lauantai 11. marraskuuta 2023

Osama bin Shafaat kansanryhmänsä edustajana

Juutalaisen seurakunnan puheenjohtajaa Yaron Nobornik on saanut Aalto-yliopistossa työskentelevältä Osama bin Shafaatilta selkeäsanaisen uhkailuviestin. Sen sisältö oli lyhyesti: "pysy kuulolla, aion tehdä sinusta vielä pelokkaamman parin seuraavan viikon aikana. Jos olet peloissasi iskulauseistani, varmistan, että kuulet niitä ympäri Aaltoa".

Yle teki asiasta uutisen, jonka mukaan yliopisto aikoo selvittää asian. Sen insinööritieteiden dekaanin mukaan "minkäänlaista vihapuhetta, häirintää tai uhkailua ei täällä sallita". 

Tapaus on erittäin ikävä monellakin tavalla. Ensinnäkään nähdyn kaltainen uhkailu ei ole millään tavalla hyväksyttävää Suomessa. Toiseksi se osoitti jälleen kerran Ylen uutisoinnin vajavaisuuden, koska asiasta kirjoitetussa jutussa ei mainittu uhkailijan olevan maahanmuuttajataustainen. 

Lisäksi siinä oli virhe bin Shafaatin työstä, koska hänen mainittiin olleen tutkija, vaikka Nobornikin ja vielä googlen muistissa olevien - Aallon ja LinkedIn:in - nettisivujen otsikoiden perusteella kyseessä on tutkimusassistentti. Jos tämä virhe on tarkoituksellinen, on kyseessä mitä ilmeisimmin Ylen toimituksen tarkoituksellinen harhauttaminen, jonka avulla uhkailijan tunnistamisesta yritetään tehdä vaikeampaa.

Kolmas tähän tapaukseen liittyvä ikävyys on se, että uhkailija on - nimensä perusteella arvioimani - kansanryhmänsä parhaimmistoa kyettyään hankkimaan itselleen työpaikan yliopistosta. Se herättää kysymyksen siitä, että mikäli bin Shafaatin kanssa saman taustan omaavien ihmisten parhaatkin yksilöt käyttäytyvät nyt nähdyllä tavalla, niin mitä meillä on odotettavissa koko 150 000 ihmiseen kasvaneelta porukalta?

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Joka kymmenes maahanmuuttajataustainen järvenpääläisnuori on rikollisilla poluilla
Seitsemän prosenttia muslimeita
Vihapuhetutkimus ja empatia

47 kommenttia:

  1. Ennakoin, asia selvitetään. Ratkaisu, ei aihetta toimenpiteisiin. Joidenkin mielipiteenvapaus vain on suurempi.

    VastaaPoista
  2. Suunnatkaamme katseemme Ruotsiin ja näemme, mitä tältä porukalta voi odottaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näiden kummajaisten kanssa ollaan vielä todella liemessä, jos ei maahanmuuttoa rajoiteta radikaalisti. Mielellään lopetetaan "humanitaarinen" loisiminen kokonaan. Jo nyt täällä olevat alkavat olla liikaa. Eivät vain pysty elämään sivistyneessä yhteisössä ihmisiksi uskontonsa vuoksi, se pitäisi jo ymmärtää.

      Poista
  3. Osama Bin, lienee Osama Bin Ladenin, muslimien hengellisen erään isän, sukulaisia, kuten kaikki vitturättipäät

    VastaaPoista
  4. Mikä on maahanmuuttajataustainen?

    Jos suomalainen muuttaa Ruotsiin, ei hän ole siellä maahanmuuttajataustainen vaan suomalainen.

    Miksi irakilainen on Suomessa maahanmuuttajataustainen, vaikka hän edelleen on irakilainen. Hän on irakilainen, vaikka saisi Suomen kansalaisuuden. Ja vaikka osaisi hyvää suomea.

    Suomessa japanilaisravintolaa vuosikymmeniä pitänyt on edelleen japanilainen. Vain muslimit ovat maahanmuuttajataustaisia. Mitä sillä halutaan kertoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jooh, ilmiselvä somppu on vain "somalialais taustainen" eikä somali.

      jos mä muutan Soma Liaan, olenko suomalaistaustainen somali? jos kuitenkin haluaisin olla ihan tämmönen vaan suomalainen?

      miksi joka pikipään pitäisi olla muuta mitä se on? miksi joka pikipää haluaa olla suomalainen, vaikkei ole, vaikka kuitenkin vihaa suomea ja suomalaista, paitti tietty Kela elätystä

      Poista
    2. Ei aasikaan muutu hevoseksi,vaikka hevostallissa asuisi

      Poista
    3. Tai jos luteet tai muut loiset valloittaa Pariisissa asunnon ei kai niistä tule ranskalaisia?

      Poista
    4. "Maahanmuutto" on yksi niistä ylileistävistä yleiskäsitteistä, joita kriisiytyvissä ja taantuvissa yhteisöissä opitaan käyttämään jotta kielen käsitekoneistoilla ylläpidettävä sosiaalinen yhteys ja eheys edes näennäisesti säilyisivät.

      Tällaiset yliyleistävät leiskäsitteet saavat siiten josssain vaiheessa -- kun niillä aletaan käsitellä moraalisesti arkoja asioita -- myös ylevöittäviä sävyjä, jollaisista hyvä esimerkki ovat toisen maailmansodan jälkeen kehittyneet "ihmisarvo- ja -oikeusideologiat".

      Kaikki tällainen käsitesekaannus on tietenkin mitä hirvittävintä vastuunpakoa ja älyllistä epärehellisyyttä, joka on omiaan taannuttamaan ajattelua jatkuvasti aina todellisuupakoisempaan suuntaan. Esimerkiksi meillä on jo lakeja, joissa sosiologisesta täydellistä stiiknafuulaa olevaa käsitettä "kansanryhmä" käytetään juristeristisena ajatusankkurina, jonka pohjalta invisitioksi muttuva oikeuslaitos voi jakaa tuomioitaan, joiden todelliset motiivit nousevat suoraan alitajunnallisista torjuntatarpeista.

      Minkäs tällaiselle kielen ja ajattelun joukkomittaiselle rappeutumiselle teet? Yksinkertaiset ihmiset syyllistyvät kaksinkertaiseen itsepetokseen ja moninkertaistavat yhteisöllisen taantumisen.

      "Maahanmuutto" ei sisällöllisesti vastaa mitään mikä mitenkään liittyy "muuttamiseen". Se on kansainvaelluksen lähtömaissa kovalla rahalla masinoitua raakaa liiketoimintaa, ja ihan vastaavaa se on myös täällä vaellusta vastaanottavissa maissa. Siitä ei ole kenellekään mitään kestävää hyötyä, mutta eurooppalaisen uuden ajan sivistysperinne sillä saadaan romutettua ja vanhojen kielellis-kulttuuristen yhteiskuntien demokrattiset järjestelmät tuhottua.

      Poista
  5. Viidennen polven stadilainen Nadbornik sai uhkailuviestin bin Shafaatilta, joka todennäköisesti ei edes tunne Nadbornikia. Kyseessä siis uskontojen yhteentörmäys. Uhkailu tekee siitä yliopistolle kurinpitovelvollisuuden.

    VastaaPoista
  6. Olisi suomalaistenkin syytä ymmärtää ja uskoa, että tietyt ulkomaalaiset eivät sovi yhteyskuntaamme.
    Käsittääkseni somalit ovat myös islam-uskoisia kuin ilmeisesti päivän uhkailijakin?

    Tämä artikkeli kertoo kahdesta eri tapauksesta ja artikkeli on pitkä niin en kopioi sitä vaan kehoitan lukemaan sen.

    MTV uutiset tänään

    17-vuotiasta puukotettiin isolla joukolla – jotain meni pieleen ja juttu jäi kokonaan selvittämättä

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/17-vuotiasta-puukotettiin-isolla-joukolla-jotain-meni-pieleen-ja-juttu-jai-kokonaan-selvittamatta/8816954

    Artikkelista poimittua

    17-vuotiasta poikaa puukotettiin Helsingin Pikku Huopalahdessa toissa vuonna. Syyllistä ei ole saatu selville.

    Helsingin hovioikeudessa alettiin maanantaina puida Pikku Huopalahdessa tapahtunutta joukkopahoinpitelyä, jossa pääosin somalitaustaisten miesten joukko hyökkäsi 16-vuotiaan teinipojan kimppuun kevättalvella 2021.
    Naamioituneet miehet piirittivät pojan ja osa teki hänelle fyysistä väkivaltaa. Pojalta vietiin teon yhteydessä puhelin.

    Käräjillä 15 parikymppistä miestä sai pahoinpitelytuomion. Nyt asiaa puidaan hovioikeudessa niiden 12 syytetyn osalta, jotka valittivat tuomiostaan.
    Tapaus on saanut runsaasti huomiota muun muassa siksi, ettei sattumanvaraiselta vaikuttavalle väkivallanteolle ole selvinnyt minkäänlaista motiivia.

    Vähemmälle huomiolle on jäänyt se, että samassa oikeusjutussa oli alun perin tarkoitus selvittää myös 17-vuotiaan pojan pahoinpitely ja puukotus, jotka tapahtuivat samassa rytäkässä.
    Jotain meni kuitenkin pieleen.
    ...
    ...
    Teosta epäillyt miehet pysäytettiin pian Töölön McDonald’sin lähistöllä, noin parin kilometrin päässä tapahtumapaikasta. Miehet olivat liikkeellä kolmella autolla.
    Osasta autoista löydettiin uhkaavaa rekvisiittaa, kuten pesäpallomailoja, viidakkoveitsiä ja ase. Myös 16-vuotiaalta viety puhelin oli mukana.

    Kyytiläisillä oli käsissään kumihanskoja ja kasvoilla hengityssuojaimia. Osa oli vetänyt päänsä suojaksi hupun.
    ...
    ...
    Puolustuksen toiveissa ketään ei tuomita, koska yksittäisten henkilöiden tekemiset ovat epäselviä.
    Hovioikeus joutuukin nyt pohtimaan, riittääkö näyttö tuomioon, ja jos riittää, millaiseen. Ratkaisu annetaan myöhemmin.

    Tapaus on oikeudellisesti kiinnostava, sillä koko jutun kaatuminen epäiltyjen tekijöiden suureen määrään voisi antaa vääränlaisen signaalin rikollisille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Suomelle huono asia, jos joku tai jotkut somali-klaanit pääsevät valta-asemaan. Näitä kavereita kun tuskin koulu tai opiskelu kiinnostaa.

      Poista
    2. Ei tuo uhkailija nimestään päätelleen ole somali, vaan arabi. Mistä arabimaasta lähtöisin, sitä ei ehkä tiedä kukaan.

      Poista
    3. Pakistanista tullut, potkittiin pois sikäläisestä yliopistosta ääri-islamismin takia:

      https://www.anteryasa.fi/p/osama-bin-shafaat-terrorismi-radikaali

      On Aalto-yliopistossa geoinformatiikan tutkimusassistentti.
      Mihinkähän kaikkeen tuo niitä tällä oppimiaan geoinformatiikan ja muiden insinööritieteiden osaamistaan vielä käyttääkään?
      Onko nimi enne;
      sortuvatko tornit?

      Poista
  7. Emerituspiispa Eero Huovinen syyllistyi vasemmistolaiseen kielipeliin siunatessaan Maran. Sanoi, että tämä oli vielä pieni lähtiessään evakkoon, mutta taju pakolaisuudesta kulki mukana koko elämän. Piiska siis hämärsi woke-hengessä eron 'evakon' ja ''pakolaisen' välillä.

    Evakot olivat suomalaisia, jotka siirreettiin Suomen sisällä puna-armeijan tieltä. He eivät olleet maastaan lähteneitä pakolaisia. Vai kutsuuko piiska Ilomantsista Hesaan muuttavia 'maahanmuuttajiksi' tai siirtolaisiksi?

    Tietysti äärivasemmistolainen TS nosti asian kissankorkuiseksi otsikoksi: "Taju pakolaisuudesta kulki mukana koko elämän". Tarkoituksena on tietysti rinnastaa nykyajan onnenonkijat viime sotien karjalaisevakkoihin, joista osa joutui jättämään kotinsa niin kiireellä, että puuro jäi kattilaan vihollisen syötäväksi. Sitä evakot eivät varmasti haukkuneet paskaksi, kuten nämä nykyajan "hädänalaiset".

    Valtamedia siis vääristelee ja valehtelee koko ajan. Onneksi on netti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valtamedia = PROPAGANDA-media!

      Poista
  8. Yliopistonhan täytyy tässä tapauksessa ottaa käyttöön se vihervasemmiston viljelemä Nolla-toleranssi ja potkia pihalle kyseinen uhkailija ja sitten viranomaiset voivat toimittaa henkilön takaisin kotimaahansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nollatoleranssi on vain suomalaissyntyisiä heteromiehiä varten.
      Palestiinalaisille on järjestettävä ilmainen kuljetus Gazaan auttamaan ja pelastamaan kansaansa.
      Täällä riekkuminen ei mitään auta - päinvastoin.

      Poista
  9. Muuten olen sitä mieltä, että näistä Ylen, Hesarin ja kumppanien asenteellisista uutisoinneista olisi hyvä tehdä kooste. Uutisoinnin linjaushan on se, että lähi-itä ja somalitaustaisten rikoksissa taustaa ei kerrota käytännöllisesti katsoen koskaan, ei edes silloin kun kytkentä militanttiin islamismiin on ilmeinen kuten tässä tapauksessa, mutta jos rötöstelijällä on joskus elämänsä aikana ollut joku kytkentä perussuomalaisiin, vaikka hän olisi saanut potkut aikoja sitten, se kyllä kytkentä julkistetaan aina. Ja luonnollisesti vasemmistokytkennät piilotetaan rötöstelyn yhteydessä pääsääntöisesti aina ja erityisesti kytkennät piilotetaan silloin, kun henkilöä karahteerataan "asiantuntijaksi".

    VastaaPoista
  10. Muslimeja pelätään ympäri eurooppaa, että poliitikoilla kieli pysyy keskellä suuta. Muslimeja on päästetty viidentenä kolonnana niin paljon sisälle, että peloissaan poliitikot katsovat antisemitismiäkin sormien läpi. Kuka olisi uskonut varsinkaan saksassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muslimien apuna on myös näitä hyödyttömiä idiootteja tyyppiä Veronika Honkasalo. Aivoton punikki.

      Poista
    2. Jokainen voi miettiä miten eri tavalla media uutisoisikaan tapauksesta, jos uhkailija olisi suomalainen; nimeä ja naamaa reviteltäisiin lehdessä ja potkut yliopistosta järjestyisivät pikavauhtia. Vaikka nadbornikin heimolaiset omistavatkin median, muslimien touhuja pimitetään ja siedetään koska he ovat täällä samasta syystä kuin muissakin euroopan maissa; hajauttamassa ja hajottamassa eurooppalaisten ihmisten orgaanisia kansanyhteisöjä

      Poista
  11. Kantin kategorinen imperatiivi tarkoittaa vallitsevan ideologian normatiivisuutta; yleisesti ottaen ja useimmiten, ihmiset näkevät keisarin vaatteet kuin myös Tokatzierin juoksevan kolmanneksi.
    Suurin osa ihmisistä elää tämänkaltaisen, konfiguratiivin totuuden ehdoilla: puhutaan myös Platonin varjojen luolasta. Ehkä uskalluksen puute, tai pelko oman uran ja maineen menettämisestä ehkäisee vapaan hengen ilmentymiä - eliitin ideologia on siis kategorisen imperatiivin, näennäisen ja symbolisen moraalin perusedellytys.
    Ja todellakin, on kysymys alkemiasta jos kuvittelemme että voisimme - etiikkaan vedoten - moralisoida paskan kullaksi: todellisuus on aniharvoin sitä, mitä toivoisimme sen olevan.
    Niinpä myös YLE valehtelee omilla ehdoillaan....

    VastaaPoista
  12. Jos uhkailua ja vihapuhetta ei Helsingin yliopistossa sallita, eikö ratkaisu ole yksinkertainen? Uhkailija saa lähteä. Onneksi nykyinen hallitus heikentää irtisanomissuojaa; aikasemmin ei edes yritykselle tai yhteisölle vahinkoa tahallaan tekevää saatu ulos ilman että ammattiyhdistysliike tai mittava rahasumma lyötiin kehiin. Moni pienyrittäjä on sen tuntenut nahoissaan ja konkurssikaan tästä syystä ei taida olla harvinainen. Valtiolla/kunnalla tällainen tapaus menee veronmaksajien piikkiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti Helsingin yliopistossa tehdään juuri noin. Nyt saamme sitten katsoa alistutaanko islamille Aalto-yliopistossa.

      Poista
    2. Ainakin Afrikan tähti - tapauksessa Helsinskyn yliopisto julisti nollatoleranssia ja pyysi anteeksi varmuuden vuoksi koko suomalaiselta yhteiskunnalta. Niin rasistista oli fuksien toiminta. Hyvin menee.

      Poista
  13. Siirtolaiset tuovat klaani- ja heimoröhlöminsä Eurooppaan mukanansa. Varo vaan Suomipoika ja -tyttö. Muuten, etsikää Teekkarihymnin sanat. Kuulemma olisi nyttemmin kielletty, ehkä woke-hengessä.

    VastaaPoista
  14. Partisaani 3.11.2023

    Pohjoismaat sopivat yhteistyöstä karkotuslennoista

    Sopimus syntyi kahden päivän kokouksen jälkeen Pohjoismaiden kesken, ja siinä sovittiin kolmesta toimenpiteestä, jotka on suunniteltu helpottamaan onnistuneempia karkotuksia.

    https://www.partisaani.com/news/norden/2023/11/03/pohjoismaat-sopivat-yhteistyosta-karkotuslennoista/

    Artikkelista poimittua

    Tanska, Ruotsi, Suomi, Norja ja Islanti ovat kaikki sopineet yhteistyöstä laittomien maahanmuuttajien karkottamisessa yhdistämällä karkotettavansa yhteisille lennoille takaisin kotimaihinsa yhteistyössä Euroopan unionin rajaviranomaisten kanssa.
    Tanskan maahanmuuttoministeri Kaare Dybvad Bek kommentoi uutta sopimusta sanomalla, että ”on ratkaisevan tärkeää, että laittomasti oleskelevat ulkomaalaiset palaavat kotimaahansa”.

    ”Meidän on vältettävä, että he matkustavat läpi maiden ja välttävät viranomaisten valvonnan. Siksi hyvän kokouksen jälkeen Kööpenhaminassa päätimme vahvistaa yhteistyötämme”, hän lisäsi.

    Ensimmäinen toimenpide on tukea laittomien maahanmuuttajien uudelleensijoittumista takaisin kotimaidensa yhteiskuntaan ja vahvistaa yhteistyötä näiden kotimaiden kanssa. Toisena toimenpiteenä on järjestää yhteiset lennot Frontexin kanssa.
    Vaikka Norja ja Islanti eivät ole Euroopan unionin jäsenvaltioita, ne kuuluvat Schengen-alueeseen.
    Pohjoismaiden ministereiden kolmantena toimenpiteenä oli myös tehdä enemmän vapaaehtoisten palautusohjelmien tarjoamiseksi maahanmuuttajille yhdessä uudelleensijoitusavun kanssa.

    Tammikuussa 2021 Tanskan pääministeri Mette Frederiksen asetti tavoitteeksi nolla uutta turvapaikanhakijaa perustellen, että liian monet maahan saapuvat maahanmuuttajat voisivat vaikuttaa sosiaaliseen yhtenäisyyteen.
    jne
    jne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt alkaa järki voittaa pohjoismaisessa yhteistyössä. Aivan loistava uutinen !

      Poista
    2. Noita karkotuksia pitäisi tehdä niin paljon että kukin maa saa täyteen monta omaakin konetta eikä että kukin karkottaa vain muutaman. Karkotettavia kyllä riittää, jos riittää päättäjillä kanttia. Jokainen ehdottoman tai ehdollisen saanut ulkkari ulos nelivitosen kuva persiissään. Kiidätetään näistä jokainen kentälle heti oikeusistuimesta niin ettei varpaat maata kosketa. Siinä olisi sille porukalle ennakkotapauksia ja edes osalla alkaisi kynttilä syttyä ihan itsekseen että kannattaako perseillä.

      Poista
    3. Yle tänään

      NYT: Trump suunnittelee miljoonien paperittomien siirtolaisten karkottamista

      https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-191047

      Donald Trump valmistautuu jo uuteen presidenttikauteen suunnittelemalla massiivista luvattomasti Yhdysvalloissa oleviin siirtolaisiin kohdistuvaa operaatiota, kirjoittaa The New York Times (NYT).

      Lehden lähteinä on Trumpin lähipiiriin kuuluvia neuvonantajia, jotka kertovat Trumpin haluavan presidenttinä karkottaa Yhdysvalloista miljoonia ihmisiä joka vuosi.
      Trump haluaa perustaa suuria leirejä, joille viranomaisten jahtaamat ja kiinniottamat ihmiset sijoitettaisiin odottamaan maasta poistamista.

      NYT:n mukaan karkotukset koskisivat myös sellaisia laittomasti Yhdysvaltoihin tulleita, jotka ovat asuneet maassa vuosikymmeniä ja juurtuneet yhteiskuntaan.

      Lisäksi Trump haluaa NYT:n mukaan rajoittaa kovalla kädellä myös luvallista maahantuloa.
      Keinona olisi esimerkiksi maahantulokielto tiettyjen muslimimaiden asukkaille ja tartuntatautilainsäädännön hyödyntäminen turvapaikkahakemusten estämiseksi.

      Poista
    4. Tuo kuulostaa ensin varsin hyvältä, mutta pelkäänpä että kalliiksi tulisi sekin. Jo nyt on luvassa palautusmaan elintasoon verrattuna mittava rahatukko vapaaehtoisesti lähtevälle, mutta sekään ei monelle riitä. Luulisi, että tuo asia panisi paapojienkin hälytyskellot soimaan, mutta lienee turha toivo.

      Poista
  15. Valta- eli propagandamediaan kriittisesti suhtautuvalle vaihtoehtoista tekstiä eräästä vielä ajankohtaisesta aiheesta:

    "Hautaan saatetun Martti Ahtisaaren suitsutus suoraan Pohjois-Koreasta",
    http://ylewatch.blogspot.com/2023/11/hautaan-saatetun-martti-ahtisaaren.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä kun tässä kulttuurissa ei ole ollut tapana puhua pahaa vainajista. Eli siinä vaiheessa pidetään suut supussa ja annetaan omaisten surra eikä mennä vittuilemaan päälle. Ihan perusasia.

      Poista
    2. Ei puhuta pahaa Iivana Julmasta, Leninistä, Trotskista, Stalinista, Hitleristä, Himleristä, Idi Aminista, Mao Zedongista,...

      Poista
    3. Tapasi mukaan ymmärrät tahallasi typerästi asian väärin. Mutta ihan miten vain, tuolla et todista kuin oman sivistymättömyytesi ja tapojesi puutteen. Kiihkosi salaliittoteorioihin vie niistä voiton.

      Poista
    4. Niksi-Nurkka: Juo olut kahdestakapeasta lasista ja pidä niitä näppäimistön kummassakin päässä koko ajan täynnä tölkkiä/pulloa josta täytät pidä keskellä, näin saat näppärästi estettyä pahimmat kännitörttöilyt netissä näppärästi.

      Ylewatch on kyllä oikeasti 1 osa stolichnayaa 2 osaa stoli inkivääriolutta ja lime siivu, onhan sillä ne omat juttunsa mutta loppu on aika OXOTAa(kalja merkki) naapurin kanssa. Puhuakseni vertauskuvallisesti.

      Poista
    5. "Salaliittoteoria"-miekka on propagandamedia-uskovaisten tärkein ase totuudenpuhujia vastaan.
      Sitä paitsi esim. Ylewatch ei puhu Ahtisaaresta "pahaa", vaan vain kylmän totuuden hänen suomalaisvihamielisyydestään planeettamme ylimpien globalistirikollisten nöyränä käsikassarana.
      Suosittelen sinulle Juha Ahvion artikkelia "Se on salaliittoteoria!", https://oikeamedia.com/o1-138512

      Poista
    6. Se joka faktaperustein ei pysty perustelemaan vastapuolen mollaamistaan, kuuluu tähän kategoriaan:
      "Internet Trolls Are Narcissists, Psychopaths, and Sadists.
      Trolls will lie, exaggerate, and offend to get a response.",
      https://www.psychologytoday.com/us/blog/your-online-secrets/201409/internet-trolls-are-narcissists-psychopaths-and-sadists
      Joten trollille en vastaile tämän enempää.

      Poista
    7. Hmm.. eräs erään tieteen opettaja muinaisajoilta oli loistava nykytermein "narsisti-sadisti-psykopaatti" ihan livenä.

      Mut sä kyllä oikeasti floodaat jopa itsesi aika usein kuten proffakin on arvostellut hesaria ja mielikuvien luontia koska ihmiset eivät lue kuitenkaan koko juttua.

      Poista
    8. siis en tarkoita mielikuvien luontia vaan sitä kun copy/pasteat sen verran paljon niin sanomasi hukkuu sinne.

      Poista
    9. kuten hesari hukuttaa totuuden.

      Poista
    10. btw, yksi kätinen kirjoittaminen aiheuttaa sekavuutta kirjoitukseen kun ei jaksa korjata ja yksikätisyyttä aiheuttaa tylsät veitset keittiössä tilastollisestikin merkittävästi jos thl tai joku taho joka kertoo kuinka taiteeseen sijoitettu euro tulee nelinkertaisena takaisin tutkisi niin varmasti tylsien veitsien tappio kansantaloudelle olisi montakymmentämiljardia joten veitsen teroituksen osaaminen on tärkeä jutttu mutta se ei kyllä vaikuta laiskuuteen sen teroituksessa yhtään, kaikki ei oikeasti johdu päihdepolitiikasta eikä oluen hinnan korottaminen vähennä yhtään pehmeiden pullojen kuluttajien ahdinkoa, opiskelijat sen sijaan syö epäterveellisemmin mitä kalliimpaa kalja on... hyvää yötä.

      Poista
  16. Hmm, pelkäänpä, että eräs tekijä on tässä sekä proffalta että meiltä kommentaattoreilta vielä jäänyt mukaan lukematta. Aalto-yliopisto ei nimittäin ole yhtään HY'tä, muuta yliopistoa tai edes pekkaa vähempi punaviherrys-wökellyksessä... Näin tiesivät teekkaripikkuvelini ja teekkarikaverini ajat sitten manata.

    Siten esimerkiksi ao. henkilön pääsyssä tutkimusavustajaksi saattaisi voida nähdä muun ratkaisevan elementin kuin puhtaan pätevyyden. Toki aina on mahdollista sekin, että tämä yksilö edusti lajinsa parhaimmistoa - kuten professori aprikoi. Analogisesti on syytä odottaa varauksella, millaisiksi Aalto-yliopiston kurinpitotoimet todella muotoutuvat...

    VastaaPoista
  17. Ano
    Kuis oli tapaus Afrikan Tähti

    VastaaPoista
  18. Anterilla on paljon asiaa tästä tyypistä;

    https://www.anteryasa.fi/p/suomen-islamistit-uhkasivat-irrottaa-paani

    https://www.anteryasa.fi/p/osama-bin-shafaat-terrorismi-radikaali

    Jne.. no Punjabissa kiellettiin opinnot niin pääsi suomeen hienoa..

    VastaaPoista
  19. Kantasuomalaisten pako:

    https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009985517.html

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!