maanantai 6. marraskuuta 2023

Pyhän maan sota alleviivaa Suomen suomalaisena säilyttämisen tärkeyttä

Hamasin terrori-isku on johtanut Israelin armeijan suorittamaan vastaiskuun, jolta suojautuakseen terroristit ovat piiloutuneet Gazan siviiliväestön joukkoon. Sen seurauksena sotatoimet ovat johtaneet siihen, että taistelijoiden lisäksi uhreiksi on joutunut joukoittain palestiinalaisia siviilejä. 

Tämän seurauksena jotkut suomalaiset järjestivät eduskuntatalolla mielenosoituksen, jossa rakennuksen portaille vietiin nalleja. Siellä vaadittiin välitöntä tulitaukoa, humanitaarisen avun toimittamista Gazaan ja Gazan saarron lopettamista. Samaa ovat vaatineet monet YK:n alaisten järjestöjen johtajat.

Israelin armeija on puolestaan kertonut lopettaneensa hyökkäykset useiksi tunneiksi osissa Gazan pohjoisosaa kahtena päivänä peräkkäin. Tarkoituksena on ollut luoda turvallinen kulkuväylä siviileille, jotta he voisivat siirtyä etelään.

Armeijan upseerin mukaan "eilen ja tänään useiden tuntien ajan, josta ilmoitettiin ja varoitettiin ennakkoon, lopetimme tulituksen tietyillä alueilla Gazan pohjoisosassa, joka on tärkein taistelualue, ja ohjeistimme palestiinalaisia siirtymään etelään".

Siten Israel on ainakin osittain toteuttanut nallemielenosoituksen toiveita. Ja osoittanut, ettei se suhtaudu siviiliuhreihin täysin välinpitämättömästi toisin kuin Hamas, joka edelleen laukoo raketteja kohti israelilaisia asutuskeskuksia. 

Käynnissä olevassa sodassa yksi tärkeimmistä rintamista on ulkopuolisten asenteisiin vaikuttaminen. Siksi ei ole yhdentekevää, että eilen uutisoitiin Israelin länsimaista saaman tuen rakoilemisesta. 

Syitä tälle on tietenkin monia, mutta yksi niistä on epäilemättä palestiinalaisviranomaisten ilmoittama korkea siviiliuhrien määrä Gazassa. Eikä asiaa ainakaan paranna se, että yksi israelilaisministeri ehdotti ydinaseen käyttöä gazalaisia vastaan. Valitettavasti lienee niin, ettei edes Israelin muun hallituksen nopea irtisanoutuminen ministerin ulostulosta pelasta tilannetta kokonaan.

Samaan aikaan tuore uutinen kertoi, että Ranskassa on kirjattu kuukauden aikana yli tuhat juutalaisvastaista tekoa. Niihin liittyen on otettu kiinni lähes 500 ihmistä, joiden joukossa on noin sata ulkomaalaista. 

Tämä ei juurikaan ole saanut näkyvyyttä, vaikka tässä tapauksessa uhreiksi ovat joutuneet vielä gazalaissiviilejäkin sivullisemmat ihmiset. Myös USA:ssa juutalaisia vastaan on hyökkäilty. Ja - kuten arvoisa lukijani tietää - on kaikkialla maailmassa järjestetty jättimäisiä - usein väkivaltaisia - mielenosoituksia Hamasin puolesta. 

Tähän kaikkeen liittyen huomasin eilen sosiaalisessa mediassa videon, jossa Saksassa asuva muslimi ilmoitti, että sen jälkeen kun muhamettilaisista on tullut enemmistö saatetaan maassa voimaan sharia-laki ja muutetaan sen perustuslakia. Eli Saksasta tehdään islamilainen valtio.

Suomessa on ollut rauhallisempaa, vaikka terroristit ovatkin saaneet jonkin verran tukea eduskunnan äärimmäisestä vasemmistosta. Siitä huolimatta Suomi kieltäytyi järkevästi tukemasta YK:n päätöslauselmaa, jossa unohdettiin Hamasin aloitteellisuus nyt käynnissä olevan tragedian aloittajana.

Tästä kaikesta on kuitenkin syytä ottaa oppia ja huolehtia siitä, ettei maamme muslimiväestöä kasvateta enää humanitaarisen maahanmuuton kautta. Näin siitä huolimatta, että turvapaikan hakeminen on niin sanottu ihmisoikeus, sillä sellainen - ja paljon tärkeämpi - on myös oikeus säilyttää Suomi sellaisena kuin me suomalaiset haluamme. 

50 kommenttia:

 1. Maahanmuuton perusteleminen ihmisoikeuksilla ja humanismilla on järjetönä, koska nämä käsitteet ovat täysin vieraita islamilaiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihervasemmiston tavoitteet eivät ole suomalaisten etujen mukaisia.

   Poista
 2. On maita joissa kommunismi tai natsismi on kielletty. Suomen pitäisi tehdä sama islamin suhteen. Sen kutsuminen uskonnoksi on puhdasta taqiyyaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan. Sehän on todellisuudessa hallinto- ja alistamisjärjestelmä.

   Poista
  2. Eipä ole kukaan eikä mikään nykyaikana muhamettilaisuutta kieltänyt, vaikka aihetta olisi. Tosin samalla pitäisi kyllä kieltää ainakin yksi muukin autistisen itsepäinen uskonto, jollei useampikin oppirakennelma.

   Poista
 3. Professori yrittänee lopussa sanoa, että säilytetään Suomi turvallisena maana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noinkin voi tulkita. Mutta myös demokraattisena, ihmisiä kunnioittavana ja vauraana.

   Poista
 4. Ja vaikka turvapaikkaa joku hakee, ei sitä välttämättä tarvitse myöntää.
  Samoin jos turvapaikan myöntämisen kriteerit ei enää ole voimassa, henkilö palautetaan lähtömaahansa.
  Esim. sotia ei käytännössä enää ole Syyriassa, ei Irakissa, ei Afganistanissa jne jne.
  Ei siis ole perustetta myöntää turvapaikkaa ja sen saaneet voidaan siis palauttaa.
  Se, että Välimerellä meritaksi-liikenne jatkuvalla syötöllä tuo porukkaa Afrikasta ja/tai Lähi-idästä, ei ole peruste vastaanottaa ketään.
  Ei ainakaan jos ovat pelkkiä siirtolaisia kuten heitä nykyään kutsutaan.
  Itsesuojeluvaisto on syytä palauttaa eurooppalaisiin mieliin.

  VastaaPoista
 5. Avain sanat tuossa oli "palestiinalaisviranomaisten ilmoittama korkea siviiliuhrien määrä Gazassa". Niille luvuille ei nimittäin ole mitään taetta ja todistetta.

  On Hamasin etu että luvut ovat niin suuret kuin mahdollista.

  Eli tässä jätetään mediassa ja muuallakin täysin huomiotta että Hamasilla on täysi insentiivi valehdella ummet ja lammet oikein kunnon lähi-itäläisen tarinankerrontaperinteen mukaisesti. Lännessä nuo tarinat kuolleiden määristä ja siitä keitä he ovat olleet otetaan täysin todesta.

  Muistakaa nyt hyvät ihmiset että ne Hamasin ja heidän hallintonsa kertomukset ovat ihan täyttä propagandaa kunnes joku taho ne todeksi todistaa.

  Ja se taho ei voi olla jokin järjestö tai median edustaja, YK:n tai muu, joka on tuolla tapahtuvassa toiminnassaan täysin riippuvainen Hamasista. He nimittäin laulavat nekin ihan täysin Hamasin lauluja. Muuten eivät toimi Gazassa.

  Jos menet sanomaan muuta kuin Hamas haluaa, voit olla onnellinen että porukkasi pääsee vain hieman mukiloituna rajalle, voi olla ettei pääse ollenkaan. Eikä uudelleen ole sinne menemistä. Koskee kaikkia näitä hyväjärjestöjä ja mediaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. >Eli tässä jätetään mediassa ja muuallakin täysin huomiotta että Hamasilla on täysi insentiivi valehdella ummet ja lammet oikein kunnon lähi-itäläisen tarinankerrontaperinteen mukaisesti.

   He eivät ole ainoita
   https://www.unz.com/runz/war-crimes-and-atrocity-hoaxes-in-the-israel-gaza-conflict/

   Poista
  2. Kerropa tarkemmin mitä tuon linkin takana on. Et kai luule että menemme klikkailemaan jotain linkkejä jotka vievät ihan minne sattuu? jos joku tekee niin, hänellä ei ole kovin tolkullista käsitystä tietoturvasta.

   Poista
  3. Kyseessä on antisemitistinen äärioikeistolainen lehdykkä

   Poista
  4. Niin, ja miten sellainen liittyy tuohon mitä kirjoitin? ei heillä ole mahdollisuutta pakottaa muita kertomaan omaa haluamaansa "totuutta" kuten Hamasilla on. Kuka tahansa uskaltaa ja voi kiistää noiden väitteet ihan milloin vain.

   Poista
  5. Olikin niin saakelin uskottava pätkä kuin väyrysen puheet, olikos tuossa niitä samoja heeboja jotka pelastivat vielä gazalaisia nukkeja? Vai niiden ohjaama?

   Poista
  6. lisäyksenä: White helmets tasoista paskaa

   Poista
 6. Eiköhän ne Gazasta pois pyrkivät ”suomalaiset” ole oikeasti sikäläisiä arabeja jotka ovat saaneet Suomen kansalaisuuden jollain konstilla niin kuin muuan nainen, josta tuli ”suomalainen” kun isä oli asunut täällä 30 vuotta sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja YLE tihruttaa lämmintä itkua kuinka suomalaiset ovat jumissa Gazassa.
   Muuten olen sitä mieltä, että YLE-vero on lakkautettava.

   Poista
 7. Ruotsissa meillä on karmea esimerkki siitä, mitä muslimien maahanmuutto saa aikaan. Sen vuoksi on tehtävä kaikki voitava, että Suomeen ei tule lisää sitä väkeä. Kaikki houkutustekijät on poistettava.
  Onneksi hallituksessa on nyt selväjärkista väkeä oikeilla paikoilla, jotta lainsäädäntöä saadaan muutettua oikeaan eli tiukempaan suuntaan.

  VastaaPoista
 8. Kaiken kuohunnan taustalla on Putin, joka on rakennellut näitä asetelmia jo 20 vuotta. Hyökkäys Ukrainaan ei ollut hetken mielijohde. Ja kun Trump palaa kehiin, Nato ja Ukraina lakkaavat olemasta. Sen jälkeen Putin alkaa palastella Itä-Euroopan maita, Baltiaa ja Suomea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. WaPon säännöllisenä lukijana mua hirittää USAn kahtiajakautuminen. Republikaanit ovat touhussaan lähinnä Putinisteja. Trump uhkaa valjastaa oikeuslaitoksen käyttöönsä aloittaakseen jahdin niitä vastaan, jotka ovat ajaneet hänelle syytteitä. Eli siis hän uhkaa aloittaa opposition vainoamisen. On mielelstäni käsittämätöntä, ettei siellä jo herätä.
   Valitettavasti on vain huonoja vaihtoehtoja.

   Poista
  2. Hyvin on vassareiden propaganda Trumpista uponnut.

   Poista
  3. Lienee meidän kannaltamme toisarvoista, kenen propagandasta on kysymys.

   Poista
  4. Niih, lapsellani on amerikkalainen anoppi, joten en ole pelkästään WaPon varassa. Ne todella uskovat pedofiliaan pizzerian kellarissa, liskoihmisiin ja muihin sekojuttuihin. Ei tarvitse kuin katsoa Trumpin esiintymistä ja juttuja, näkee että äiä on täysi seko.

   Poista
  5. Se että sinun ameriikan sukulaisesi on seko, ei tarkoita että meidän median kertoma on totta. Trump on kaheli, mutta se ei tarkoita että suomalainen media ei kertoisi jenkeistä vasemmistolaista propagandaa.

   Poista
  6. Tarkoitat siis sitä että amerikkalaisten oma media suoltaa vasemmistolaista propagandaa? NYT ja WaPo, joita luen ovat siis vasemmistolaista? Pitäisikö katsoa ehkä Fox Newsiä että saisi totuudenmukaisen kuvan? Kerro minulle mistä löydän totuuden?

   Hämmästyttävää että meillä Suomessa on niitä, joiden mielestä Trump on parasta mitä Amerikka voi tarjota.

   Poista
  7. Jospa pysyt asiassa etkä keksi mielikuvituksestasi mitä me muut muka ollaan mieltä. Kukaan ei ole sanonut että Trump olisi parasta mitä jenkkilä voi tarjota, se on ihan sinun keksintöäsi. Törkeää keskustelua tuollainen. NYT ON vasemmistolainen media ihan sikäläisittäin kuten CNN:kin on. Liberaalinen puolue on hyvin jakautunut ja siellä on suuri osio joka on äärivasemmistolaista ihan meidänkin mittapuullamme. Maltillinen osa demokraateista on ollut jo pitkään vähemmistössä. Samoin kuin konservatiiveissa on suuri osa trumppilaisia ja vain osa maltillisia. Typerää luulla että se autuus löytyisi jommasta kummasta puolesta. Bidenin voittaessa ja Harrisin ollessa varapressa jenkit olisivat hetken päästä täysin liemessä aivan yhtä hullun, mutta fanaattisemman kahelin kuin Trump hoitaessa presidentin virkaa kun Biden ei enää siihen pystyisi.

   Poista
  8. Uu taisi osua arkaan paikkaan😀

   Poista
  9. Miulkii on Amerikan kavereita ja olisihan tuolla sukulaisiakin. Trump on nheidän mukaansa todella surkea vaihtoehto demokraattien hullutuksille ja tuskinpa parempaan osaa luotsata, vaan entistäkin suurempiin vaikeuksiin. Puhuukin mitä sattuu, valehtelee ummet ja lammet ja henkilökuntakin vaihtuu kuin hollituvan väki...

   Poista
  10. "Anonyymi6. marraskuuta 2023 klo 15.46
   Uu taisi osua arkaan paikkaan😀"

   Sinulla taitaa olla kielenkäytöstäsi päätelleen jotain merkittävää taustaa koulu- tai työpaikkakiusaamisen/väkivallan puolella? Ei onnistu moiset peeloilut täällä, ryömipä takaisin sinne kiven alle mistä tulitkin.

   Poista
  11. Ano 16.29. Juu. Nuo koulukiusaajat ovat narsisteja, jotka ovat katkeroituneet siitä, kun muut eivät tunnu huomaavan heidän häikäisevää älyään.

   Poista
 9. Palestiinan alue (kyseessähän on maantieteellinen käsite) on ehkä karmaisevimpia esimerkkjä monimulttuurisuuden seurauksista. Niin oli myös Jugoslavia ja monet muut. On se, kumma, että varoituskellot eivät ole kuitenkaan soineet, vaikka riskit on moneen kertaan todennettu. Ja perinteinen, jopa suorastaan ainoa toimivaksi osoitteutunut tapa on ollut alueiden jakaminen, rajojen veto väestönosien välille ja väestön siirrot. Kun asia on näin ilmeinen ja yleisesti tiedossa (vaikka tiedostamista kaikin voimin vältelläänkin) niin herää muutama kysymys. Miksi? Mikä on todellinen tarvoite? Kuka hyötyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän siinä ole muuta salaisuutta kuin se että maan alkuperäiset, oikeat omistajat pitävät puoliaan röyhkeitä valloittajia vastaan. Mitä muka muuta???
   Heikosti menee mutta yrittäähän heidän pitää.

   Poista
  2. Oikeat omistajat? eiväthän he tuota maata omistaneet, se oli ottomaani sulttaanien maata. Ja ne jotka sen juridisesti ja taloudellisesti omistivat, myivät maata juutalaisille sadan vuoden ajan jotta heitä voisi muuttaa sinne viljelemään maata. Eikö se työperäinen maahanmuutto nyt sitten olekaan hyvästä? Kun alueen tuli aika itsenäistyä brittien protektoraatin asemastaan, sehän jaettiin kahteen hallintoalueeseen, arabeille omansa, parempaa maata ja suhteessa enemmän, ja juutalaisille omansa. Tämä jako itenäistymisen tullessa ajankohtaiseksi oli nimenomaan arabien vaatimus. Mutta sitten kun se toteutui, niin eihän se heille kelvannutkaan, ja silloin muut arabitmaat vaativat ja pakottivat Palestiinan arabit lähtemään maasta jotta heidän olisi halpompi tappaa ja ajaa pakosalle juutalaiset. Meni vaan persiilleen hyvä suunnitelma, kun ne arabimaat menivät ottamaan turpiinsa siinä sodassa niiltä uskottomilta koirilta, juutalaisilta. Mitä oikeita omistajia sinä siis oikeastaan tarkoitat?

   Poista
  3. Minusta Palestiinan arabit menettivät nekin omistusoikeutensa noihin maihin mitä heillä voisi kuvitella olevan, kun lähtivät evakkoon siksi, että heidän kaverinsa joilla on enemmän aseita, voisivat heidän poissa ollessaan tappaa juutalaiset kaikki tyynni. Ja sitten heillä olisi takaisin tullessaan koko maa ilman juutalaisia. Vai miten argumentoisit tätä vastaan?

   Poista
  4. Noh, juutalaisethan olivst menettäneet omistusoikeutensa jo kaksi kertaa. Ensimmäisen kerran babylonialaisille ja toisen kerran roomalaisille. Miksi he nyt änkivät sinne takaisin liki 2000 vuoden jälkeen?
   No, siksi koska pääsivät.
   Nykyisillä alkuasukkailla on satakertaisesti tuoreemmat muistot ja oikeudet. Tokihan hekin saavat yrittää päästä omaankotiinsa.

   Poista
  5. Siksi että tarvitsivat paikan jossa heitä ei hakattaisi ja tapettaisi vähän väliä? Vanha kotimaa, jossa asui edelleen 1700 vuoden jälkeenkin merkittävä määrä heikäläisiä oli tietenkin luonteva paikka, koska oli 1800-luvun lopulla melkein autio ja taloudellisesti hunningolla oleva osmanivaltakunnan perähikiä. Kyllähän muitakin kohteita aliyalle suunniteltiin, mutta ei ne sen parempia olisi olleet missään suhteessa.

   Poista
  6. Aika kammottavaa ja häikäilemättömän rasistista ajattelua tuo maan varaaminen tuhansiksi vuosiksi, vaikkei siellä itse asutakaan...
   Lähes kaikki melkein autiota ja hunningolla 150 vuotta sitten nykyiseen verrattuna, kun maailmassa oli väkeäkin kuudesosa nykyisestä.

   Poista
  7. Mitä helvettiä sinä sössötät? Juutalaisia on asunut Lähi-idässä, myös ns. Palestiinassa, ainakin kolme ja puoli tuhatta vuotta. Ihan jatkuvasti. Kuka on varannut ja mitä? muslimeja on ollut olemassa kolmas osa tuosta ajasta eli sellaisena porukkana he ovat se viimeisin tulija,l ei juutalaiset.

   Poista
  8. Onhan siellä jos viimeiset kolme ja puoli tuhatta vuotta jos keitä ja on yhä edelleenkin ja yhä kirjavampana kokoonpanona. Ainoa porukka siellä on kokonaisuudessaan ja aina asunut taitaa olla samarialaiset.
   Ja siksi toisekseen osa noista pyhittämistäsi juutalaisista ja toki sitten samarialaisistakin kääntyi kristityiksi jo Jeesuksen aikoina saati myöhemmin. Heidänkin jälkeläisensä ovat osa tuota monituhatvuotista jatkumoa. Kuten ovat ne paikalliset, joiden esivanhemmat sitten olivat kääntyneet tai paremminkin käännytetty islamiin. Tokihan siellä on tulokkaitakin suuri määrä, kuten nyt nuo Itä-Euroopan, entisen NL:n ja Amerikan juutalaiset.
   Siellä on monta jatkumoa ja kaikilla on oikeus siellä omaan maahansa, kuten vaikkapa Jeesuksen ja apostolien ajoilta juontuvilla kristityillä suvuilla, eikö vain?

   Poista
 10. Laatikoita penkoessa löytyi talteen leikkaamani lehtileike melkein kymmenen vuoden takaa, julkaistu 17.8.2014, HS:ssa.
  Kirjoittaja Michel Grunstein (u-kirj. päälle kuuluu pisteet), Helsinki.
  Kirjoitus sopii täydellisesti tähän päivään, asiat eivät ole muuttu eet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähti kesken.. siis jatkan vähän.
   Tässä yksi kappale pitkähköstä kirjoituksesta:
   "Järjestö (Hamas) ei kaihda omien siviilien uhraamista sodassa juutalaisvaltiota vastaan. Päinvastoin, satojen palestiinalaisten "marttyyrien" tuottaminen ja maailman suuttumuksen herättäminen on Israelin siviiliväestöön kohdistetun terrorin ohella Hamasin pääasiallinen sodankäynnin keino.
   Hamas on laskenut kylmäverisesti voittavansa mediassa ja ihmisten mielissä käytävän propagandasodan."..

   Näin näyttää käyvän jo Suomessakin, ainakin osa kansasta ja poliitikoistakin on mennyt Hamasin rakentamaan ansaan.

   Poista
  2. Tuo on ollut tiedossa niillä jotka ylipäätään maailmasta jotain tietävät, mutta ei tietenkään niillä jotka reagoivat maailman tapahtumiin tunteella ja/tai ideologialla. Sama taktiikka oli nimittäin jo Fatahilla ennen Hamasia. Ja ympäröivät arabimaat pelasivat ns. "palestiinalaisilla" samalla tavalla.

   Poista
 11. Pekka Haavistoko pelasti joitakin ainkoja sitten Anna Kontulan, joka oli jonkun hörhöporukan mukana tunkeutumassa Gazaan laitonta reittiä mieltä osoittamaan? Israelin syytä oli palestiinalaisten humanitäärinen kriisi ja Suomen synti asevienti. Olikohan tämä kansanedustajalle sopivaa toimintaa ja mitä siitä seurasi? Ei kai yhtään mitään, koska asialla oli vasemmistolainen kansanedustaja, joiden väkivaltakin on sitä parempaa laatua.

  VastaaPoista
 12. Taisin joskus lukea jonkin jutun yhteydessä, että nalle on jonkinlainen pedofiilien tai homojen logo. Miten lie sen kanssa, mutta Hamasin välinpitämättömyys siviilien, naisten ja lasten henkiä kohtaan on jotain, mikä jätetään aina kertomatta suomalaisissa päämedioissa. Ei kerrota koskaan, että Hamas käyttää ihmiskilpiä, ei ole väliä, tai on silleen väliä, että mitä enemmän lapsia kilpenä, sitä huonompaa mainosta Israelille Suomen mediassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nalle on lapsivainajien vertauskuva ja se niistä symbolikäytöistä ensimmäiseksi ja useimmille tulee mieleen. Suosittuja hahmoja käytetään moneen.

   Poista
 13. Selittäkää joku(siis asiallisesti) miksi yksikään poliitikko ei vaadi egyptiä lopettamaan gazan saartoa tai miksi egyptin lähetystön edessä ei ole missään maassa ollut mielenosoituksia samasta aiheesta? Miksi yk ei vaadi egyptin auttavan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos asialliseksi vastaukseksi kelpaa se että nämä jotka syyttävät Israelia ja vaativat siltä sitä sun tätä, ovat ihan puhtaasti antisemitistejä, rasisteja. Olen seurannut tätä juttua kymmeniä vuosia aina eräästä opinnäytteestäni 80-luvun alusta saakka, enkä ole pystynyt keksimään mitään muuta logiikkaa. Vasemmistolaiset vihaavat juutalaisia koska Neuvostoliitto oli arabien puolella, ei kai siinä muuta syytä ole, eli heille asia on puhtaasti rotukysymys, eihän heillä rodun lisäksi ole mitään erityistä syytä vihata juutalaisia. Marx oli juutalainen, samoin aika moni johtavista bolshevikeistä. Neuvostoliitto olisi voinut myös olla juutalaisten puolella, koska ennen Israelin itsenäistymistä ja sen aikana ja jälkeen, britit jotka aluetta hallitsivat, olivat arabien puolella. Ihan brittien vuoksi olisi odottanut että neukut ottavat päinvastaisen kannan, etenkin kun heistä niin moni oli ollut juutalaisia. Mutta ei, he menivät arabien puolelle. En ymmärrä muuta syytä kuin rotujutut. Ja vasemmiston raivoa on Israelin itsenäisyyssodasta alkaen kiihdyttänyt että heidän (ja Stalinin) lemmikit arabit ovat saaneet juutalaisilta turpiinsa säännöllisen jatkuvasti. Ja vasemmistolaisten antisemitismin vuoksi Euroopan media sylkee rasistista myrkkyä juutalaisten niskaan. Ja sen vuoksi on muslimien touhuja hyssytelty vuosikymmeniä mediassa kautta Euroopan. Vasta nyt kun hyssyttely ei oikein ole enää mahdollista ja kun hyssyttelyllä on saatu aikaan alkava äärioikeiston nousu, niin mediassa on alkanut näkyä jotain negatiivista muslimeista. Mutta vain Euroopassa olevista muslimeista, ei lähi-idässä. Siellä olevien touhuja media ymmärtää vieläkin ihan täysillä Stalinin ja rasismin muistoksi.

   Poista
 14. Islam on saatanasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Kuolemaa kylvävä kultti ei voi muusta tulla.

   Poista
 15. Kattelin juutuupista ämerikkalaisen keskustelupläjäyksen. Entinen CIA harmaaparta selvitti kuinka esmes Syyrian konflikitssa oli samaan aikaan KUUSI ERI SOTAA! Kuka nyt kenenkin puolella/ vastaan? Siinä sitä maailman " isot pojat" varmaan yhdessäkin pähkivät, että miten helvetissä tämä sekametelisoppa saadaan rauhoittumaan? Nyt on taas sotku, Israel keskipisteenä kuin "riidankylväjä Asterix sarjakuvassa"
  No kaiken takana on raha ja valta, josta eri heimot ja kansat ovat tapelleet jo vuosituhannen? No sitä öljyä ja kaasua lymyää muuten hedelmättömän joutomaan uumenissa ja RAHAA ON, sillä joka pitää puolensa!
  Tähän kun sotketaan vielä uskon ja politiikan avulla kansoihin hurmos, niin soosi on valmis!
  Olikohan se 1947 juoni Israelin perustamiseta vain pitää koko lähi- idän tilanne sekavana, etteivät nämä heimot ja uskonjohtajat vaan yhdistyisi ja olisivat VALTAVA UHKA koko muulle maailmalle Eurooppa ensimmäisenä?

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!