perjantai 20. elokuuta 2021

Kas vain, ruotsalaiskoulun puukotus uutisoitiin

Suomalainen media kertoilee harvakseltaan Ruotsissa tapahtuneista väkivallanteoista. Silloinkaan tekijästä ei yleensä kerrota kuin hänen ikänsä. 

Näin tapahtui myös tänä aamuna lehdistössämme olleessa uutisessa, jossa 15-vuotias poika oli puukottanut 45-vuotiasta opettajaa. Lisäksi kerrottiin koululaisten tarinoita siitä, mitä he itse olivat tehneet tapauksen yhteydessä.

On tietenkin sinänsä hyvä, ettei Ruotsin tapahtumista vaieta aivan täydellisesti. On kuitenkin niin, että kotimaista mediaa seuraaville saattaa syntyä kuva, jonka mukaan väkivallanteot olisivat Ruotsissa jotenkin harvinaisia. 

Näin ei kuitenkaan ole, vaan kuten PT-Media on kertonut selvällä suomenkielellä, ovat erilaiset murhat ja sellaisten yritykset tänä päivänä lähes jokapäiväisiä. Tässä kuussakin siellä on tehty 26 murhan yritystä ja 9 murhaa. Suurin osa - elleivät kaikki - niistä on tapahtunut uusruotsalaisten toimesta. 

Minulle onkin syntynyt sellainen käsitys, että maamme median tavoitteena on pitää suomalaiset tietämättöminä siitä, minkälaista väkivaltabuumia ruotsalaiset elävät liberaalin maahanmuuttopolitiikkansa seurauksena. Ja syynä sille on se, että niiden toimituskunnat eivät ymmärrä Suomen kulkevan samaa tietä, mikäli meidän maahanmuuttopolitiikkamme kulkee samoilla poluilla. 

Sillä samoille poluillehan tässä ainakin Suomen hallitus tahtoo. Afganistanin siirryttyä länsimaisittain ikävän hallinnon alle, on esimerkiksi sisäministerimme vaatinut Suomea nostamaan pakolaiskiintiönsä lähes kaksinkertaiseksi nykyisestä 1 050 henkilöstä. Samalla maamme pakolaisneuvonta on vaatinut Suomea luopumaan perheenyhdistämisen rajoitteista. 

Uskon, että nämä ja muut kehitysmaalaisten kansainvaellusta edistävät tahot toimivat kuten toimivat hyvässä uskossa ja vilpittömin mielin. Mutta sitä ihmettelen, etteivät he ymmärrä samalla johtavansa Suomea kohti sellaista monikulttuurista helvettiä, jonka länsinaapurissamme otettavia ensiaskeleita suomalainen media piilottelee tavallisilta kansalaisilta parhaansa mukaan. 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Hyödyllinen idiootti unohti etnis-uskonnollisen ulottuvuuden
Ruotsalaislasten ja poliisin ampumistapauksista
17-vuotias nuorukainen olikin äitinsä kanssa asuva somali

18 kommenttia:

 1. On hienoa, että on PT-median kaltainen toimija joka kertoo naapurimaan uutiset niin kuin ne ovat. Meidän mediassa Ruotsi alkaa olla uusi Neuvostoliitto, mitä tulee todellisuudesta uutisointiin.

  Tällaista sananvapaata sivustoa kannattaa tukea eikä pilata sitä esimerkiksi öyhökommenteilla, jotka voivat sitten rajoittaa toimintaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo neuvostoliitolaistyyppinen uutisointi alkoi meidänkin lehdistössä 1990-luvulla, kun EU:ssa nähtiin pelkkää hyvää. Ihmismieliin alettiin ympätä samanlaista positiivisuutta, kuin neuvostokansalaisiin oli aiemmin juntattu Pravdan (Totuus) voimalla. Neuvostoliitossahan ei tapahtunut koskaan mitään pahoja asioita, vaikka puskaradioiden välityksellä kuultiinkin esimerkiksi lentokoneonnettomuuksista.

   Nyt Euvostoliitossamme kaikki läpsyttelijät ovat ihanasti sopeutuneet yhtenäiseen länsimaisia arvoja kunnioittavaan lässyhumanismiin, eikä terrori-iskuja ole olemassakaan. Puukottajat ovat harvinaisia poikkeustapauksia, jotka ovat joutuneet mielenhäiriöön äärioikeiston rasismin vuoksi.

   Muuten, kuunnelkaapa televisiossa viljeltävää puheenpartta. Huomaatte, että sana 'vaikea' on pannassa. Kaikki paskamainen on nykyään kivasti aktivoivaa eli 'haastavaa'. Eihän paratiisissa voi olla pessimistejä, jotka pitäisivät paskamaisia asioita, kuten elintasopakolaisia, valitettavana ongelmana.

   Poista
  2. Toinen media mitä kannattaa ehdottomasti seurata, tukea ja linkata, on:

   https://www.kansalainen.fi/


   t: Vitjaantunut Stadilainen

   Poista
 2. Uutisoitiin kun tekijä oli kantaruotsalainen?
  Eihän uusruotsalaisten tekoja voida uutisoida!

  VastaaPoista
 3. Tuon tyyppinen tapaus menee helposti nuorten yleisen "oirehtimisen" piikkiin, jolloin lukijat eivät ehkä saa kuvaa Ruotsin todellisesta katastrofitilanteesta. Eli jatkuvat pommi- ja kalashnikov-hippaset ja murhat kaduilla jäävät pimentoon. Ihmeellinen poikkeus oli taannoin (varmaan vahingossa) ruutuun päässyt Ylen naisen kauhistus, kun aivan hänen naapurissaan räjähti.

  VastaaPoista
 4. Valtamedia on yleisesti ns vähätellyt ruotsin tilannetta. On " asiantuntijaa " oikealla ideologialla jne toteamassa, että ruotsin ongelmat eivät voisi toteutua suomessa. Ja kuten 2015, olen huomaavinani jälleen nyyhkytarinoita ikäänkuin perusteluiksi, että kyllä suomen on nyt vähintään kaksinkertaistettava kaikki tuki ja pelastettava maailma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohisalo on kertakaikkisen OUTO tapaus, todellakin sisä- ja muslimiasioiden ministeri, kuten eräs kolumnisti hänet nimesi. Asia numero yksi on aina ja iankaikkisesti maahanmuuttajat, suomalaisista viis. Kateeksi käy virolaisia, joiden johtajat ovat ilmoittaneet, että Viro voi ottaa kolmekymmentä pakolaista Afganistanista. Siinä olisi suuruusluokka oikein myös persaukiselle velalla elävälle Suomelle. Entisistäkin on aivan riittävästi riesaa.

   Poista
  2. Viron on helppo luvata. Puolen vuoden jälkeen jäljellä ei ole ketään, vaan ovat Saksassa, Suomesa ja missä lienevätkin

   Poista
  3. Hiukan suomen kielen kielioppia: jos tarkoitetaan valtiota, niin silloin esim. Suomi kirjoitetaan isolla kirjaimella, ja jos taas tarkoitetaan kieltä, niin silloin esim. suomi kirjoitetaan pienellä kirjaimella. Lyhyesti: suomen kieli, Suomen valtio.

   Poista
 5. Suomihan on jo nyt ihan tuottamuksellisesti tuhoisalla svedustanian tiellä ja kehitystä ei ilman joukkokarkoittamisia voi enää pysäyttää. Sisäkanisterimme tekee päinvastoin kaikkensa, että negatiivinen kehitys vain kiihtyy haalimalla lisää väkivaltaa ja samaan aikaan vähentämällä tuntuvasti poliisin resursseja.
  Poliisi on käskytetty hiljaiseksi ongelmista ja käskyttäjää ei ole vaikea arvata.
  Totuus on jo kuitenkin se, että valtaosa suurempien kaupunkien huumekaupasta ja maahantuonnista on siirtynyt Lähi-Itäläisten ja somppujen haltuun.
  Tästä oireena on jo ollut eriasteisia yhteenottoja näiden ryhmittymien välillä ja kun aseiden virta Ruotsinpuolelta alkaa todenteolla niin alkaa myös ruumiinvalvojaiset.
  Tästä aseiden tulosta Ruotsista on jo havaintoja, Ruotsiin aseet tulevat pääosin Balkanilta.
  Vihervasemmiston on ihan turha väittää muuta ja tulevaisuudenkuva sopii mainiosti heidän agendaansa synnyttää epävaukautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuottamuksellisesti, vaan tarkoituksellisen ja harkitun tahallisesti!

   "Tuottamuksellisuus" tarkoittaa vahinkoa.

   Poista
  2. No, "tuottamuksellisuus" voisi olla myös hyvä verbimuoto kuvaamaan tapaa, jolla asiat tuppaavat totalitarismissa tapahtumaan. Totalitarismissa kaikki tietoinen ajattelu ja "tahallinen" toiminta taantuvat jonkinlaisen vahvan, paksun kollektiivitajunnan valtaan, jolloin itse asiassa kukaan -- eivät varsinkaan ne jotka ovat vallassa ja joiden pitäisi olla vastuussa -- itse ymmärrä omaa rooliaan.

   Eämme nyt totalitarismiin taantumisen aikaa, jolloin Suuri Yhteinen Valhe on se joka jostain kollektiivitietoisuudesta käsin ohjaa sitä mitä yksilöt pystyvät järjellään käsittelemään. Eivät nämä ministerit ole "pahoja kenkään, toinen toistaan heikompia vain", noin niinkuin Eino Leinoa mukaillakseni.

   Poista
 6. Hei. Erkko täältä Malmon Karlavägenilta. Tämä on tosi paha paikka asua sataman vierellä. Jatkuvasti murtoja, ikkunoita kivitetään ja varsinkin pimeällä ei moni alueella asuva uskalla mennä ulos. Tällä alueella paljon vanhempaa porukkaa, kuten minä 69 vuotias. Useitakin tppoja tapahtunut. Kolmessa niistä maahanmuutajien kinastelua. Vielä 10 vuotta sitten tässä lähialueella asui 20 suomalaisperäistä ja nyt Suomeen muuttaneita niin että meitä on enää 4 pariskuntaa. Syy ainoastan maahanmuuttajat ja heidän toimintansa. Ei mahda enää mitään.

  VastaaPoista
 7. On vain yksi tapa jolla kulttuurit voidaan tuhota. Se on eriperusteisten kulttuurien sekoittaminen, monikulttuurisuus. Toisilleen sosiodynaamisesti vastakkaisten kulttuurien kohtaaminen voi tapahtua vain kehittymättömämmän ja suvaitsemattomamman kulttuurin ehdoilla. Suuret kulttuurit ovat myrkkyä toisilleen, mikä näyttäytyy kulttuuristen hylkimisreaktioiden muodossa niissä onnettomissa yhteiskunnissa, jotka ovat sortuneet monikulttuurisuuskokeiluihin. Naapurimaamme Ruotsi on sellainen, me olemme menossa samoja raiteita. Yhteiskunnallinen keskustelu meilläkin on jo ”poliittisen korrektiuden” kuohitsemaa. Kipeitä kysymyksiä ei enää uskalleta esittää, puuttuvat jo käsitteetkin sellaisten muotoilemiseen. Emme puhu edes segregaatiosta, ja valtakunnansyyttäjän korvat värähtävät välittömästi, jos joku mainitsee ”kehittymättömyyden” tai ”kulttuuriset hylkimisreaktiot”. Ajattelu on jo täynnä valkeita tabuaukkoja.

  Totalitarismi alkaa aina kansan kahtiajakautumisesta. Meillä sellainen jakolinja yhteiskuntaan on jo syntynyt. Hyvät ja pahat. Suojeltavat ja tuomittavat. Hyvät ovat ”suvaitsevaisia” – ja käytännössä he ovat niitä jotka pystyttävät totalitarismin. Missään totalitarismissa ei ole totalitaristeja, on vain oikeassaolijoita. He ovat valmis enemmistö, se, joka käyttää käsitteitä, joihin on sisällytetty valmis totuus. Se, jolla on valmiiksi laki takanaan. Kaikki totalitarismit syntyvät oikeiden arvojen ja hienojen aatteiden kulisseihin. Nyt sellaisia ovat ”ihmisarvo- ja -oikeusideologiat”, jotka yrittävät muotoilla opin kaikkien ihmisten pohjimmaisesta samanlaisuudesta ja samanarvoisuudesta.

  Mutta ihminen on lajityypilliseti ja olemuksellisesti sosiaalinen olento, ja kaikki ihmisyys on kulttuurista ihmisyyttä. Ihmisyyden nimissä ei voi yhdistää toisensa kognitiivisesti pois sulkevia kulttuureita. Teokratia ja demokratia eivät voi elää samaan aikaan samaa yhteisöelämää. Meillä on vielä paljon opittavaa.

  VastaaPoista
 8. Onkohan tässä jo mahdollisuudet pelastaa tulevaisuutemme demokraatisten kanavien kautta menneet? Kun yli 80 % äänestäneistä haluaa nykymenoa, eli Ruåtsin matuhelvettiä meillekin, niin eikö peli ole selvä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän se alkaa haiskahtamaan siltä, että jatkossakin se 80 pinnaa haluaa meidän jatkavan svedustanian tiellä.
   Haluaahan jopa svedut itse jatkaa nykyisellään.
   Ei tavan tallaaja välitä kunhan saa pettua pöytään ja jotenkuten välttyy joutumasta maaliksi edes vahingossa.
   Nykymaailman mannaa taivaalta politiikka on luonut sisäisten uhkien varalta lammaskansan jokaiseen länsimaahan ja se tilanne ei muutu ennekuin koko yhetiskunta hajoaa.
   Kun sisäistä turvallisuutta nakerretaan riittävästi niin voimaan tulee pienen joukon korpilaki ja jäljellä olevat väkivaltakoneiston osat laitetaan näiden kimppuun.
   Eikös svedutaniassakin , kuten myös meillä suurin uhka ole vuodesta toiseen "natsit"?

   Poista
 9. Minusta voisi julistaa jo luotiliivipakon maskipakon sijaan , ainakin todennäköismmin tarpeellinen ainakin ruotsin matuvaltaisilla alueilla ja niiden läheisyydessä, ja suositeltavaksi muuallakin , kohta jopa suomessa?

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!