sunnuntai 12. marraskuuta 2023

Saksassa suunnitellaan maahanmuuttopoliittisia muutoksia

Angela Merkelin Saksa toimi vuonna 2015 primus motorina prosessissa, jonka aikana EU:n alueelle otettiin noin 1,3 miljoonaa kehitysmaalaista. Tapahtuman seurauksena Saksan ja monien EU-maiden sisäinen turvallisuustilanne on heikentynyt oleellisesti. 

Tämän seurauksena - ja kehitysmaalaisen kansainvaelluksen jälleen nostaessa päätään - on Saksassa ryhdytty toimiin käynnissä olevan maahanmuuttaja-aallon suitsimiseksi. Tämä tarkoittaa monenlaisia hyvää tarkoittavia toimenpiteitä. 

Sellaisina on ehdotettu ainakin seuraavia: maahanmuuton ylärajan määrittäminen, Saksan houkuttavuuden vähentäminen vaihtamalla tulijoille elämiseen jaettava käteinen raha maksukortiksi, turvapaikanhakijoiden jakaminen tasaisesti kaikkiin EU-maihin, Saksan rajojen valvonnan palauttaminen, EU:n ulkorajojen valvonnan tehostaminen, turvapaikanhakijoiden säilöönotto hakemusten käsittelyn ajaksi, uusien valtioiden lisääminen turvalliseksi katsottujen maiden listaan, palautussopimusten tekeminen lähtömaiden kanssa, turvapaikkojen ulkoistaminen kolmansiin maihin sekä yksilöllisen turvapaikkaoikeuden hakemisoikeuden korvaaminen kiintiöpakolaisten määrää kasvattamalla. 

Nähtäväksi jää, missä määrin edelle kirjoitettu lista toteutuu Saksassa. Ja jos toteutuu, niin onko sillä minkäänlaista vaikutusta kehitysmaalaisten haluun päästä EU:n alueelle nauttimaan lähtömaita turvallisemmasta yhteiskunnasta ja niitä korkeammasta elintasosta. Tai heidän juuri näitä asioita rapauttavasta vaikutuksestaan, joka on nähtävissä niin Saksassa, Ranskassa kuin Suomessakin - ja aivan erityisen rajulla tavalla niin sanotussa humanitaarisen maahanmuuton suurvallassa eli Ruotsissa..

29 kommenttia:

  1. Noin kaksikymmentä vuotta sitten jouduin Malmilla tilanteeseen, joka oli eskaloitunut monikulttuurilliseksi tappeluksi: kaksi somalia mukiloi suomalaismiestä. Minä ja pari muuta ohikulkijaa kysyimme, mistä on kysymys.
    Toinen somaleista, kohtalaisen hyvää suomea puhunut, kertoi syynä olleen epäkunnioittava käytös.
    Somalin perustelu jatkui jotakuinkin näin: "Me olemme tämän maan tehneet ja vaadimme kunnioitusta".
    Vastaus oli siksikin pysäyttävä, ettei keskustelua ollut syytä jatkaa....
    Toki kuitenkin, se vahvisti käsitystäni maahanmuuton perusongelmista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmankos Somalia on niin kamalan näköinen röttelötalojen sinfonia, kun parhaat rakentajat ovat lähteneet Eurooppaan. Parasta ohjata heidät takaisin kotimaataan rakentamaan.

      Poista
    2. Ehkä selitys on aivovuoto. Somaliasta lähteneet ovat sitä kaikkein älykkäintä porukkaa, Somaliassa, ja vähemmän älykkäät ovat jääneet Somaliaan.

      Poista
    3. Tuo edellämainittu kohtaaminen ei ole ainoa: Malmilla tunsin somalinaisen, joka oli työskennellyt Helsingin kotihoidossa, erosi sittemmin.
      Hän sanoi eron syyksi "hyödyttömyyden".
      Hänen mukaansa "suomalaisten paskaperseiden siivoaminen" ei hyödytä, koska he eivät ole tehneet puoliakaan tämän maan hyväksi kuin he, somalit.

      Poista
    4. Kuva Rakennusmogadishusta puhuu puolestaan. Somput hyödyttävät siellä enemmän kuin täällä. En ole kyllä kuullut paskaperseiden kaipaavan noita tänne, ellei Biaude ole unohtanut pyyhkiä.
      https://images.app.goo.gl/hUf51qwpMaANw8PMA

      Poista
    5. Somalien muuttaessa keskimääräinen älykkyysosamäärä laskee sekä lähtö -että tulomaassa.

      Poista
  2. Jokainen maa pitää paskoa erikseen kipukynnykselle, ennen kuin poliitikot tai äänestäjät heräävät todellisuuteen.

    Eli esim. nyt Suomi ei ole yhtä vaarallinen kuin vaikka Ruotsi, josta suvakin johtopäätös on että voimme ottaa pikipäätä sisään.. "me onnistumme, unelma"

    sitkun homma on perseestä niin vassaritkin, demarit ehkä heräävät joihinkin rajoituksiin, kun paska on jo peruuttamattomasti pöksyissä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin. Ja mikä parasta. Verbaalisesti lahjakkaimmat vassarit kehittävät proposition, että kaiken tapahtuneen syy on perussuomalaisten väärässä politiikassa.

      Poista
  3. Suomalaisia työmiehiä tuntevana joudun kysymään, mitä mieltä ovat S. Marinin urasta ja maahanmuuttoasenteesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanna Marin on symboli erinomaisuudesta niille, jotka lukevat Annaa tai Me Naisia....

      Poista
  4. MTV uutiset tänään

    Ulkomaalaistaustaiset ovat yliedustettuina seksuaalirikoksissa – tässä syyt

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ulkomaalaistaustaiset-ovat-yliedustettuina-seksuaalirikoksissa-tassa-syyt/8816616

    Artikkelista poimittua

    Ulkomaalaistaustaiset ovat yliedustettuina seksuaalirikoksissa Suomessa. Vuosina 2011–20 raiskauksesta epäillyistä 27 prosenttia oli ulkomailla syntyneitä. Osuus on ollut kasvussa.

    Maahanmuuttajataustaisten seksuaalirikollisten kanssa työskentelevä seksuaaliterapeutti Tiina Alakärppä listaa useita syitä tähän. Yksi keskeinen ja merkittävä tekijä on kulttuurierot.
    – Jos mietin asiaa oman työni näkökulmasta, niin meillä korostuu hyvin vahvasti se, että asiakkaat tulevat hyvin kaoottisista, väkivaltaisista, sekasortoisista, ristiriitojen repimistä yhteiskunnista, missä he ovat kohdanneet seksuaalista väkivaltaa, olleet itsekin seksuaaliväkivallan uhreja, mikä on jättänyt selvästi moniin asiakkaisiin jäljen.

    – Lisäksi he tulevat usein kulttuureista ja yhteiskunnista, joissa on hyvin erilainen seksuaalikulttuuri kuin meillä. Usein noissa yhteiskunnissa on tiukat säännöt, ja siellä ei ole seksuaalikasvatusta, -tietoa eikä -taitoa eikä ole saatu kokemusta ihmissuhteista esimerkiksi vastakkaisen sukupuolen kanssa.
    Seurustelu ja kanssakäyminen voidaan nähdä hyvin kiellettynä ja se pitää tehdä valehtelun ja huijaamisen keinoin, hän sanoo.

    /////////////////////

    Siis tätä Taqiyya on joka asiassa eli se on elämäntapa heikäläisillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yle 9.11.2023

      Helsingin hovioikeudessa on hurja ruuhka – ”Tilanne kauhistuttaa”, sanoo seksuaalirikossyytettä ajava syyttäjä

      https://yle.fi/a/74-20057415

      Poista
    2. En oikein jaksa uskoa väitteisiin, että seksuaalirikosten määrän räjähtäminen ja niissä esiintyvän väkivallan raaistuminen mitenkään voisi "kauhistuttaa" juristeristeja.

      He eivät halpoja työtunteja tee.

      Jos he yhtään ymmärtäisivät tilanteen totaalista toivottomuutta, he löisivät hanskat tiskiin ja jokaisen "kansanryhmää vastaan kiihottamista" tai "uskonrauhan rikkomista" koskevan syytteen kohdalla sanoisivat kylmästi: "Ei, minä en lähde mukaan tällaiseen."

      Mutta omilla aivoilla ajatteleminen ei ole tuolle ammattikunnalle sen enempää ominaista kuin sallittuakaan.

      Jostain kuitenkin kokonaistilanteen muutoksen olisi käynnistyttävä. En usko, että poliitikot Saksassa tai missään muussakaan maassa saisivat kansainvaelluksen jatkuvan kasvun torjumiseen tarvittavia toimia. Poliitikot jokseenkin kaikissa puolueissa ovat uhriajatteluun taipuvaisia narsisteja ja "ihmisarvo- ja -oikeusideologioiden" noitumia konformisteja, jotka toki osaavat kyhätä kaikenlaisia julkilausumia, mutta eivät ota todellista vastuuta omien yhteiskuntiensa pelastamisesta.

      Poista
    3. Siis sanooko Alakärppä(onpa osuva nimi tuolle), että suurin osa tänne tulleista miehistä on kokenut seksuaalista väkivaltaa kertoisi nyt edes kenen taholta? ja sekö on syy sitten porukassa raiskailla?

      "– Yleensä jos ihminen ymmärtää tehneensä väärin, häpeä voi olla valtava. Sen takia teon kieltäminen voi olla niin normaalia.

      – Toisaalta jos he myöntäisivät tekonsa, yhteisössä tuleva leima, jopa kunniaväkivalta- tai kunniamurhakysymykset voivat tulla eteen. Eli yhteisön paine ehkä pakottaa myös siihen, että teko kielletään."

      Öö siis missä yhteydessä muslimimies kunniamurhattaisiin suomalaisen naisen joukkoraiskauksesta? Onko noi yksikään yhteisö koskaan tuominnut näitä tekoja? Ovatko hävenneet muka koskaan? Vai ylpeilleet teollaan, en jaksa kaivella nettiä mutta noitahan on ollut paljon.

      Aikuisten vaipathan ovat olleet kova sana noilla eurooppaankin perustetuilla pakolaisreillä kun muuten siellä raiskataan naiset jos menevät tarpeilleen, ketkä siellä käy niitä raiskaamassa?

      Poista
  5. Ilmeisesti Saksassa alkaa kansan mitta tulla täyteen ja AfD:n eli Vaihtoehto Saksalle "pelko" nostaa päätään?

    Tässä myös toinen juttu, jossa kokemus-asiantuntija purkaa tuntojaan. Kannattaa lukea.

    Ja hyvää isänpäivää niille miehille, joilla on omia lapsia.

    PT-media eilen

    Monikulttuurisuus tuhoaa länsimaisen ihmisen mielen

    https://pt-media.org/2023/11/11/monikulttuurisuus-tuhoaa-lansimaisen-ihmisen-mielen/

    VastaaPoista
  6. mutta juuri siksi pikipään lähtömaa on kaaoottinen ja persesstä, koska se yhteiskunta muodostuu pikipäistä

    VastaaPoista
  7. Kyllä lihavasta feminististä on sen verran särmää että se on hemaisevampi kuin vuohi. Terv. Jussuf

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ma kulla pidan vuohi enemma ku suominaisensta.
      Muhmet

      Poista
    2. Kukin makumutterinsa tyydyttäköön. Ei kuulu arvojohtajille.

      Poista
  8. Merkel oli jotenkin venäjän pihdeissä ja tuo 15 mutavyöry oli venäjän operaatio heikentämään eurooppaa..sokea Reettakin sen tajuaa olihan se niin teeskentelyä politiikoilla silloin,että pahaa tekee vieläkin

    VastaaPoista
  9. En ymmärrä tätä kansainvälistä sosialismia tai mitä höpsismiä onkaan, jossa eurooppa muuttuu hyväuskoisten päättämättömien hölmöjen päättäjien takia Libanonin kaltaiseksi entiseksi hyvinvointi alueeksi

    VastaaPoista
  10. Professori kirjoitti:

    ", EU:n ulkorajojen valvonnan tehostaminen, "

    Tämä on pelkkä vitsi ja hölmön vaalikarjan älyttämistä niin kauan kuin Välimeren meritaksi-liikenne sallitaan.
    Sen lopettaminen on ensimmäinen konkreettinen teko.
    Toinen on Naton tai Euroopan valtioiden sotalaivojen partiointi Välimerellä ja jokainen Afrikasta lähtenyt purtilo hinataan takaisin lähtösatamaan.
    Kolmas on vetovoimatekijöiden poistaminen maidemme sosiaaliturvasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä tuon kolmannen kohdan toteuttaminen ensimmäiseksi vähentää ensimmäisen ja toisen kohdan kiirehtimistä?

      Poista
    2. Mutta sehän on kansanvälinen sopimus, schengen sopimus edellytti, että ulkorajojen yli ei kävellä ja dublin sopimus on myös estämässä, ettei kävellä ainakaan pidemmälle mihin tuli ja sieltä potkitaan takaisin heti..

      Mutta jotenkin jääneet suomessa noudattamatta nämä kansainväliset sopimukset...

      Poista
  11. Stubbista tulisi hieno presidentti, joten äänestetään häntä:
    https://siniristimedia.com/2023/08/01/stubb-ihasteli-itakeskuksen-olevan-kuin-somalia-jo-2015-hehkutti-ruotsia-turvalliseksi-onnelaksi-ja-julisti-monikulttuurisuuden-rikkautta-vaestonvaihto-maistuu-mahdolliselle-kokoomuksen-presi/

    VastaaPoista
  12. Suosittelen: Robin Alexander; Die Getriebenen/Merkel und die Flüchtlingspolitik: Report aus dem Innern der Macht
    Ilmestyi vuoden 2015 tapauhtumien jälkeen eli vuonna 2017.

    VastaaPoista
  13. Yle tänään

    Suomen synkimmät kaupungit

    Yle sai poliisilta kymmenen suurimman kaupungin uunituoreet häiriöluvut, jotka kertovat turvallisuustilanteesta.

    https://yle.fi/a/74-20058149

    Artikkelista poimittua

    Poliisi on huolissaan turvallisuustilanteesta, joka on huonontunut merkittävästi viime vuosina suurissa kaupungeissa.
    ...
    ...
    Näin turvallisuustilanne muuttui suurissa kaupungeissa

    Poliisi on kerännyt häiriöindeksiä kymmenen vuoden ajan.
    Yle sai poliisin lukemat häiriöindeksistä tuolta ajalta.

    Grafiikka kertoo, miten turvallisuustilanne on muuttunut Suomen kymmenessä suurimmassa kaupungissa kymmenen viime vuoden aikana.
    Jyrkimmin häiriöindeksi on kasvanut Espoossa ja Tampereella, pienintä kasvu on ollut Porissa ja Oulussa
    Häiriöindeksin muutos kymmenessä suurimmassa kaupungissa 2013–2023

    VastaaPoista
  14. Persut aikaisemmin, ei pidä rahoittaa terroristeja, nyt ovat hiljaa kuin hukkunut sonni siitä että suomi jatkaa rahan mättöä täysin terrorstrien johtamaan turkkiin. Kyllä se hillo kiihottaa nykyisiäkin persuja, siinä ei enää muistu mitäkään aikaisemmat puheet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistähän hevosmiesten tietotoimistosta tämä tieto on peräisin?

      Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!