torstai 16. huhtikuuta 2020

Helmiä ja sammakoita #II

Tässä tulee päivän toisena blogimerkintänä osa II blogini kommenteista kokoamiani helmiä ja sammakoita ottamatta kantaa siihen kumpaan kategoriaan mikäkin kommentti liittyy. Eli olkaapa hyvä - arvoisat lukijani - tässä annos omia ajatuksianne.

Trilisser väkivallan kumpuamisesta: "onko oikeastaan 30 vuoteen ollut republikaaniehdokkaalle mahdollista ainakaan julkisesti tukea mitään perhesuunnitteluun viittaavaa, kiitos ääriuskovaisten vallankaappauksen".

Seppo Oikkonen Maria Ohisalon kutsusta: Ei tule sitä ruumiiden vuorta jonka ääressä nämä ihmiset järkiintyisivät. Aina kun he avaavat suunsa, sielä pullahtaa sammakko: "Mutta turvapaikat..."

Anonyymi kommentoija kulttuurisista eroista: "Tärkeää on, että meillä Suomessa jokainen kokee, että saa tarvittaessa oikeutta. Hieman huolestuneena seuraan, ettei näin välttämättä ole. Taannutaanko sen seurauksena oman käden oikeuteen ja pian hyvinkin ala-arvoiselle käyttäytymistasolle?

Veijo Hoikka koronarokotteen kehittämisestä: "Erityinen kiitos lääketieteen tiedemiehille ja käytännön työntekijöille, jotka ovat riskeistä huolimatta osallistuneet pandemian hoitoon."

Anonyymi kommentoija suomalaisten kuolemisesta: "Ankara elämä vaati ankaraa ryyppäämistä. Nykyään voitaisiin tyytyä pullakahviin."

Anonyymi Kalergi-suunnitelma suomalaisten kuolemisesta: "Tulipahan vahingossa nimimkerkin toisto."

Seppo Oikkonen sota-ajan tanssikiellosta: "Omille intellektuelleillemme riittää edelleen haasteeksi persujen halveksiminen ja raamatun nakkaaminen lattialle tv:n viihdeohjelmassa. Varsinaisia vertaistason ongelmia, kuten vaikkapa tätä kansallisen psykohistorian pohdiskelua, ei juuri kukaan tohdi harrastaa."

Anonyymi Acc älyllisesti epärehellisestä palkasta: "Olenkin haaveillut tekoälyn ohjaamasta koneellisesta mansikanpoimijasta. Sellainen jaksaisi tehdä töitä 24/7 koko sesongin ajan."

R Leon älyllisesti epärehellisestä palkasta: "Jostakin se kertoo, että ainakaan itäsuomessa ei pääse nykyään itse keräämään edes maksusta mansikoita omaan pakkaseen. Mansikkaherralle on edullisempaa kerätä vaan kaikki neukkujen ja killisilmien orjatyöllä. "

Affu koronaviruksen jälkiseurauksista: "Virallisesti ei missään neuvota, että paras keino vastustaa on oman immuniteetin parantaminen."

Anonyymi kommentoija Katri Kulmunista ja poliittisesta realismista: "Naurattaa vain silloin, kun ei itketä. Pekonen, Ohisalo, Kiuru, Harakka, Haavisto, Tuppurainen, kuinka tuon nyt sanoisi. Mutta nauraa saa ihan hysteerisesti."

Anonyymi kommentoija oleellisen unohtamisesta: "Kulmunin ryhdikkyys taisi ollakin vain tyypillistä kepu pettää aina -retoriikkaa."

Pauli Vahtera Afrikan tarvitsemasta vapaaehtoisesta kehitysavusta: "Kehitysapu on johtanut väestöräjähdykseen, koska ainoa asia, mikä rahan syytämisellä Afrikkaan on saatu aikaan on väestön kasvu."

Anonyymi Huru-ukko oikeuden toteamasta kunniaväkivallasta: "Paskapää on paskapää eikä se kunniaksi muutu vaikka mitä sanottaisiin, Ei ennen kun lopettavat sen muhamatin pedofiilin seuraamisen."

Anonyymi kommentoija Allahin heikosta osumatarkkuudesta: "Muutaatiot tuhoavat geneettistä koodia, eivät luo uusia rakenteita."

Trilisser Ylen älyllisestä epärehellisyydestä: "Logiikan taustalla on se ideologisesti vankkumaton Kommunistisen manifestin hengessä julistettu usko, että amerikkalaiset ovat aina absoluuttisen oikeassa ja jo heidän epäilemisensä on itsestään Belsebubista."

Qroquius Kad Ylen älyllisestä epärehellisyydestä: "En tiedä, mutta olettaisin, etteivät israelilaiset ehkä halua tulla työnnetyiksi mereen."

Seppo Oikkonen koronaviruspandemiasta ja populisteista: "Vain kansallisvaltiot ovat osoittautuneet kyvykkäiksi 'ihmisyyden yksiköiksi' reagoimaan pandemiassa."

Anonyymi kommentoija koronavirusepidemiasta ja populisteista: "Vaikka elämmekin korona-synkkyyden keskellä, niin on edes yksi ilonaihe: 'Maailmanloppu meni huomaamatta ohitse viime yönä'".

Anonyymi kommentoija luonnonsuojelusta yksityisellä rahalla: "Avohakkuun ja kyntämisen jälkeen hakkio lykkää ensimmäiset 5 vuotta horsmaa. Seuraavat 10-15 vuotta horsmaa, heinää ja risukkoa."

Brainleak luonnonsuojelusta yksityisellä rahalla: "Oletteko valmiita, paperiton konttori tulee."

Kahden vuoden karkoitus eli Brysselin Bobrikov yllättävistä somalitiedoista: "Etenemistä ei taatusti hidasta kulttuuri (lääkkeenä inkivääritee) eikä uskonto (lääkkeenä kamelin virtsa)."

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Helmiä ja sammakoita #I

1 kommentti:

  1. Hyihyi.
    Proffa saksi pois kommenttini viimeisen lauseen, joka omalla sarkastisuudellaan tuo merkityksen tarkoituksellisen kömpelölle proffan lainaamalle osuudelle.
    "Italiassa taitaa olla heitä kuollut jo yli 5000. Melkoinen flunssa, vai mitä koronadenialistit."

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!