vasemmistolaista politiikkaa. 

Esimerkiksi tulevalla viikolla ne aikovat sabotoida hallituksen pyrkimyksiä Suomen talouden nostamiseksi jaloilleen Sanna Marinin (sd) vasemmistohallituksen - ja sen edeltäjien - harjoittaman jakopolitiikan jälkeen. Näin siitä huolimatta, ettei maamme jatkuva velkaantuminen ole sen enempää omistavan kuin työtä tekevänkään väestönosan kannalta järkevää.

* * *

Yksi vaikeimmista Petteri Orpon (kok) hallituksen ratkaistavaksi tulevista kysymyksistä on Suomessa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksena rapautuneen sisäisen turvallisuuden korjaaminen. Sen osalta vastuuministerinä toimii Mari Rantanen (ps), jonka voi olettaa tekevän parhaansa ongelman ratkaisemiseksi. 

Tämän päivän uutinen katujengien vastaisen toiminnan organisoimisesta osoittaa kuitenkin kuinka vaikeaa nykyisessä näennäishumanistisessa ilmapiirissä tehokkaiden toimien toteuttaminen on. Vaikka kaikki tietävät näiden porukoiden koostuvan lähinnä etnisesti ei-suomalaisesta väestöstä, voidaan odottaa vihervasemmistolaisten "ihmisoikeusasiantuntijoiden" vahtivan silmä kovana, ettei torjuntatoimien kohdistamisessa noudateta "etnistä profilointia".

Tämän ongelman ministeri Rantanen muotoili siten, että "varmaankin" henkilötarkastukset "kohdennettaisiin sen perusteella, mikä meillä on tieto kyseiseltä alueelta - mitä siellä on tapahtunut, keitä ollut uhreina ja tekijöinä. En ajattele, että tästä tulisi suoranainen etnisen profiloinnin malli, mutta ei se myöskään voi toimia niin, että kääntäisimme vaikkapa jonkin vanhuksen laukut tai taskut tilanteessa, jossa vaikkapa nuoriso on tehnyt paljon rikoksia viime aikoina. Siinä ei ole mitään järkeä."

Nähtäväksi siis jää, millä tavalla poliisi pystyy tehostamaan toimiaan etnisistä vähemmistöstä koostuvien jengien torjumiseksi. Ja kuinka kovaa huutoa mahdollisiin tarkastettavien valikointitoimiin kohdistavat vasemmistoon kallellaan olevat "ihmisoikeusaktivistit". 

Toivoa sopii, että järki lopulta voittaisi tässäkin asiassa, eikä poliisin tarvitsisi käyttää aikaa tai resursseja sellaisten ihmisten kiusaamiseen, joilla ei lähtökohtaisesti ole mitään tekemistä itähelsinkiläisten tai espoolaisten jengien kanssa. Eikä ministeri Rantasen tarvitsisi käyttää aikaansa ja energiaansa tähän asiaan liittyviin vasemmiston performansseihin televisiossa näytettävien eduskunnan kyselytuntien aikana.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Vihervasemmisto pyrkii heikentämään köyhemmän kansanosan elinolosuhteita
Hallituksella on kansan vahva tuki
Imaamin viesti lauttasaarelaisille

39 kommenttia:

 1. Valitettavasti tätä pikipäiden aiheuttamaa "sisäisen turvallisuuden" eli rikollisuuden ja kusipäisyyden ongelmaa EI voi korjata poliisitoimilla, eikä varsinkaan millään huuhaa "kotouttamisilla" koska

  Pikipäiden aiheuttama touhu on IHAN NORMAALIA heidän näkökannaltaan, eli ongelma ja kusipäisyys johtuu GEENIPERIMÄSTÄ, eikä mistään sosiaalisista ympäristörakenteista..piilorasismista tai mistään sen kaltaisista seikoista

  Ikävä totuus, onko tämän totuuden sanominen rasismia? I dont care shit, vaikka olisikin. En mä ole rassisti siksi, että haluaisin olla tai saisin siittä fiboja, vaan näin tiedemiehenä näen sen todisteiden kautta ja luotan havaintoihini ja olen järkeillyt juurisyyt...moniin maailman ilmiöihin

  Eli, ongelman voi korjata ainoastaan lähettämällä pikipäät takaisin, myös täällä syntyneet ja valitettavasti kansalaisuuden omaavat, ja jos se ei onnistu, niin sitten jää vaihtoehdoksi sulkea koko häiriköivä lauma vankilaan pienimmästäkin rikkeestä vähintään 10 vuodeksi..edullisemmaksi ja kasvattavammaksi tulisi tietty joku Gulag järjestelmä pikipäille, pakkotyö velvollisuuksineen.. This is the only way, sano suvakit mitä tahansa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Entä mikä vaikutus on heidän kulttuurillaan ja uskonnolla, joka käytännössä määrää miten eletään ja kertoo miten toimia "vääräuskoisten" kanssa.
   Eiköhän se uskonto ja sen tulkitsijat ole se suurin ongelma?
   Ja koska kyseistä uskontoa on vaikea muuttaa, ei ole toivoa heidän halustaan tai kyvystään sopeutua muiden oloihin.
   Tästä tulee se etteivät he tule koskaan "kotiutumaan".

   Poista
  2. Arabit ovat itse luonee uskontonsa eli Islamin, koska se sopii heille kuin nyrkki päähän, se on itse kehitetty sopivaksi heidän äkkipikaiseen ja väkivaltaiseen geeniperimäänsä sopien, he nimenomaan haluavat olla muslimeita

   samoin Luterilaisuus sopii, itse keksittynä sekin, suomalaiseen geeniperimään eli niinkö semmoseen uurastamiseen jne..

   sama myös aasiassa..taolaisuus, budhalaisuus, kaikki nämä ovat itse se porukka keksineet nämä oppinsa, ja se tietty on ylläpitävä voima historian jatkumossa kaikille eri porukoille

   Poista
  3. onhan Afrikan joku porukka N-sana porukkaa.. siis "kristittyjä" muttei se paljon muuta geeniperintömäistä käyttäytymistä..

   ja sehän on sit kaksinkertainen perseily, jos on n-sana porukan geeniperintö ja sihen viellä lisäksi kusipäinen Islam ympättynä..eli good luck , soronow

   Poista
 2. Herää kysymys ovatko ay-johtajat nykypäivän punakaartin johtajia?
  Ei demokratiasta niin väliä, pääasia on taistelu vaikka maa makaa velassa ja laossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää AY pomot on aika järjestään helvetin isoja ylipainoisia sian näköisiä, oli nainen tai mies, siittä voi vetää johtopäätöksiä

   Poista
 3. Miksi etninen profilointi on kiellettyä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti joku ihmisoikeusjuristi vastaisi, koska kysymys on hyvä.

   Poista
  2. koska se olisi pikipäille vahingoksi, paljastaisi helpommin heidän kusipäisyytensä ja kyvyttömyytensä muuhun kuin rikollisuuteen

   Poista
  3. ja toimisi, edistäisi heidän "leimaamistaan" kusipäiksi, mutta jonka kaikki jo tietäääää..lol

   Poista
  4. Ja jos tekijät olisivat yksinomaan valkoisia, harrastettaisiinko silloin profilointia, vai tarkastettaisiinko myös tummaihoiset?

   Vastauksen tiedämme.

   t: Vitt...Stadilainen

   Poista
 4. Toisaalta miksi etninen rikollisuus esim. suomalaisiin nuoriin kohdistuva alistusväkivalta on käytännössä sallitua koska siihen ei tosissaan puututa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. koska kyseessä on vain väliaikainen sopeutumis kehitys ja siirtymä vaihe unelmaan..eli sitä siirtymää ei sovi häiritä faktoilla

   Poista
 5. Odotatteko ihan oikeasti, että Petteri ”Arvo” Orpo korjaisi Valtiovarainministerinä, 2015 alulle panemansa sisäistä turvallisuutta heikentävän ja 3-4 miljardin vuosittaiset kustannukset aiheuttavan maahantunkeutumisen?
  Turvallisuus- ja taloustilanteet saadaan helposti korjattua, jos on vain halua ja tahtoa!

  Voi Aikoja Voi Tapoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PettUri Orpo lähetti 2018 joulukuussa sisäministerinsä Kai Mykkäsen hyväksymään Marokon Marrakeshiin YK:n sorvaaman maanpetoksellisen, tuhoisan GCM-siirtolaissopimuksen, joka täydelleen noudatettuna käytännössä avaa maan rajat kenelle tahansa tänne tahtovalle.
   Mitään julkista keskustelua sopimuksesta ei Suomessa käyty.

   Huhtikuussa 2019 Suomen uutiset kirjoitti mm.:

   "Sisäministerinä vuosi sitten aloittanut Kai Mykkänen (kok.) esitti heti pestinsä aluksi, että Suomen pitäisi jopa kymmenkertaistaa pakolaiskiintiönsä osana ”laajempaa eurooppalaista ratkaisua”.
   Mykkäsen haaveiluille 10 000 pakolaisesta lätkäistäisiin joka vuosi jopa kymmenen miljardin euron hintalappu. Nämä rahat olisivat sitten poissa kansalaisten peruspalveluista, kuten terveydenhuollosta, koulutuksesta, lastensuojelusta ja poliisista."

   Poista
 6. Niin. Vasurit ovat kyenneet kusettamaan kansalaisia eduskuntavaalien tuloksesta riippumatta jo rapiat puoli vuosisataa. Mistä se muusta kertoo kuin siitä, että oikeistolaisesti ajatteleva enemmistö on nössöjä ja naiiveja lampaita. Hyväuskoisesti on ajateltu, että vasurienkien tavoitteena on lopulta kaikkien suomalaisten yleinen ja yhteinen etu. Eihän se ole sitä ollut koskaan. Heidän tavoitteensa on viime kädessä, kuten aina, keinoja kaihtamaton valta. Eihän siitä nykyään puhuta näillä käsitteillä, mutta ei ole mitään syytä unohtaa, että me enemmistölampaat olemme todellisuudessa sodassa vasureita vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommunismin musta historia on täynnä vallanhimoisia psykopaatteja. Kommunistit ovat pimeydenruhtinaan palvelijoita pukeutuneena valkeuden vaatteisiin. Esiintyvät köyhien ystävinä, mutta johtavat kansalaiset velkaorjuuteen ja kurjuuteen. Aamen.

   Poista
  2. Aivan, tonhan näkee kaikista kommunistisista valtioista 1900 luvulta, ja viel Kimien P-koreasta..yah,,its all total shit

   Poista
 7. Tällä kertaa AY-liike haukkaa hatullisen, jos Orpo-Petterin kantti kestää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tollasiin sikaakin lihavempiin AY panppuihin auta muu kuin Gulag.. sinne vaan röihin, niin vähenee se rasvakudoskin ja terveystilanne paranoo

   Poista
  2. Niin petteri ei ole tehnyt päivääkään markkina ehtoisesti yksityisen sektorin töitä.
   Viimeisin " työpaikka" ennen politiikka oli oli joku
   kuntayhtymän suojatyöpaikka jota ei ollut ennen häntä ja "virka" lopetettiin kun pääsi eduskuntaan.

   Poista
 8. Yle tänään

  Ilmoitukset epäillyistä nuorista rikoksentekijöistä lisääntyivät kesän loppuessa

  https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-179362

  Kesän loppuminen ja koulujen alkaminen näkyy epäillyistä nuorista rikoksentekijöistä tulevissa ilmoituksissa selvästi, kertoo Helsingin poliisin nuorisoryhmän rikoskomisario Marja Väätti.

  Työmäärä on hänen mukaansa kokoajan lisääntymässä.
  – Kun koulut alkoivat, meille alkoi tulla enemmän ilmoituksia. Sehän ei aina välttämättä tarkoita sitä, että rikosten määrä olisi juuri sillä hetkellä lisääntynyt,
  vaan myös sitä, että kouluun palanneet lapset ovat kertoneet koulussa, että kesällä on tapahtunut jotain, joista koulu sitten ilmoittaa poliisille.

  Väättin mukaan myös nuorten tapaaminen koulussa kesän jälkeen voi nostaa pintaan vanhoja erimielisyyksiä.

  Nuorten epäiltyjen kohdalla uhreiksi valikoituu rikoskomisario Väättin mukaan usein toisia nuoria, lapsia tai nuoria aikuisia.
  Useimmiten ryöstetään jotain helposti mukaan otettavaa, kuten vaatteita, pienelektroniikkaa ja käteistä rahaa.

  VastaaPoista
 9. MTV uutiset tänään

  Naamioitu poikajoukko seurasi nuorempia lapsia metrossa, hakkasi ja ryösti – ilmoituksissa nuorista rikoksentekijöistä piikki syksyllä

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/naamioitu-poikajoukko-seurasi-nuorempia-lapsia-metrossa-hakkasi-ja-ryosti-ilmoituksissa-nuorista-rikoksentekijoista-piikki-syksylla/8784928

  Artikkelista poimittua

  Silminnäkijä kertoi STT:lle, kuinka vanhempien poikien joukko ryösti Helsingissä elokuun loppupuolella nuoremman pojan, joka oli liikkunut metrolla kavereidensa kanssa.
  Silminnäkijän mukaan vanhemmat pojat seurasivat nuorempia poikia metrosta ulos, veivät pojan omaisuutta ja löivät tätä.
  Silminnäkijä kertoi vanhempien poikien vetäneen kasvojensa peitoksi huivit.

  Rikoskomisario Väätti vahvistaa, että Helsingin poliisille on tullut kuvailuun sopivasta tapauksesta ilmoitus ja se on poliisin tutkinnassa.
  Hän ei tutkinnallisista syistä voi kertoa asiasta enempää.
  Vastaavanlaisesta tapauksesta kertoi ensin Lauttasaari-lehti.
  ...
  ...
  Alle 21-vuotiaiden nuorten väkivaltarikoksia eli pahoinpitelyjä, ryöstöjä ja henkirikoksia kirjattiin Poliisihallituksen mukaan
  viime vuonna lähes 10 000 eli lähes neljännes enemmän kuin vuotta aiemmin.

  Nuorten väkivalta- ja ryöstörikollisuus kytkeytyy Poliisihallituksen poliisitarkastaja Pekka Heikkisen mukaan sosiaaliseen mediaan. Tekoja saatetaan kuvata ja julkaista sosiaalisessa mediassa.
  – Se lähtee jostakin kiusaamisesta tai jonkun pilkkaamisesta ja muuttuu sitten väkivallaksi. Henkilöltä otetaan jotakin, jolloin ryöstön tunnusmerkistö täyttyy.
  Osa teoista saattaa olla sellaista porukassa tyhmyys tiivistyy -tekemistä.

  Kuluvana vuonna alle 14-vuotias nuori on ollut epäiltynä pahoinpitelystä hieman yli 2 000 tapauksessa, kun 18–20-vuotiaita on ollut epäiltyinä noin 1 350 tapauksessa.
  STT:n näkemät tilastot koskevat väkivaltarikos- ja ryöstötapauksia, joissa rikoksesta epäilty henkilö on alle 21-vuotias. Tietoja on tämän vuoden osalta elokuun lopulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalergi-suunnitelma24. syyskuuta 2023 klo 12.10

   Ohisalo, Biaudet ja muut samanmieliset ilmeisesti eivät ole tarpeeksi usein käyneet lepertelemässä ja poskelle hellästi taputtamassa rakkaita tummia lemmikkejään, kun vaan lisäävät pahantekoaan!

   Poista
 10. Kun rikollisuus ja turvattomuus lisääntyy, lisääntyy myös valvonta.
  Tässä videolla metroasemalla liikkuva valvontarobotti, joka kuvaa ja jolta voi nappia painamalla pyytää apua.
  Kaupungin musta ihoinen pormestari Eric Adams on teknologian ystävä.

  MTV uutiset tänään

  "New York on nyt poliisivaltio" – tällainen on K5, joka partioi nyt suurkaupungin metrossa

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/new-york-on-nyt-poliisivaltio-tallainen-on-k5-joka-partioi-nyt-suurkaupungin-metrossa/8784914

  Artikkelista poimittua

  Se näkee kaikkiin suuntiin, ja New Yorkin poliisi voi katsoa suorana sen kuvaamaa videota. Rikoksen tapahtuessa, poliisi voi tallentaa videon.
  Ääntä se ei tallenna, eikä siinä ole kasvojentunnistukseen tarvittavaa teknologiaa.
  ...
  ...
  New Yorkin oikeusapuelin on kritisoinut valvontateknologian laajaa käyttöä suurkaupungissa, jota Adams ajaa, kuten droneja ja robottikoiria.
  – Käytämme olemassa olevaa teknologiaa, kuten kameroita ja kykyä kommunikoida ihmisten kanssa ja vehje on renkaiden päällä, pormestari Adams tiivistää uuden laitteen osalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalergi-suunnitelma24. syyskuuta 2023 klo 19.19

   Se on myös myös osa pienin askelin hiipivää rautaista EU-diktatuuria ja harvainvaltaista, tyrannimaista Uutta maailmanjärjestystä, vaikka petturipoliitikot ja niitä tukeva valta- eli propagandamedia siitä vaikenevatkin. Coudenhove-Kalergi-suunnitelman toteuttaminen kuuluu siihen agendaan.

   Poista
 11. Omalaatuista kun mediamme ei huomaa MAINEHEITTAA, jonka ammattiyhdistysliike aiheuttaa mahdollisille ulkomaalaisille sijoittajille. Harkitsevat kenties toisenkin kerran sijoittamista maahan, jossa työntekijät marssivat ulos jopa ydinvoimalasta. VTT suunnittelee sirutehdasta. Luulen, että sekin vaatii katkeamatonta sähköä ja ulkomaisia sijoittajia .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koneen säätiö vielä innostaa rahaa jakamalla Elokapinaa, jonka viimeisin idioottimaisuus on katkaista liikenne Kemin uudelle sellutehtaalle. Missä ihmeen unimaailmassa nämä hörhöt elävät? Koko elämänsä yhteiskunnan piikkiin eläneet vouhkaavat ilmastokriisistä, vaikka eivät edes ymmärrä siitä enempää kuin sika televisiosta.

   Poista
 12. Ei haluta ei. Mutta ei haluta myös persujen takinkääntöä mikä nyt on tapahtunut. Vammaiset ei kiinnosta persuja, ei kiinnosta työttömät ei kiinnosta vanhukset, noilta nimittäin leikataan ja rahat lapioidaan suoraan rikkaille. Purra on paljastunut tunteettomaksi sosiopaatiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jopa HS kirjoitti muutamia päiviä sitten pääkirjoituksessaan, että hyvin tienaavien ihmisten muutaman prosentin veronalennus on tulonsiirto köyhiltä rikkaille! Onko typerämpää kuultu! Hyvin tienava väestö itse asiassa maksaa ne tulonsiirrot köyhille ja kantavat kyllä kortensa kekoon himoverotuksella, joka on myös omiaan estämään oikeiden osaajien tulon Suomeen. Jos ei muussa vasemmisto ole vielä onnistunut, niin elintasoerojen tasaamisessa, joka Marinin mukaan on myös EU:n perusperiaate eli sosialismi; naapurin työssäkäyvällä ei saisi mennä yhtään paremmin kuin kotona laiskuuttaan lonkkaa vetävällä.

   Poista
  2. "Jopa HS kirjoitti" Niin kirjoitti. Mutta minun kirjoitus ei liity tuohon hs vajaa älysten juttuun mitenkään. Jos nyt et tiedä niin kaikki työttömät ei ole vapaaehtoisesti asemassaan mutta he kuten kaikki muutkin köyhät kyllä tulee kokemaan nykyhallituksen psykopaattiset asetukset. On täysin varmaa että minä en enää ikinä äänestä epärehellisiä persuja, ei kiinnosta takinkäännöt.

   Poista
 13. En olisi uskonut persujen hylkäävän vanhuksia, vammaisia, sairaita, opiskelijoita. Selvää on että leikkauslistat vievät ne taas aeuraavalla äänestämään sossuja. Onhan se ovelaa, siten seuraava hallitus taas muuttaa suuntaa ja saa leikkauskurat niskaansa. Terveiset persuille, jos nämä sosiaaliturvan (poislukien työllisyyttä nostavat heikennykset) toteutuvat, se oli viimeinen kertani äänestää persuja. 13 vuoden tuki lähti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tuskin persut kaltaisiasi kommunisteja äänestäjäkseen muutoinkaan haluaa...

   Poista
  2. "Heh, tuskin persut kaltaisiasi kommunisteja äänestäjäkseen muutoinkaan haluaa..." Tarkista käsityksesi. Jos välittää vammaisten oikeuksista ja köyhistä, ei ole silloin mikään kommunisti. Se tarkoittaa välittävää ja empaattista oikeaa ihmistä. Sinä se olet kommunisti.

   Poista
  3. Menkää töihin. Köyhät on köyhiä koska ei tarvitse mennä töihin.

   Poista
 14. Jokos proffessoriliitto on sopinut laskevansa palkkoja proffessorit nyt kuitenkin on pääosin verovaroin toimiva pääosin vasemistolaisvetoinen koneisto joka tukee lausunnoillaan mitä järjettömimpiä flatusteluja ja aiheutttaa mittaamattomia kustannuksia sekä kärsimyksiä jälkipolville. Vai vaatiiko proffessorit vain lisää liksaa ja muille palkanalennuksia kuten porvarivasemmistolaiselle elitille on luonteenomaista..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mut meittin profeessoori..on ikään kuin vähän eri asia

   Poista
  2. No jos on niin silloinhan siellä pitäisi olla sellaisia proffessoreja tuota palkka alea vaatimassa eikä vain itselleen kahmia ja muiden palkoja alas tahtoa.

   Poista
  3. Sitä parempaa proffesorointia :D

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!