lauantai 25. marraskuuta 2023

Itärajan sulkemisella on vahva kansalaisten tuki, mutta metsätieto on hakusessa

Helsingin sanomat oli selvittänyt suomalaisten näkemyksiä itärajan sulkemisesta. Tulos oli vähintäänkin erittäin selkeä: peräti kolme neljästä suomalaisesta haluaa koko itärajan suljettavaksi, mikäli Venäjä jatkaa hybridioperaatiotaan. Vain Vihreiden ja Vasemmistoliiton kannattajien enemmistö oli eri mieltä. 

Kyselyn pääsanoma oli kerrassaan erinomainen asia, sillä se antaa hallitukselle vahvan selkänojan toteuttaa tehokasta politiikkaa Venäjää vastaan. Eikä pelkästään rajanpinnassa vaan laajemminkin. 

Siksi oli hyvä nähdä, että Suomi on rajatoimien ohella ulottanut viestintänsä laajalle Venäjän hybridiaseenaan käyttämien elintasopakolaisten lähtömaihin. Suomi viestii mahdollisille matkaan lähtijöille sekä arabiaksi että somaliksi, ettei tänne kylmään pohjolaan kannata tulla, koska edes rajan yli ei ole pääsyä. Toivottavasti sanoma menee perille.

* * *

Kun nyt tuli puheeksi mielipidetiedustelu, niin otettakoon esille myös yksi aivan erilainen mielipidetiedustelu. Sen oli teettänyt Metsämiesten säätiö. 

Kyselyn perusteella vain 41 prosenttia vastaajista tiesi, että pääosa metsistä on yksityisten perheiden omistuksessa. Suurin osa mielipiteensä kertoneista kuvitteli myös, että metsiä hakataan enemmän kuin ne kasvavat, vaikka metsävarat ovat kasvaneet joka vuosi jo noin puolen vuosisadan ajan. 

Nämä pahasti virheelliset käsityksen Suomen metsistä ovat erityisen yleisiä Vihreiden ja Vasemmistoliiton kannattajien keskuudessa. Siis juuri niiden parissa, jotka pitävät eniten meteliä metsäasioistamme. 

Toisin sanoen poliittisen vihervasemmistomme metsäkannanotot nousevat lähes täydellisen tietämättömyyden antamasta varmuudesta. Tämä ei ole yllättävää reilun vuoden takaisen selvityksen valossa. 

Siinä nimittäin havaittiin, että "Vihreiden kannattajien identiteettiprofiilissa korostuu arvoliberalismi ja puolueen äänestäjäkunnan nuoruus... Muista äänestäjäryhmistä tärkeämpinä tekijöinä erottuvat ulkonäkö ja osin kansainvälisyys. Vasemmistoliiton äänestäjien identiteettiprofiili on tutkimuksessa lähellä vihreiden profiilia. Vasemmistoliiton kannattajien identiteetille tärkeitä ovat poliittinen suuntautuminen sekä harrastukset."

36 kommenttia:

  1. Vihreät ovat ”juurettomia kosmopoliitteja”. Ja Stubb laulaa vaalikiertueellaan tangoja, koska Eino Grön lupasi äänensä hänelle.

    VastaaPoista
  2. Koko yhteiskunnalta tarvitaan asenne ja mielenmuutos.

    Kaikki järki-ihmiset ovat jo vuosia ymmärtäneet, että Eurooppaan tulevat siirtolaiset (kansainvaelluksen esiaste) eivät ole todellisia turvapaikanhakijoita.

    He ovat elintasopakolaisia, joita kiinnostaa varsinkin pohjoismaissa, ilmainen elatus ja ylläpito yhteiskunnan veronmaksajien toimesta.

    Mielenmuutos tai järjen palauttaminen tarvitaan varsinkin niin sanotuille suvaitsevaisille ja niille, joiden tulot tulevat maahanmuuttoteollisuudesta.

    Ym. syystä tulijoita ei tule käsitellä turvapaikanhakijoina vaan jonain aivan muuna - olkoon vaikka sitten siirtolainen.

    Tulos on kuitenkin se, että meidän ei kuulu elättää heitä eikä meillä ole siihen edes varaa koska jatkuvasti otetaan miljarditolkulla velkaa.

    Toinen seikka on kansallinen turvallisuus. Ruotsissa on nähty mitä tulijat aiheuttavat - varsinkin islaminuskoiset muslimit, jotka opetetaan käsitykseen, että me olemme vääräuskoisia.
    Samoin on Ranskassa nähty miten tuhoisia mellakat ovat kun vähänkin triggeröidytään.

    Suomen ja suomalaisten kannalta, ja kansallisen turvallisuuden kannalta, ainoa oikea päätös on sulkea Venäjän raja toistaiseksi sekä lopettaa turvapaikanhakijoiden vastaanotto.
    Jos se vaatii Geneven pakolaissopimuksen irtisanomista niin sitten tehdään niin.
    Kyllä kaikki ymmärtävät, että yli 70 vuotta vanha sopimus tehtiin aivan muihin olosuhteisiin kuin mitä tänä päivänä elämme.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paras nimitys lienee elintasopakolainen, sillä siitähän tässä kansainvaelluksessa on pääasiassa kyse.

      Poista
    2. Ja koska useat Eurooppaan tulevat ovat nuoria miehiä, jotka ovat siis elintasopakolaisia, he ovat liikkeellä koska kotimaassa on jo liikaa väkeä. Käytännössä heidät heitetään ulos.
      Tämän liikaväen aiheuttaa liiallinen syntyvyys resursseihin nähden.

      Tässä tilanteessa ratkaisu ei ole se, että länsimaista rahdataan ruokaa kehitysmaihin ja ylläpidetään liiallista syntyvyyttä, vaan tulee laittaa ruokatuelle ehto.

      Ehto on syntyvyyden säännöstely ja vasta sitten rahdataan ruokaa ja muutetaan sekin siihen, että kehitysmaiden tulee pystyä itse hoitamaan asiansa ja myös ruokahuoltonsa.

      Poista
    3. Fiksuimmat afrikkalaiset valtionpäämiehet ovat jo vaatineet kehitysavun lakkauttamista.
      Länsimaiden päättäjien kaaliin tämä ei mene.

      Poista
    4. "Kansainvaellus" = masinoitu invaasio.

      On useita tahoja, jotka osallistuvat tähän masinointiin. Valta- eli propagandamedia vaikenee päätekijöistä. Niitä ovat Coudenhove-Kalergi -suunnitelmaa toteuttava EU-diktatuuri ja Wall Street -banksteri Rotschild avustajanaan mega-mittaluokan valuuttakeinottelulla rikastunut George Soros, joka keikutti kokonaisia valtioita kuten Britanniaa ja Ruotsia. Vähintäänkin läntisiä teollistuneita maita orjuuttava, Rotschild-banksterien hallitsema valkaponzi-rahajärjestelmä tarvitsee yhä enemmän velkaa, koska järjestelmä ei itsessään tuota korkojen maksamiseen tarvittavaa rahaa ja valtioiden velkaannuttaminen pakolOisten elättämisellä eräs keino korkoihin tarvittavan rahan hankkimiseen.
      Jossain vaiheessa raja tulee vastaan ja kaikille vastaaville pyramidi-huijauksille väistämätön romahdus tapahtuu, katastrofaalisine seuraamuksineen.
      Tästä kaikesta ylimmän rikollisen ns. "eliitin" kontrolloima valta- eli propagandamedia ja "virallinen totuus" vaikenevat.

      Poista
    5. Yksi Euroopan itsemurhaa kirittävä on YK: n pääsihteeri Antonio Gueterrez, joka vaatii lisätä maahanmuuttoa Afrikasta. Aivan kuten myös Ranskan presidentti Macron ja Jutta Urpilainen, joiden mielestä meillä on Afrikan kanssa yhteinen tulevaisuus. Huh huh!

      Poista
  3. Viherkommunistien ja varsinaisten kommunistien eroavuus: veteen piirretty viiva!

    VastaaPoista
  4. Viherkommunistit ovat vailla omaa tahtoa. Vanhanajan kommunisteihin pystyi luottamaan kanssaan asioidessaan, sosiaalidemokraattiin ei milloinkaan. Viherkommunistien kanssa ei tule asioida ensinkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viher- ja varsinaiset kommunistit ovat hyvin kaksinaamaista joukkoa: puheiden taholla he ovat kaikkien vähäosaisten ja syrjäytyneiden puolustajia. Käytännön tasolla he eivät piittaa rahtuakaan KANTASUOMALAISISTA todellisista hädänalaisista, vaikka tietävät, että jokainen heidän tervetulleiksi toivottamiensa mutiaisloisten elättämiseen tarvittava sentti on pois kantasuomalaisilta todellisilta apuatarvitsevilta. Osa viher- ja varsinaisista kommunisteista ilmeisesti uskoo ministerinäkin olleen kommunisti P. Arhinmäen idioottimaista lausahdusta, että valtionvelkaa ei tarvitse maksaa takaisin - joten pikkuruinen Suomi voi jatkaa maailman sosiaalitoimistona olemista valtion ULKOMAANVELKAA edelleen kasvattamalla.

      Poista
    2. Ja Pauli Vahteran laskelmien mukaan kehitysapuun ja haittamaahanmuuttoon menneistä varoista on syntynyt noin neljä viidesosaa Suomen valtionvelasta.
      Laskelmaa ei ole osoitettu vääräksi.

      Kiitos Paulille laskelmasta!

      Jamppa vaan

      Poista
    3. Siitä suomalaisvihamielisten tahojen kontrolloima valta- eli propagandamedia vaikenee, samoin korruptoidut/välinpitämättömät/tyhmät poliitikot.

      Poista
  5. Tarvitaan rajalle pakkokäännytys jokaiselle tulevalle elintasopummille, ei riitä joku rajan kiinnilaitto sillä mitään ei silloin tapahtu, 3 maailman tulijoita mätetään samaa tahtia suomen sisälle. Sääli että tuota ei tajua kuin 1% tämän maan kansalaisista. Teidän mukaan rajan kiinnilaitto siis auttaa, varsinkin kun hallitus pyyti apuun frontex järjestöä, mikä tuo järjestö on teidän mukaan, suojaako se suomen rajaa? Tarkoitus hallituksella on nimenomaan vain nopeuttaa sosiaalipummien suomeen mättöä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itäsuomalaisen yliopiston professori sanoi eräässä nettikeskustelussa, että Suomessa on vain 7 prosenttia maahanmuuttajia. Miten tämä yhtälö toimii, kun toisaalla kerrotaan, että heitä on kaiken kaikkiaan jo puoli miljoonaa? Lukema alkaa olla jo huolestuttava.

      Poista
    2. Eiköhän tuon tajua suurin osa mutta eivät sitä tiedä mitä niiden äänestämät tekevät, eipä noi kokoomuksen äänestäjätkään niiden teoista tiedä juuri mitään, edes sellaiset koulutetummat ihmiset jotka sitä äänestää, sitä on vaikea uskoa mutta esim. lääkärit voivat kuvitella niiden tekevän mitä sanovat ja tekevän sitä mitä mieltä ilmoitavat olevansa ja ovat oikeasti moni mielikuva äänestäjiä, mutta toisaalta ymmärtävät kunhan vääntää tarpeeksi paksusta metalli tangosta, että nehän kusetti tässä ja tässä ja laittaa lukuja pöytään saattavat jopa havahtua ja alkaa laskemaan itse (niin lopetti sekin yksityistä vastaanottoa pitävä kokoomuksen äänestämisen kun tajusi todellisen hinnan, eikä tässä puhuta pekästään "maahanmuutosta")

      _Tätä ei kannata tehdä kokoomukseen kuuluvalle korkeassa asemassa olevalle lääkärille! Jos olet normaali ihminen se vielä vetää punaiset viivat joka kohtaan mihin voi tai jos olet joku vähän korkeampi ihminen alkaa se tutkia mahdollisia keinoja tehdä sinulle Kauppisen Riitat jos edes mainitset vahingossa jääviydestä kunnanpuolella tms._

      Poista
  6. "Suomi sekä arabiaksi että somaliksi, ettei tänne kylmään pohjolaan kannata tulla, koska edes rajan yli ei ole pääsyä. Toivottavasti sanoma menee perille." -Miten niin ei ole? kaikki on otettu vastaan mitä on tullut ja nyt sieltä on tulossa jo joku karavaani. Tilanne pelkästään eskaloituu eikä lopu niin kauan kuin tulijoita ei työnnetä takaisin kuten Viro tekee.

    Änkyttävän Orpon mukaan "tilanne on viranomaisten hallussa", vaikka osa tunkeutujista on jo kadonnut omille teilleen vastaanottokeskuksista, eikä kukaan tiedä minne, tai keitä tulijat oikeasti ovat. Hallitus on asettanut toiminnallaan kaikki suomalaiset vaaraan. Selityksenä tietenkin, että tulijoita ei voi estää koska sopimukset, mutta venäjä on turvallinen maa josta voi hakea turvapaikkaa, joten miksi sieltä pitäisi ottaa ketään vastaan?

    VastaaPoista
  7. Vihreät ovat myös hipihiljaa niistä hakkuista, joita joudutaan tekemään metsiin tuulivoimaa varten tai mikä vaikutus meressä olevilla voimaloilla on kaloihin ja muihin vedessä eläviin. Eipä heitä kiinnosta edes lintujen silpoutuminen lapoihin tai lepakoiden keuhkojen tuhoutuminen ilmanpaineen vaihteluissa niiden lähellä. Tavallinen autoilija taas voisi kysyä, kuinka paljon tuulivoimapuistojen (hieno nimi, kuka lienee keksinyt?) rakennusvaiheessa ylileveät ja raskaat kuljetukset kuluttavat yleisiä teitä.

    VastaaPoista
  8. "Mutta myös ihonväri, sukupuoli ja seksuaalinen suuntautuminen, jotka ovat tutkimuksen mukaan perussuomalaisille tärkeämpiä kuin muita puolueita äänestäville."

    Niin tämä oli näitä tutkimuksia... Eikös noi ole asiat numero 1 Vihreille ja muille vasemmisto puolueille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tuo uutisointi on nykyään sanaleikkejä. Tuossa uutisessa oleellista on mitä tarkoitetaan sanalla "tärkeä".

      Poista
  9. Itseäni kiinnostaa tuossa Oulun episodissa ilmennyt täydellinen todellisuudentajuttomuus -- siis se tosiasia, ettei viranomaisilla ole itsellään minkäänlaista käsitystä niistä inhimillisistä sisällöistä joita koskevia hallinnollisia päätöksiä he tekevät täydellisen sokeina aiheuttamilleen inhimillisille kärsimyksille -- ja täydellisen sokeina omille, alitajunnassa vaikuttaville suttuisille motiiveilleen -- ja itse mietin lähinnä sitä, miten oman aikamme moraalituntojen ja -ajattelun suuri vamma, eli moraalirelativismin omaksuminen premissiksi ja relativistiseen ajatteluun väistämättömästi aukeavien tabuaukkojen paikkaaminen kehittämällä yliyleistävien yleiskäsitteiden avulla absoluuttisia "periaatteita" -- kuten "kansainvälisen oikeuden" niin sanotut "asiantuntijat" tekevät -- että siis miten tämä omassa aikalaisajattelussamme vaikuttava mammuttimainen harha näyttäytyy niin politiikkamme kuin hallintomme jokaisella sektorilla ja portaalla.

    Mitään niin täydellisen epäonnistunutta ja täydellisesti todellisuuden- ja tilannetajuttomuutta osoittavaa päätöstä ei voisi kuvitella ainoankaan viranhaltijan televän kuin mitä tämä Oulun episodi osoitti. Luulen, että Putin on näihin päätöksiin hyvin tyytyväinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Migrissä uskotaan vakaasti, että kaikki kulttuurit ovat yhtä hyviä ja arvokkaita, kannattattavat tasa-arvoa, naisten oikeuksia, suojelevat luontoa ja kaikkea muuta ylevää. Utopiaa on sen virkamiehille mistä ero länsimaiden ja kehitysmaiden välillä muodostuu.

      Poista
    2. Eikä heillä ole moraalista käsitystä siitä ettei ihmisiä saa häätää asunnostaan 24 tunnin varotusajalla kuin jotkin muinaiset ökyisännät ennen sisällissotaa. Ei voi häätää, vaikka se heille juridisesti olisi mahdollistakin. Tuollaisen päätöksen tekijät ja toteuttajat pitää erottaa tehtävistään henkisesti siihen sopimattomina. Ei viranomainen saa käyttäytyä kuin natsi tai tseka vaikka johonkin lakiin jäänyt porsaanreikä sen mahdollistaisikin.

      Poista
  10. Kun lukee uutisia siitä mitä Ouluun sijoitetut ukrainalaiset ovat yhden päivän mittaan joutuneet kokemaan, tapausten kulku muistattaa puistattavan paljon tapaa, jolla virkavalta ajoi Laukon torppareita ulos kodeistaan. Noista vuoden 1907 tapahtumista on ansiokas kuvaus Arvid Järnefeltin kirjassa "Maa kuuluu kaikille".

    Suomenmaakin näköjään nykyään kuuluu kaikille, paitsi ei meille suomalaisille eikä todellista turvaa tarvitseville ukrainalaisnaisille.



    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen myös lukenut Helsingin Sanomista että Suomi tarvitsee maahanmuuttoa ja maahanmuutto on rikkaus. MOT.
      Joten tästä tuskin täytyy enää täälläkään keskustella.

      Poista
  11. Edellä Anon klo 13.52 mainitsemasta Antonio Guterres'ista NewAmerican kirjoitti lokakuussa 2016 seuraavaa:

    "YK:n uusi johtaja: Globalisti, sosialisti, ääriainesta

    Globalismia rakastava portugalilainen sosialisti Antonio Guterres (kuvassa), joka on pahamaineinen ennen kaikkea siitä, että hän on auttanut massiivisen islamilaisen maahanmuutto-tsunamin synnyttämisessä länsimaihin, on virallisesti valittu YK:n seuraavaksi pääsihteeriksi. Hänen reseptinsä maailman sairauksiin: lisää sosialismia planeetan tasolla, lisää valtaa YK:lle, lisää "globaalia hallintoa" ja lisää massamaahanmuuttoa kolmannesta maailmasta länsimaihin. Toisin sanoen lisää samaa ääriajattelua, joka on jo nyt saanut maailman ja länsimaat [kuten Suomen] syöksykierteeseen..."
    https://thenewamerican.com/world-news/europe/new-un-chief-globalist-socialist-extremist/

    Macron on eräs Rotschild-agentti. Hän oli aikaisemmin erään Rotschildin omistaman pankin johtaja.
    Macron, samoin kuin presidenttiehdokkaat Jutta Urpilainen ja Olli Rehn ovat ns. kutsuttuina vierailijoina osallistuneet Bilderberg-kokoukseen, jossa ohjeistuksen antajina ovat kaikkiin Bilderberg-kokouksiin osallistuvat sisäpiiriläiset kuten mm. Rotschild-banksterit, rosvoparoni Rockefellerien edustaja ja sotarikollinen Henry Kissinger.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Guterres on moraalisesti rappeutuneen ihmisen näköinen. Jutta Urpilaisen on irtisanouduttava pasifisti Tarja Halosen ajatuksista, jos haluaa yli 10 prosenttia äänistä.

      Poista
    2. Tamja Halosen "pasifismi" oli vain narsistisen lesbon halua saada rauhantekijän sädekehä päänsä ympärille. Hän ei vähääkään piitannut siitä, millaisen suuren vahingon hän aiheutti Suomelle vahvistamalla maamme osallistumisen jalkaväkimiinat kieltävään sopimukseen - vaikka oli myös puolustusvoimiemme ylipäällikkö ja tiesi, ettei Venäjällä ollut aikomustakaan allekirjoittaa tuota sopimusta. Ukrainan sodassa ryssät käyttävät erityisen paljon jalkäväkimiinoja ja se on yksi merkittävä syy ukrainalaisten hitaaseen etenemiseen ryssien ryöstämien alueiden takaisin valtaamisessa.
      Halonen haki ohjeistusta myös Bilderberg-kokouksesta kuten esim. jo mananmajoille matkannut Ahtisaari, kumpikin samanlaisia suomenkansanvihollisia ylimpien globalistirikollisten nöyrinä lakeijoina.

      Poista
    3. Kansanedustajana Tavja rikkoi jopa SDP:n ryhmäpäätöstä vastustaessaan asehankintamäärärahoja.

      Poista
  12. Epäironisesti olen alkanut kannattamaan maahanmuuttoa. Aikaisemmin suhtauduin siihen kriittisesti. Syy: Suomi tarvitsee kansalaisia jotka suhtautuvat kriittisesti ja eivät luota poliitikkoihin, päättäjiin ja mediaan. Eivät käytännössä seuraa kotimaista mediaa.
    Nythän media yhdessä päättäjien kanssa saa kansalaiset psykoosiin milloin mistäkin aiheesta. Itse aiheutettuihin ongelmiin tarjotaan tilannetta huonontavia ratkaisuja. Täysin epäloogiset, valheelliset selitykset uskotaan kunhan ne tukevat omaa maailmankuvaa joka on saatu seuraamalla samaa media ja asiantuntijoita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo mainitsemasi täydellinen logiikan puute melkein kaikessa mitä julkinen puoli tekee, on minulle pysyvä ihmetyksen ja raivon aihe. Miten me olemme pystyneet kasvattamaan ja palkkaamaan monta sukupolvea virkakyöstejä ja -kaisoja joilla ei ole mitään käsitystä tekojen ja tuloksen välisestä suhteesta eli he ovat kaikessa tekemisessään täysin vihjeettömiä. En jaksa alkaa luetella kaikkia niitä tilanteita joihin olen työssäni törmännyt ja joista mediasta olemme saaneet lukea parin viime vuosikymmenen aikana, joten en lähde ketään käännyttämään siihen että uskoo asian olevan näin, ei kiinnosta. Mutta se on se todellinen asia joka tuhoaa tämän maan, vihjeettömyys, ei mikään muu. Siitä kumpuaa ne muut ismit ja ongelmat. Kun nykyään kuulen jonkun olevan virkamies tai ylipäätään töissä julkisella puolella, kohtelen häntä kuin lasta tai vajaamielistä. Ei heitä voi ottaa vakavasti missään asiassa, ei heillä ole siihen mitään kompetenssia missään asiassa. Henkisesti vajaita.

      Poista
  13. Jostain luin, että osa näistä miehistä on jo lähtenyt pois Suomesta. Minneköhän?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luomaan bisneskontakteja. Odotettavissa on hauskoja peli- ja ruoanlaittohetkiä.

      Poista
  14. Luuletko, että kehitysmaista saamme fiksumpaa väkeä vai miten tämä pitäisi ymmärtääa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä ihmettä tarkoitat? missä kukaan on mitään tuollaista kirjoittanut? ongelmia lukemisen ymmärtämisen kanssa?

      Poista
    2. Kysymys oli varmaan tarkoitettu 20:48 kommenttiini.
      Vastaan. Pitää ymmärtää niin että suomalainen, koulutettu, auktoriteettiuskoinen kansalainen voidaan helposti saada kannattamaan politiikka ja toimintaa josta hänelle itselleen on haittaa. Tämä ei toimi esimerkiksi Kongolaisen maahanmuuttajan kanssa joka ei lue HS, katso Suomalaisia uutisia.

      Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!