maanantai 12. lokakuuta 2020

Minkä aamu opettaa, sen ilta vahvistaa

Tämän päivän Ilta-Sanomat valotti sitä, kuinka maamme maahanmuuttopolitiikka on onnistunut erään maahanmuuttajamiehen kotouttamisessa yhteiskuntaamme. Sallittakoon siis muutama suora lainaus siitä, mitä keskellä kaupunkia puukolla tehdystä ex-vaimonsa tappoyrityksestä tuomiolla ollut mies on kertonut tapauksesta.

"Ensimmäisenä reaktiona halusin ottaa hänen puhelimen ja tietää, kenen kanssa hän puhuu. Jos hän olisi puhelimen antanut minulle, tätä ei olisi ehkä tapahtunut. Menetin siinä kohti malttini tai kontrollini."

"Ensinnäkin hän on vienyt minun kunnian. Ja minun elämänsalaisuudet on tullut julki. Tämä on pahinta, mitä minun kulttuurissa voi tapahtua. Vaikka minä olen tässä maassa, niin te ette voi viedä minun uskontoani, ette minun kulttuuria. Tiedän, että minun tulee tämän maan lakeja noudattaa, mutta ette voi viedä minulta näitä."

"Minun kulttuurissa ei kaduta, jos jotain on tehnyt. Ei ollut oikein, että minua kohdellaan tällä tavoin huonosti."

"Se mitä on tapahtunut, niin olen ylpeä siitä. Olen oman uskontoni ja kunniani takia valmis jopa kuolemaan. En pelkää vankilaa."

Taitaa olla niin, etteivät nämä kommentit tarvitse sen kummempia blogistin näkemyksiä. Joskus tosiasiat nyt vaan ovat vastaansanomattoman selkeitä. 

* * *

Sen verran voisin kuitenkin todeta, että tämä tapaus näyttäisi alleviivaavan sitä, mitä kirjoitin aamulla. Eli miksi suomalaiset päätöksentekijät "asettavat turvapaikanhakijan oikeuden turvalliseen elinympäristöön suuremmaksi kuin maassa jo asuvien ihmisten oikeuden turvalliseen elinympäristöön".

Samaa voi toki ihmetellä myös sen uutisen perusteella, että suomalaiset nuorukaiset olivat viime lauantaina joutua maahanmuuttajataustaisen joukkion ryöstämiksi Helsingissä. Tällä kertaa kiitokset myös Ylelle siitä, että se kuvasi ryöstön yrittäjät "noin 15–18-vuotiaiksi maahanmuuttajataustaisiksi pojiksi, joilla oli tummat vaatteet ja useimmilla huppu päässä. Asianomistajien mukaan epäillyt puhuivat suomea, mutta aksentilla". 

Kuten tämän merkinnän alussa puhutun miehen yhteydessä, voi myös tämän tapauksen tiimoilla ihmetellä sitä, kuinka onnistuneeksi meidän tulisi katsoa maahanmuuttoteollisen kompleksin ja alalle palkattujen viranomaisten onnistuminen näiden nuorukaisten kotouttamisessa ja heidän integroimisessaan rakentaviksi suomalaisen yhteiskunnan tukipilareiksi. 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Kaipaan Sanna Marinia tai Maria Ohisaloa Ylen haastatteluun
Tumman pigmentin kulttuuria?
Kunniakas haponheittouhkaus

6 kommenttia:

 1. Länsimaisen ihmisen mielestä tuo on mielipuolen puhetta. Mutta hänen yhteisönsä jakaa täysin hänen näkemyksensä ja pitää häntä sankarina. Käsitys oikeasta ja väärästä on täysin nurinkurinen täkäkäiseen verrattuna, eikä se siitä tule muuttumaan millään kotouttamisella. Tuo porukka on kuin toiselta planeetalta, jonka nimi on barbaria, ja on anteeksiantamaton rikos suomalaisia kohtaan, että heidän sallitaan tulla tänne.

  VastaaPoista
 2. ""Miksi suomalaiset päätöksentekijät "asettavat turvapaikanhakijan oikeuden turvalliseen elinympäristöön suuremmaksi kuin maassa jo asuvien ihmisten oikeuden turvalliseen elinympäristöön".""

  Siksi ettei oma, eurooppalaisella uudella ajalla syntynyt ja sokeuden asteelle kasvanut individualistinen ajattelumme enää pysty ymmärtämään sosiologian perusasetuksia.

  Siksi että olemme kehittäneet yli-idealisoidun ihmiskuvan, jossa "ihminen" esiintyy ylihistoriallisena, ylikulttuurisena, ylikansallisena ja yliyhteisöllisenä yliyksilönö -- eli siis eräänlaisena yli-ihmisenä. Ja se, mitä emme ymmärrä, että juuri tällä tavoin muodostettu ihmiskuva on se joka ramauttaa järjestelmän ja taannuttaa lopulta sen totalitarismiksi, jossa kukaan, toistan: ei kukaan toimi enää terveenä subjektina, vaan kaikki motivoituu epämääräisistä tabuista käsin, eli "asiat alkavat vain tapahtua".

  Automotorisuus totalitarismeissa on täsmälleen samaa automotorisuutta kuin mitä tuollainen sosiaalisesti erinomaisen vahvasti sitovat kulttuurin kasvatti ilmentää. Sosiaaliset paineet ja kunnian ja häpeän tunnot ohjaavat ihmisten käyttäytymistä, ja mitä kauemmas reaalimaailman terveistä tunnoista ajaudutaan, sitä väkivaltaisempia ratkaisuja paineiden alla kipuileva yksilö kehittää.

  Ja kokee olevansa oikeassa. Sekin on asia jota me emme individualistisessa sokeudessamme ymmärrä -- ettei missään totalitarismissa ole totalitaristeja, on vain oikeassaolijoita.

  Sosiologian perusasiat. Siitä, että kaikilla on "ihmisarvo" ei mitenkään seuraa se, että kaikki "kulttuurit" sopeutuisivat keskenään. Päinvastoin, sosiodynaamisesti erisuuntaiset kulttuurit voivat vain tuhota toisistaan kaiken ihmisyyden. Kaikki totalitarismit alkavat yhteiskuntien sisäisestä kahtiajakautumisesta ja kriisiytymisestä.

  Tuolla edellisen blogin eräässä kommentissa viitattiin tyypilliseen oman kulttuurimme reaktioon, joka on suunnilleen: "Me emme osoita heitä kohtaan tarpeeksi kunnioitusta, ja juuri siksi heidän on pakko puolustaa omaa kulttuuriaan niin äärimmäisin keinoin." -- Tällaisessa ajattelussa kaikki sosiologiset tosiasiat ovat jääneet ymmärtämättä. Tragedia on juuri siinä, että mitä enemmän Eurooppa sietää ja suvaitsee, sitä vahvempia projektiivisia viholliskuvia tänne vaeltavat, sosiaalisesti sitovien kulttuurien ihmiset keskuudessaan kehittävät säilyttääkseen oman ryhmävahvistautumista tarvitsevan ihmisidentiteettinsä. Jo maahantulijoiden toiset sukupolvet ovat ensimmäisiä radikalisoituneempia. Klikatkaa nimeäni.


  VastaaPoista
 3. EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelma kantaeurooppalaisten tuhoamiseksi ei ole pölyttymässä arkistohyllyllä:

  "”Eurooppalaiset, herätkää – EU:n
  maahanmuuttosopimus on pysäytettävä!”

  EU-komission 24. syyskuuta 2020 esittelemä turvapaikka- ja maahanmuuttopaketti avaa Euroopan ovia massasiirtolaisuudelle, Identiteetti ja demokratia -europarlamenttiryhmä kertoo julkaisemallaan internet-sivustolla.

  Sivuston tarkoituksena on kerätä allekirjoituksia vetoomukseen, jonka avulla EU-komission suunnitelmat Euroopan muuttamiseksi massasiirtolaisuuden kohteeksi voidaan haastaa.

  – Tällä maahanmuuttopaketilla epädemokraattinen, teknokraattinen Brysselin eliitti toteuttaa periaatteita, jotka ilmoitettiin epädemokraattisessa YK:n Marrakeshin (GCM) sopimuksessa joulukuussa 2018. Sopimuksen mukaan kaikilla on oikeus maahanmuuttoon.

  EU:n ehdottama turvapaikka- ja maahanmuuttopaketti luo lailliset ja poliittiset olosuhteet väestön suurimittaista uudelleenasuttamista varten. Tällainen uudelleenasuttaminen kohdistuu pääasiassa kehitysmaista Eurooppaan.

  – Tuloksena on Eurooppaan hukkuminen kolonialismiin, mitä seuraa eurooppalaisten kansojen ja kulttuurien epävakaus ja lopullinen sukupuutto.

  Massasiirtolaisuuden syyt eivät löydy Euroopasta eikä niitä voida korjata siellä, EU-europarlamenttiryhmä muistuttaa.

  Identiteetti ja demokratia -europarlamenttiryhmä haluaa säilyttää Euroopan perinnön, perinteet ja kansakunnat, joten ryhmä kutsuu kaikki eurooppalaiset mukaan kampanjaan, jotta Brysselin suunnitelmat häivyttää elintasosiirtolaisten ja turvapaikanhakijoiden erot ja pyrkimys sallia Eurooppaan suuntautuva siirtolaisuus kaikkialta maailmasta saadaan romutettua.

  Brysselin suunnitelmat voidaan haastaa vetoomuksen avulla, jos miljoona henkilöä 7 EU-maasta allekirjoittaa sen.

  Save Europe – stop migration pact-vetoomuksen voi allekirjoittaa täällä:[https://www.saveurope.eu/]."

  https://www.kansalainen.fi/eurooppalaiset-heratkaa-eun-maahanmuuttosopimus-on-pysaytettava/

  Em. maanpetoksellisen GCM-sopimuksenhan kävi Suomen puolesta allekirjoittamassa Marokossa 2018 KANSATTOMAN-ISÄNMAATTOMAN Kokoomuksen silloinen sisäministeri Mykkänen.

  Onnettomuus onnettomuudessa on meidän PettUri Orpon ja Mykkäsen jälkeen jo kolmas peräkkäinen suomentuhoinen petturi-sisäministeri, harhainen viherkommunisti-sekopää Ohisalo.

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 4. Näinhän se menee Ruotsi mallia antaen. Täällä puhutaan jo sharialaista. Klaanit hoitavat pulmansa itse; siihen ei tarvita Ruotsin lakeja.
  Näinhän se toimii jo Enlannissakin, ja taitaapa olla sama touhu Saksassakin. Ja koko Euroopassa.

  Ihana tulevaisuus odotettavissa.

  VastaaPoista
 5. Aivan upeeta, nyt meilläkin on maahanmuuttajataustaisia nuorisoa ryösteleviä jengejä. Olemme ihan oikeesti monikulttuurisia ja persujen on turha höpöttää Impivaarasta ja lintukodosta!

  Nyt laitetaan tuhannen tuhatta milijoonaa projektiin, joka keskittyy näiden syrjäytyneiden ryöstäjärassukoiden auttamiseen ja palkataan siihen aluksi tuhannen tyttöä etsimään heitä ja annetaan heille sata asuntoa ja omia vapaa- ajan tiloja, missä on sata ihmistä heitä auttamassa ja ilmaiset pizzat ja mehut kaikki heille annamme!

  Suomessa on 90.000 syrjäytynyttä kantasuomalaista nuorta miestä, mutta he ovat "valkoista roskaväkeä", kuten Jari Tervo niin ihanasti sanoi.

  Aivan ihanaa!

  VastaaPoista
 6. Ei ihan aiheeseen, mutta sattuu sitä paremmissakin piireissä. :D

  Amerikkalaisille uusi tukikohta:
  https://www.verkkouutiset.fi/usan-sukellusveneille-avataan-luolatukikohta-norjaan/#137d3c46

  Ja turistikierros siellä:
  https://areena.yle.fi/1-2840172?autoplay=true

  Tuossa välissä se vaan sattui olemaan Venäläisten omistuksessa. :D

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!