perjantai 20. maaliskuuta 2020

Helmiä ja sammakoita #I

Tässä tulee nyt ensimmäinen osa blogini kommenteista kokoamiani helmiä ja sammakoita ottamatta kantaa siihen kumpaan kategoriaan mikäkin kommentti liittyy. Eli olkaapa hyvä - arvoisat lukijani - tässä annos omia ajatuksianne.

Risto Jääskeläinen SDP:n omituisten otusten kerhosta: "kiinnostaisi tietää, hakeutuuko demareihin kuitenkin keskimääräistä rehellisempiä maahanmuuttajia".

Anonyymi kommentoija kommunismin ja fasismin nykyilmentymistä: "kommunismia ja natsisimia kauhistellaan, mutta suurin roisto taitaa olla taloudellinen liberalismi".

Anonyymi kommentoija tiettyjen maahanmuuttajien kulttuurista: "joskus mietin, minkälainen on tämän rauhanuskonnon paholainen, kun jumala jo vaikuttaa olevan aika karski olento".

Seppo Oikkonen sisäministeri Maria Ohisalon venkoilusta: "Kun nyt kuulemme yhä toistuvammin yhä hurjemmaksi yltyvän huudon 'kansainvälisten sopimusten noudattamisesta', sitä huutoa kannattaa kuunnella sillä korvalla että tajuaa sen olevan pohjimmiltaan suurta yhteistä uskoa tarvitsevan ja nollatoleransseja vaativan totalitarismin taisteluhuuto -- se on vetoamista johonkin ihmistä itseään suurempiin periaatteisiin. Kokeilkaapa. Kuunnelkaa Ohisalon nousevaa ääntä ja kuulkaa siinä sisältönä 'ein Volk, ein Reich, ein Führer'."

Anonyymi kommentoija sisäministeri Maria Ohisalon venkoilusta: "Venäjällä bolsevikkien johto ei ollut venäläistä. Ranskassa Napoleon ei ollut ranskalainen, Adolf ei ollut saksalainen, Stalin ei ollut venäläinen. Oli siis helpompaa tehdä päätöksiä, jotka johtivat inhimillisiin kärsimyksiin."

Anonyymi nainen tosielämän naisten logiikasta: "Kreikan pitäisi myös siirtolaisleireiltään lähettää ihmiset takaisin sinne, mistä tulivat. Ei ole euroopan vika, että eivät osaa elää ihmisiksi omissa maissaan ja kehittää sitä."

Anonyymi kommentoija talvisodan hengen tarpeesta: "YK:lta on ehkä turha odottaa kovin paljoa minkään järkevän aikaansaamiseksi, kun Guterresin päähanke on kehitysmaalaisten siirto länsimaiden eläteiksi".

Veijo Hoikka talvisodan hengen tarpeesta: "Siirretään siis vähäisemmät erimielisyytemme taka-alalle - kuten kansamme isänmmaallinen osa teki vuonna 1918 käydessään yksimielisenä ylimielistä vihollistamme vastaan".

Anonyymi Kalergi-suunnitelma hallituksen päätöksistä: "Taisin sittenkin erehtyä, viherkommunisti on viherkommunisti vaikkahan voissa paistaisi".

Anonyymi kommentoija sosialismista metsissämme: "Suomessa harjoitettava tehometsätalous on silkkaa rosvoretkeilyä, luonnon raiskaamista ja raatelua, sekä eläinten pesimäaikaisine hakkuineen eläinrääkkäystä."

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Kymmenen vuotta Professorin ajatuksia

4 kommenttia:

 1. Pysyn sanassa.
  Kaikki proffan blogia lukevat tietävät, että talvisodan hengeksi ristitty henkinen lujuus on suomalaiseen mentaliteettiin kuuluva ominaisuus,joka oli olemassa jo ennen kotimaisten ryssien vallankaappausyritystä v. 1918...

  VastaaPoista
 2. Hallituksen tiedotustilaisuuden antia tiistaina 17. maaliskuuta 2020:

  ”Sisäministeri Ohisalon viha Suomen kansaa kohtaan teki taas ennätyksen”,
  http://ylewatch.blogspot.com/2020/03/sisaministeri-ohisalon-viha-suomen.html

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On vaikea ymmärtää sitä, että Ohisalo ei käsitä aiheuttavansa katkeruutta monissa suomalaisissa asettaessaan ulkomaalaiset meidän yläpuolellemme toimiessaan ministerinä Suomen hallituksessa.

   Poista
  2. Meillä on tässä hallituksessa siis tämä vähän, hmmm, naurettava vai säälittävä "esko", jolla on ylipääsemätön pitelemätön psykologinen tarve tuoda esille tämä oma, "turvapaikanhakijoihin" liittyvä "puumerkkinsä".

   Sille ei hän itse eivätkä nuo muutkaan ministerit näytä mahtavan mitään. Se on todellinen sammakko, jota hän ei pysty pitelemään piilossa -- sieltä se aina tulla pullahtaa ihan pakonomaisesti esiin. Maailmassa ei ole mitään niin isoa asiaa -- ei pandemiaa, ei yleistä huolta omasta kansasta, ei riskiryhmien kohtalosta, ei niin mistään -- etteikä tämän ministerin suusta aina pääsisi tuo turvapaikkasammakko.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!