lauantai 14. elokuuta 2021

Hölynpölyä

Muun muassa tämän blogin keskustelupalstalla on ajoittain näkynyt epäilyjä rokotusten ja etenkin lapsille annettavien koronavirusrokotteiden turvallisuudesta. Tämä johtunee osittain siitä, että viruksen aiheuttama kuolleisuus on lapsilla alhaisempi kuin aikuisilla ja osittain siitä, että koronarokotteisiin liittyy harvinaisia sivuvaikutuksia (kuten kaikkiin muihinkin rokotteisiin).

Jotta nuo sivuvaikutukset asettuisivat oikeisiin mittasuhteisiinsa, on syytä tuntea SARS-CoV-2-tartunnan seuraukset. Tuoreessa Science-lehdessä kerrottiin koronaviruksen aiheuttamista ongelmista Britanniassa. 

Artikkelin mukaan koronaan sairastuneille brittilapsille kehittyi varsin usein vähintään neljä viikkoa kestäviä pitäaikaisen sairauden oireita. Siis sellaisia kuin äärimmäinen väsymys, sydämentykytykset, hermosto-ongelmat ja niin edelleen.

Suurimmassa Britanniassa tähän mennessä tehdyssä tutkimuksessa selvitettiin 1 734 iältään 5-17-vuotiaan positiivisen koronatestituloksen saaneen lapsen tautihistoriaa. Akuutteja oireita löytyi neljän viikon jälkeen 77 tutkitulta lapselta. Toisin sanoen 4,4 prosenttia tartunnan saaneista oireili vielä lähes kuukauden tartunnan saamisen jälkeen. Kahdeksan viikon jälkeen tutkituista 1 379:stä lapsestakin vielä 25:llä eli 1,8 prosentilla oli oireita. 

Suomessa on Fimean mukaan annettu tähän mennessä kaikkiaan 5 923 422 rokoteannosta. Niistä on tehty sivuoireilmoituksia yhteensä 3 128 kappaletta. Toisin sanoen, sivuvaikutuksia on seurannut vain 0,05 prosentille rokotetuista eli koronatartunnan aiheuttamat yli kahdeksan viikkoa kestävät oireet ovat yli 30 kertaa yleisempiä kuin rokotuksiin liittyvät sivuoireet. Ja neljä viikkoa kestäviä oireita esiintyy yli 80 kertaa yleisemmin kuin rokotusten sivuoireita.  

Kun edellä kirjoitetut luvut yhdistetään siihen, että vakavien oireiden lisäksi korona myös tappaa lapsia - vaikkakin alhaisella frekvenssillä - ja rokotukset hidastavat viruksen leviämistä väestön keskuudessa, ei kenellekään pitäisi olla epäselvää, että lasten rokottaminen on järkevää.

* * *

Toinen tämän blogin keskustelupalstalla usein esiintyneen väitteen mukaan koronavirusta ei olisi pystytty eristämään tai sen sekvenssiä määrittämään. Näitä kommentteja lukiessani olen joutunut ihmettelemään, että ovatko niiden esittäjät lainkaan perehtyneet aiheesta tehtyyn tutkimukseen, sillä molemista asioista on kasapäin tutkimusraportteja. 

Siltä varalta, että viruksen olemassaoloa epäileviät henkilöt sattuisivat lukemaan tämän kirjoituksen, kerron tästä  linkistä löytyvään yhden esimerkin koronaviruksen nukleotidijärjestyksestä. Eikä se suinkaan ole ainoa, vaan käyttämällä GenBankin hakutoimintoa esimerkiksi hakusanalla SARS-CoV-2 niitä löytyy joukoittain lisää.

Viruksen eristämisestä taas raportoidaan esimerkiksi täällä. Tutkimustarkoituksiin tehtävään eristämiseen erityisen sopivasta solulinjasta taas on kerrottu täällä. Ja täällä puolestaan on raportoitu koronaviruksen pintaproteiinin ja sen ihmissolussa olevan reseptorin välisistä interaktioista atomitasolla. 

Siten väitteet siitä, ettei virusta olisi edes olemassa, ettei sitä olisi pystytty eristämään tai ettei kukaan olisi onnistunut määrittämään sen genomin nukleotidijärjestystä ovat silkkaa hölynpölyä. Ja siksi pyydän, että blogin keskustelupalstan täyttäminen tällä hölynpölyllä loppuisi tähän.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Koronahörhöille on tulossa oma puolue - mutta mitä muuta Valta kuuluu kansalle-puolue haluaa
Rokote- ja koronaskeptikon valta
SARS-CoV-2 on muuttumassa virusfossiiliksi

58 kommenttia:

 1. Valitettavasti päättäjät, THL ja muut eivät ole osanneet selkeästi kertoa rokotusten haittavaikutuksista.
  Kuinka moni kansalaisista tietää "Yleisimmin ilmoitettuja haittoja vakaviksi luokitteluissa ilmoituksissa olivat kuume, päänsärky ja väsymys."
  Tiedot ja tilastot haittavaikutuksista voisi kerran viikossa uutislähetyksissä laittaa samaan listaan kuin mitä ilmoitetaan koronarokotteen saaneista.
  Kuinka monta suomalaista saa kuumeen, päänsäryn tai väsymyksen päivittäin ilman rokotustakin?

  Suomessa kuolee päivittäin noin 150 ihmistä. Siinä on varmasti moni rokotteen saanutkin. Ei rokote pelasta kuolemalta.

  VastaaPoista
 2. https://johnplatinumgoss.com/covid-19-vaccination-statistics/

  HUOM! Oletus on että kuvat todella ovat oikeasta britti-hallinnon dokumentista.

  Melkein heti ylhäällä on dataa englannista 4. elokuuta mennessä.

  Pistoksia on annettu arviolta 86000000 ja haittavaikutusilmoituksia on 342014 eli noin 0,4%:a injektioista on johtanut tilanteeseen, missä haittavaikutusilmoitus on tehty.

  Yllättävän suuri ero Suomen tilastoihin verrattuna.

  maallikko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haittavaikutuksista voi ilmoittaa vaikka pienestä kutinasta. Millaisista haittavaikutuksista Englannista on ilmoitettu ja kuinka moni niistä on luokiteltu vakavaksi? Onko eroa Englannin ja Suomen ilmoitksissa/ kriteerit?

   Koko korona-ajan on ollut valtavasti huomattavia eroja eri maiden välillä lähes kaikissa tilastoissa.

   Poista
  2. Hyvää kritiikkiä anonyymi! Käytin laskutoimitukseen tuosta englantilaisesta datasta kaikkia ilmoituksia, koska professori oli käyttänyt Fimean luvuista myös kaikkia lukuja. Se ei tee niistä vielä vertailukelpoisia ellei selvitetä sitä mitä on ilmoitettu.

   Linkistä selviää miten nuo haittailmoitukset on englannissa luokiteltu. Osa on epämääräisiä kuten esimerkiksi 'null' ja 'general disorder', johon on ilmoitettu kuolleen 525 ihmistä, noin kolmannes kaikista injektion aiheuttamista kuolemantapauksista.

   Pitäisi vain saada selville, onko Fimean luokittelu minkälainen niin pääsisi vertailemaan. Ehkä professori paneutuu asiaan?

   maallikko

   Poista
  3. En osaa sanoa enempää kuin mitä Fimean tilastossa näkyy. Otin ilmoitusten määrän tähän, koska luokitteluperustetta ei kerrottu.

   Poista
  4. Netistä jokainen löytää mielipiteensä tueksi jos minkäkinlaista tuttkimusta ja vakuuttua oman vakaumuksensa oikeellisuudesta , niinkuin nyt professorikin !

   Minä en ole vakuuttunut yhtään mistään , koska tutkimuksia on laidasta laitaan toinen toisensa kumoavia ja kaiken huipuksi kukaan, ei siis yhtikäs yksikään tutkija olipa kuinka arvostettu tahansa ,ei tiedä yhtikäs mitään mitä tästä "rokotteesta" seuraa pitkällä aikavälillä!

   Minusta on typerää olla yhtään kenenkään väittää omaavansa absoluuttisen totuuden koko asiasta jonka vain nyt aika näyttää mitä tämä mammuttimainen ihmiskoe / uhkapeli lopulta tuottaa , pelastuksen vai jotain paljon pahempaa kuin itse tauti.

   Itse olen Jeesukseen uskova kristittyy joka tiedän minne menen kävi miten kävi . Tällä hetkellä katson viisaaksi olla ottamatta rokotetta , tehkööt kukin niinkuin itse parhaaksi näkee eikä minulla ole mitään tarvetta ihmisiä katerigoida tämmöisen asian takia jos muunkaan . Elämä on riskejä muutenkin joka päivä, ja lähtö voi tulla minä hetkenä hyvänsä siihen on varauduttava ja pidettävä huoli että asiat on Jumalan kanssa kunnossa !

   Poista
 3. Ja kun nämä antivakserit tuntuvat olevan niin fanaattisia asiansa kanssa, en todellakaan ihmettelisi jos paljastuisi että he ovat tehtailleet näitä "haittavaikutus" ilmoituksia ihan aiheetta todistaakseen asiaansa. Niin hulluksi tämä maailma on mennyt että sekin pitää ottaa mahdollisuutena huomioon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennemmin tuntuu, että kaikki pakkopiikittäjät tuntuvat olevan todella fanaattisia tuon piikityksen suhteen.
   Miksiköhän?

   Jos käy, kuten jotkut lääkärit ovat epäilleet, että syksyllä flunssakauden alkaessa, alkavat rokotetut sairastumaan rajusti, niin syyllistetäänkö terveet rokottamattomat siitäkin?

   Poista
 4. On mielenkiintoista nähdä, missä määrin tämän "koronakriittisyyden" nimissä kulkeva uhmamieli kerää poliittista kannatusta. Uutiset Perussuomalaisten puoluekokouksesta kertovat, että teemaa keppihevosenaan käyttänyt Ossi Tiihonen sai puheenjohtajavaaleissa yli kymmenen prosenttia äänistä.

  Syväpsykologiset ja älilliset kuviothan kronakriittisyydessä ovat sunnilleen samanlaiset kuin mitä niin sanotulla vihreällä liikkeellä on kautta sen historian ollut erilaisia luonnonkatatrofeihin puettuja maailmanlopun uhkakuvia kehitellessään. Eli vahvasti narsistisen -- itsensä "objektiksi" mieltävän -- minäkokemuksen varaan on rakennettu uhkakuvia ja viholliskuvia, joita vastaan taisteleminen antaa voimaannuttavia kokemuksia.

  Narsistinen minuus tarvitsee temppunsa, joilla se toteuttaa yhtäältä Irtisanoutumisen sosiaalisista "vihollisista", jotka tässä tapauksessa epämääräisinä jäävät jonnekin kuvitteellisten "salaliittojen" hämäriin. Toisaalta narsistinen minuus on aivan erityisen etevä todistelemaan "tiedollisesti" oman erinomaisuutensa -- tässäkin juuri tiedollisista vihollisista tehdään ase, eli kaikkeen tositietoon aina kuuluva kehittymisen elementti otetaan aseeksi ja kylvetään epäluulon ja epäluottamuksen siemenet tiedon aukkoihin.

  Eivätkä narsistit itse tajua todellisuuden- ja suhteellisuudentajuttomuuttaan, vaan itse asiassa onnistuvat kokoamaan usein hyvinkin vahvan tukijoukon itselleen. "Ilmastonmuutoksen" tapauksessa miltei koko poliittinen kenttä on jämähtänyt tuijottamaan omaa rakasta peilikuvaansa, koronapandemian kohdalla uhriajattelu ei ole saanut toistaiseksi vastaavaa kannatusta, mutta huolestuttavan suuren kylläkin.

  Ja tuollainen kannatus voi sitten toimia kylvönä, joka rajoituksiin väsyneissä ihmisissä saa enemmänkin vastakaikua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauanko menee, ennen kuin ihmiset käsittävät, että ilmastopelleily ja tämä pandemiasirkus ajavat kohti samaa maalia?
   Ilmastohömpällä saadaan luotua keinotekoinen energiapula ja voidaan rajoittaa ihmisten tekemistä rajusti, ja samalla pandemiasirkuksella saadaan väkeä vähennettyä ja voidaan rajoittaa ihmisoikeudet olemattomiksi.
   Ei tähän mitään salaliittoa tarvita. Kaikki lukee Klasun julkaisemassa kirjassa.

   https://t.me/mrn_death/8323

   Poista
  2. Narsismia on mahdotonta ymmärtää ellei ymmärrä omaa narsismiaan. Narsismiin olemuksellisesti kuuluva "minän" kokeminen objektina ja siitä seuraava miellyttämispyrkimys ja voimaantumisen kokemus uhrirooleihin samaistumisesta ovat ansoja joihin jäädään, ellei oman minän narsistista rakennetta hahmoteta, tunnisteta ja tunnusteta.

   Kun oman minän narsismi kampittaa "tiedollisen" ajattelun, silloin toimijasubjektit katoavat kuvasta ja maailma alkaa "tapahtua" passiivisessa verbimuodossa.

   Mieti, miten vakuuttavia tekstejä narsisti saa aikaan, kun hänen käytössään on passiivinen verbimuoto.

   Poista
  3. Narsismia on mahdoton ymmärtää...passiivi; ...ovat ansoja, johon jäädään...passiivi; ...hahmoteta, tunnisteta ja tunnusteta...passiivi.

   Poista
  4. Vihreillä on ollut kokoajan omat antivakserinsa, steinerin oppeja noudattavat jotka pitävät uskontonsa mukaisesti rokotuksia haitallisina jälleensyntymiselle. Siitä ei kukaan ole mediassa puhunut yhtään mitään koskaan. Tuo 10% hörhöjä on itseasiassa aika vähän. :-)

   Poista
  5. Tapaa, jolla tajunnalliset alkiot ja lokatiivit syntyvät varhaisessa hahmon- ja käsitteenmuodostuksessa, olen käsitellyt heideggerilaisessa raamituksessa tuolla.

   Marssijärjestys on sellainen, että ensin olemme "objekteja", ja vasta muutaman vuoden iässä alkaa kehittyä "subjekti". Persoonapronominien oikea "kehityksellinen" marssijärjestys on "sinä", "minä", "hän", "yleistynyt hän", jne.

   Näissä kysymyksissä riittää tekemistä, jos tiedon ja tieteen filosofia kiinnostaa.

   Poista
  6. Anonyymi14. elokuuta 2021 klo 15.33:

   Tällä sivustolla se on pelkkää "salaliittoteoriaa" ja hölynpölyä, koska virallinen "totuus" vaikenee siitä!
   Hyvä kuitenkin, että toit asian esille, koska sivustolla vierailee myös joitakin sellaisia, jotka eivät suostu näkemään mustaa valkoisena.

   Poista
 5. Professorille kiitos tästä kommentoinnin mahdollisuudesta. Esim. Ylehän on niin köyhä ettei sillä ole varaa minkäänlaiseen moderointiin, harmiton sporttikommentointikin deletoitiin. Ja siinä tapauksessa siis vietiin maksajilta ääni, Professori taas ei ole lukijoilleen mitään velkaa. Kauan eläköön "blogosfääri"! -jussi n

  VastaaPoista
 6. Kannattaa tuoda esiin muiden faktojen ohella myös sekin merkittävä oikeudellinen seikka, että rokotettava on yksin vastuussa. Koululaisetkin allekirjoittavat tätä koskevan paperin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotta rokotusmyönteisyys lisääntyisi, tulisi vähintään valtion antaa vakuutus rokotettaville. Sehän ei ole valtiollekaan mikään riski, kun kyse on turvallisesta toimenpiteestä.

   Poista
  2. Monut on rokotettu kahdesti. En ole joutunut allekirjoittamaan yhtään mitään. Ei myöskään kukaan tuntemani ole joutunut. Ei mulla muuta.

   Poista
 7. Proffalle tiedoksi, että noita eri sekvenssejä on patentoitu jo vuosikausia.
  Ja ne ovat kaikki ihan itse tehtyjä, koska mitään luojan luomaa ei pysty patentoimaan.
  Kannattaa katsoa tämä, niin ymmärtää tuon taustan.

  https://tokentube.net/v/2081931518/Koronaviruksen-patenttitiedot-paljastavat-biologisen-aseen---Rapsodia-fi--tekstitys

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väitätkö siis, että sekvenssit ovat keksittyjä ottaen huomioon että niitä ovat määrittäneet todella monet tutkimusryhmät.

   Poista
  2. Voit tietenkin mainita edes muutamia tutkimusryhmiä ja tuloksia, mutta taitaa olla liikaa pyydetty.

   Tässähän tuota touhua on kerrottu.

   https://tokentube.net/v/1251121520/The-Emperor-Has-No-Corona

   Poista
  3. Blogitekstin linkitetystä sekvenssitiedostosta näkyvät myös tutkimustyön tekijät eli ketkä kuuluvat kyseiseen tutkimusryhmään. Näin myös kaikista muista GenBankkiin tallennetuista sekvenssitiedostosta. Eli voit itse katsoa sieltä.

   Poista
 8. Miksi valan vannoneet lääkärit vastustaisivat koronarokotuksia, jos ne olisivat turvallisia?
  "Kooste tiedemiesten varoituksia koronarokotteista - "Tämän jälkeen kieltäydyt mRNA-piikityksestä" | Pääkirjoitus [Videot] - Uusi MV-LehtiUusi MV-Lehti" https://mvlehti.net/2021/08/14/kooste-tiedemiesten-varoituksia-koronarokotteista-taman-jalkeen-kieltaydyt-mrna-piikityksesta-paakirjoitus-videot/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä. Kieltämättä he ovat omituisia.

   Poista
  2. Niin kuin monessa aikaisemmassakin tapahtumassa, niin tässäkin aika tulee kertomaan, mikä oli totuus. Niin tietysti edellyttäen, että sen annetaan tulla tietoisuuteen. Toistaiseksi ns. virallinen totuus ei ole vakuuttanut ainakaan Historixia. Kaikki ei nyt ole kohdallaan tässä virallisessa narratiivissa, jota meille pakkosyötetään. Terveisiä tässä yhteydessä erityisesti Ranskan vassarifasisti Makaroonille - hyvin menee ja homma sulla hallussa, vai kuinka?

   Poista
 9. "Kaikki ei nyt ole kohdallaan tässä virallisessa narratiivissa, jota meille pakkosyötetään."

  Todentotta, ei ole kohdallaan, kuten tämän Hawaijilta olevan paljastajan todistus osoittaa:

  "Lautakunnan sertifioima toimintaterapeutti Whistleblower: COVID: Enemmän potilaita kuolee rokotteeseen kuin COVID:iin

  "Olen nähnyt 32 iäkkään ihmisen menehtyvän heti Moderna-rokotteen ottamisen jälkeen."

  Brian Shilhavy
  Toimittaja, Health Impact News

  Abrien Aguirre on laillistettu toimintaterapeutti, joka hiljattain julkisti tietonsa työskentelystä kolmessa COVID-yksikössä Havaijilla, joista kaksi oli "eristysyksiköitä". Hän kertoo työskentelevänsä Oahun suurimmassa ammattitaitoista hoitoa tarjoavassa laitoksessa, jossa työskennellään vanhusväestön parissa.

  Häntä haastatteli ryhmä nimeltä "Hawaii Free Speech News".

  Hänen lausuntonsa nauhoitettiin hiljattain Honolulussa Havaijin osavaltion Capitolilla järjestetyssä ulkoilmamielenosoituksessa.

  Hän aloittaa lausuntonsa sanomalla, että tiedotusvälineet antavat väärän kuvan siitä, mitä COVID-potilaiden sairaalahoidossa tapahtuu. Hän toteaa:

  COVID-yksikköön siirretyillä ihmisillä ei ollut COVIDia. Heidän PCR-testinsä oli positiivinen, mutta useimmat heistä olivat oireettomia ja kärsivät vain jo olemassa olevista sairauksistaan.

  Hän selittää, miten kuolemansairaita ihmisiä laitettiin COVID-kuolemaluetteloihin, mikä on hänen mukaansa "täyttä huijausta".

  Hänen laitoksessaan otettiin käyttöön Moderna mRNA:n kokeelliset injektiot, ja hän sanoo:

  Olen nähnyt 32 iäkkään ihmisen menehtyvän välittömästi Moderna-rokotteen ottamisen jälkeen. Tästä ei puhuta uutisissa. Se ei sovi heidän kertomukseensa.

  Olen nähnyt enemmän ihmisiä kuolevan rokotteen seurauksena kuin COVID-yksiköissä.

  Hän selittää, että hän työskenteli "kuntoutusjohtajana" eräässä ammattitaitoisessa hoitolaitoksessa viiden kuukauden ajan ja näki, kuinka laskutusosasto sai hänen terapeuttinsa muuttamaan lääketieteellisiä diagnoosikoodeja esimerkiksi keuhkoahtaumataudista COVID-rokotteeksi korkeampien korvausten vuoksi. Näin tapahtui jopa sellaisten potilaiden kohdalla, jotka eivät olleet ainoastaan oireettomia, vaan joilla ei joskus ollut edes positiivista PCR-testitulosta COVID:lle.

  Se on petos kaikilla tasoilla.

  Aguirre toteaa, että hän on ottanut yhteyttä poliitikkoihin paljastaakseen tämän petoksen, myös Havaijin kuvernööriin, ja heidän vastauksensa on hiljaisuus. Yksikään heistä ei ole vastannut.

  Hänen viimeinen neuvonsa haastattelussa:

  Jos vanhuksenne ovat sairaita, isoäitinne, isoäitinne, isoäitinne, äitinne, älkää lähettäkö heitä ammattitaitoiseen hoitolaitokseen. He eivät saa riittävää hoitoa.

  Hoito evätään heiltä. Heidät pakotetaan käyttämään naamiota koko päivän, ja he joutuvat pitämään sosiaalista etäisyyttä.

  He masentuvat ja haluavat tehdä itsemurhan. Sillä juuri tällaista näen laitoksissamme.

  Tämä Abrien Aguirren todistus on yksi tuomitsevimmista haastatteluista, joita olen koskaan nähnyt. Jokaisen pitäisi lähettää kopio tästä videosta "vaaleilla valituille" virkamiehilleen, koska Yhdysvaltain terveydenhuoltojärjestelmästä on nyt tullut läpikotaisin korruptoitunut.

  Abrien Aguirrella ei ole mitään voitettavaa ja paljon menetettävää, kun hän menee julkisuuteen ja laittaa uransa ja mahdollisesti jopa henkensä alttiiksi, kun hän tuo julkisuuteen tämän tuomitsevan tiedon.

  Jatkuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jatkoa edelliseen kommenttiini:

   "Koska poliitikot ovat osallisia näihin murhiin ja rikoksiin, on epätodennäköistä, että he tekevät asialle mitään.

   Mutta paljastamalla heidän rikoksensa, erityisesti niiden, jotka väittävät tekevänsä "vain työtään", voimme varmistaa, että heidät varmasti saatetaan vastuuseen näistä murhista ja rikoksista ihmisyyttä vastaan.

   Helvetissä ei ole liian kuumaa paikkaa sille, mihin useimmat näistä ihmisistä päätyvät.

   Tämä on Rumble-kanavaltamme, ja se on myös Bitchute-kanavaltamme."

   Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

   Samaa agendaa toteuttavat lähes kaikki globaalia rikollista "eliittiä" palvelevat kansanpetturi-hallitukset ja niiden alaiset - vielä lisäksi maailmanlaajuisen Medical Mafian korruptoimat - korkeimmat terveysviranomaiset. Suomi ole poikkeus, kuten Sanna Marinin tekemä täydellinen takinkääntö rokotteiden suhteen osoittaa, vertauskohteena hänen mm. rokotteita koskeva blogiartikkelinsa n. kymmenen vuoden takaa.

   Pitkään lääkärinä Kanadassa, Yhdysvalloissa ja Ranskassa työskennellyt Guyline Lanctot mm. osoitti kirjassaan Medical Mafia, että tuo rikolliskopla on maailmanlaajuisesti levittäytynyt, organanisoitunut sisilialaisen mafian mallin mukaisesti ja korruptoi kussakin valtiossa korkeimpia terveysviranomaisia ja poliitikkoja.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Sana Whistleblower meni kommenttini ensimmäisessä osassa väärään paikkaan. Kuului olla näin:

   Todentotta, kaikki ei ole kohdallaan, kuten tämän Hawaijilta olevan paljastajan (Whistleblower) todistus osoittaa:

   "Lautakunnan sertifioima toimintaterapeutti:
   COVID: Enemmän potilaita kuolee rokotteeseen kuin COVID:iin.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  3. Käänös oli tehty seuraavasta:
   https://alethonews.com/2021/08/14/board-certified-occupational-therapist-whistleblower-more-patients-are-dying-from-the-vaccine-than-from-covid/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  4. Uskon tässä asiassa enemmän raportoituihin tutkimuksiin kuin yksittäisten ihmisten väitteisiin.

   Poista
  5. Juu, ei niille saattohoidossa oleville kannata antaa rokotetta. Näin kävi HUSissä. Potilaat kuolivat. Nyt näitä kuolemia ei saisi tietenkään tilastoida rokotukseen tai covidiin kuolleiden lukuihi.
   Anonyymin käsittämättömiltä kuulostavat väitteet on poimittu niinkin luotettavasta lähteistä kuin tokentube ja mv-lehti. Itse en näille "valtamedioille" panisi kovin suurta painoarvia.

   Poista
  6. Jukkis17. elokuuta 2021 klo 13.50:

   Ilmeisestikin sinun kuten suomalaisten valtaosankin tärkeimpiin "luotettaviin" lähteisiin kuuluu mm. tämä:

   https://taikaluukku.com/_files/system_preview_detail_200002137-09fe609fe8/ylepila.jpg

   Esim. Tokentuben ja mv-lehdessä olevien artikkelien luotettavuutta on arvosteltava vain siltä pohjalta, kuinka luotettavia lähteitä niissä on käytetty ja kuinka hyvin on pitäydytty noista lähteistä saatuihin tietoihin lisäämättä niihin mitään itse keksittyä tai epäluotettavista lähteistä saatua tietoa.

   Koko läntinen valtavalemedia on globaalin rikollisen "eliitin" kontrollissa ja voi sisältää mm. CIA:n, tuon rikolliskoplan erään käsikassaran sanelemaa disinformaatiota, josta paljastuksestaan saksalaisella kielialueella mm. monista kirjoistaan hyvin tunnettu toimittaja Udo Ulfkotte sai maksaa hengellään.

   Valtavalemedia ja sen aivopesemät hyödylliset idiootit luonnollisesti pyrkivät sinun tavoin lyttäämään parhaansa mukaan kaikki aidosti vaihtoehtoiset mediat, jotka pyrkivät saamaan ihmiset mm. näkemään elefantin olohuoneessa kuten globaalin rikollisen "eliitin" suuren koronahuijauksen, rikoksen koko ihmiskuntaa vastaan.
   Tälläkään sivustolla vain ei suostuta näkemään tuota elefanttia olohuoneessa, vaan uskotaan sokeasti mitä mm. korruptoidut poliitikot ja terveysviranomaiset ja niitä tukeva valtavalemedia valehtelevat kansalle.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  7. On huvittavaa todeta, että tällä sivustolla kyllä uskotaan, aivan oikein, globaalin rikollisen "eliitin" olevan ilmastohuijauksen takana, mutta sensijaan ei uskota, että koronahuijaus kuuluu saman tahon NWO-agendaan, Klaus Schwab yhtenä nykyisistä pääarkkitehdeistä, minkä ovat useat kommentoijat yrittäneet tuoda esille mutta huonoin tuloksin - koronahuijaus-aivopesu on ollut tehokasta.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 10. Nämä kulkutautimyönteiset ovat sitä samaa porukkaa, jotka alkujaankin ovat pitäneet koko koronapandemiaa Rockefellereitten, Vanderbiltien sun muiden Rotschildien juonena. Nyt sitten, kun olisi tarjolla rokote, jolla tästä voitaisiin päästä eroon, tämä sama hörhöporukka ulisee, että tämä se vasta salajuoni onkin. Tappaa meidät kaikki tai ainakin tekee meistä tahdottomia robotteja.
  Eli siis haluavat edistää näiden heidän mielestään miljardöörien keksimää pandemiaa. Logiikka hoi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässäpä esimerkki tuosta kaiken pelastavasta "rokotteesta".

   https://www.youtube.com/watch?v=urhiOeXJBpE

   Poista
  2. Nämä kokeelliset rokotteet epäonnistuivat viruksen pysäyttämisessä. Meille ei ole tarjolla tehokasta rokotesuojaa. Virus leviää rokotetuissa yhtälailla kuin rokottamattomissakin.

   Poista
  3. Antaa suojan vakavia oireita ja kuolemaa vastaan.

   Poista
 11. Rikollisten vallanpitäjien ja korruptoitujen terveysviranomaisten valeiden jäävuoren huippua Yhdysvalloista - ja varmastikaan se ei rajoitu pelkästään Yhdysvaltoihin:

  "45 000 kuollut Covid-19-rokotteisiin 3 päivän sisällä", syynä oikeusjuttuihin [Yhdysvaltain] liittovaltion hallitusta vastaan.

  Yhdysvaltalaisen ilmiantajan mukaan 45 000 ihmistä on väitetysti kuollut Covid-19-rokotteeseen kolmen päivän kuluessa, mikä on aiheuttanut oikeusjutun liittovaltion hallitusta vastaan.

  Ohiossa asuva asianajaja Thomas Renz on nostanut kanteen liittovaltion hallitusta vastaan, koska se on salannut Covid-19-rokotteen aiheuttamien kuolemantapausten todellisen määrän.

  Renzin mukaan sisäpiiriin kuuluva ilmiantaja - jota kutsutaan nimellä Jane Doe -, joka on nähnyt tietoja rokotteiden haittavaikutusten raportointijärjestelmästä (VAERS), väitetysti välitti luvut ja asiaa koskevat tiedot hänelle.

  Awaken American järjestämässä tilaisuudessa Renz sanoi: "Meillä on joku, joka on vannonut väärän valan uhalla, että kuolemantapauksia on ollut vähintään 45 000."

  Ilmiantajan väitetään todenneen, että Yhdysvalloissa on noin 11 VAERS-järjestelmää, jotka raportoivat haittavaikutuksista ja kuolemantapauksista, ja pelkästään yksi järjestelmä on väitetysti raportoinut järkyttävät 45 000 Covid-rokotteiden aiheuttamaa kuolemantapausta.

  Renz uskoo kuitenkin, että tämä luku on "valtavasti suurempi", ja vaatii VAERS-järjestelmän välitöntä tutkimista.

  "Kuinka moni on oikeasti kuollut ja miksi sitä salataan?", Renz sanoi Awaken America -yleisölle.

  Asianajaja sanoi, että valtavirran tiedotusvälineet eivät kerro tästä tiedosta ja kanteesta, ja todennäköisesti suuret teknologiayhtiöt, kuten YouTube, Facebook ja Google, sensuroivat ne.

  Renz sanoi, että nämä suuret teknologiajätit ovat "osallisia kuoleman aiheuttamiseen" ja että hän ei malta odottaa, että voi haastaa ne oikeuteen "yhä uudelleen ja uudelleen".

  Ohiossa sijaitsevan asianajotoimistonsa Renz Law:n kautta Thomas haastaa Yhdysvaltain terveysministeriön (DHHS) oikeuteen pysäyttääkseen Covid-19-rokotteen käyttöönoton 15-vuotiaille ja sitä nuoremmille lapsille.

  Renz ja hänen lakitiiminsä nostivat kanteen yhdessä America's Frontline Doctors -järjestön kanssa Covid-19-rokotteiden hätäkäyttölupaa (Emergency Use Authorization, EUA) vastaan, sillä heidän mukaansa rokotteiden vaikutuksista aikuisiin, saati sitten lapsiin, ei ole tehty "minkäänlaisia pitkäaikaisia tutkimuksia".

  Lisäksi oikeusjuttu kyseenalaistaa EUA:n laillisuuden, sillä lain mukaan lasten on oltava vaarassa, minkä Renz väittää, että "CDC:n mukaan lasten kuolleisuus Covid-19:n takia on tilastollisesti NOLLA prosenttia".

  LISÄTIETOJA:
  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/45-000-dead-from-covid-19-vaccines-within-3-days-sparks-lawsuit-against-federal-government

  Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkyisivät tuollaiset kuolleisuusluvut myös Suomessa. Sellaisia ei kuitenkaan ole havaittu eikä raportoitu.

   Poista
 12. Nobel-palkitun virologin paljastuksia maailmanlaajuisesta valeiden verkosta:

  "Covid-rokotteet levittävät variantteja, -

  (Natural News) Levittävätkö Wuhanin koronaviruksen (Covid-19) "rokotteet" niitä pelättyjä "variantteja", joista valtavirran media jatkuvasti pelottelee? Takuulla.

  Nobel-palkittu ranskalainen virologi ja professori Luc Montagnier sanoo, että injektiot aiheuttavat ilmiön, joka tunnetaan nimellä "vasta-aineista riippuvainen tehostuminen" (antibody-dependent enhancement, ADE) ja joka täysin "aktivoituaan" lopulta tappaa kaikki, jotka se ohjelmoi uudelleen.

  Vaikka useimmat valtavirran epidemiologit jättävät tämän norsun olohuoneessa huomiotta, Montagnier varoittaa, että variantit ovat injektioiden tuote, eivät mikään ilmassa leviävä "mutaatio", jonka ovat aiheuttaneet ihmiset, joita ei ole rokotettu, kuten tiedotusvälineet väittävät.

  Todellisia taudin levittäjiä ovat ne, jotka ovat saaneet kiinalaisvirusinjektion tai kaksi ja jotka ovat nyt tekemisissä muiden kanssa ruokakaupassa, kirjastossa, kirkon pyhäkössä ja kaikkialla muualla, missä he käyvät asioillaan.

  Montagnier teki tämän pomminräjäyttävän tunnustuksen ranskalaisen Hold-Up Median Pierre Barnériasin äskettäisessä haastattelussa. Sen käänsi englanniksi yhdysvaltalainen RAIR-säätiö.

  Kuten raportoimme viime keväänä, Montagnier oli yksi ensimmäisistä, joka varoitti julkisesti, että kiinalaisvirus ei ollut luonnollinen ilmiö ja että siihen oli itse asiassa liitetty HIV:stä peräisin olevaa DNA:ta, jotta siitä saataisiin vaarallisempi.

  Montagnier tietää paljon HIV:stä, sillä hän oli myös ensimmäinen, joka löysi sen aikoinaan. Sittemmin hän on esittänyt järkyttäviä paljastuksia, jotka ovat vastoin tiedotusvälineiden uutisointia, mutta jotka kuulostavat paljon totuudenmukaisemmilta kuin mikään, mitä televisiossa puhuvat päät sanovat asiasta.
  Lancet-tutkimus paljastaa, että sikiörokotteet lisäävät hiv-riskiä.

  On yksinkertaisesti mahdotonta, totesi Montagnier, että Wuhanin flunssa kehitti HIV-ominaisuudet aivan itsestään luonnossa tai märällä torilla lepakoiden välityksellä. Uudenlainen virus kehitettiin selvästi laboratoriossa, jonka, kuten nyt tiedämme, rahoitti kukaan muu kuin Amerikan johtava valelääkäri Anthony Fauci.

  Ryhmä intialaisia tiedemiehiä julkaisi itse asiassa tutkimuksen Wuhanin koronavirukseen (Covid-19) lisätyistä HIV:n komponenteista, mutta valtaapitävät vetivät tutkimuksen väkisin takaisin, koska se sisälsi "väärää tietoa".

  Toisessa The Lancet -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa todettiin, että kiinalaisviruksen pistokset itse asiassa lisäävät riskiä saada HIV, mikä puolestaan lisää riskiä testata "positiivisesti" Wuhanin flunssan suhteen.

  Australian kansakunta itse asiassa romutti kiinalaisvirusinjektiosopimuksen sen jälkeen, kun paljastui, että useat rokotekokeiluun osallistuneiden testi osoitti HIV-positiivisuuden injektion jälkeen.

  Kaiken tämän vuoksi Montagnier julisti rokoteponnistuksen "virheeksi, jota ei voida hyväksyä", mikä on itse asiassa hieman liian ystävällistä, kun otetaan huomioon, että mikään tästä ei ole sattumaa. Kyseessä on selvästi eugeniikan ja väestötuhon agenda, joka vaikuttaa kaikkiin ihmisiin planeetalla, myös niihin, jotka kieltäytyvät rokotteesta ja tunnistavat sen siksi, mitä se todella on.

  "Historiankirjat tulevat osoittamaan sen, koska rokotus on se, joka luo variantteja", Montagnier sanoo.

  "Rokote luo vasta-aineita", jotka pakottavat viruksen "etsimään toisen ratkaisun"

  Jatkuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jatkoa edelliseen kommenttiini:

   "Kun suurin osa maailmasta tajuaa tämän kaiken, on jo aivan liian myöhäistä. Ihmiset kuolevat todennäköisesti kaduilla ruiskutuksen jälkeiseen tautiin, kun he levittävät tappavia "piikkiproteiineja" rokottamattomiin, jolloin hekin mahdollisesti sairastuvat ja kuolevat.

   "Uskon, että on toinenkin syy siihen, miksi Covid-19 syntyi Wuhanissa, ja se on 5G:stä, koska mitään ei ole sanottu siitä, että 5G olisi syyllinen", kirjoitti eräs kommentoija Great Game Intiassa. "Se on ainoa selitys, jossa on järkeä."

   Lisää aiheeseen liittyviä uutisia kiinalaisviruksesta löytyy Pandemic.newsista.

   Tämän artikkelin lähteitä ovat mm:
   GreatGameIndia.com
   NaturalNews.com

   Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)"

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Miksiköhän PV rekrytoi jo huoltopuoltaan kuntoon "mahdollisen" liikekannallepanon takia?
   Onko sellainen odotettavissa jo lähiaikoina, jos rokotettuja alkaa putoilemaan ja ihmiset havahtuvat suureen petokseen?

   Poista
  3. Health Impact News on todella ja raskaati FAKE sivusto (kuten MV-lehti :D). Mikään ei heillä ole totta. Nimittäin heidän "faktansa" on moneen kertaan tarkistettu ja valheeksi havaittu.

   Hyvällä keskustelufoorumilla lähes kaikki asianmukainen on sallittua, mutta eikö joku roti pitäisi olla tuolle "kalergi suunnittelijalle". Vaikkapa iso teksti "Mikään kirjoittajan tekstistä ei ole totta. Suhtaudu tekstiin vain huumorilla".

   Poista
  4. Kalergi alkaa olla jo aika rasittava. Ei oikein jaksa lukea enää.

   Poista
  5. Tutkijapiireissä tiedetään yleisesti, ettei Montagnierilla ole enää vuosiin ollut todellisuudentaju aivan priimakunnossa.

   Poista
  6. Tutkijankoulutus ei tee ihmistä immuuniksi korruptiolle ja siihen liittyvälle valehtelulle esim. muista tutkijoista leimaalla niitä naurettaviksi, hurahtaneiksi ja muuksi vastaavaksi, kuten nobel-palkittua Montagnier'ia.

   Globaalilla rikollisella "eliitillä" ja sen alajaoksella Medical Mafialla on pakonomainen tarve saada vaiennettua kaikki totuudenpuhujat, varsinkin sellaiset korkean tieteellisen pätevyyden omaavat kuten Montagnier peittääksen koronahuijauksensa, megaluokan rikoksen koko ihmiskuntaa vastaan.
   Mm. korruptioon noilla rikollisilla on käytettävissään "rahaa kuin roskaa"!

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 13. Ehdottamasi samaa mieltä. Hyvin voisi professori poistaa nuo ihan järjettömät fake-viestit ja pitää näin foorumin luettavana ja asiallisena.
  Lukuisa määrä sivustoja taistelee näitä fakeja ja kotihulluja vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä harkinnut asiaa, mutta toistaiseksi sananvapaus on ollut tärkeämpää itselleni kuin hölynpölyn sensuroiminen. Mutta samalla on tärkeää oikoa noita väitteitä kuten tein tässä päätekstissä.

   Poista
 14. Kolmelle edelliselle kommentoijalle:

  Voitte vallan mainiosti hypätä yli minun kommenttini ja pitäytyä uskoanne vahvistavan Ylen (https://taikaluukku.com/_files/system_preview_detail_200002137-09fe609fe8/ylepila.jpg)
  ja globaalin rikollisen "eliitin" pääpropaganda-kanavan Brysselin Pravdan sekä muun vastaavan "laatumedian" tarjoamaan "oikeaan fakatarkistettuun" tietoon.

  Vai oletteko lääkemafian pimeillä palkkalistoilla olevia disinformantteja?

  Nobel-palkitun ranskalaisen virologi ja professori Luc Montagnier'inkin joka sana on valetta?!

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://www.indiatoday.in/fact-check/story/fact-check-nobel-laureate-luc-montagnier-didn-t-say-covid-vaccine-recipients-will-die-in-two-years-1807023-2021-05-26

   Tuossa pientä faktaa.
   Kotihullut uskovat kaiken mitä mm Twitterissä ja vastaavissa kirjoitetaan.

   Poista
  2. Edellisissä kommenteissani ei ole väitetty Montagnier'in sanoneen, että koronarokotteen ottaneet kuolisivat kahdessa vuodessa.

   Ne jotka eivät ole lukeneet Montagnier'in
   haastattelua koskevaa kommenttiani, varmastikin uskovat panettelevan valeesi minusta.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  3. Olisit tarkistanut mitä muuta hänen sanomisistaan on vääristelty

   Poista
 15. No, ainakin näitä koronarokotettavia on varoitettu, että antavat pistää itseensä kokeellsia litkuja, joiden turvallisuudesta eivät lääkeyhtiöt mene takuuseen.

  VastaaPoista
 16. Pysyvä lerppu: https://vk.com/wall550043377_2375

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 17. The International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research is a peer-reviewed scholarly open access journal concerning the development, distribution, and monitoring of vaccines and their components.

  Tuollaisessa lehdessä oli tällainen juttu 31.3.2021.

  https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/23/51

  'Worse than the disease? Reviewing some possible unintended consequences of the mRNA vaccines against COVID-19'

  Pitäisi olla vertaisarvioitua tekstiä. Siinä käsitellään erilaisia rokotteiden aiheuttamia sivuoireita ja mahdollisia selityksiä mistä ne johtuvat.

  Sanakirja mukaan, jos innostutte lukemaan. Kansantajuista tiivistelmä ei oikein ole, mutta kyllä tuosta maallikkokin jotain irti saa. Tekstissä käydään läpi ainakin anafylaktinen shokki eli äkillinen yliherkkyysreaktio.

  Puhutaan myös siitä voisivatko rokotteet käyttäytyä kuin prionit eli laukaista esimerkiksi hullun lehmän taudin. Samassa yhteydessä mietiskellään myös Parkinsonin tautia, dementoitumista ja ALS:ää.

  Piikkiproteiinien myrkyllisyydestä on juttua ja myös siitä onko mahdollista, että rokotetut voisivat levittää piikkiproteiiniä ympärilleen ja sairastuttaa rokottamattomia.

  Käsittelyssä on myös se, luoko rokotteet uusia variantteja. Pohditaan sitä olisiko mahdollista, että piikkiproteiini tulisi osaksi ihmisen DNA:ta.

  maallikko

  VastaaPoista
 18. Onko tämäkin hölynpölyä https://oikeamedia.com/o1-164207 ??

  Minusta ei ole vaan selväjärkistä perusteltua varauksellisuutta!

  Voi olla että en sitten ymmärrä yhtään mistään mitään , siinätapauksessa tarvitsen taluttajaa ja edunvalvojaa .

  Kumpa löytäisin sen joka pystyy absoluuttisesti määrittelemään hölynpölyn tässä asiassa.
  Minä en ainakaan.
  THl:n jutut ei ole yhtään sen uskottavampia kuin muualta ,esim tuosta kirjoituksesta saatava tieto . Minusta se on pajon uskottavampi ja järkevään malttiin kehoittava perusteluineen.

  Itse olen tuohon malttiin päätynyt jo ennen kuin luin tuon , Minusta se on hyvä ohje . En ole aikonut ottaa injektiota ennenkuin vaaka painuu asiallisen perustellun tiedon ja nyt tästä massiivisesta riskipelistä karttuvan tiedon, jos se on injektiota (rokotusta) puoltava..
  Minusta se on kaikkein järkevintä tällä hetkellä odottaa ja katsoa eikä panikoida koska siihen todellisuudessa ei ole aihetta!

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!