tiistai 3. elokuuta 2021

Nainen: huono vitsi

Uusseelantilainen urheilija jäi painonnostokisoissa ilman tulosta. Tapauksella ei olisi muuten mitään merkitystä, ellei kyseinen henkilö olisi syntynyt mieheksi, mutta päättänyt myöhemmin ryhtyä naiseksi. 

Ennen kilpailua Ilta-Sanomat otsikoi, että painonnostopaikalle olisi ollut astelemassa peräti urheilun monimutkaisin kysymys. Omalta osaltani totean kuitenkin, ettei kysymys ole lainkaan monimutkainen vaan osoitus nykymaailman pohjattomasta älyllisestä epärehellisyydestä. 

Toki naisten urheileminen on kaikissa tapauksissa jonkinlainen ongelma. Siinähän on parhaat urheilijat (lue miehet) suljettu pois ja loput pääsevät yrittämään voittamista. Sen seurauksena voittajat ovat tilastotodennäköisyyttä useammin jonkinlaisia erityisiä poikkeuksia kuten Caster Semenya, jolla oli naisen ulkoisesta olemuksesta huolimatta miehiset testosteronitasot. Ja poikkeuksiahan ihmisen genetiikka tuottaa. 

Entisestä DDR:stä muistamme sen, että maan naiset olivat paljon maanmiehiään kovempia urheilijoita. Salaisuus piili testosteronissa, jota heille syötettiin kuin sialle limppua. Toisin sanoen naisten urheilutuloksia voidaan manipuloida testosteronin ja sen toimintaa jäljittelevien aineiden avulla paljon tehokkaammin kuin miesten. 

Näin ollen myös mieheksi syntynyt henkilö on saanut murrosiästä lähtien etua elimistönsä tuottamasta testosteronista. Ja siksi heidän urheiluttamisensa naisten kanssa on näitä kohtaan kohtuutonta ja - kuten joku uusseelantilaisen kilpakumppani totesi - pelkästään huono vitsi. Ja kuten tässä jo totesin, osoittaa aikamme uskomattomiin mittoihin noussutta älyllistä epärehellisyyttä. 

Saattaa olla, että joskus tulevaisuudessa löytyy useampiakin miehiä, joiden halu menestyä olympialaisissa on niin suuri, että he teettävät sukupuolenvaihdosleikkauksen sen saavuttaakseen. Tähän viittaa se, että peräti puolet urheilijoista olisi valmis tekemään mitä tahansa voittaakseen olympiakullan vaikka se johtaisi kuolemaan viiden vuoden sisällä. Miksi he eivät siis tekisi sukupuolenvaihdosta?

Loppukaneetiksi totean, että nykyinen huippu-urheilun ilmapiiri on johtamassa tilanteeseen, jossa naisten urheilu ei pian kiinnosta ketään. Ja tämä juuri siinä tilanteessa kun se on alkanut saavuttaa edes jonkinasteista tasa-arvoa miesten urheilun rinnalla. 

Absurdeinta tässä on se, että tämän kirjoitettuani minua ei todennäköisesti suinkaan pidetä feministinä vaan tolkuttomana sovinistina. 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Ai, ai, Arto
Dopingiin uusi standardi
Poikkeuksellinen ylivoima ei synny ilman poikkeuksellisia keinoja

17 kommenttia:

 1. Parasta naisurheilulle oli uus-seelantilaisen jääminen ilman tulosta.
  Sisäministerin sijaisehdokas vannoo Twitterissä transihmisten oikeutta urheilla naisten sarjoissa. Kaikki muu olisi vähemmistöjen syrjintää.
  Enemmistöä saa syrjiä vähemmistön eduksi.
  Pian saanemme vertailla, kumpi on enemmän pihalla Ohisalo vai Suomela.

  VastaaPoista
 2. Kyllä siinä oikeat naiset saavat seurata huuli pyöreänä, miten heiltä viedään mahdollisuudet menestyä, kun näitä luonnonoikkuja päästetään naisten sarjoihin. Näille pitäisi kai järjestää omat paralympialaiset, missä saisivat kisailla kaltaisiaan vastaan. Tai sitten vain todettaisiin, että voi voi, kun et ole nainen vaan transnainen, niin et voi kilpailla oikeita naisia vastaan, joten olet ulkona kisoista.
  Kuinka helkutin hulluksi tämä maailma oikein on mennyt. Ja hullummaksi vain menee, kun naiset näitä ohisaloja ja suomeloita äänestävät päättäjiksi. Juuri feministien pitäisi oikeiden naisten oikeuksia olla puolustamassa, mutta eihän se näiden ymmärrykseen mahdu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeata feminismiä ei enää ole.
   Naisten asemaa ei aja enää feminismi vaan naisen alistamista enennäkemättömän rajusti.

   Poista
  2. Nämä nykyiset feministithän ne ovat islaminkin hyödyllisiä idiootteja ja myötäilijöitä, vaikka se on naisten oikeuksien polkemisessa aivan omaa luokkaansa.

   Poista
  3. Jep, intersektionaalinen femonismi on syöpää. Poikkeuksellisen misogynististä syöpää kaiken lisäksi. Ei se riitä että mekofetisisti miehet valtaavat naisten sarjat. Seuraavaksi heille annetaan vapaa pääsy esim. Naisten pukutiloihin pikkutyttöjä raiskaamaan kun uusi translaki menee loppuvuodesta läpi. Kiitos vain ns. feministit!!

   (Ja joo, ei kaikki transidentifioituvat miehet tokikaan ole raiskaajia mutta yksikin tapaus on liikaa, ja kuten maailmalla on nähty, niin TULEE käymään.)

   Poista
 3. Mitähän formula 3:n kuskit tuumaisivat, jos joku sorrettu somali päästettäisiin uhristatuksen perusteella ajamaan sarjaa formula 1:llä?

  VastaaPoista
 4. Veikkaan, että me:t menevät uusiksi lajeissa kuten esim naisten uinti, yleisurheilu. Luultavasti seuraavissa jalkapallon EM kisoissa on pridejoukkue omalla 🌈 lipullaan. Monta huippua jotka eivät ole koskaan päässeet kisoihin, näemme uudistuneena. Tuomarikin on painostuksesta nainen. Ja kentän reunalla olevat valvojat ovat myöskin uudistuneet. Nimittäin rynkyt ojennuksessa. Katsomoon päästetty vain oikeamieliset.

  VastaaPoista
 5. Vielä ei tämä muotoilu ole lakannut huvittamasta: "Hän korjasi sukupuolensa." Vaikka luultavasti pitäisi itkeä, sukupuolesta riippumatta. -jussi n

  VastaaPoista
 6. Samanarvoisuuden tavoittelu samanlaisuuden kautta ei onnistu. Samanlaisuuden tavoittelu kehittämällä yliyleistäviä, yhä epäselvempiä käsitteitä, ei onnistu.

  Tasa-arvon maailmassa "toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset", kuten Orwell satiirissaan sanoi. Totaliarismissa vallitsee totaalinen tasa-arvo, koska kaikki sallitut käsitteet kuvaavat vain tasa-arvoa. Älykkäin ideologi on se, joka pystyy määrittelemään todellisuutta täysin kuvaamattomat käsitteet toisillaan niin, että sama totalitarismin järki läpäisee koko älyllisen rakennelman.

  Oma yhteiskunnallinen keskustelumme on jo täyttä ideologisten identiteettien stiiknafuulaa. Voisimme antaa vallan lapsille, joiden ei vaivautuneiden aikuisten tavoin tarvitse olla edes älyllisesti epärehellisiä satuja kuunnellessaan.

  No, oikeasti nämä ovat eurooppalaisen kulttuurin ja ajattelun kohtalonkysymyksiä. Uuden ajan rationaalisuus, joka tuotti maailmaan valtavan muutoksen, on nyt todellakin romahtamasssa kognitiiviseen rappioon. Tiedolliset ja ideologiset ismit sulavat toisiinsa, ja todellisuudenhallinta katoaa. Kaaoksen tulee täydellistämään massamittainen kansainvaellus kehitysmaista Eurooppaan.

  VastaaPoista
 7. Miksipä urheilijoiden pitäisi silvotuttaa itseään, kun tulossa on translakeja, joiden nojalla alaikäinenkin voi päättää mielensä mukaan kumpaa sukupuolta on.

  Nytkin nainen voi muuttua Synnyttäväksi Mieheksi vetämällä testoa sen verran, että parta kasvaa.
  Samoinhan miesurheilija voisi valmistautua kisoihin vetämällä estroa saadakseen gynekomastian ja sitten kilpailla miehen vain hieman heikennetyllä fysiikalla, joka varmasti riittää naisten sarjassa ylivoimaiseen voittoon.

  Mitähän tästä tilanteesta sitten sanoisivat tarnsaktivistit ja inersektionalistit?

  VastaaPoista
 8. Professori on useasti aivan oikein kirjoittanut älyllisestä epärehellisyydestä.
  Tähän kopioitu asia hieman poikkeaa päivän aiheesta mutta on erinomainen uutinen, että Euroopasta löytyy myös järkeä ja rehellisyyttä:

  "Liettua on määrännyt rajavartioston käännyttämään maahan Valko-Venäjän kautta pyrkiviä siirtolaisia, tarvittaessa voimakeinoin."

  https://yle.fi/uutiset/3-12043017

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuo Liettuan asia ole rehellisyyttä, vaan älyllistä epärehellisyyttä sekin. Eivät nämä tulijat ole siirtolaisia, vaan asylumia rajalla hokevat. Ja eivät liettualaiset virallisen raja-aseman kautta tulijoita asylumin hokijoita karkota tulosuuntaan, ainoastaan muualla rajan ylittäneitä.

   Poista
 9. “nykyinen huippu-urheilun ilmapiiri on johtamassa tilanteeseen, jossa naisten urheilu ei pian kiinnosta ketään”

  Ilmapiiri on sellainen, että se on laskenut myös miesten urheilun kiinnostavuutta. Jalkapallon EM-kisat olivat yksi esimerkki siitä, kuinka itse urheilu jää taka-alalle ja esim. pridetys, blm-polvistuminen ja urheiluselostajan woke-agenda tympäisee yhä isompaa osaa urheilun seuraajista.

  Varsinkin totalitaristisissa maissa järjestetyissä kisoissa maan ideologian mainostaminen on ollut voimallisesti esillä, mutta se on tavallaan kuulunut asiaan. Olympialaisten järjestäminen on ollut järjestäjille suuri näyteikkuna. Urheilijat ovat kaikesta huolimatta urheilleet omien maidensa edustajina. Doping, blm, LBTQ…, feminismi ynnä muut NWO-agendat pilaavat urheilun ihmiskuntaa yhdistävän hengen ja samalla urheilun kiinnostavuuden. Varsinaiset "rehelliset" urheilijat menettävät samalla motivaatiotaan. Kukapa haluaisi uhrata parhaita vuosiaan, jotta pääsee urheilemaan mielenosoitustilaisuuksiin yhä pienemmillä rahallisilla kannustimilla?

  VastaaPoista
 10. Naisten pitäisi keksiä omia liikuntalajejaan, joissa he pärjäisivät omilla avuillaan myös mieskilpailijoille. Olisiko kuviokellunta sellainen laji ikäänkuin esimerkiksi?
  Muutoin tasa-arvoperiaate vaatii, ettei ole eri luokkia hyville miehille ja huonoille naisille, vaan kaikille on avoin sarja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yrjöperskeleen "mainostama" yhteiskuntatanhuaminen voisi olla kaikille avoin sarja, jossa naisilla on luonnostaan etulyöntiasema.

   Poista
 11. Keppiheppailu on hieno laji.

  VastaaPoista
 12. Juu... ei todellakaan transsukupuolisia naisia biologisten naisten sekaan urheilukentälle, paitsi kenties jos kyseessä onkin sukupuolensa suhteen väärin arvattu intersukupuolinen ja se transprosessi on aloitettu jo ennen murrosikää...
  Kirjoittelin enemmänkin mutta vahingossa kaiketi tuhosin viestin.
  Tyydyn siis linkittämään kirjoitelman erään transsukupuolisen miehen blogista. Paljon hyvää tekstiä joka sai ainakin minut vakuuttumaan siitä että osa näistä on ihan oikeasti henkilöitä joiden aivot ja keho eivät vastaa toisiaan. Aivoja ei osata korjata, joten ainut vaihtoehto on muokata kehoa sen verran että henkilö pystyy elämään siinä. (ja juu... tämäkin kirjoittaja inhoaa nykyistä trans / pride hössötystä - hänelle kyseessä on tragedia, ei ylpeyden aihe)
  http://yonsupi.blogspot.com/2017/12/mika-saa-transsukupuolisen-lopettamaan.html

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!