torstai 7. syyskuuta 2023

14-vuotiaan tytön monikulttuurinen pahoinpitely

Eiliset uutiset kertoivat käsittämättömästä julmuudesta, jota oli kohdistettu Lahden kaupungissa 14-vuotiaaseen tyttöön. Ilta-Sanomien kuvauksen mukaan tapahtui seuraavia asioita:

 1. Tytön hiuksia poltettiin palavalla deodorantilla ja sytkärin liekillä
 2. Tytöltä leikattiin hiuksia ja ne työnnettiin hänen suuhunsa. 
 3. Tyttö pakotettiin työntämään päänsä vessanpönttöön samalla, kun se vedettiin.
 4. Tyttö pakotettiin nuolemaan pönttöä.
 5. Tytön kättä viillettiin ja poltettiin liedellä
 6. Tytön käteen tumpattiin palava tupakka. 
 7. Tyttö pakotettiin nielaisemaan tupakantumppi
 8. Tytön suuhun ja silmiin suihkutettiin deodoranttia. 
 9. Tyttö joutui nuolemaan omaa vertaan vessan lattialta. 
 10. Tytölle leikattiin keskelle päätä siilikohta, johon tumpattiin savuke. 
 11. Tyttöä tökittiin veitsillä
 12. Tyttö pakotettiin juomaan klooria, jota hän ei kuitenkaan nielaissut. 
 13. Tyttö joutui syömään lunta, johon yksi hänen pahoinpitelijänsä oli virtsannut.

Ilta-Sanomien mukaan tekijöitä oli kolme: yksi nainen ja kaksi miestä. He olivat viitisen vuotta tyttöä vanhempia. 

Jutun kuvituksessa ei näy pahoinpitelyyn osallistunutta naista, koska tämä oli oikeudessa piiloutunut nahkatakin alle. Sen sijaan vaaleaihoinen mies on esillä ja todennäköisesti tunnistettavissa. Lisäksi on pikselöity kuva, joka näyttäisi esittävän tummaihoista miestä. 

Minulle jäi avoimeksi se, miksi vaaleaihoisen miehen henkilöllisyys haluttiin paljastaa, mutta tummaihoinen päätettiin pitää tunnistamattomana. Onko kyse valkoiseen kohdistuvasta rasismista, vai mistä? Hyvä kuitenkin, että kuvista välittyi se tosiasia, että tämän henkisesti sairaan joukon koostumus oli etnisesti kirjava.

Pahoinpitelijöiden henkisestä sairaudesta ja heidän vääristyneestä ajatusmaailmastaan kertoi ehkä parhaiten se, että he olivat uhrin mukaan pahoinpitelyn lopetettuaan sanoneet, että "et ne ei niinku haluu mennä linnaan istumaan mun takia jos mä kuolen" ja yrittäneet uhkailemalla pakottaa tytön vaikenemaan tapahtumista.

On vaikea ymmärtää, miten tälle kolmen hengen monikulttuurinen joukkiolle voi edes tulla mieleen sellainen, että he voisivat joutua vankilaan uhrinsa takia. Eihän mikään oikeusistuin tuomitsisi heitä sellaisesta syystä.

Sen sijaan nämä sairaat otukset saavat oikeudessa rangaistuksen oman rikollisen käyttäytymisensä takia. Ikävä kyllä suomalainen oikeus tulee kuitenkin päästämään heidät vapaalle jalalle varsin nopeasti. Ja lähes varmasti ilman, että heidän ajatusmaailmansa olisi oleellisesti tervehtynyt. 

* * *

Uhri ei tietenkään ole millään tavalla syyllinen tapahtuneeseen. Siitä huolimatta suomalaisen yhteiskunnan on syytä kiinnittää huomiota hänen ja pahoinpitelijöiden ikäeroon. Näin siksi, ettei tässä käsittelemässäni tapauksessa nähty varhaisteinien osallistuminen nuorten aikuisten kosteisiin illanviettoihin ole normaalia, vaikkei tapaus ollutkaan osallistujien ikärakenteen suhteen mitenkään poikkeuksellinen nykyaikana.  

Siksi toivon, että uhri saisi apua sekä tapauksesta johtuviin henkisiin kärsimyksiinsä että yleisen elämänhallintansa kohentamiseen. Ja että teini-ikäisten nuorten vanhemmat ottaisivat nykyistä vakavammin tehtävänsä lastensa kasvattajina ja ohjaisivat heitä välttämään itseään vanhempien nuorten kanssa tapahtuvia kohtaamisia yksityisissä tiloissa - aivan erityisesti silloin, kun niihin liittyy monikulttuurisuutta.

22 kommenttia:

 1. Murha.infossa ollaa tietäinään että kyseessä oli ainakin osittain romanien puuhastelusta. Toinen mies ilmeisesti kaale ja tyttöystävä valkolainen eli kaaje.
  Tällä kerralla ei siis uussuomalaista mukana, vaikka nuo nuolemishommat sinne viittaavat. Sairaita sadisteja silti. Kaksi vuotta on liian vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täältä löytyy https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=20&t=34637&start=195

   Poista
  2. Jatkan vielä, Minfossa on ihan nimien kanssa ja kyllä, romanihommia.

   Poista
  3. Kiitos tiedosta. Mutta kulttuuri se on romanikulttuurikin.

   Poista
  4. Kaaleitten kielessä valkolaisten eli kaajeitten valkolaistyttö on "räkli", romani taas taas on kaalo. Jokin mustasukkaisuusdraama oli ilmeisesti kyseessä.

   Poista
 2. Sadistit kuuluvat vankimielisairaalaan, loppuiäksi.

  VastaaPoista
 3. Poistamalla tuomiot ja sanktiot rikollisuus katoaa on edellisenkin hallitukset johtava teema. Tekijäthän ovat olosuhteiden uhreja johon tilanteeseen 14v tekijät pakotti menemällä heidän seuraansa. Tuomio lienee uhrille sakkoja ja tekijöille kärsimyskorvauksia.

  VastaaPoista
 4. Vähän eilisestä eduskuntakeskustelusta. Jussi Saramo ei tykännyt, kun Sebastian Tynkkynen toi esiin mamutaustaisten katujengien ryöstelyt ja pahoinpitelyt. Sitä sitten piti vääristellä, olikin muka sanottu, että maahanmuuttajat ovat väkivaltaisia! Ja se oli niin paheksuttavaa kaiken rasismista irtautumispuheen jälkeen.

  VastaaPoista
 5. Vielä eilisestä, vähän ohi aiheen.
  Joku (olikohan vihreä vai vas.) oli kerta kaikkiaan järkyttynyt kun Teemu Keskisarja sanoi n-sanan! Meni kuulemma loppukin usko!
  Keskisarja siis puhui suomalaisten historiasta sorron alla, olivat Pohjolan n..kereitä. Se oli "paremmiston" suhtautuminen suomenkielisiin siihen aikaan.
  Odotellaan nyt sitten isompaa älämölöä tuon sanan käyttämisestä, vai jokohan jossain jo muhii sellainen? Tosin Keskisarja yhdisti tuon n-sanan suomalaisiin, joten ei ketään muunmaalaisia siinä solvannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiasioiden tunnustaminen on vaikea laji.
   Osa ihmisistä ei kykene siihen milloinkaan - ei ainakaan ideologian sokaisemat.

   Poista
  2. Ei Kesksarjan neekeriä olisi pitänyt tuossa yhteydessä sanoa. Se kun kautta rantain kiertyy kuitenkin alistuksen ja halveksunnan osuuteen siinä sanassa. Olisi sanonut vaikka Pohjolan hölmöläisiksi niin olisi totuus paljon paremmin selvinnyt.

   Poista
  3. Vassareilla tuo ymmärrys on valikoivaa. Voi hyvä neekeri sentään.

   Poista
  4. Mutta kun ne savupirteissä asuneet suomalaiset olivat aika tummia ihonväriltään, siinä yhteys! Jos ei sen vertaa ymmärrä historiasta, voisi olla sitten edes ihan hiljaa.

   Poista
 6. Rikoksen kohteeksi joutuneesta ei enää pitäisi käyttää sanaa uhri. Se sana on varattu kuvaamaan vähemistöjä sekä tiedostavan eliitin käyttöön tarpeen heille ilmetessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Jos tuontiväkivallan kohde on kantasuomalainen, pitäisi uhrin sijasta puhua rikokseen kiihottajasta.

   Poista
 7. Tytön pahoinpitelijät voivat olla aika huoletta juurikin suomalaisen oikeuslaitoksen käsittämättömän lepsuuden takia. Koskelan teinimurhaajatkin ovat jo vapaalla jalalla.
  Aina ollut epäselvää miten Suomen oikeusjärjestelmästä on tullut sellainen kuin se on, vrt. Amerikka, jossa elinkautinen on oikeasti elinkautinen. Välillä syyksi esitetään vankilapäivien kallista hintaa, mutta sen laskemiseksi on keinoja esim. 5 tähden hotelli-tason majoituksen poistaminen ja olosuhteiden muokkaaminen amerikkalaisen vankilan mukaiseksi, mistä ei lähdetä "lomille". Lähtökohdan ei pitäisi olla vankien terapioiminen, vaan eristäminen ja olon tekeminen kurjaksi.
  Raakoja, toisiin henkilöihin kohdistuvia väkivaltarikoksia tekevät pääosin nuoret miehet. 30-40 vuoden vankilassa olon jälkeen testosteronitasot ovat eivät ole enää samalla tasolla kuin nuorempana, tällöin "vaarallisuus-arvion" tekemisen luulisi myös olevan helpompaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä et kestäisi siinä hotellitasoisessa majoituksessa edes kahta päivää ja mene rankaisemaan itseäsi typeryydestä työntämällä vaikka hehkuvia hiiliä perseeseesi tee sitä niin kauan, että olet fiksu. Järjen juoksusi on samalla tasolla kuin noilla blogissa mainituilla pahoinpitelijöillä olet vain eri paikassa mutta samaa tasoa.. sori. No siinä olen samaa mieltä, että sitten kun istut linnassa vihapuheesta niin sua saakin pitää siellä.

   Poista
 8. Olihan se Teemu Keskisarjan puhe ihan kauhia. Ettäkö ihan pohjolan neekereiksi Suomalaisia sanoi. Siitäkö nämä viherkommunistit olivat huolissaan? Ei suinkaan, mutta kun siellä oli se maailman kaatava sana. Muistaako ne itsensä nirvanaan kiihottaneet ollenkaan, mitä varsinaisessa puheessa sanottiin? Tuskinpa. Tuo oli hirveydessä kamala tapaus tuo 14-vuotiaan tytön rääkkäys. Kuitenkin vastaava tapahtuu näiden rotumuukalaisten toimesta oikein järjestelmällisesti. Viime aikoina netissä on kietänyt monta tik tok tai youtube pätkää tällaisista tapauksista. mm. jätesäkkitytöt kiusaavat valkoihoista tyttöä oikein isolla porukalla. Miksi viherkommunisteilta ei tule sanaakaan tällaisesta syrjinnästä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viherkommareiden aivot toimivat siten, että kaikki looginen ajattelu ahdistaa ja se pitää korvata tunteellisella ideologiahaihattelulla. Neekerit ovat aina uhreja, joiden käytös on yhtä ymmärrettävää, kuin vihaisiksi rääkättyjen koirien.

   Poista
  2. Rasismi Suomessa toimii vain yhteen suuntaan. Opiskelukin kannattaa, jos ei joudu kilpailemaan työpaikasta vähemmistöön kuuluvan kanssa. Meillä kun on tämä positiivinen erityiskohtelu, joka suomeksi sanittuna tarkoittaa suomalaisen syrjäyttämistä eli rasismia.

   Poista
 9. Hieman ohi aiheen tämäkin. Miksi nyt lehdissä olevasta Kauniaisten tapon yrityksessä tekijä on esitetty Ukrainalaisena naisena? Eikö tekijä ollutkaan kauniaislainen nainen, kuten yleensä vastaavissa tapauksissa. Miksi piti tällä erää tuoda kansalaisuus esille, kun ei niitä tuoda muulloinkaan kuin suomalaisten kohdalla.

  VastaaPoista
 10. No juurikin siksi piti etnisyys tuoda esiin ettei kukaan vaan erehtyisi luulemaan, että tämä puukkohippasia leikkinyt olisi ns. parempaa tuontitavaraa. Eli kuten he itse sanovat, rodullistettu. Värikäs ja muuta paksaa...
  Huru-ukko

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!