sunnuntai 4. lokakuuta 2020

Ohisalo ja ruotsalaistyyppisen jengirikollisuuden torjunta

Sisäministeri Maria Ohisalo (vihr) on avautunut siitä, millä keinoin Suomi voi hänen mielestään välttää ruotsalaistyyppisen jengirikollisuuden syntymisen. Hänen mukaansa oleellista on ennaltaehkäisy. 

Tämä kuulostaa hienolta. Ottaen huomioon, että kyse on lähinnä kehitysmaalaisten kansainvaeltajien aiheuttamasta ongelmasta voisi ennaltaehkäisyn luulla tarkoittavan tällaisen ihmisaineksen maahantulon vähentämistä tai suorastaan lopettamista.

Ohisalo ei olisi ohisalo, mikäli hän olisi tarkoittanut tätä loogisesti tehokkainta vaihtoehtoa. Niinpä hän ei tietenkään tarkoittanut sitä. 

Lainataanpa siis suoraan ministerin näkemystä: "että ihmiset pääsisivät aikaisessa vaiheessa mielenterveys- ja päihdepalveluihin, jotta heidän ei tarvitsisi tietyissä tapauksissa puuttua väkivaltaisin keinoin, pyrkiä ehkä lievittämään omaa huonoa oloaan tässä yhteiskunnassa näillä keinoilla. Näihin paikkoihin meidän pitää yhteistyössä puuttua, ja sitä työtä jatkuvasti tehdään." 

Tällä perusteella uskallan sanoa, ettei Ohisalon sisäministeriö tule onnistumaan pyrkimyksessään välttää ruotsalaistyyppisen rikollisuuden leviämistä Suomeen. Toistaiseksi meillä on kuitenkin COVID-19-pandemian ansiosta aikalisä, koska kansainvaellus EU:n läpi on juuri nyt vaikeaa. 

On siis toivottava, että Ohisalon ministerinposti loppuu ennen kuin COVID-19-pandemia päättyy.  

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Vaikeneminen johtaa etniskulttuuristen ongelmien kasvuun - entä sitten?
Palkitseeko Saksa tuhat pyromaania?
Onko kaikki nyt kunnossa?

17 kommenttia:

 1. Ruotsi on jo luovuttanut islamin edessä.
  Tosin he eivät taida sitä itse ymmärtää.
  Ja Suomi tulee hyvää vauhtia perässä.
  Kuten esim. nämä Vantaan koulukiusaamistapaukset.
  Kiusaajat edustavat väestöä,jossa puheella ja paapomisella ei ole mitään arvoa.
  Vain voima ja väkivalta on kuten omassa kultuurissaan ,on se kieli,mitä he kunnniottavat ja tottelevat.
  Valitettavasti ratkaisukeinot eivät enää ole humaaneja
  Joten joku kuraattoreiden lisäys ja rahan holvaaminen tähän on täysin järjetöntä.Tälläistän opetusministeri esitti.

  PS. Onkohan ministeri valmis laittaamaan tulevan lapsensa "momikulttuuriseen" kouluun
  ?
  Enpä usko.Taitaa mennä bättrefolk kouluun...

  VastaaPoista
 2. Todella inhottavaa ja turhauttavaa, kun joutuu katselemaan tuota kaistapäätä sosiopaattia sisäministerinä tällaisessa tilanteessa, jossa pitäisi tehdä oikeita johtopäätöksiä Ruotsin tilanteen perusteella. Kun jokaiselle ajattelukykyiselle on selvää, että pitäisi pyrkiä lopettamaan haitallinen maahantulo, tämä onneton vain pyrkii lisäämään sitä kaikin käytettävissään olevin keinoin. Ja vastaukset järkeviin kysymyksiin ovat aina kiertelyä ja tahallista harhaanjohtamista, osoittaen täydellistä kansalaisten halveksuntaa. Sisäministerin posti on ollut tälle yhteiskunnan viholliselle täydellinen tilaisuus päästä toteuttamaan fanaattista pakkomiellettään, eli kehitysmaalaisten hankkimista suomalaisten eläteiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohisalo on kuin toinen sekopää opportunisti Taponen, joka maalaa mustan valkoiseksi maahanmuuttajien kohdalla. Jotta päästäisiin korjaamaan tilannetta, olisi tietysti tunnustettava tosiasiat, mutta tuolla asenteella ei päästä koskaan todellisiin syihin kiinni.

   Poista
  2. Kyllä. Useimmat ovat sitä mieltä ja aiheesta, että meillä on ns vaarallinen sisäministeri. Ja kun soppaan lisätään esim tappurainen, joka komppaa ohisaloa, sekä lisää vettä myllyyn jotta suomalaisten etujen ajaminen ei kuulu tähän päivään. Jotenkin näin.

   Poista
  3. Suosittelen Ohisalolle Opintomatkaa Malmlmöön ei mitään pikakäyntiä vaan ihan pitempi aikaista tutustumista kaupungin vaikeuksiin Maahan muutoton aiheuttamiin vaikeuksiin.Ja ennenkaikkea kustannuksiin hyötypuolia linee Huomattavasti vähemmän.

   Poista
 3. Koska me eurooppalaisen uuden ajan myöhäsyntyiset kasvatit olemme kaikki kulttuurisen narsismin kukkasia, ja koska meistä ne jotka eniten valtaa hamuavat ovat individualismissaan sokeimpia, ja koska uhrirooleihin samaistuminen on psyykkisesti kaikkein primitiivisen ja voimaannuttavin mielenmekanismi -- joka antaa eniten voiman ja vallan tuntoja -- ei ole odotettavissa että yksikään ohisalo tai kukatahansa samanlaisiin valtakuvioihin hakeutunut koskaan ymmärtäisi miten he tosiasiassa ottavat itselleen omankädenoikeuden ja tuhoavat yhteiskunnan jossa ovat kasvaneet ja elävät.

  He elävät täysin omien käsiteharhaisten ajatustensa ja oppiensa maailmassa, josta ei ole ulospääsyä. Ja koska kaikki se mitä he kokemuksensa pohjalta maailmassa näkevät perustuu uhrirooleihin, jotka antavat heille sitä enemmän voimaa ja valtaa mitä "todellisemmiksi" ne voidaan kokea, eivät edes tällaisten ihmisten omat tai heidän lastensa mahdolliset joutumiset toiskulttuurisen sopeutumattomuuden kohteiksi voi muuttaa heidän ideologista "ajatteluaan". Päinvastoin: mitä enemmän yhteiskunta muuttuu väkivaltaiseksi, sitä enemmän he käpertyvät ideologisiin "totuuksiinsa".

  Siksi kierteestä ei ole ulospääsyä. Siksi Suomi tulee menemään Ruotsin tietä. Ihan samat puheet sielläkin on kuultu matkan varrella, eikä mikään muu ole mahdollista.

  Se on paradoksaalista, mutta missään maailmassa ei ole esimerkkejä siitä etteikö kierteen sosiopsyykkinen mekanismi toteutuisi juuri niin kaikkivaltaisena kuin mitä durkheimilainen sosiologian ja freudilainen syvyyspsykoilogia sen esittävät. Mitä enemmän monikulttuurisuuden uhreja, sitä tiukemmin vallanhamuajat ideologioihinsa käpertyvät.

  VastaaPoista
 4. ”Tällä perusteella uskallan sanoa, ettei Ohisalon sisäministeriö tule onnistumaan pyrkimyksessään välttää ruotsalaistyyppisen rikollisuuden leviämistä Suomeen”.

  Mikäli Ohisalosta ja hänen hengenheimolaisistaan on kiinni, sisäministeriö ei tule edes yrittämään ruotsalaistyyppisen rikollisuuden Suomeen leviämisen estämistä. Pikemminkin se pyrkii edistämään sitä.

  Yksi käytetyistä keinoista on maahanmuuttopolitiikka, jossa suositaan nimenomaan niitä kansallisuuksia, jotka loistavat rikostilastojen kärjessä.

  Toinen keino on rikollisuuden ajurina rikollisten tulonlähteenä toimivan huumeiden käytön edistäminen.

  Kolmas keino on poliisin työn vaikeuttaminen ja työn sitominen täysin toisarvoisiin asioihin.

  Neljän keino löytyy oikeusistuimien toiminnassa, jossa yhdistyvät korkea näyttökynnys terrorismi- ja väkivaltarikoksissa, korkeat ja heppoisin perustein myönnetyt koppikorvaukset ja lievät tuomiot.

  Viides keino on mukavien vankilaolojen järjestäminen niin, että vankien oikeuksista pidetään tarkkaa huolta, mutta vartijat alkavat olla helisemässä.

  Voi olla, että jokunen kohta tuli tuossa sanotuksi vähän töksähtävästi, mutta kyllä uutisista löytyy kaikkeen hyvät perusteet, löytyisi jopa enemmänkin, ja kokonaiskuva lienee kuitenkin varsin selvä ja oikean näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Listaasi kuudenneksi sopinee vastikkeeton löysä rahan ja tavaroiden ml asuntojen jakaminen.

   Poista
 5. Ohisalo on asemassa, jonka siivin luulisi köyhyyden ja siitä aiheutuvat lieveilmiöt kuten raaka rikollisuus olevan mahdollista ehkäistä. Longilainen maailmanparannus pyrki muovaamaan vangeista pahimmatkin yhteiskuntakelpoisiksi pehmeillä menetelmillä. Ohisalo on nykyaikaa peilaava visionääri. Hän hankkii Suomeen potentiaalisia rikollisia, jotka hänen metodeillaan hoidetaan yhteiskuntaan sopeutuneiksi, jolloin longilaista vaurionkorjailua ei tarvitse edes yrittää. Lueskelin Ohisalon väitöskirjaa. Ainoa mikä jäi mieleen oli se, että hurstilainen jo nälkäisten ihmisten ruokkiminen ei ole oikea tapa hoitaa ongelmaa. Hyvin sujuukin, vai oletteko lukeneet valtamedian sivuilta uutisia Suomessa nälkiintyneistä pakolaisista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rikollisuus ei aina johdu aineellisesta köyhyydestä vaan myös tarpeettomuuden ja hyödyttömyyden tunteesta vrt Katiska-oikeudenkäynnin syytettyjä

   Poista
 6. Onhan Ohsalolla pointti: tavoitteen voi saavuttaa vaihtamalla sitä. Jos kotoutumista ei tapahdu niin katsotaan, onnistuisiko laitostuminen.

  VastaaPoista
 7. Ohisalon kaavailuissa mieltäni jäi askarruttamaan mm se miten voi auttaa sellaista "sairasta" joka ei tunnista tai tunnusta olevansa avun tarpeessa ja on kaiken lisäksi erittäinylpeä valitsemastaan rikollisesta ammatista ja omasta jengistään kantamalla avoimesti jengitunnuksia.

  VastaaPoista
 8. Joskus 10 v sitten menin Espoon isoon kirjastoon skannaamaan jotain paperia. Iso nettiosasto, 4-5 pitkää pöytää, joilla tietokoneet.

  Myöhäinen ilta, joten tyhjä. Aloitettuani saapui kohdalleni vastapäätä 4 somalityttöä. Jotain 18 kieppeillä ja siis minua 30v nuorempia.

  Pitivät hirveää mekkalaa yhdellä koneella, mutta ajattelin heidän pian ottavan omat koneet ja rauhoittuvan. Vartin päästä kyllästyin, näytin seinällä olevaa "hiljaisuus" kylttiä ja sanoin ystävällisesti:
  - Voisitteko olla hiljempaa, kun en pysty keskittymään.
  Yksi tytöistä tiuskaisi puhtaalla suomen kielellä :
  - Mehän tehdään täällä ihan mitä huvittaa ja sille sinä et voi yhtään mitään.

  Minulla oli siihen asti ollut jotenkin positiivinen kuva somalitytöistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania kohtaamisia uusien kulttuurien kanssa...

   Poista
  2. Suomen pääministeriksi kaivattaisiin Unkarin Viktor Orbán'in kaltainen MIES laitamaan sulku tänne loisimaan tähtäävien barbaarien invaasiolle.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 9. https://samnytt.se/invandrargang-misshandlade-natalie-medan-resenarer-tittade-pa-lilla-hora-ska-knulla-dig/

  VastaaPoista
 10. Yhä lisää paljastuu Ohisalon pimeää puolta:

  "Sisäministeri ei tue alaisiaan poliiseja, vaan laittomia mielenosoittajia

  Sisäministeri Maria Ohisalon asenne poliisin toimintaan ns. elokapinan liikenteentukkimis-sessiossa kaipaa lähempää tarkastelua."
  https://www.extrauutiset.com/sisaministeri-ei-tue-alaisiaan-poliiseja-vaan-laittomia-mielenosoittajia/

  "Kansanedustaja Junnila: Sisäministeriö valmistelee keinoja laittoman maassaolon laillistamiseksi",
  https://www.kansalainen.fi/kansanedustaja-junnila-sisaministerio-valmistelee-keinoja-laittoman-maassaolon-laillistamiseksi/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!