torstai 30. marraskuuta 2023

Punavihreää wokellusta

MTV3 kertoi yksityiskohtaisesti siitä, kuinka pääosin maahanmuuttajataustaisista nuorista koostunut joukkio oli ryöstänyt ja pahoinpidellyt kaksi nuorta miestä Kirkkonummella. Mukana oli ollut myös kantasuomalainen nuori, joka oli kuvannut tapahtumia videolle.  

Jos olisin punavihreä - ja miksipä en näin aamutuimaan olisi - huomaisin tapahtuneessa myös positiivisen piirteen. Onhan nimittäin selvää, että videoita kuvannut kantasuomalainen henkilö ei mitä ilmeisimmin ole rasisti antaessaan videoillaan kunniaa maahanmuuttajataustaisille. Ja siksi esimerkillinen henkilö.

* * *

Muistamme kaikki, kuinka kaunoinen ex-pääministerimme Sanna Marin (sd) kertoi, ettei halua yksityiselämäänsä kommentoitavan julkisuudessa. Tällainen pyyntö on tietenkin sellainen, että perinteisen suomalaisen - yksityisyyttä jopa liiaksi kunnioittavan - kulttuurin omaksuneet ihmiset noudattavat sitä mielellään. 

Sittemmin ex-pääministerimme on alleviivannut tahtoaan julkaisemalla sosiaalisessa mediassa sellaisia kuvia, joista tuskin kukaan on kiinnostunut. Tällaisena lähes ikäloppuna henkilönä kunnioitan tietenkin mielelläni kauniin naisen toivetta.

Valitettavasti nyt kävi niin, että minua kiinnostivat myös saksalaisten näkemykset entisen pääministerimme uuteen uraan. Ja kuinka sattuikaan, olivat germaanit julkaisseet Marinin yksityiselämän kunnioittamisvaatimuksesta huolimatta hänen bikinikuvansa. 

Jos olisin punavihreä wokeltaja - ja miksipä en näin aamutuimaan voisi olla sitäkin - ymmärtäisin tästä, että saksalaiset ovat mitä pahimpia misogyynejä ja sovinisteja sekä tietenkin pesunkestäviä natseja. Ja ihmettelisin, että eivätkö he kadu lainkaan maailmansotien miljoonia uhreja vaatineita ihmisoikeusrikkomuksiaan, vaan katsovat edelleen oikeudekseen rikkoa meidän kauniin Sannamme toiveita vastaan? 

25 kommenttia:

 1. Olisikohan jengiytymisen ja perseilyn taustalla ei niinkään maahanmuuttajuus vaan ikään kuin latentti muuttuja kognitiivinen kapasiteetti.

  VastaaPoista
 2. Itse en pidä kylmäsilmäistä Millaa kauniina ja täytän hänen toiveensa yksityisyydestä, enkä katsele iltapaskojen häntä koskevien klikkiotsikoiden taakse, vaikka hänestä olisi nakukuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylmä katse kuin psykopaatilla konsanaan!

   Poista
 3. Nyt oli paha :) Meinas mennä aamukahvit väärään kurkkuun.

  VastaaPoista
 4. No tulipa vilkaistua päivän juttuja esim iltakurasta. Nainen kertoo, miten on harrastanut maailman vanhinta ammattia rikkaiden kanssa. Toinen suuri uutinen. Entisen pääministerin perse ja analyysit maailman reaktioista. Kiitos ja näkemiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Että pyllistää p...nsä suomalaisille. Pakkorokotukset masinoitu. Imagonvaihdos tarpeen. Ei huolta, kaverit merten takaa varmaan auttaa.

   Poista
 5. Millan kontribuutio Suomen politiikkaan näin puolisen vuotta hänen pääministerikautensa päättymisen jälkeen on ollut viimeisen kuukauden aikana yksi lehtijuttu bikinikuvasta, yksi jakkukuvasta ja yksi jostain hänen muusta asusteestaan jota en nyt muista kun mielenkiinto näiden höppänöiden naisten muotikeikistelyihin on täysi nolla. Että silleen...

  VastaaPoista
 6. Kaikkihan me olemme kehityksellisesti varhaisimmassa jokelteluvaiheessa wokeltelijoita.

  Perusnarsismin symbioottisella asteella maailmamme on hahmoton ja muodoton, "kaikkiallinen" ja "kaikkivaltainen", ja nämä omnipresenssin ja omnipotenssin tunnot jäävät sitten psyykemme pohjalle jäynäämään siinä onnettomassa tapauksessa että varhaisvaiheessa tapahtuu jotain psyykeämme traumoittavaa. Aika monelle nykymaailmassa jäävät.

  Wokellusvaiheessa olemme jokainen enemmänkin vaikutusten ja vaikutelmien vastaanottajia -- "objekteja" -- ja inhimillinen kasvu ja kehitys ovat olemuksellisesti nimenomaan sitä, että tästä objektin roolista kasvamme autonomisiksi aikuisiksi, terveiksi toimijasubjekteiksi.

  Mutta koska se ei kaikilta voi onnistua, moni jää perusnarsismin tilaan, ja oppii ylläpitämään "uhrin" roolia -- sillä tällä tavlla kipeälle sielulle samaistuminen uhrin rooliin tarjoaa alkuperäistä symbiottiista vahvistusta ja voimaantumista. Ja se, että alitajunnassa kaikki "uhrit" ovat viattomia, rakentuu sitten wokeltelijan sieluun niin, että uhrirooliin samaistuminen johtaa omankädenoikeuteen.

  Sellainen on jokaisen ihmisen kehitystarina, ihmisyyden tarina. Siinä ei ole siis kertakaikkisesti mitään mikä olisi inhimillistä kehitystä edistävää -- vaan kaikki ne "moraaliarvot", jotka uhriajatteluun luontaisesti kuuluvat -- kaikki "ihmisarvo- ja -oikeusideologiat" ovat varsin kyseenalaista ajattelua.

  Maailmassa on kehittyneitä kulttuureja, jollainen oma eurooppalaisen uuden ajan kulttuurimme on. Sen ajatustyökalut -- nimenomaan Subjektin eriytymiseen ja todellisuuden Objektivoimiseen perustuva niin sanottu "kartesiolainen ajatteluparadigma -- on saanut maailmassa ja ihmisen elinehdoissa aikaan valtavan muutoksen. Mutta nyt olemme ihan oma-aloitteisesti luopumassa omaamistamme kulttuurisista emergensseistä ja taannuttamassa ajatteluamme juurikin kaikenlaisen wokeltelun asteelle.

  VastaaPoista
 7. Sannan kuvia Playboyssa odottelen. Niistä saisi mojovan palkkion, josta osan voisi käyttää Junttalipoon vaalityöhön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se senkin tekee..viimeistään silloin,kun huomaa ettei siitä kirjoiteta..vaikka toki on ilmoittanut että hän ei huomiota haluakaan..

   Poista
  2. Meidän on kuitenkin oltava huolestuneempia Kirkkonummen puukotuksesta kuin siitä että ex-pääministeri on biksuissa rannalla. Hänkin on ihminen. En minäkään hänestä oikein pitänyt.

   Mutta näille toppatakkeja ryösteleville mamu-taustaisille pitää panna luu kurkkuun ja mieluummin hyvin syvälle. Ei Suomessa tarvitse tällaista sietää.


   Poista
  3. Luu kurkkuun noille pako-LOISILLE, juuri niin! Ja maastamme karkotus PERHEINEEN varoittavana esimerkkinä muille.

   Poista
  4. Kalergi se jaksaa antaa suvakeille ammuksia siihen keskusteluun että vain he ovat sivistyneitä.

   Poista
  5. Internet Trolls Are Narcissists, Psychopaths, and Sadists
   Trolls will lie, exaggerate, and offend to get a response.
   https://www.psychologytoday.com/intl/blog/your-online-secrets/201409/internet-trolls-are-narcissists-psychopaths-and-sadists

   Poista
  6. P.S. Niin "sivistyneitä" trollit ovat!

   Poista
  7. Niin, eli sinä trollaat?

   Poista
 8. USA:ssa työskentelevä sosiologian ja kriminologian professori Jukka Savolainen on aukaissut sanaisen arkkunsa ja tuonut esille sen, että akateemisen maailman punavihreä ideologia on aito ongelma. Meillä tutkitaan kyllä maahanmuittoa, mutta ei kosketa pitkällä tikullakan sen ongelmiin, rikollisuuteen ja alaikäisten väkivaltaan kaduilla ja kouluissa. Yhteiskunnalle, joka salailee ja estää ongelmista puhumisen käy kuten Ruotsille on käynyt. Nyt kaikki toimet ovat auttamattomasti myöhässä ja tilanne on toivoton. Ei taideta meilläkään
  tätä asiantuntijaa A- talkissa haastatella, vaan siellä on aina ne Ylen omat punvihreät vetäjiä myöten vesittämässä kaiken keskustelun rasismina ja vihapuheena. Kannattaa käydä lukemassa Vekkouutisten artikkeli.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahimmat kommarit kiven sisälle kuten tehtiin jo ennen talvisotaa!

   Poista
 9. Miksi väkivalta? Eräs uskonto kehottaa tappamaan toisella tavalla uskovia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta sehän on rauhan uskonto sanovat pakolOis-invaasion puolustelijat!

   Poista
 10. Yle tänään

  Suomalaiskaupungeilla on ongelma – niissä ei tiedetä, kuka niihin muuttaa ja mistä

  Kaupungit pärjäävät ulkomaisen muuttoliikkeen kanssa vielä kohtuullisesti. Tulevina vuosina edessä voi olla iso ongelma, jos peruspalveluja ei pystytä järjestämään.

  https://yle.fi/a/74-20061530

  Artikkelista poimittua

  Suomalaiskaupungit ovat nyt erikoisessa tilanteessa. Monessa niistä kansainvälinen maahanmuutto kasvaa merkittävästi, mutta tulijoista on lopulta todella vähän tietoa.
  Kaupungit eivät saa esimerkiksi tietoa siitä, miksi ja mistä sinne oikein muutetaan.

  Esimerkiksi Tampereella kansainvälinen maahanmuutto on ollut pari vuotta selkeässä kasvussa. Kaupungin kansainvälisen osaamisen palveluiden johtaja Mari Taverne sanoo, että tiedon puutteesta tulee haasteita.

  Yksi hankaluus on se, että on mahdoton ennakoida, mihin ulkomailta tullut asettuu asumaan. Aina ei ole tiedossa sekään, saapuuko henkilö suojeluperusteisesti vai opintojen perässä.
  Tällaiset tiedot taas helpottaisivat peruspalveluiden, esimerkiksi koulutuksen järjestämistä. Kaupunkiin voi tulla lyhyessä ajassa suuri määrä lapsia ja nuoria, joille pitäisi järjestää ymmärrettävä perusopetus nopealla aikataululla.

  VastaaPoista
 11. Miten digitaalinen henkilötodistus ja siihen liitetty digitaalinen raha sekä valvonta tulee vaikuttamaan rikollisuuteen ja oleiluelämään? Minkälainen aikataulu lienee? Miten näihin kytkeytyy WHO:lle luovutettu valta määrätä seuraavasta pandemiasta, olemattomastakin. Kumma, että näistä jo vireillä olevista mullistavista muutoksista ei missään juuri puhuta. Näin siististi kirjoitettunahan nämä eivät juuri kiinnosta, dystopia sitten ajallaan varmaan panee kiinnostamaan. Mutta itse tekijät ja niiden vasallit on kai silloin jo vähintään Floridan auringossa takapuoltaan esittelemässä.

  VastaaPoista
 12. Onneksi 30.11. vuosipäivä meni taisteluitta ohi. Aika jyrää meidät sotaveteraanien lapset. Hyvinvoinnin lapset tekevät väärät valinnat lastensa tuhoksi, surullista.

  VastaaPoista
 13. Olkiluoto 3 on esimerkki monikulttuurisesta projektista. Sen katkojen seurauksina pörssisähkön maksajat saavat kuitata "e-yhtiö f":n seikkailuja niin iässä kuin lännelläkin.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!