keskiviikko 7. lokakuuta 2020

Tanskan hallitus ajaa siirtymistä etniseen profilointiin

Tanska on jo pitkään poikennut muista pohjoismaista siinä, että se on pyrkinyt tosissaan eroon kehitysmaalaistaustaisen väestönsä aiheuttamista ongelmista. Tänään Yle kertoi, että maan hallitus on saattamassa kovalla kädellä rikollisia ruotuun. 

Ylen jutuksi yllättävästi meille kerrottiin, että joka viides ei-länsimaalaista alkuperää oleva vuonna 1997 syntynyt uustanskalainen mies oli syyllistynyt rikokseen ennen 21-vuotispäiväänsä. Siksi maan hallituksen mukaan poliisille pitää antaa lisää valtaa.

Keinoksi maan pääministeri kertoi, että "poliisin pitää torjua rikoksia alueilla, joissa rikokset yleistyvät. Hallitus ehdottaa, että se tehdään entistä johdonmukaisemmin". Toisin sanoen keinoksi otetaan eräänlainen etninen profilointi, joka meillä Suomessa ja muuallakin länsimaissa on nähty hirvityksen kauhistuksena. 

Tosiasia kuitenkin on, että jos ulkoiset tai kulttuuriset tuntomerkit selittävät suuren osan rikollisuudesta, on turha haaskata ruutia kaikkien ihmisten syynäämiseen. Sen sijaan tehokasta on suunnata toimenpiteet sinne, missä itse ongelmakin on.

Nähtäväksi jää, onnistuuko Tanskan sosiaalidemokraattisvetoinen hallitus saamaan tahtonsa läpi. Ja jos saa, paraneeko uustanskalaisten motivaatio kulkea lain kapealla polulla ja sopeutua siten tanskalaiseen yhteiskuntaan. Toisin sanoen siirtyvätkö he lähtömaidensa kulttuurista pohjoismaiseen. 

Tuloksia ei kannata odottaa viikossa, kuukaudessa tai edes vuodessa. Sen sijaan yhden sukupolven aikana saattaisi jotain jo olla näkyvissä.

Myös Suomessa kehitysmaataustaiset maahanmuuttajat ovat rajusti yliedustettuina ainakin seksuaali- ja väkivaltarikollisuudessa. Ja tietenkin islamistisessa terrorismissa. 

Viimeksi mainitusta saimme jälleen muistutuksen kun Iltalehti kertoi turkkilaisten pidättäneen Suomen kansalaisen ISIS-yhteyksistä epäiltynä. Mikäli epäily pitää paikkansa on toivottava, että kyseinen henkilö saa ja joutuu kärsimään rangaistuksensa nykyisessä olinpaikassaan. Ainakaan Suomen valtion ei pidä ryhtyä toimenpiteisiin hänen auttamisekseen - korkeintaan toimittaa todistusaineistoa turkkilaiselle tuomioistuimelle, mikäli sellaista on olemassa.

Kaiken kaikkiaan olisi hienoa, mikäli myös Suomen sosiaalidemokraattisvetoinen hallitus ottaisi maahanmuutto-ongelman tosissaan ja lähtisi etsimään riittävän vahvoja ja siten toimivia ratkaisuja siihen liittyvien ongelmien poistamiseksi. Valitettavasti tämä ei näytä todennäköiseltä juuri nyt, vaan pikemminkin on odotettavissa Marinin kabinetin ainoastaan etsivän keinoja ongelmien siirtämiseksi maton alle.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Ruotsalainen esimerkki velvoittaa
Toive Maria Ohisalolle
Onnellisen maan tulevaisuus


15 kommenttia:

 1. Tanskassa on edetty siihen tilanteeseen, että ymmärretään alkaa korjata tehtyjä vahinkoja, jotka ovat aiheutuneet poliittisista päätöksistä.

  Meillä ollaan vasta tilanteessa, jossa vahinkoja tehdään seuraavat vuodet.

  Onhan tämä kovin erikoista ja absurdiakin toimintaa.

  VastaaPoista
 2. Joka viides oli jäänyt kiinni rikoksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurja luku, kun vieläpä "rikoksesta kiinnijääneet" on kategoria.

   Poista
 3. Olisiko joissakin maahanmuuttajaryhmissä se tunnettu 5% ongelma? Loput 95% pilaa heidän maineensa?

  VastaaPoista
 4. Tanskassa ja jopa Ruotsissa ollaan heräilemässä tosiasioiden edessä, ja aletaan hakea korjausta. Meillä taas fanaatikko Ohisalo on vasta pääsemässä vauhtiin ongelmaväen maahantuonnissa. Täysillä päin seinää vaan.

  VastaaPoista
 5. Kaikista tuollaisista lopulta pakosti eteen tulevista hallintaratkaisuista huolimatta pitäisi ymmärtää se lähtökohta, että ihminen on sosiaalinen laji, ja yhteisövoimat ja -ominaisuudet ratkaisevat, eivät yksilöt.

  Siitä että kaikilla on "ihmisarvo", ei mitenkään seuraa se, että kaikki "kulttuurit" sopeutuisivat keskenään. Kulttuuriset hylkimisreaktiot voivat olla väistämättömiä, eivätkä ne ratkea yksilöiden tasolla. Eivät millään keinolla eivätkä minkään ajan kuluessa.

  Eikä esimerkiksi liian suuren kehityskuilun päässä toisistaan olevia voi panna jakamaan samaa yhteisötodellisuutta. Se johtaa vain koko yhteiskunnan romahdukseen.

  Nämä ovat ihan perustavanlaatuisia sosiologisia tosiasioita, joista kaiken ajattelun tulisi lähteä liikkeelle. Mutta me vain koemme ja uskomme että kaikessa on kyse "yksilöistä", ja että yksilöt ovat jotain kuin abstraktissa kuplassa syntyneitä, kasvaneita ja eläviä olentoja, joilla kaikilla on itsessään kaikki edellytykset ja mahdollisuudet olla ihan mitä tahansa.

  VastaaPoista
 6. Ihan näin arjessa huomioitua: aika harvassa ovat kehitysmaalaiset, joilla ei olisi jotain ihmeellisiä salattuja ja hämäriä kuvioita taustalla tai jatkuvasti meneillään. Mentaliteetti tuolla muualla on jotain ihan muuta kuin täällä suomessa. Suomalaisten vastapelureita noista on iso osa.

  VastaaPoista
 7. Johanna Suurpää esitti aikoinaan kuolemattoman ajatuksen, että turvapaikanhakijoista saadaan luultavasti parissa vuodessa hyödyllisiä veronmaksajia. Nyt on käynyt selväksi, että se ei onnistu kolmessakymmenessäkään vuodessa. Sen sijaan on saatu paljon työttömiä, rikollisia, raiskaajia ja yhteiskunnan tukien varassa notkuvia vapaamatkustajia, jotka tuhoavat yhteiskunnan -varsinkin naisten-turvallisuuden. Valitettavasti nykyisillä päättäjillä on kai jäänyt tuo Suurpään profetia takaraivoon, ja tuhoisa hölmöily saa jatkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Olisivat edes hyödyttömiä, mutta kun ovat haitallisia ja suorastaan tuhoisia.

   Poista
  2. Juuri näin. Ottaa päähän, että avun palkkana saadaan pelkkiä ongelmia.

   Poista
 8. Turvapaikkaperusteiden valehtelu ja matkustusasiakirjojen hävittäminen on rikollista sekin. Kun nämä huomioidaan, ei Suomessa ole montaa rehellistä humanitäärisin perustein tänne tullutta.

  VastaaPoista
 9. Itse olen jo toistakymmentä vuotta ollut sitä mieltä, että kun Ruotsi tulee olemaan kohtapuoliin kunnolla kusessa, niin avuttomat poliitikot eivät kykene muuhun kuin hallitus toisensa perään lisäämään poliisien valtuuksia - aina puolisotilaalliselle tasolle saakka. Kannattaa muuten muistaa, että Libanonin sisällissotakin alkoi siitä, kun pakolaistaustaiset militiat alkovat avoimesti hyökkäämään hallituksen turvallisuusjoukkoja vastaan, ja "maltillinen" muslimiväestö tuki näitä omia asejoukkojaan. Nykyään Libanon on dystopia monikulttuurisen kehityksen tuloksesta.

  Mutta oli niin tai näin, niin ainoa humaani keino estää Libanonin tie on ulkomaalaisväestön pakkosiirto alkuperämaihin. Ja nythän on Macronkin alkanut puhumaan "islamilaisesta separatismista" Ranskassa: https://www.breitbart.com/europe/2020/10/03/macron-details-plan-targeting-islamist-separatism-france/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikehilla jäljillä on Juhox, hyvinkin. Toki kannattaa muistaa, että Libanonissa vallitsi äärimmäisen herkkä tasapaino(ttomuus) jo valmiiksi ennen kuin eräs laaja kansanjoukko pakolaisina päätyi nykyisiksi Beirutin eteläosiksi.

   Vallanjako kristittyjen, sunni- ja shiiamuslimien kesken oli luultavasti syntyessään v. 1932 ja on yhäti keinotekoinen. Viimeistään palestiinalaisten valtava ulosajo silloisilta asuinseuduiltaan 1970-luvun alkuvuosina ja pesiytyminen Libanoniin heilauttivat tämän epäsuhdan nurin, vääjäämättä korostaen kunkin kansanryhmän tarvetta turvallisuuden takaamiselle.

   Ja sellaisten voimien luomisen päässä siintää traagisen usein ainoastaan yksi lopputulos....

   Poista
 10. Saa nähdä mitä näille ryhtiliikkeille tapahtuu, kun EU:n maahanmuuttopaketti ajetaan läpi. Voi olla vaikeaa tehdä kansallisia päätöksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On syytä taas muistaa, miten maanpetturit valheellisen valtamedian tukemana huijasivat suomalaiset EU-diktatuuriin:

   "20 vuotta neuvoa-antaneesta EU-äänestyksestä
   Antti Pesonen 16.10.2014 2:20",
   https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/anttipesonen/178051-20-vuotta-neuvoa-antaneesta-eu-aanestyksesta/

   Valitettavasti jostain syystä seuraava ei tällä hetkellä tullut näkyviin:
   "Suomalainen EU-vaalipetos tiivistettynä "A-nelosella",
   http://jormajaakkola.fi/EY-vaalipetos%20A-nelosella

   Harhaisella, sekopäisellä viherkommunisti Ohisalolla on aisaparinaan mahtava taho maamme tuhoamiseksi hänen ajamallaan barbaarien invaasiolla:

   "Huhtasaari: EU:n mamupaketti aiheuttaa massamaahanmuuton ja tuhoaa kulttuurimme – ”Äkkiä ulos EU:sta!”
   Olemme luovuttaneet talomme avaimet EU:lle, joka nyt avaa portit ilman suostumustamme, ja lähettää maailmalle avoimen kutsun tulla Eurooppaan, kirjoittaa Laura Huhtasaari (ps) kertoessaan EU:n uuden "mamupaketin" odotettavista - järkyttävistä vaikutuksista...",
   https://mvlehti.net/2020/10/07/huhtasaari-eun-uusi-mamupaketti-aiheuttaa-massamaahanmuuton-ja-tuhoaa-kulttuurimme-akkia-ulos-eusta/

   Ks. myös britti-patriootti David Noakes: "Expose the EU dictatorship and its police state",
   https://eutruth.org.uk/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!