tiistai 14. marraskuuta 2023

Venäjä järjesti perussuomalaisille näytön paikan

Venäjä on viime päivinä ryhtynyt hybridisotaan Suomea vastaan. Aseina toimivat irakilaiset, syyrialaiset, jemeniläiset ja turkkilaiset ihmiset, jotka rajan yli astuttuaan ilmoittavat hakevansa maastamme turvapaikkaa. 

Olemme siis tulleet tilanteeseen, joka on Perussuomalaisten poliittisen nousun tuottaneen agendan keskiössä. Ja tämä siis puolueen ollessa hallitusvastuussa ja pitäessä asiasta vastaavan ministerin salkkua. 

Edelle kirjoittamani tarkoittaa sitä, että Venäjän hybridihyökkäys tarjoaa Riikka Purran (ps) johtamalle puolueelle erinomaisen tilaisuuden osoittaa poliittinen kykynsä. Ja meille suomalaisille mahdollisuuden päätellä, ovatko perussuomalaiset luottamuksemme arvoisia, vai jatkuuko Suomen maahanmuuttopolitiikka heidän viimeisissä eduskuntavaaleissa saamastaan luottamuksesta huolimatta aiempien hallitusten tavoin maamme sisäistä turvallisuutta tuhoavana.

Tässä mielessä oli mielenkiintoista huomata sosiaalisessa mediassa tilasto, joka kertoi raiskausten määrästä eri maissa. Sen kärjen muodostivat Botswana, Lesotho, Etelä-Afrikka, Bermuda ja Ruotsi. 

Naapurimaamme poikkeuksellista sijoitusta saattaa toki selittää tilastoinnin tehokkuus, mutta sen ero tuskin on kovin suuri verrattuna Suomeen tai muihin länsimaihin. Eikä tilaston kymmenen kärkeen sijoittunut muita länsimaita. Siten on selvää, että Ruotsin korkea sijoitus johtuu nimenomaisesti maan harjoittamasta maahanmuuttopolitiikasta. 

Siksi juuri nyt on äärimmäisen tärkeää, että Venäjän hybridioperaatio hoidetaan siten, ettei siitä ole haittaa Suomen sisäiselle turvallisuudelle, vaan sen maahan toimittamat maahantulijat poistetaan Suomesta tehokkaasti. Tässä mielessä on hyvä, että suurin osa tulijoista - irakilaiset, syyrialaiset ja turkkilaiset - tulee turvallisista maista. 

Siten vain sisällissotaa käyvien jemeniläisten turvapaikkahakemusten voi edes kuvitella johtavan myönteiseen turvapaikkapäätökseen. Ja heidänkin kohdallaan mahdollisen humanitaarisen suojelun on syytä olla määräaikaista ja mahdollisen jatkoajan sidottu Jemenin sisällissodan jatkumiseen. 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Välimeren tilanne edellyttää kansan tahdon noudattamista
He aiheuttavat tavallisille suomalaislapsille ja -nuorille suunnatonta kärsimystä
Kohti järkevämpää maahanmuuttopolitiikkaa

38 kommenttia:

 1. Empä odottaisi persuilta enää mitään, ovat kyllä näyttäneet että hillotolppa kiinnostaa enemmän kun mikään muu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Persut eivät ole yksinään vallassa, vaikka sisäministeri onkin tomera ihminen. Saas nähdä, miten käy.

   Poista
  2. "Persut eivät ole yksinään vallassa" No, eivät ole, mutta ovat kuitenkin. Sillä ovat sillä paikalla missä nyt on mahdollisuus näyttää että tehdään asille jotain, mutta kun persut on hiljentyneet kokonaan tuolta ryssien hyökkäykseltä missä ne lähettää islamimaiden terroristeja suomen rajalle. Joten en paljoa kyllä alkaisi toivo pitämään. Se puhe ei ole tekoja, teot ei ole sitä että perustetaan uusia vastaanottokeskuksia siivotaan tilaa olevissa keskuksissa, sillä se vain osoittaa että suomi imee kaikki teroristit maan sisäpuolelle.

   Poista
  3. MTV uutiset tänään

   Sisäministeriö alkaa valmistella rajoituksia itärajalle

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/suora-lahetys-kello-12-15-sisaministeri-rantanen-kertoo-itarajan-tilanteesta/8818908

   Artikkelista poimittua

   Suomen itärajalla on ollut poikkeuksellista liikehdintää viime viikkoina.
   Sisäministeri Mari Rantasen mukaan (ps.) hallituspuolueiden kesken on sovittu, että sisäministeriö valmistelee rajavartiolain 16. pykälän pohjalta toimia.
   ...
   Rantasen mukaan lopullisia päätöksiä toimista ei ole tehty. Ensin kokeillaan lievempiä keinoja, sitten kovempia.
   ...
   ...
   Turvapaikanhakijoiden laajamittaista ohjaamista Suomen rajanylityspaikoille on pidetty myös Venäjän hybridivaikuttamisena.
   Mainos
   Suomen puolustusministerin Antti Häkkäsen (kok.) mukaan merkit itärajalla viittaavat siihen, että rajalla nähdään ohjattua maahantuloa.

   Hän kertoo informoivansa muun muassa Naton pääsihteeriä Jens Stoltenbergia ja EU:n korkeaa edustajaa Josep Borrellia epätavallisesta rajanylitysliikenteestä,
   kun Suomen, Viron ja Ruotsin puolustusministerit antavat tilannekuvan Itämeren tilanteesta Brysselissä.
   ...
   Rantanen totesi tiedotustilaisuudessa, ettei Suomi aio ajautua sellaiseen tilanteeseen kuin vuonna 2015.

   Poista
  4. Näitä Venäjältä tulevia henkilöitä ei pitäisi kutsua turvapaikanhakijoiksi koska he todellisuudessa ovat välineitä, mitä Venäjä käyttää testeissään ja pyrkimyksissään aiheuttaa kaaosta länsimaalle.

   Tässä mielessä selkeintä olisi ettei heitä päästetä edes rajan yli eikä oteta vastaan mitään "turvapaikka anomuksia" koska he tosiasiallisesti ovat välineitä.
   Tiedän, että kaikki eivät sulata tätä ajatusmallia mutta näin se vaan on - ja muistakaa, tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku.

   Poista
  5. Yle 14.11.2023

   Sisäministeri Rantanen sulkisi tarvittaessa koko Suomen rajan: ”Mikään kansainvälinen sopimus ei ole itsemurhasopimus”
   Mari Rantasen (ps.) mukaan kansainväliset turvapaikkaan oikeuttavat sopimukset eivät mene Suomen itsemääräämisoikeuden edelle.

   https://yle.fi/a/74-20060286

   Artikkelista poimittua

   Suomi voi tietyissä tilanteissa sulkea itärajansa ja jopa koko maan rajan, toteaa sisäministeri Mari Rantanen (ps.).
   Suomea velvoittavat useat kansainväliset sopimukset, joiden mukaan kenenkään oikeutta kansainvälisen suojelun saamiseen ei saa loukata. Suomen on siis pidettävä vähintään yksi raja-asema avoimena turvapaikanhakijoille.

   Tilanteen vaatiessa Suomen valtion suvereniteetti menisi Rantasen mukaan kuitenkin velvoitteiden edelle.
   – Kyllä se on kuitenkin niin, että lopun viimein, sellaisessa tilanteessa kun tarvitaan, Suomi voi sulkea koko rajansa. Mikään kansainvälinen sopimus ei ole itsemurhasopimus.

   Poista
  6. MTV uutiset 14.11.2023

   Hybridikeskusjohtaja: Rajatabu syytä murtaa – "Käännytykset saman tien tai nopea turvapaikan käsittely"

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/hybridikeskusjohtaja-tabu-syyta-murtaa-kaannytykset-saman-tien-tai-nopea-turvapaikan-kasittely/8819316

   Artikkelista poimittua

   Hybridikeskuksen verkostojohtaja Jukka Savolaisen mukaan itärajan yli masinoidusti tulevat on käännytettävä heti tai heidän turvapaikkansa on käsiteltävä nopeasti.
   Savolaisen mukaan nyt kun uusi rajalaki on voimassa, on aika "ravistella muutkin tabut".
   – Minkä ihmeen takia Venäjä ei ole turvallinen maa joillekin ihmisille, jotka ovat tulleet sinne vapaaehtoisesti viisumin kanssa ja päättäneet nyt hakeutua Suomeen, Savolainen pohtii Kymmenen uutisten haastattelussa.
   – Käännytykset saman tien tai nopea turvapaikan käsittely, hän jatkaa.

   Turvapaikanhakemuksiin liittyy Savolaisen mielestä yleiseurooppalaisia tabuja.
   – Turvapaikanhakijat laitetaan pisimpään mahdolliseen tutkintaan ja näin he jäävät pitkäksi aikaa järjestelmään. Siksi se on laittoman maahantulon tekotapa, Savolainen sanoo.

   Poista
 2. Vihervasemmisto ja muu niin sanottu suvaitsevaisto on vuosia toitottanut miten hyvä asia ovat tänne hankitut niin sanotut turvapaikanhakijat ja vastaavat.
  Kaikki järki-ihmiset ovat olleet toista mieltä ja ymmärtäneet ettei kouluttamattomista ja takapajuisista kehitysmaalaisista ole Suomelle muuta kuin haittaa ja kuluja.

  Esimerkkiä on nähty Euroopasta ja erityisesti Ruotsin katastrofaalisesta tilanteesta mutta näihin päiviin asti viesti ei ole kaikille mennyt perille.
  Jokohan paatuneimmatkin haavistot ja ohisalot tai anderssonit, henrikssoneista puhumattakaan, alkavat tajuamaan mikä hirveä erehdys ja virhe on tuottaa maahan sopimatonta väkeä?

  En tiedä pystyykö sisäministeri yksin toimimaan järkevästi vai tarvitaanko siihen koko hallituksen päätös? Siksi tässä on vielä jännitysmomenttia, että miten RKP tulee asioihin suhtautumaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun on kovin julistanut yksioikoisia mielipiteitä ja sillä tavoin asiaansa paatunut ei enää kypsässä iässä voi perua sanomisiaan, vaikka ne kuinka huonoja olisivat olleetkin tai jos peruu niin yleensä sitten jo lopullisesti sortuu ja kukapa sitä häpeää kohdalleen haluaa.

   Poista
 3. Varsinkin nykyvalossa,ellei ole älykääpiö pitäisi tajuta,että tietyn maan intressi on ajaa länsimaita kaaokseen..ja sehän on täysin häikäilemätön konsteja keksiessään.
  Se maa on omasta mielestään liian pieni ja kaaokseen joutunut maa on helpompi vallata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelen samoin tuon erään maan suhteen, mutta arvelen myös, että tämän maan intressit ovat sattumoisin saman suuntaiset kuin erään toisen tahon.

   Se taho vaikuttaa kokoustavan mm. Davosissa säännöllisesti. Joskus puhutaan WEF:stä, joskus Bilderbergistä. Varmaan muillakin nimillä tämä taho tunnetaan.

   Se että eurooppalaisten valtioiden poliitikot tuntuvat tekevän jatkuvasti päätöksiä, jotka ovat vähintään haitallisia johtamansa maan kansalaisille, on kyllä merkillistä. En keksi muuta selitystä kuin massiivisen korruption.

   Venäjän kanssa vielä jotenkin pärjää, mutta tämän toisen tahon kanssa on vaikeampaa. Tämä toinen taho julkaisee sanomalehtiä, puhuu illan pääuutislähetyksessä, käyttää lukemattomia kansalaisjärjestöjä ja muita edunvalvontaorganisaatioita edistääkseen asiaansa.

   Mikä ikinä onkaan agenda tällä taholla, eurooppalaisten kansallisvaltioiden ja niiden kansalaisten hyvinvointi ei ainakaan ole agendalla. Yhteiskunnallinen vakaus EU:n alueella ei kiinnosta, muita kuin huolestuneita kansalaisia ja muutamia harvoja poliitikkoja.

   En ihmettelisi vaikka muutamien seuraavien vuosien aikana nähtäisiin Euroopassa jopa vallankumousyrityksiä, joilla tämä hallinnon miehittänyt 5. kolonna yritettäisiin syrjäyttää. Sitä en osaa sanoa, menestyisivätkö yritykset.

   Ennen kuin sinne asti päästään, ihmisten pitää massoittain alkaa kyselemään mikä on totta ja mikä sepitettä. Pitää herätä.

   Jos nyt sitten Perussuomalaisista huolimatta, itärajalta alkaa lappaa porukkaa ilman, että mitään halutaan/voidaan tehdä, alkaa Perussuomalaisilla matka pikkupuolueeksi. Mutta samalla kuilu ihmisten kokeman reaalimaailman ja poliitikkojen sepittämän fantasian välillä kasvaa. Ja se on se mikä ihmisiä herättelee.

   Poista
  2. Tässä kiteytyy nyt koko iso kuva asiasta.
   - analyst -

   Poista
 4. Suomi on kuulemma valmistautunut tähän hybridihyökkäykseen. Vastaanottokeskuksia siistitään ja avataan? Sitäkö se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on juuri sitä. Rajavartiolaitos sai edellisen hallituksen aikana valtuudet ottaa haltuunsa mm. kouluja ja hotelleja turvapaikanhakijoiden majoittamiseksi sekä busseja heidän kuljettamisrmekseen. Ruokahuolto järjestettäisiin alan yksityisten toimijoiden tuella.

   Poista
  2. Vesitykki ja pakkanen. Hyvä yhdistelmä.

   Poista
 5. Pelkäänpä, että tulemme pettymään persuhin. Puheita on kyllä kuultu, nyt, juuri nyt on persuilla tekojen paikka!

  EU vastustaa rajakontrollia, joten nykyisessä poliittisessa järjestelemässä rajojen sulkeminen on tehty vaikeaksi. Toivon silti, että persuilta löytyy selkärankaa suojata suomalaisia - siis vastoin EU:n agendaa.

  Mikäli poliitikot ja viranomaiset eivät suojaa rajojamme ja kansalaisiamme, on selvää että persujen poliittinen tulevaisuus on taputeltu ja matka alle 10 % puolueeksi voi alkaa.

  Läntinen Eurooppa tekee silmiemme edessä kuolemaa, miksi meidän pitäisi seurata perässä? Nykyisen valtion hallitessa yhteiskuntamme hajoaminen ja kuolema on kuitenkin väistämätön.

  Siksi voidaan jo kysyä, mihin me tarvitsemme nykyisen kaltaista korruptoitunutta, omia lakejaan rikkovaa, kansalaisistaan piittaamatonta ja ulkopuolisten ohjauksessa olevaa valtiota ja sen hallinto- ja väkivaltakoneistoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta kun jo pelkästään schengen sopimus sitä rajakontrollia ulkorajoilla edellyttää eikä suomi nyt kansainvälistä sopimusta voi rikkoa.

   Poista
 6. Pahoin pelkään, että huolimatta siitä miten jo yleisesti ymmärretään tuo itärajalle masinoitu ihmisvirta narsistisen yksinvaltiaan masinoimaksi hybridisodankäynnin operaatioksi, yleistä valmiutta torjua "turvapaikanhaun" nimikkeen alle piiloutuvaa maahantunkeutumista ei ole.

  Sitä ei ole missään vaiheessa voinut kehittyä, koska kyseessä ovat liian monilta hyötyjätahoilta masinoidut kansainvaelluksen ihmisvirrat -- tai miksi näitä kasvottoman rahan masinoimia liikekannallepanoja nyt pitäisikään nimittää.

  Omassa analyysissani pidän Välimeren yli masinoitua ihmisvirtaa lähinnä härskinä ihmiskauppana, hurskaan humanismin kulisseihin kätkettynä hyödyllisten idioottien identiteettiposeerauksena, jossa jostain syvältä taustalta sitten löytyy sama lainakauppiastoimijoiden etupiiri, joka on määrätietoisesti ripustanut myös vanhoja eurooppalaisia maita ikuisiin valtionvelkakoukkuihin.

  Valtionvelka on uusi, demokratian jälkeinen hallitusmuoto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomeen pesiytynyt hallinto,joka tekee kaikkensa ettei tarvitse tehdä muuta kuin avata vastaanottokeskeskukset.Ei siinä persuilla sanomista paljon ole.

   Poista
  2. "Juutalaiset" asialla rotuun katsomatta - siis bangsterit.

   Poista
 7. Saa nähdä salliiko rkp mitään kiristyksiä tai Orpo, vaikka ps niitä esittäisi.

  VastaaPoista
 8. MTV uutiset tänään

  Päivi Räsänen sai vapautuksen hovioikeudelta: Homokommentit eivät olleet laittomia – valtionsyyttäjä pohtii asian viemistä korkeimpaan

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/paivi-rasanen-sai-vapautuksen-hovioikeudelta-homokommentit-eivat-olleet-laittomia/8818768

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millos sen valtionsyyttäjän aika riittäisi siihen fortumiin kun se syyteoikeus sitten kun tapaus on vanhentunut?

   Poista
 9. Yle tänään

  Venäjän konsulaattia Maarianhaminassa ei suljeta

  Ulko- ja turvallisuuspoliittinen ministerivaliokunta sekä presidentti Sauli Niinistö keskustelivat asiasta tänään tiistaina.

  https://yle.fi/a/74-20060196

  Artikkelista poimittua

  Selvityksen mukaan Suomella ei ole mahdollisuutta yksipuolisesti purkaa Ahvenanmaan demilitarisointia tai lakkauttaa Maarianhaminassa olevaa Venäjän konsulaattia.
  Selvityksen pohjalta päätettiin, että nykytilanteessa Maarianhaminan-konsulaatti saa jatkaa toimintaansa.

  Vastatoimiin liittyy riskejä

  Venäjän Maarianhaminan-konsuliviraston oikeudellinen asema perustuu vuoden 1940 valtiosopimukseen, joka antaa Venäjälle oikeuden valvoa Ahvenanmaan aseettomuutta.
  Selvitys toteaa, että sopimuksen muutokselle tai irtisanomiselle ei löydy perusteita, joita voisivat olla olosuhteiden olennainen muutos tai sopimuksen rikkominen.
  Lisäksi Suomi ei voi yksipuolisesti irtisanoa sopimusta, vaan ensin pitäisi käynnistää neuvottelut sopimusvaltioiden kanssa.

  Suomella olisi mahdollisuus keskeyttää konsulaatin valvonta väliaikaisesti, jos katsottaisiin, että Venäjä kohdistaisi Suomeen kansainvälisen oikeuden vastaisen teon.
  Selvityksessä todetaan kuitenkin, että vastatoimiin liittyy suurempi riski kuin sopimusmenettelyssä.

  VastaaPoista
 10. Oikeuskäytäntöä Venäjän malliin. Toivottavasti Suomessa ei ole enää Venäjän ihailijoita.

  MTV uutiset tänään

  Politkovskajan murhasta tuomittu armahdettiin Venäjällä, kun oli taistellut Ukrainassa

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/politkovskajan-murhasta-tuomittu-armahdettiin-venajalla-kun-oli-taistellut-ukrainassa/8818996

  Artikkelista poimittua

  Yksi toimittaja Anna Politkovskajan murhasta tuomituista miehistä on armahdettu Venäjällä, kertoi tämän asianajaja medialle.
  Sergei Hadzhikurbanov sai armahduksen sen jälkeen kun hän oli taistellut Venäjän joukoissa Ukrainassa.

  Entinen miliisi Sergei Hadzhikurbanov oli tuomittu 20 vuoden vankeusrangaistukseen. Kuten moni vanki Venäjällä, hän teki määräaikaisen sopimuksen lähdöstä sotilaaksi Ukrainaan.

  VastaaPoista
 11. Tuo sopimus 1940 tehtiin Neuvostoliiton kanssa! Kun kyseistä valtiota ei enää ole olemassakaan, miksi Suomen pitää yksipuolisesti noudattaa kyseistä sopimusta?

  VastaaPoista
 12. "sen maahan toimittamat maahantulijat poistetaan Suomesta tehokkaasti." Harmi vaan että jos tänne pääsee kuten pääsee, eli kävelemällä rajan yli, saa myös jäädä, kuten invaasiovuonna 2015 suurin osa tulijoista. Hallitus vakuuttelee ja puhuu varautumisesta, mikä tarkoittaa jotain bussikyytejä ja hätämajoituksia kun todellisuudessa ainoa keino estää venäjän hybridivaikuttaminen olisi toimia kuten Puola taannoin saman tilanteen edessä. Suomalaiset eivät selkeästi pysty siihen.

  Katastrofin siemenet kylvettiin jo ennen vuotta 2015 ja näitä hybridi-invaasioita; Jo nyt Suomessa on merkittävästi enemmän miehiä kuin naisia ja tuhannet miehet eivät koskaan tule saamaan perhettä tai puolisoa. Kymmenet tuhannet turhautuneet joutilaat miehet ovat merkittävä epävakauttaja ja jos rajan yli päästetään vielä 100 000 uutta lorvijaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo juuri on se asia jonka kaikki nämä nykyiset "rautaa rajalle" uhoajat jättävät tarkoituksella sanomatta. Nykyiset, uudistetutkaan, lait eivät salli sitä ettemme ottaisi näitä asylymin vaatijoita maahan ja tutkisi "yksilöllisesti" kuten bidee tänään vaati, jokaisen turvapaikka juttua. Vaikka emme myöntäisi yhtäkään turvapaikkaa heille, emme saa heitä takaisin Venäjälle, eikä heitä saa laitettua kotimaihinsakaan. Eli ovat meidän riesanamme koko loppuikänsä. Sille ei voi mitään. Eli ihan törkeitä valheita nämä että meillä olisi jotenkin arempi tilanne nyt kun on lainsäädäntöä uudistettu. Ei ole, lopputulos on ihan sama kuin pissishallituksen aikaan olisi ollut. Venäjältä maahantullut porukka otetaan vastaan, saavat jäädä ja me elätämme heidät heidän lopun ikäänsä.

   Poista
  2. Niin, tästähän ei missään mediassa puhuta. Jos Suomen on kerran pakko ottaa tunkeutujat vastaan ja käsitellä jokainen hakemus, niin ainoa keino pelastua tästä olisi tehdä kuten Viro, eli tunkeutujat odottavat kokoajan suljetussa keskuksessa, mistä ei pääse kylille notkumaan ja ahdistelemaan. Keskuksesta saa toki lähteä takaisin venäjälle tai mistä ikinä tulikaan. Ja kas, yhtäkkiä loppuisi tunku rajalle.

   Joku voisi kysyä suorassa lähetyksessä joltain EU-intoilijalta joka selittää miksei rajaa voida sulkea, että miksi Puola pystyi sulkemaan sen sotilaiden muurilla eikä saanut mitään sanktioita eu:n pyhien säännösten rikkomisesta?

   Poista
  3. Meinaatko ettei meillä ei ole jokin laki tai sopimus joka ei estäisi aitojen sisään laittamista? kyllä joku meidän hyväihmisistä sellaisen jossain väittää olevan ja muut hölmöt uskovat. Ne lasketaan vapaasti kulkemaan pitkin ja poikin ja sitten niitä ei enää saa minnekään.

   Poista
  4. Ei sellaista varmaan ole, jos Virokin voi eu-maana sulkea rikastajat laitoksiin odottamaan käsittelyä. Mutta Suomessa ongelmana ovat kaakattavat ja hysteeriset naiset jotka on päästetty mukaan politiikkaan. Halla-aho ehdotti suljettuja laitoksia, ja heti puhe kääntyi keskitysleireihin. Lopulta saatiin orpon "järjestelykeskus" minkä voisi kääntää jakelukeskukseksi, josta rikastajia jaetaan riesaksi kaikkiin maakuntiin.

   Poista
  5. Tuo "järjestelykeskus" on Stalinin terminologiaa. 2MS loppuvaiheissa ja jälkeen kaikki saksalaisten miehittämien alueiden se väestö joka oli ollut alueella miehityksen aikana koottiin näihin järjestelykeskuksiin ja jaettiin tapettaviin ja gulakeille lähetettäviin. Harvat pääsivät sieltä takaisin omiin kyliinsä. Nyt ukrainalaiset on samalla tavalla siirretty vallatuilla alueilla "järjestelyleireille" ja jaoteltu luotettaviin ja .....

   Poista
  6. Olikohan orpo tietoinen termistä? No tällä kertaa uhreina eivät olekaan järjestelykeskukseen sijoitetut henkilöt vaan suomalaiset, jotka tämän ihmisoikeus-pelleilyn maksavat ja kärsivät oheisilmiöt

   Poista
  7. Se järjestelykeskus näyttää olevan ihan maahanmuuttokompleksin virallinen nimitys. Mielenkiintoista että ovat ottaneet saman sanan jolla on hyvin kolkko kaiku neuvostoliitossa...

   Poista
  8. Kuten käy ilmi brittipatriootti David Noakesin jo vuosia ennen brexitiä laatimasta sivustosta on EU monessa suhteessa lähes suora kopio Neuvostoliitosta. Ks. https://www.eutruth.org.uk/
   Tarvittaessa voi käyttää apuna kielenkääntämisohjelmaa https://www.deepl.com/translator

   Poista
 13. Janus Wille Putsisen mV-välineessä oli yhde videoon, jossa kai Ranskassa kolme tyttöä vetävät karateottein ahdistelemaan käyneitä matuja lärviin. Jos tuo olisi tapahtunut Suomessa, ja poliisi olisi saanut tytöt kiinni, heitä varmaan olisi tuomioistuimessa syytetty rasistisessa tarkoituksessa suoritetusta pahoinpitelystä. Kannattaa katsoa video 1/4-nopeudella, että näkee selvästi tapahtumien kulun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Janus Wille Putsisen mV-välineessä - kokoonlakaistussa putinisti-akanakasassa - on usein usein jyviäkin, so. lukemisenarvoisia artikkeleita. Joten kannattaa vilkaista silloin tällöin sieltä otsikot ja valita luettavakseen lukemisenarvoisilta näyttävät tekstit.

   Poista
 14. Tehtiin heti se virhe, että otettiin pakkaseen kylmettyneet pyrkijät Suomeen.
  Nyt sitä konstia käytetään jatkossakin.
  Se että olisi jätetty jäätymään heitä rajan taakse, olisi lopettanut maahanpyrkimiset
  aika pian.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!