torstai 29. lokakuuta 2020

Sosialismin seireeninlaulu houkuttaa hallitusta

Arvoisa lukijani on varmasti kuullut seireeneistä. Siis niistä kreikkalaisessa mytologiassa vaikuttaneista naispuolisista olennoista, joiden ulkomuoto oli ihmisen ja lintujen sekoitus. Seireeneillä oli naisen pää ja hiukset sekä puolet vartalosta, kotkan siivet ja pitkät mutta lintumaiset jalat. Jaloissa ja siivissä oli terävät kynnet niin kuin lepakoilla. Kauniilla laulullaan seireenit houkuttelivat merimiehiä vastustamattomasti luokseen ja sitten repivät heidät kappaleiksi. 

Seireenien laulu tuli mieleeni lukiessani aamun uutisia. Niissä MTV3 oli oivaltanut, että hallituksen ilmastotavoitteista seuraisi se, että "ahkerat työssäkävijät maksaisivat pienituloisten bensaverot". Samaan asiaan liittyi myös Helsingin Sanomien juttu, jonka mukaan autokannan sähköistymiskehitys "voisi olla nopeampikin, ellei Suomi kitsastelisi hankintatuissa".

Kolmas saman asian mieleeni nostanut juttu oli mielipidekirjoitus, jossa metsänomistaja totesi sen yksinkertaisen seikan, että "jos yksityisiltä metsänomistajilta viedään oikeus tehdä päätös kypsyneen puusadon hakkuista tai metsien uudistamisesta. Silloin puututaan vakavasti metsäyrittäjää motivoivaan vapauteen päättää omista asioistaan. Jos muut kuin omistajat päättävät metsien hoidosta ja hakkuista, he saavat myös hoitaa metsät tulevaisuudessa."

Seireenit tulivat tästä asiasta mieleen siksi, että maamme hallitus toimii sosialisminhimossaan kuin seireenit. Ilmastonmuutoksen torjunnan keinoiksi ei ole osattu kehittää muita kuin sosialismin työkalupakkiin kuuluvia asioita eli yhteiskunnan kärsän työntäminen yhä syvemmälle markkinatalouden mekanismeihin tuhoten samalla ihmisten motivaation yrittää työssään yhä enemmän ja yhä parempaa. 

Sosialistisiin ratkaisuihin hallitusta ja heidän äänestäjiään motivoi se kaunis ajatus, että siten pelastettaisiin koko maapallon ja ihmiskunnan tulevaisuus ymmärtämättä, että kyseisen työkalupakin keinovalikoima on jo aiemmin osoittanut tehonsa ihmisten hyvinvoinnin ja ympäristön tuhoamisen saralla. Jos maamme kansalaisten - tai ainakin äänestäjien enemmistö - ei osaa vastustaa tätä seireenien laulua, tulee meidän suomalaisten talous jakamaan niiden kreikkalaistarujen merimiesten kohtalon, jotka eivät pystyneet vastustamaan seireenien laulua vaan joutuivat niiden kynsien repimäksi. 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Matti Vanhasen uusi vero
Sanna Marin vahvisti uskonsa sosialistiseen Suomeen
Sosialismi metsissämme

8 kommenttia:

 1. Lähes kaikki puolueet eduskunnassa kannattavat sosialismia, vain motiivit vaihtelevat. Toisilla on kyse kertyneen vaurauden jakamisesta blm- ja antifa-tyyliin ja toisilla globaalivallan tavoittelusta. Moottorina ja mahdollistajana on EU, jota palvomaan puolueet ja broileripoliitikot siirtyvät saatuaan riittävästi kannatusta kansalta. Stalinistiseen vallankäyttöön utopistivihreä puoluekin pääsee jo 10 prosentin kannatuksella, koska muutkin hallituspuolueet ovat Marxinsa lukeneet.

  Suomi vertautuu tällä hetkellä tavoitteiden ja keinojen puolesta USA:n vapaakaupunkeihin tai Kalifornian osavaltioon. Ne pitävät rajat auki ja keksivät veronkorotukset yhä uudelleen. Hyvät veronmaksajat ja yritykset siirtyvät muualle ja köyhät pahvilaatikoihin asumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri noin!

   Noita ylikansallisia tahoja ja niiden edustamaa globaalivaltaa kumartavia selkärangattomia vallankahvaan kiipineitä
   psykopaattipyrkyreitä, maanpettureita löytyy kautta linjan oikelta vasemmalle.
   He ovat hillotolppia saalistavia opportunisteja joille 'oma-kansa-ensin'-ajattelu on halveksittavaa idioottimaisuutta.

   Esim. "Ministeri, toveri Tytti Tuppurainen (sdp) vakuutti taannoin: ”Oma kansa ensin ajattelu on vahingollista.”",
   https://www.nykysuomi.com/2020/08/28/oma-kansa-ensin-ajattelu-on-vaarallista/

   Tuppurainen kuuluu siihen joukkoon, joka on pakottamassa suomalaisetkin kantamaan kortensa kekoon n. 200 miljardin euron lahjusrahan maksamisekisi Suomen kansalaisia rikkaammille italialaisille, jotta nämä eivät jättäisi EU-diktatuurimonsteria Britannian tavoin ja mm. jotta heidän eläkeikäänsä voitaisiin alentaa.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 2. Hallitus on täyttä vauhtia ajamassa siihen 70-luvun malliin, jossa jyrkän veroprogression, erilaisten kompensaatioiden ja avustusten sekä julkisen palvelun porrastettujen maksujen tuloksena palkankorotus johti käytettävissä olevien tulojen vähenemiseen. Henkilön omalla toiminnalla ja toimeliaisuudella ei enää ollut merkitystä hänen hyvinvoinnilleen. Jos tulot putosivat, verot putosivat ja avustukset kasvoivat. Jos tulot kasvoivat, verotus söi kasvun ja julkiset palvelut hävisivät. Miksi siis vaivautua?

  Kiinnostavaa on, että tällainen latistettu tasa-arvo ei mitenkään lisää ihmisten tyytyväisyyttä vaan päinvastoin. Tyytymättömiä ovat ne, joiden työn tulokset leikataan muiden hyväksi. Tyytymättömiä ovat myös ne tukien varassa elävät, sillä he tietävät sisimmässään, että he elävät muiden kustannuksella.

  VastaaPoista
 3. Kannattaa muistaa, että hallituksen hyödyllisinä idiootteina toimivat RKP ja Keskusta, jotka Rinne kylmän viileästi osti mukaan viemään Suomea kohti sosialismia. Joku kirjailija aikoinaan sanoi jotenkin niin, että kannattajansa pettäneet hölmöt talonpoikaispuolueet ovat olleet edesauttamassa kommunisteja matkalla kohti kansandemokratioita. Keskusta on juuri nyt tekemässä samaa myyräntyötä.

  VastaaPoista
 4. itse olen täysin hiilineutraali, koska omistamani metsät sitovat miten tahansa laskettuna enemmän hiiltä, mitä tuotan. Ainoa vaan, että tämä hiilensidonta on sosialisoitu ja lasketaan valtion taseeseen, ei metsänomistajan. Ihmettelenkin millä oikeudella valtio laskee kaikkien metsien hiilensidonnan omaksi hyödykseen? Toistaiseksi tällä ei ole vielä väliä, mutta tulevaisuudessa tämä hiilen sidonta voi olla merkittäväkin tulon lähde joten ihan mieluusti en siitä korvauksetta luopuisi.

  VastaaPoista
 5. Sepä yllättävää että punaiset fasistihuorat kannattavat sosialismia.Kukapa olisi arvannut???No hei - ei se mitään.Minä kannatan avoimesti aseellista vastarintaa maanpetturihallintoa vastaan.Kolmas sortokausi loppuu kyllä asein jos ei muuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maanpettureihin tehoaa vain yksi hoitokeino, jota kansantuomiomioistuimet
   ovat kautta aikojen soveltaneet.

   Toistetaan nyt taas kerran se, mitä roomalainen poliitikko ja filosofi sanoi n. 2000 vuotta sitten:

   "”Kansakunta voi kestää typeryksensä, ja vieläpä kunnianhimoiset. Mutta se ei kestä valtion sisäistä maanpetosta. Vihollinen portilla on vähemmän pelottava, sillä hänet tunnetaan ja hän kantaa lippuaan julkisesti. Mutta maanpetturi liikkuu portin sisäpuolella olevien joukossa vapaasti, hänen salakavalat kuiskauksensa kujilla, kuultuna itse hallituksen saleilla. Sillä maanpetturi ei näytä maanpetturilta; hän puhuu uhriensa korostuksella ja hän on heidän näköisensä ja hän käyttää heille tavanomaisia perusteluita, hän vetoaa halpamaisuuteen kaikkien mielen syvyydessä. Hän mädättää kansakunnan sielun, hän toimii salaa ja kaikkien tietämättä yön pimeydessä kaivaen maata kaupungin pilarien alta, hän saastuttaa valtion niin että se ei enää voi vastustaa. Murhaajaakin tarvitsee vähemmän pelätä.”

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Jäi pois: "Marcus Tullius Cicero sanoi..."

   Kalergi-suunnitelma

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!