sunnuntai 17. syyskuuta 2023

Imaamin viesti lauttasaarelaisille

Kevään eduskuntavaaleissa lähes puolet lauttasaarelaisista äänesti kokoomusta. Demareille antoi tukensa yli kaksitoista, Vihreille yli yksitoista ja RKP:llekin reilut yhdeksän prosenttia. Mikään näistä puolueista ei ole suuremmin vastustanut Suomessa harjoitettua humanitaarisen maahanmuuton politiikkaa - ja kolme viimeksi mainittua on suorastaan vaatinut siitä vieläkin lepsumpaa. 

Maahanmuuton vaaroista varoittaneen Perussuomalaisten kannatus jäi vajaaseen yhdeksään prosenttiin tässä kaupunginosassa, joka äänestyskäyttäytymisen(kin) perusteella on ennen kaikkea vauraiden arvoliberaalien ihmisten kotiseutua. Siis sellaista, jossa maahanmuuttajien osuus on edelleen pieni ja heistäkin vain osa humanitaarisin perustein maahan saapuneita. 

Siksi oli mielenkiintoista huomata, että Lauttasaareen on löytänyt tiensä muualta pääkaupunkiseudulta - Itä-Helsingistä tai Espoosta - peräisin oleva nuorisojoukko, joilla on ollut tapana naamioitua ahdistellessaan paikallisia nuoria. Ainakin osan nuorista on kerrottu olevan maahanmuuttajataustaisia.

Näin humanitaarisen maahanmuuttopolitiikan todellisuus on saapunut tässäkin puheena olevaan Helsingin vauraaseen saarikaupunginosaan. Nähtäväksi jää, vaikuttaako tapaus jollain tavalla seuraavien kunnallis- ja eduskuntavaalien tulokseen, vai uskovatko lauttasaarelaiset edelleen siihen, että humanitaarinen maahanmuutto on hyväksi Suomelle ja suomalaisille.

* * *

Jos arvoliberaaleilla helsinkiläisillä olisi järkeä päässään he huomaisivat, että nyt harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksia voisi tarkastella tutustumalla Ruotsin tilanteeseen. Siellä on viimeisenä käänteenä nähty maahanmuuttajataustaisen jengijohtajan siirtyminen Turkkiin eli ruotsalaispoliisien tavoittamattomiin - ja sieltä tapahtuva rikollisjoukkonsa johtaminen yhä väkivaltaisempiin tekoihin Ruotsissa. 

Tällä jengipomolla on tiettävästi hyvät suhteet Turkin poliittiseen johtoon, joten hänen katoamisensa seurauksena myös Ruotsin NATO-tie näyttää muuttuvan yhä kivikkoisemmaksi. Samaan aikaan ruotsalaisen sivistyksen kehtona tunnetun Uppsalan koulujen oppilaita on jäänyt kotiin pelätessään tulevansa tapetuiksi.  

Tässä tilanteessa ruotsalaisten keinot palauttaa maansa takaisin siihen auvoiseen tilaan - josta minun sukupolveni on sen tuntenut - saattavat olla vähissä. Toistaiseksi siellä kuitenkin tunnutaan uskottavan pehmeisiin keinoihin asioiden korjaamiseksi. Epäilen kuitenkin, ettei se riitä, vaan maassa olisi tehtävä päätöksiä, jotka olisivat erityisen radikaaleja ja hyvin kaukana niin sanottujen ihmisoikeuksien kunnioittamisesta.

* * *

Ruotsin tielle Suomea olisi viemässä myös saudirahoitteinen helsinkiläisimaami, johon myös blogistikollega Yrjöperskeles kiinnitti eilen huomionsa. Mies oli suivaantunut helsinkiläiselle virkamiehelle, joka piti hänen päiväkotiaan moskeijana, ja kertoi ettei "ymmärrä näitä ihmisiä, ennakkoluuloisia ihmisiä, maalaisjuntteja ihmisiä, kusipäisiä ihmisiä".

Niinpä hän uhkasi tekevänsä kantelun virkamiestä vastaan ja vievänsä asian aina Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen asti. Ja lopuksi hän uhkasi vielä seurata ruotsalaisen jengipomon esimerkkiä: kertomalla, että "sitten mä menen Turkkiin. Recep Tayyip Erdogan on mun henkilökohtainen tuttu".

Miehellä oli toki muutakin sanottavaa. Hänen mielestään ISIS oli vain "sotkuinen juttu", mutta lupasi lähteä Palestiinaan sotimaan, mikäli "mä tiedän, että on jihad". 

Ja olihan miehellä sanoma myös lauttasaarelaisille ja muille arvoliberaaleille helsinkiläisille. Hän nimittäin arvioi suomalaisen seksuaalipolitiikan seurauksia sanomalla, että "täällä vaan mies miehen kanssa, nainen naisen kanssa. Kohta suomalaiset kaksi miljoonaa. Mutta islamin laki: ei! Sitten muslimit kohta kymmenen miljoonaa."

57 kommenttia:

 1. Isi on "huolestunut".. MItä mä tekisin ohikulkijana .. En MITÄÄN

  vain naureskelen... ihan itse äänestetty vääjämätön olotila.. JA tietty mitä mä sanon ELI TILANNE PAHENEE.. sitä ei tietenkään voi sanoa ääneen, sehän on ideologian vastaista!!!!!!!!

  mua ei ollenkaan harmita, että Larun kämpät tippuu hinnaltaan puoleen, tai kolmasosaan.. Se on aivan helvetin oikein ja oikeudenmukaista

  ei ole silleen sattumaa.. että sonppulia on somppulia, eli kait maailman persereikäisin maa, ja Irak on irak,,maailman suurin vittupäämaa...

  – Tällaista tekevä lapsi tai nuorihan ei itsessään ole paha, vaan joki

  – Tällaista tekevä lapsi tai nuorihan ei itsessään ole paha, vaan jokin on ajanut hänet siihen.

  lol...

  Siinäpä todellinen hyvesignalointi, ikäänkuin pikipääkakara EI OLISI PAHUUDEN RUUMMILLISTUMA

  10-20 pikipäätä on ottanu Lauttasaaren reviirikseen? noin pieni jengi? odottakaas kun niitä tulee joku vaikka seittemän sataa..ensi alkuun. Tietty ne ottaa tilan haltuun, kerta se noin helposti annetaan..Se on peliteorian laki

  Suvakki kokkarit, pysykää luukuisssanne, menetitte elintilanne vieraslajeille...suvaitkaa siellä....Nyt todellakin oikeen osui tuo pikipäiden tilan haltuunotto...

  Kyl naurattaa...katotaan...että paljonko laskee lauttasaaren kämppien hinnat, puoleen? Mutta, olette Larulaiset rasisteja, luovuttakaa kämppänne pikipäille!, itte voitte muuttaa vaikka autokatokseen

  VastaaPoista
 2. Mitä se pahoinvointi on lääketieteellisesti? Miksi se muka oikeuttaa ilkivaltaan, rikoksiin ja yleiseen perseilyyn?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on alemmuudentunnetta, kun koulunkäynti ei onnistu, eikä muutenkaan kiinnosta, vaikka uskonto sanoo, että sinä olet porukan arvokkain ja paras yksilö ja muut ovat vääräuskoisia alempiarvoisia, oikeastaan sinun palvelijoitasi. Silti näet olevasi täysi nolla ja ne vääräuskoiset ajavat ohitsesi joka asiassa ja menestyvät. Olet kuitenkin sitä mieltä, että sinulla on oltava rahaa ja kalliita merkkivaatteita ja puhelimia kuten muillakin, joten alat hakata, puukottaa ja ryöstää niitä, joilla on. (Ja aina joukolla ja puukolla uhaten, koska olet tosiasiassa avuton mitättömyys.)
   Niin yksinkertaista se pahoinvointi ja "oireilu" on selkokielellä kerrottuna.

   Poista
  2. Alkaa olla Suojelupoliisin aika tehdä diagnoosi mitä se uskonto oikein opettaa imaamin suulla.

   Poista
 3. Tämän päivän IS:ssä iso juttu kuvineen kyseisestä ongelmasta. Naistoimittaja osasi hyvin kiertää sen juurisyyn ja koko ajan tekstissä puhuttiin vain nuorisosta. Vain yhdessä tekstiin siteeratusta paikallisen kertomuksesta vilahti sana maahanmuuttaja. Niin kauan kun asiaa ei uskalleta tunnustaa mediassa, tavallista ja valistumatonta lukijaa uunotetaan. Olihan pitkään myös niin, että Ruotsin maahanmuutto-ongelmat vaiettiin kuoliaaksi. "Vastuullinen media" syyllistyy edelleen valheeseen ja peittelyyn.  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole mitään syytä osoitella sormella jotakin etnistä ryhmää. Nuoriso on ollut aina tuollaista.

   Poista
  2. ei ole ollut, olet joku saatanan suvakkibotti

   Poista
  3. Höpsistä nyt anotyhmä klo. 9.37.
   Suomalaiset nuoret eivät ole tehneet tuollaista porukalla tehtyä täysin järjetöntä väkivaltaa.

   Poista
  4. Tänään on melko pitkä artikkeli mutta muutama huomio:

   IS tänään

   ”Ryöstävät ja hakkaavat viattomia ihmisiä” – tältä näyttää nuoriso­rikollisuus Helsingissä

   Nuorten väkivalta- ja ryöstörikollisuus on sekä lisääntynyt että raaistunut niin pääkaupunkiseudulla kuin sen ulkopuolellakin.
   IS jalkautui Helsingin nuorisorikollisuuden polttopisteisiin.

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009859224.html

   Artikkelista poimittua

   – Yksi meidän koulussa oleva, kenet me tiedetään, hakattiin täällä Lauttasaaressa. Häneltä varastettiin kaikki omaisuus, puhelin, kaikki mahdollinen.
   Kolmen tytön porukan ei tarvitse kauaa pohtia, kun tiedustelen heiltä, tuntevatko he ketään, joka olisi joutunut nuorisorikollisten uhriksi.

   Ryöstön ja pahoinpitelyn uhriksi joutunut nuori on tyttöjen tapaan 15-vuotias. Tekijät sen sijaan ovat kolmikon tietojen mukaan hieman vanhempia, arviolta lukioikäisiä.
   Porukka uskoo tekijöiden asuvan jossakin muualla kuin Lauttasaaressa.
   – Onhan se aikamoinen shokki, että yhtäkkiä Lauttasaareen tulee henkilöitä, jotka eivät asu täällä,
   ja ryöstävät ja hakkaavat viattomia ihmisiä, Lauttasaaressa koko ikänsä asuneet tytöt toteavat.
   ...
   ...
   Nuoret naiset kertovat nuorisorikollisuuden olevan heille tuttu ilmiö. Omakohtaista kokemusta ryöstöyrityksistä tai väkivallanteoista kaksikolla ei ole, mutta kaveripiiristä tarinoita löytyy.
   – On varasteltu ja tultu puukon kanssa uhkailemaan ja pakotettu antamaan esimerkiksi kengät, 17-vuotias nuori sanoo.

   Poliisille rikosten uhrit rohkenevat kertoa kokemastaan vain harvoin, kaksikko arvelee.
   Heidän mukaansa nuoret pelkäävät saavansa ”vasikan” maineen ja ajautuvansa syvemmälle ongelmiin, jos he ottavat yhteyttä poliisiin.
   ...
   ...
   – Nykypäivän nuoret eivät myöskään tunne sääliä muita kohtaan. Kun he tekevät jotakin, he vain tekevät sen armoa tuntematta.
   Jos jollekin käy pahasti, eivät he välitä. Inhimillisyys on kadonnut kokonaan, hän jatkaa.
   ////////////////////////

   Jos ongelma on se, että maahanmuuttajataustaiset nuoret alistusväkivaltaa käyttämällä hankkivat itselleen merkki- tai muodinmukaisia vaatteita, ei siinä harraste tai nuorisotilat auta.
   Ei auta myöskään sosiaalitätien lörpötykset kun ongelma on heidän kulttuurinsa ja kotiolonsa eli yhteiskunnan elätettävinä olevat, kenties kielitaidottomat vanhemmat, jotka eivät tee työtä ja ansaitse?

   Toisaalta tällä hetkellä on liian helppoa tämä ryöstely eikä seuraamuksista tarvitse välittää.

   Emme myöskään tiedä mitä opetuksia imaamit antavat moskeijoissa - onko päivän viesti se, että alistakaa vääräuskoiset ja ottakaa maa omaksenne?

   Poista
  5. Tiedämme kyllä mitä imaamit "opettavat" moskeijoissa.
   Siitä voi lukea vaikka yrjöperskeleen uusimmasta blogista.

   Poista
  6. "lukio-ikäisiä", mutteivat kuitenkaan ole lukiossa täh?

   Poista
 4. Mahtaakohan se kesäinen soijapoika kohta herätä kertomaan, että islam on rauhan uskonto ja että erityisesti islamilaiset maahanmuuttajat tarvitsevat enemmän tukea mieluiten puhdasta rahaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyse ei ole mistään "Islamin pahuudesta", vaan pikipäiden mustasta, synkästä sielusta siis koko näiden olemuksesta..Siinä on sulle ITSE PAHUUS, evil exists...tietty pahuuden ruumiillistumat keksi itselleen sopivan ideologian eli Islamin, ei se taivaasta tippunu vaan nämä itte kehitti sen oikeuttaakseen hirmutekonsa

   ja joku 15 vuotias kakara.. on pahin pahuuden ruumiillistuma mitä olla ja voi..siis jos on ollakseen... 3 kymmpisenä tai saati 5 kymppisenä pahimmat on jo kuolleet ja kaatuneet miekkaansa johon tarttuivat, tai ainakin vankilassa..I hope so...

   ja iänhän lisääntyessä ihminen, jopa pikipää.. hieman rauhoittuu, jos on sihen ikään asti selvinnyt elossa

   Poista
 5. se "pahoinvointi" on vain hätäpäissään keksitty tekosyy, kun todellisuudessa pikipäät vain toteuttavat geeneihinsä koodattua käyttäytymismallia..eli tilan, vallan ja omaisuuden haltuunottoa..joka toimintatapa on koooodattu geeneihin jo ennen hirmulisko kautta

  VastaaPoista
 6. Terä- tai muun aseen kanssa kulkeminen yleisellä paikalla on ymmärtääkseni kielletty jo nyt laissa, joten siitä voisi heti antaa mojovat sakot. Ongelmaksi jää kuitenkin se, että uhrin maahan kaataminen ja potkiminen porukalla ei katoa minnekään ja voi johtaa jopa kuolemaan. Tämäkin iljettävä raukkamaisuus on ennen ollut meillä vierasta. Eikö naapurimaan ahdingosta mitään opita; pullahalauksille gansterit nauravaat vain räkäisen naurun!

  VastaaPoista
 7. kannattais myös tutustua peliteoriaan...eli ylempi peliteoreettinen tasapaino, joka on vallinnut vaikkapa Pohjoismaissa..on suuri saavutus ja melko harvinainen maailmassa..eli siis tilanne , jossa ihmiset luottavat toisiinsa ...näin syntyy hyvä yhteiskunta

  sitten on negatiivinen peliteoreettinen tasapaino, joka vallitsee keharimaissa..eli kukaan ei luota toisiinsa ja rikollisuus kukoistaa..siksi nämä ovatkin juurikin köyhiä maita

  tätä tieteellistä faktaa ei mikään suvakkiuskonto muuta, vaan päinvastoin, eli suvakit pyrkivät joko tahallaan tai imbesilliyttään suistamaan pohjoismaisen luottamusyhteiskunnan rappioon ja tuhoon..esikuvansa vaikka Somalian tyyliseksi

  tietyn määrän loisia ja rikollisia positiivinen yhteiskunta kestää, siksi on mm.. vankilat ja kaatopaikatkin keksitty, mutta..kun se luhistuu tätä menoo, siittä ei ooo tuhanteen vuoteen paluuta, jos koskaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisin sanoen, pikipäät näkevät Lauttasaaren erittäin helposti vallattavana alueena, koska sen asukkaat ovat helvetin haavoittuvia ja puolustuskyvyttömiä, ihan omasta halustaan, koska ovat suvakkeja

   Poista
  2. ja hullut suvakit jopa itsetuhoisesti rakensi metron, että hyökkääjät voi mahdollisimman helposti saavuttaa kohteensa..

   Koko viher idieologia sucsk hardcore...kuka saatana haluu mennä jonnekkin julkisiin, kuten metroon, kun se on pikipääganstereiden hallussa, tilaan..valtaan otettu?

   no ei, juurikin siksi yksityisautoilu on paljon turvallisempaa ja järkevämpi ratkaisu...suvakit voi mennä kaupunkibulervaareihinsa raiskattaviksi

   Poista
  3. Täytyy sanoa, että enpä jaksa näitä sepustuksiasi enää lukea.

   Poista
  4. kenen sepustuksia? jos sul on aivo vähä järkinen..älä lue ..sulle on vaihto ehto, esim Tiedon anta ja

   Poista
  5. mutta , olet kuitenkin lukenut tähän asti??

   Poista
  6. Ystävä hyvä, kirjoittaisit edes asiallista suomen kieltä. Nyt niitä ei todellakaan viitsi lukea.

   Poista
  7. Aika lailla lukukelvotonta. Voisi kuvitella, että jo sanomalehtiä lukemalla oppisi parempaa kielenkäyttöä.

   Poista
  8. Hei, kaikki järjestyy, kun vain muistatte äänestää Haaviston presidentiksi :)

   Poista
  9. joo hehee...täs on joku ongelma tietsikassa tai yhteyksissä..että välillä tulee noita nolla taukoja..MUTTA, yhdys sana virheet ovat TARKOITUKSELLISIA, juurikin niin kuten haluan, tollaisten puu päiden hämäämiseksi,, helvetin idioto

   Poista
 8. Perussuomalaiset ovat edelleen ainoa varteenotettava puolue Suomessa, mikä vastustaa haittamaahanmuuttoa.
  Ihmiset alkavat äänestämään perussuomalaisia kun omalla asuinalueella alkaa haitat näkymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PS:ää täytyy äänestää kun muilla puolueilla ei ole ratkaisuja "rauhan uskonnon" kannattajien aiheuttamiin ongelmiin.

   Poista
 9. Jokin aika sitten Soldiers of Odin partiointi ei kelvannut eikä ollut sallittu maahanmuuttovastaisena katupartioliikkeenä.
  Mites nyt, onko tämä sallittua?

  MTV uutiset tänään

  Lauttasaareen puuhattu aikuisten katupartiota uhkailun ja häiriökäytöksen takia: Poliisilta tärkeä sanoma kaikille kaupunkilaisille

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/lauttasaareen-puuhattu-facebookissa-aikuisten-katupartiota-hairiokayttaytymisen-takia-tata-mielta-poliisi-on-asiasta/8779984

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä huomio. Odineista ei olekaan kuulunut viimeaikoina mitään. Nyt voisi olla uuden heräämisen aika. Tilausta on.

   Poista
 10. Suomessa on noin 5 miljoonaa suomalaista. Neljän vuoden välein heistä suuri(n) osa äänestää ns. demokraattisissa vaaleissa maahan eduskunnan, josta valitaan hallitus.

  Eli pulinat pois.

  Ja valta vahingollisille vieraslajin edustajille katutasolle.

  Näin se ei mennyt 1939 ja sen jälkeisinä vuosina. Mikä on mennyt pieleen?

  VastaaPoista
 11. MTV uutiset tänään

  Ruotsissa jälleen kuolemaan johtanut ampuminen – Paikalliset peloissaan: "Tämä tuntuu kauhuelokuvalta"

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ruotsissa-jalleen-kuolemaan-johtanut-ampuminen-paikalliset-peloissaan-tama-tuntuu-kauhuelokuvalta/8780098

  Artikkelista poimittua

  Ruotsissa nelikymppinen mies on kuollut ampumisessa Tukholman länsiosassa Råckstassa, kertoo muun muassa ruotsalainen TV4.
  Poliisi sai tiedon ampumisesta noin iltakymmeneltä Suomen aikaa lauantaina. Epäiltyä tekijää tai tekijöitä ei ole saatu kiinni.
  Mies vietiin tapahtumapaikalta sairaalaan, jossa hän kuoli saamiinsa vammoihin.
  ...
  ...
  "Missään Tukholmassa ei ole enää turvallista"

  Alueella asuva nainen kuvasi TV4:lle tilannetta kamalaksi.
  – Kuulin noin kuusi laukausta -- tämä tuntuu kuin kauhuelokuvalta. Missään Tukholmassa ei ole enää turvallista, nimettömänä pysytellyt nainen kertoi kanavalle.
  ...
  Dagens Nyheterin mukaan viime viikkojen väkivaltaisuuksissa on kuollut seitsemän ihmistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MTV uutiset tänään

   Taas yksi murhayritys Ruotsissa: Nuori mies haavoittui vakavasti Jönköpingissä

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/taas-yksi-murhayritys-ruotsissa-nuori-mies-haavoittui-vakavasti-jonkopingissa/8780250

   Artikkelista poimittua

   Etelä-Ruotsissa Jönköpingissä parikymppinen mies on löydetty vakavasti haavoittuneena ampumisen jälkeen, poliisi kertoo.
   Uhri on viety sairaalaan, mutta vammojen ei kerrota olevan hengenvaarallisia.

   Hälytys tehtiin tänään hieman ennen aamuneljää. Poliisin mukaan kyseessä epäillään olleen murhayritys.

   Poista
 12. Taponen leipoo nisua ja tuo termareissa kahvia yhteiseen keskusteluun ääliöiden kanssa. Kyllä se siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taponen on kyllä täysin vastuuton selittäjä. Potkut tuollainen "ennalta ehkäisevän työn" päällikkö ansaitsisi. Aivan täysi tollo.

   Poista
 13. suvakeilla on jokin ihmeeellinen käsitys, että joka alueella olisi jokin turvallisuus.. ihan noin vain? ja ket kä sen toteuttaisi? rasistit valkoiset miehet vai?

  VastaaPoista
 14. Kalergi-suunnitelma17. syyskuuta 2023 klo 12.34

  Vallankahvassa olevien globalisti-maanpetturien ja hyödyllisten idioottien asylum-taikasanapolitiikkalla tuhotaan meidän suomalainen kansallisvaltiomme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta Marin maailmalla Maailman talousfoorumin WEF ja Maailman terveysjärjestön WHO asialla sekä Haavisto/Stubb kotimaassa kääntää kehityksen, eikö? Hienot näkymät. Nythän kohtapuoleen tulee digitaalinen valuutta sidottuna rokotepassiin. Uskon, että tosi harva on osannut ymmärtää kehityksen kulkua, lopputuloksesta puhumattakaan. Pölhö-globalisti vain katselee nukkehallitsijoiden mekon kuoseja.

   Poista
  2. Vai että teidän suomalainen kansallisvaltionne:)) Ei sellaista ole koskaan ollut ja toisekseen jos olisi, niin teillä ei olisi siihen varaa. Länsi-suomalaiset on geeneiltä lähempänä ranskalaisia kuin savolaisia.

   Poista
  3. Anonyymi17. syyskuuta 2023 klo 14.55

   Sekö ei Ruotsissa tai siellä Ranskassa asuminen kiinnosta? Huono Suomenmaa ainoastaan, savolaisten mukavuus ja innovatiivisuus? Eikö ne omanlaisesi ihmiset houkuttele omanlaiseenne elämänpiiriin? Mikä ihme saa vierasheimoiset pesimään täällä? Oletko miettinyt? Entäs hävettääkö? Mikä mielestäsi on kunniallista?

   Poista
  4. Ai, niin. Tai Venäjän ihmemaa. Kyllähän niitä miehityshaluisia riittää rajojen sisä- ja ulkopuolella. En voi unohtaa sitäkään, kun kerran raahauduin kauppakassien kanssa mietteissäni kotiin päin ja kaksi tuntematonta huivipäistä teini-ikäistä tyttöä tönäisi minua rajusti ja huusi mennessään: "Suomi on meidän maa." Olin juuri tulossa opettamasta maahanmuuttajille suomea.

   Poista
  5. Et tajunnut. Suomessa ei ole muita kuin vierasheimoja. Ja edelleen elävät hyvin eristettyä elämää. Pähkinäsaaren rauhan raja toimii vieläkin monissa geneettisissä taudeissa jakolinjana. Ei ole olemassa mitään yhtenäistä kansaa.

   Poista
  6. eikös sun heimolaisesi juuri vasta äsken puhuneet sisäsiittoisuudesta ja rodun parantamisesta, nyt yhtäkkiä onkin paljon eri heimoja Suomessa?

   Poista
  7. Ne heimot ovat sisäsiittoisia. Siksi niillä katsos onkin niitä geneettisiä tauteja niin paljon.

   Poista
  8. Kalergi-suunnitelma17. syyskuuta 2023 klo 18.58

   Globalistinen kääpiöpuolue pompotteli oikeistohallistusta ja Yle kiitteli:
   http://ylewatch.blogspot.com/2023/09/globalistinen-kaapiopuolue-rkp.html

   Poista
  9. Ikäänkuin pikipäillä ei olisi mitään perinnnöllisiä tauteja, täh? Mutta ne pikipäät ovat kyvyttömiä tutkimaan tai tilastoimaan sellaisia, kun kaikki aika menee rötöstelyyn ja nuhhimiseen

   Poista
  10. Taisi dibikseltä mennä ns. Pointti ihan ohi

   Poista
 15. Päiväkodin (moskeijan) johtaja Aladin Maher sanoi: "täällä vaan mies miehen kanssa, nainen naisen kanssa. Kohta suomalaiset kaksi miljoonaa. Mutta islamin laki: ei! Sitten muslimit kohta kymmenen miljoonaa."
  Kuka se epäilikään jostain salaliittoteorioista etenkin perussuomalaisia, kun epäilivät että Suomessa on itse asiassa menossa väestönvaihto, kuten aika useassa Euroopan muussakin maassa. Tällaiset epäilijät leimataan heti hörhöiksi ja juuri salaliittoteoreetikoiksi. Mutta tuossahan Aladin Maher juuri paljasti, että näin on käymässä. Ruotsissa asia on jo hyvin pitkällä ja Suomessahan seurataan aina Ruotsia kuin hai laivaa. Jos tosiaan tuodaan se elinkeinoelämän haluama 44 000 työperäistä maahanmuuttajaa perheineen suomeen, siis esim. 2-lapsinen perhe, se tekee 4*44000=176000 vuodessa. 10 vuotta tekee 1.76 miljoonaa ulkomaalaista lisää Suomessa. Revi siitä sitten. Useinhan noissa muslimiperheissä on 5-6 lasta, jolloin minunkin arvioni maahanmuuttajista on alakanttiin. Väestövaihto on tosiasia, vaikka viherkommunistit sitä kuinka muuksi vääntävät.

  VastaaPoista
 16. Taidetaan selvitä tällä: poikkeustila käyttöön ja sotilaat kadulle turvaamaan kaupunkia, kaikki mamut, jotka eivät ole olleet töissä yksityisillä työnantajilla vuoden 2021 alkuun mennessä tai ovat edelleen ilman työtä, palautetaan siihen maahan, jonka perusteella on turvapaikka hakenut. Jos suomalainen nainen on pöljyyttään mennyt parisuhteeseen mamun kanssa niin saa seurata mukana, jos tahtoo. Lapsista yli 10-vuotiaat samaan koneeseen. Alle 10-vuotiaista on mahdollista kasvattaa suomalaisia. Joku osaa varmaan tarkentaa muita toimenpiteitä Suomen rauhoittamiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Alle 10-vuotiaista on mahdollista kasvattaa suomalaisia" Ei kenenkään tausta tai veri muutu toiseksi kasvatuksella. Voiko suomalaisesta kasvattaa somalin? Kannattaa muuten huomioida miten Imaamille ei ole vähääkään epäselvää ketkä ovat suomalaisia ja ketkä muita. Muslimit tietävät että maailma on nollasummapeli, jossa ainoastaan oman puolen lukumäärillä on väliä samaan aikaan kun suomalaiset järjestävät ja rahoittavat itse oman katoamisensa olemalla lisääntymättä ja päästämällä muslimeja ja tällaisia imaameja maan täyteen.

   Poista
 17. Valitettavasti imaami on ennustuksessaan oikeassa, vaikka ei itse ymmärrä mistään mitään eikä tietenkään tiedä miksi maailmassa käy niinkuin käy.

  On traagista, ettei omasta keskuudestamme nouse mitään kyllin syvää ja yhteiskuntaa kylliksi yhdistävää jotta monikulttuurisuuden väistämättä aiheuttama totaalinen hajoaminen voitaisiin estää. Olemme miltei tuhat vuotta olleet vieraalla hallintokielellä komenneltu kansa, eikä meillä edelleenkään ole sellaisia ominaisuuksia jolla omaa tahtoamme käsitteellisesti muotoilisimme ja käytännössä toimeksi panisimme.

  Kaikissa asioissa osaamme vain jakautua kahtia, ja toisella puolella on metahistoriallinen på svenska ja toisella sitten omassa keskuudessamme nousevat mutta avuttomiksi jäävät yritykset ajatella omilla aivoillamme. Jos jokin omassa keskuudesamme voittaa kaikki "yhteiskunnalliset keskustelut", se on puhdas tekopyhyys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikuttava teksti: tekopyhyys.
   Kognition rationaalisuus ja sen viive, ellen sanoisi muutoksen hitaus, johtunee ihmissuvun uskonnollis/ideologisista premisseistä: Se mikä on ilmeistä, nähtävissä ja koettavissa, ei muuta asenteita paitsi viiveellä - koska uskomusten voima on suuri.
   70-luvun vasemmistolaisuusideologia näyttäytyy nykyisin absurdilta näytelmältä, mutta tuolloin se oli trendikästä ja sikseenkin totuudellisuuden perusta.
   Tarja Halosen tuon aikaiset puheet Neuvostoliittoon liittymisen "siunauksellisuudesta" on tuon ajankuvan puitteissa käsitettävissä. Vaikkakin kaikessa typeryydessään, irvikuvallisuudessaan, kauhea ajatus, niin se oli ajan henki.
   Esimerkiksi Kansan Uutisten 70-lukuiset artikkelit ovat usein, nykykatsannossa ajatellen, tekopyhiä paskapuheita.
   Toivottavasti näin käy tulevaisuudessa myös modernille vihervasemmistolaisuudelle.

   Poista
 18. Pientä valoa tunnelin päässä, kiitos PS:

  IL 15.9.2023

  Hallituksen kiristykset maahanmuuttoon etenevät jo
  Hallituksen humanitaarisen maahanmuuton kiristyksiä valmistellaan jo sisäministeriössä.

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/49bd5e86-ce95-4ab4-bb22-9ae69b4ce855

  Artikkelista poimittua

  * Uusi, puolet aiempaa pienempi 500 pakolaisen kiintiö hyväksytään valtion talousarviossa.
  * Kansainvälinen suojelu muutetaan luonteeltaan väliaikaiseksi, ja luvan jatkaminen edellyttää arviota kansainvälisen suojelun jatkamisen tarpeesta.
  * Hallitus myös kiristää pysyvän oleskelun ja kansalaisuuden saamisen ehtoja. Kansalaisuuskokeen valmistelu on tarkoitus aloittaa pian.

  Valmisteilla on muun muassa hanke rajamenettelystä. Tietyissä tapauksissa henkilön turvapaikkahakemuksen käsittely voidaan tehdä jo raja-alueen läheisyydessä, eli nopeutettuna menettelynä.
  Raja-alueella voidaan myös tutkia, otetaanko henkilön turvapaikkahakemusta ylipäänsä käsittelyyn. Tai jos hakemus on ilmeisen perusteeton, se voidaan selvittää jo rajalla.

  – Henkilö voidaan pitää raja-alueella kuukauden ajan. Jos hakemuksen tutkinnassa meneekin sitä pidempään tai todetaan, että turvapaikkahakemus menee normaalimenettelyyn,
  niin sitten hänet on päästettävä pois, sisäministeriön maahanmuutto-osaston lainsäädäntöjohtaja Riitta Koponen kertoo.
  Koposen mukaan todennäköinen paikka, jossa turvapaikanhakijaa voidaan tällaisessa tapauksessa kuukauden ajan pitää, voi olla esimerkiksi Joutsenon vastaanottokeskus Konnunsuolla.
  ...
  ...
  Syksyllä sisäministeriössä aloitetaan myös valmistelu kansainvälisen suojelun lakimuutoksista. Hallitusohjelman mukaan kansainvälinen suojelu muutetaan luonteeltaan väliaikaiseksi ja
  luvan jatkaminen edellyttää arviota kansainvälisen suojelun jatkamisen tarpeesta.
  Lupien pituus lyhennetään EU-oikeuden mahdollistamaan minimiin.
  Se tarkoittaisi myönnetyn turvapaikan pituudessa kolmea vuotta ja toissijaisen suojelun pituudessa yhtä vuotta.
  ...
  Valmistelussa on myös asetus vapaaehtoisen paluun avustuksesta. Uusi asetus tulee voimaan vuoden alussa ja se korvaa vuonna 2021 annetun asetuksen.
  ...
  Pysyvää oleskelua kiristetään

  Hallitusohjelman mukaan pysyvä oleskelu olisi tulevaisuudessa mahdollista pääsääntöisesti kuuden vuoden asumisajan perusteella, mutta kirjaukseen voi vielä tulla poikkeuksia.
  Silloin pitää olla kielitestillä todennettu kielitaito ja kahden vuoden työhistoria ilman muuta kuin hyvin lyhytaikaista turvautumista työttömyysturvaan tai toimeentulotukeen.
  Pysyvään oleskeluun edellytetään hallitusohjelmassa myös tiukennettua nuhteettomuutta. Valmistelussa ei ole vielä selvitetty, mitä se tarkoittaa.

  Kansalaisuuslakiin kiristyksiä

  Hallitusohjelmassa oleva kansalaisuuslain kiristys ei liity humanitaariseen maahanmuuttoon, vaan maahanmuuttoon yleensä.
  Kansalaisuuslain kiristykset tehdään Koposen mukaan useammassa vaiheessa. Ensimmäiset osat kansalaisuuslain muutoksista viedään eduskuntaan ensi vuoden alkupuolella ja osa ensi syksynä.
  Saadakseen Suomen kansalaisuuden, Suomessa tulee olla asunut kahdeksan vuotta.
  ...
  Vaatimukseksi kansalaisuudelle palautetaan varsinainen toimeentuloedellytys. Lisäksi tulee kansalaisuus- ja kielikoe.

  VastaaPoista
 19. Imaami saattaa olla oikeassa:

  Tänään TV uutisten mukaan tulijoiden eli siirtolaisten määrä voimakkaassa kasvussa.

  EU komission johtaja von der Leyen mukaan "meillä on vastuu osana kansainvälistä yhteisöä." Vastuu mistä?

  "Pidetään kiinni sitoumuksista nyt ja tulevaisuudessa." Mistä sitoumuksista? Niistäkö, joilla täytetään Eurooppaa Lähi-idän ja Afrikan siirtolaisilla? Huom! Ei puhuta enää turvapaikanhakijoista.

  "Mutta itse päätämme kuka pääsee Euroopan unionin aluelle." Höpö, höpö! Kaikki tulijat otetaan vastaan.

  "Ihmissalakuljettajat eivät päätä reiteistä tai tulijoista." Totaalista paskapuhetta. Juuri näin tapahtuu eikä EU eväänsä väräytä vaan tukee meritaksiliikennettä.

  Yle tänään

  Von der Leyen ja Meloni vierailivat saarella, jonne on tullut päivissä enemmän siirtolaisia kuin saarella on asukkaita

  Italia on pyytänyt EU:lta apua siirtolaisten määrän kasvun vuoksi. Lampedusan saarelle tuli alkuviikosta kolmen päivän aikana veneillä 8 500 ihmistä.

  https://yle.fi/a/74-20050549

  Artikkelista poimittua

  Italia on pyytänyt EU:lta apua siirtolaisten määrän kasvun vuoksi. Lampedusan saarelle tuli alkuviikosta kolmen päivän aikana veneillä 8 500 ihmistä, mikä on enemmän kuin saaren asukasmäärä.
  Perjantaina viranomaiset siirsivät tuhansia siirtolaisia Lampedusasta Sisiliaan.
  Lyhimmillään etäisyys Tunisiasta Italiaan Lampedusan saarelle on noin 130 kilometriä.
  ...
  ...
  – Siirtolaispaine, jonka Italia on kokenut tämän vuoden aikana, on kestämätön, Meloni sanoi perjantaina pyytäessään von der Leyeniä vierailulle Lampedusalle.
  ...
  Ranskan pääministeri Elisabeth Borne sanoi lauantaina, että on aika osoittaa solidaarisuutta Italialle ja ”mobilisoida” EU.
  Tänä vuonna Italiaan on saapunut meriteitse yli 127 000 siirtolaista, mikä on lähes kaksinkertainen määrä viime vuoden samaan aikaväliin verrattuna.
  ///////////////////////

  "mobilisointi" minun ymmärtääkseni tarkoittaa tulijoiden jakamista ympäri Eurooppaa.
  Kenties ne maat, joissa on jo kohtuullisen paljon haittamaahanmuuttuoa, pistävät hanttiin, joten Suomi kerää luottamuspääomaa ja ottaa vastaan sitäkin suuremman määrän?
  Ellei sitten PS pistä hanttiin? Toivon todella, että ollaan tiukkana.
  Ainoa oikea tapa on palauttaa kaikki tulijat lähtösatamaansa. Kun osoitetaan, ettei Eurooppa enää ota vastaan, loppuu ihmisoletettujen virta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalergi-suunnitelma17. syyskuuta 2023 klo 21.22

   Todellisuudessa, riippumatta siitä mitä hän sanoo Von der Leyen haluaa toteuttaa EU:n aatteellisen isän kreivi Coudenhove-Kalergin suunnitelmaa kantaeurooppalaisten tuhoamiseksi matalan intensiteetin kansanmurhalla, mutiaispopulaatiota jatkuvasti lisäämällä.
   Leyen ei lainkaan mainitse, vaikka hyvin tietää, että Rotschild-agentti Soroksen tukemat "hyväntekeväisyys- järjestöt laivaavat kilpaa ihmissalakuljettajien kanssa "pakolaisia" Välimeren yli Eurooppaan.

   Poista
 20. Imaamin (toive)kuvitelma, että Suomessa olisi joskus 80 % väestöstä muslimeja, ei koskaan toteudu, sillä Klaus Schwabin WEF-mafia ei sitä salli. Muslimien maahantuonnin tarkoitus (yhdessä muiden hankkeiden, kuten ilmastonmuutoskiihotus, "WOKE", "p(l)andemiat", jne. kanssa) on vain kansallisvaltioiden yhteiskuntarakenteiden romahduttaminen, jotta valta saada sujuvasti siirretyksi kansalaisilta ylikansalliselle rahaylimystölle. Tämä kuitenkin tapahtuu jo paljon ennen, kuin muslimeja on edes puolet väestöstä. Siksi muslimien suhteellinen osuus ei koskaan saavuta edes arvoa 50 %. Kun muslimit ovat tehneet tehtävänsä, heidän aiheuttamansa haitta (rahavallan alle siirretyn) yhteiskunnan toiminnalle hoidetaan Schwabin ihailemin kiinalaisin keinoin. Meneillään olevaa poliittista kehitystä ymmärtääkseen pitää katsoa kokonaisuutta, eikä keskittyä tuijottamaan vain yhtä tai muutamaa yksityiskohtaa. Jos kapeakatseisesti vain ekstrapoloidaan muslimien lisääntymistä, joudutaan harhakuvitelman valtaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinä olet jo aika syvällä siellä harhojen maailmassa

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!