perjantai 30. lokakuuta 2020

Alistuminen vai aggression sietäminen?

Ranska näyttää joutuneen laajamittaisen islamilla motivoidun terrorismin kouriin, kuten eiliset tapahtumat osoittivat. Nizzassa tunisialaismies tappoi useita uhreja ja Lyonissa pidätettiin afgaani, joka kantoi mukanaan suurta veistä. Lisäksi Saudi-Arabiassa yritettiin tunkeutua Ranskan konsulaattiin.

Islamilaisen maailman viha Ranskaa ja sen maallisia arvoja kohtaan ei kuitenkaan rajoitu vain suoranaisiin terrori-iskuihin. Malesian entinen pääministeri nimittäin kertoi julkisuuteen oman näkemyksensä, jonka mukaan muslimeilla olisi oikeus tappaa ranskalaisia. Myös Turkin sulttaanintekele on yllyttänyt muslimeja länsimaalaisiin kohdistuvaan vihaan väittämällä näiden olevan lähdössä uudelle ristiretkelle. 

Tosiasia siis on se, että erittäin monien muslimien näyttää olevan äärimmäisen vaikeata tai jopa mahdotonta hyväksyä ihmisten sananvapaus ja uskontojen asettaminen ihmisten yksityiseksi asiaksi. Tämän alleviivasi viimeistään uutinen siitä, kuinka tuhatpäinen ihmisjoukko kävi bangladeshilaisella poliisiasemalla lynkkaamassa miehen, jonka väitettiin astuneen Koraanin päälle. Edes haulikon laukaukset eivät pysäyttäneet lynkkaajia.

Perimmältään kysymys on siitä, että suuri osa muslimeista on valmis äärimmäiseen väkivaltaan kaataakseen länsimaisen yhteiskunnan ja siihen oleellisesti sisältyvän sananvapauden. Siksi me länsimaiset ihmiset joudumme valitsemaan joko alistumisen näiden vaatimusten eteen tai säilyttämään yhteiskuntamme periaatteet, mutta samalla sietämään islamilaista aggressiota.

On siis syytä kysyä, onko meillä Suomessa järkeä noudattaa sellaista maahanmuuttopolitiikkaa, joka ajan myötä johtaa suuren muslimipopulaation syntymiseen. Ja sen seurauksena yhä radikaalimpaan uhkaan elämäntapaamme kohtaan. 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Hallitus on ymmärrettävästi välinpitämätön sananvapauden tilasta
Sananvapaus ja fasistinen ideologia
Sebastian Tynkkynen joutui fantasian uhriksi

21 kommenttia:

 1. Olennainen asia on määrä. Jos rauhanuskonnon tai -aatteen kannattajia on riittävä määrä, järjestäytyneiden ja vapaiden demokratioiden kyky suojata itseään heikentyy olennaisesti.

  VastaaPoista
 2. Ja kuitenkin kaikki nykyistä sivilisaatioiden yhteentörmäystä koskeva ymmärrys voi lähteä liikkeelle vain itseymmärryksestä. Olemme osa sellaista historiallista ja kulttuurista jatkumoa, joka syntyi ihan tietyssä paikassa ihan tiettyyn aikaan ja omaa ihan tietyt, erityiset kognitiiviset ominaisuudet, joiden vaikutuksesta se on pystynyt tiedolliseen edistymiseen, joka on muuttanut maailmaa ja ihmisen elinehtoja nyt parin viime vuosisadan kuluessa tuhansia kertoja enemmän kuin mitä maailma muuttui ihmissuvun koko aiemman miljoonan vuoden kehityshistorian aikana.

  Ja vasta kun tämä eurooppalaisen uuden ajan ihan erinomaisen poikkeava ajattelulaatu meille avautuisi, vasta sitten meillä olisi mahdollisuuksia ymmärtää miksi mikään siitä mikä meille on ominaista ei ole samalla lailla toteutunut missään muualla.

  Ja itseymmärrys koskisi myös sitä meille ominaista, sinänsä harhaista taipumustamme, joka luo omiin silmiimme harhan siitä että "maailman kaikki ihmiset ovat pohjimmiltaan samanlaisia". Eivät ne ole. Kaikki ihmisyys on kulttuurista ihmisyyttä.

  Minusta kuitenkin vaikuttaa aikalailla siltä, ettemme ole oikein kyvykkäitä tai valmiita itseanalyysiin. Että olemme jo sisäisen hajoamisen seurauksena menettämässä kognitiivisen terämme, ja edessä on voimien ehtyminen ja "alistuminen". -- Panen sanan lainausmerkkeihin sen suoksi, että termi natsaa myös siihen mitä islamilainen fundamentalismi maailmaa valloittaessaan meiltä odottaa.

  Kirjoitin juuri ihan hetki sitten sattumoisin blogitekstin tuosta samasta teemasta jonka Professori tässä nostaa esille. Juttuun pääsee nimeäni klikkaamalla.

  VastaaPoista
 3. Niin, todellakin. Kaipaammeko eurooppaan tosiaankin lisää tällaisia ihmisiä ja aatetta? https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006704775.html

  VastaaPoista
 4. Ainoa järkevä tekohan nyt olisi lopettaa muslimien maahanmuutto täysin. Ongelma on tietysti se, että meillä on vallassa täysin järjestä vapaa ja puusilmäinen hallitus, joka pyrkii päinvastoin lisäämään haitallista maahanmuuttoa kaikin keinoin. Suuri paradoksi on, että innokkaimmat toimijat ovat henkilöitä, joiden ei järjen mukaan missään tapauksessa pitäisi edesauttaa nais- ja homovihamielisten muslimien maahantuloa. Vai haluaako Haavisto, että homot hirtetään tai heitetään katolta, ja Ohisalo ja muut hallituksen feministit, että naisten asema on jotain kamelin ja huonekalun väliltä. Aivan täydellinen mysteeri on, miten esimerkiksi Ruotsin nykytilanne, tai nämä Ranskan päänleikkaukset, tai vaikkapa Erdoganin ja muun islamilaisen maailman lausunnot eivät soita mitään hälytyskelloja. Suopon johtajakin puhuu median mukaan enimmäkseen äärioikeistosta, jolla ei todellisuudessa ole mitään merkitystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Vai haluaako Haavisto, että homot hirtetään tai heitetään katolta, ja Ohisalo ja muut hallituksen feministit, että naisten asema on jotain kamelin ja huonekalun väliltä."

   Toivottavasti joku esittää Haavistolle ja Ohisalolle tuon kysymyksen esim. jossain Ylen keskustelutilaisuudessa lisäten, että heidän toteuttamansa politiikka tulee johtamaan juuri tuohon tilanteeseen!

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 5. Eurooppa alistuu.

  VastaaPoista
 6. Uutisissa J.P. kyseli joltain asiantuumailijalta, mistä terroristiset teot johtuvat. Olisi kysynyt, miksi kettu tappaa kanoja kanatarhassa.

  VastaaPoista
 7. Ei ole järkeä. Katsoin juuri erään lehden uutisotsikon jossa kerrottiin EU johtajien järkyttyneen Ranskan tapahtumista. Millainen ihminen järkyttyy? Joko hän on täysin valmistautumaton ja tapahtuma ei vastaa hänen mielikuvaansa tai käsitystäänsä tekijästä.
  Aikaisempi kommentoija kummasteli Pelttarin ulos tuomaa turvallisuus selvitystä, analyysia. Se on luettavissa nelisivuisena netissä. Miksi äärioikeisto nostettu siinä suurimmaksi uhkaksi? Kun katsoo hallituskokoonpanoa selviää millä "uhalla" Supon budjetti tulee kasvamaan.
  Toisaalta ei tarvitse kuin muistella miten helposti Suomessa on sodan jälkeen lyöty fasistin tai äärioikeistolaisen leima vaikkapa POPn J C Ehrnroothiin,,,jota aikalaiset nyt muistelmissaan luonnehtivat pääasiassa tiukaksi laillisuusmieheksi ja Suomen edun ajajaksi.
  Jos myös miettii että Suomessa on noin 4,5mil yli 15v Suomen kansalaista ja noin 20000~30000 islamilaista maassaolijaa niin kummastakohan ryhmästä suuremmalla todennäköisyydelläkin tulee ääriterroristi ja kumpi ryhmä tuottaa tehokkaammin nykyisen yhteiskunnan ja kulttuurin vihaajia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkästään somaleja on yli 21.000. Kaikki islam uskoisia. Arabeja on enemmän. Hekin muslimeja.

   Poista
  2. "Vielä 1990-luvun alussa Suomessa asui vain muutama tuhat muslimia, mutta vuonna 2016 heitä oli Pew -tutkimuskeskuksen mukaan 150 000"

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Islam_Suomessa

   Kasvunopeus on huomattava. Kolmessakymmenessä vuodessa määrä on ehkä 30-40 kertaistunut.

   Jos tahti hiljenee ja heidän lukumääränsä vain 20-kertaistuu, heitä on kolme miljoonaa vuonna 2050. Tuntuu uskomattomalta ja varmaan moni pitäisi tällaisen arvion esittäjää parhaimmillaankin tyhmänä tyhjästä huolestujana. On helpompaa elää, kun kieltää todellisuuden.

   Kukavaan

   Poista
  3. Väestönvaihto voi toteutua vain tiettyyn pisteeseen asti. Kun edes velkarahaa ei ole enää saatavissa, loppuu talvimaiden houkuttelevuus. EU:kaan ei halua rahoittaa kehitysmaalaisten oleskelua Suomessa, sillä sen vaatima infrastruktuuri ja energia on liian kallista. Suomi jää villiksi Pohjolaksi.

   Suomesta katsoen muuten Ruotsi on jo villi länsi, mutta siellä on vielä varaa ja poliittista tahtoa lisätä ongelmamaahanmuuttoa. Ruotsissa laittomatkin siirtolaiset nauttivat lain korkeinta suojaa ja diplomaattista koskemattomuutta.

   Poista
  4. Joskus tosiaan tuntuu, että suomalaisen elämäntavan viimeinen oljenkorsi on kylmä ilmasto ja kohtuullisen heikko taloudellinen puskuri.

   Poista
 8. Olet oikeassa tilastoiduista. Kuka tietää paljonko todellinen luku on,,,moniko on enää maassa ja moniko on palannut/tullut esim Euroopasta?

  VastaaPoista
 9. Yliopistossa yksi intialainen ex-muslimi vaihto-oppilas sano, että turha luulla ns. maltillisten muslimien tulevan auttamaan niitä "vääräuskoisia", jotka joutuu radikaalien väkivallan uhreiksi. Lisäks maallistuneetkin muslimit on suut vehnäsellä, sillä radikaalit voi koska tahansa osoittaa uskonnollisiin lähteisiin vedoten, että maallistuneet on tekopyhiä ja että Allah kiroaa heidät. On siis vain yksi islamin usko ja sen Muhammadin harjoittama väkivaltainen islam

  VastaaPoista
 10. Olen useamminkin pohtinut, että ovatko nuo jo syntyjään typeryksiä, vai tekeekö niitten uskonto niistä idiootteja, vailla järjen hiventäkään? Tuollaista ainesta ei pidä päästää länsimaihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä perimä vaikuttaa tartuntaan.

   Ihmisiksi kutsutuista biologisista koneista erityisesti Lähi-idässä asuvilla lienee perimä, jonka ansiosta he ovat sairastuneet populaationa islamiin helposti. Nyt tauti on lähtenyt leviämään.

   Länsimaalaisilla on oma perimänsä, joka tekee heistä heikkoja ja vastustuskyvyttömiä islamille. Tämän populaation edustajista useimmat eivät edes pysty näkemään uhkaa. He ajavat kiivaasti politiikkaa, joka johtaa heidän tuhoonsa.

   Ehkä elämme juuri nyt länsimaisen kulttuurin lopun aikaa. Niinkuin katosivat antiikin saavutukset, niin katoavat myös länsimaiden saavutukset. Juuri nyt ulottuvilla olevat aluevaltaukset tekniikassa ja tieteissä jäävät toteutumatta.

   Ihmiskunta kääntää kelloa tuhat vuotta taaksepäin.

   Kukavaan

   Poista
 11. Eikö ole kummallista, että Ohisalon tapainen mielipuoli voi aivan rauhassa kehitellä järjettömiä suunnitelmiaan, eikä muut kuin Perussuomalaiset korvaansa lotkauta. Kaikkien normaalien ihmisten ja medianhan pitäisi nauraa tuo ihminen ulos virastaan. Missä ovat esim Sale ja muut vanhat poliitikot, joilla oli vielä järki jossain määrin tallella. Heidän pitäisi nyt astua esiin ja ottaa kantaa noihin kieroutuneisiin suunnitelmiin. Vai ovatko hekin sitä mieltä, että yksi hullu saa tuhota Suomen.

  VastaaPoista
 12. Tavanomaisen latteaa valheellista sanahelinää eli puhdasta hevonpaska-potaskaa kantaeurooppalaisten tuhoamiselle omistautuneiltä globalisti-maanpettureilta:

  "”Me eurooppalaiset johtajat olemme järkyttyneitä ja surullisia Ranskassa tehtyjen terrori-iskujen johdosta. Tuomitsemme mitä ankarimmin nämä yhteisiä arvojamme vastaan tehdyt hyökkäykset. Olemme yhtenäisiä ja vakaita solidaarisuudessamme Ranskaa, Ranskan kansalaisia ja Ranskan hallitusta kohtaan – niin myös yhteisessä ja jatkuvassa taistelussamme terrorismia ja väkivaltaisia ääriliikkeitä vastaan. Kehotamme johtajia ympäri maailma tekemään työtä vuoropuhelun ja yhteisymmärryksen rakentamiseksi yhteisöjen ja uskontojen välille jakolinjojen sijaan”, EU-maiden johtajien yhteisessä lausunnossa todetaan." - https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/politiikka/sanna-marin-ja-muut-eu-johtajat-%e2%80%9dj%c3%a4rkyttyneit%c3%a4-ja-surullisia%e2%80%9d-%e2%80%93-jyrkk%c3%a4-tuomio-terrori-iskuille-my%c3%b6s-koronan-pikatestit-esill%c3%a4/ar-BB1awWGn?li=BBr5KbI&ocid=mailsignout

  Heidän politiikkansa osoittaa täysin vastakkaiseen suuntaan:

  "EU-komission puheenjohtaja: Siirtolaisten vastaanottaminen ei ole vapaaehtoista – se on velvollisuus",
  https://www.kansalainen.fi/?s=siirtolaisten+vastaanottaminen+velvollisuus

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomeenkin pääsee vapaasti kuka tahansa kaulankatkaisija-terroristi taikasanalla "asylum", koska harhaisen viherkommunisti-sekopää Ohisalon mukaan "turvapaikanhaku on perusoikeus"!

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 13. Huomioonottaen, että Turkki kuuluu johtaviin islaminuskoisiin maihih:

  "Armenialta vakava varoitus Euroopalle: ”Kohtaatte Turkin Wienin luona”

  Armenian pääministeri muistutti tänään Eurooppaa Turkin aiheuttamasta vaarasta.

  ”Jos Eurooppa ei ota yhteyttä Erdoganiin, se joutuu odottamaan Turkkia Wienin edustalla”, Armenian pääministeri Nikol Vovayi Pashinyan sanoi usean eurooppalaisen median julkaisemassa haastattelussa.

  Armenian pääministeri syytti Turkkia meneillään olevan sodan aiheuttamisesta rohkaisemalla Azerbaidzania asetoimituksilla ja lähettämällä jihadisti-taistelijoita, joita Turkki on värvännyt Syyriasta. Pashinyanin mukaan epätavanomaista sotaa käydään myös eurooppalaisten kaupunkien kaduilla, joilla ihmisiltä katkaistaan päitä. Läntinen yhteisö on väärin arvioinut Turkin aikeet, ja saattaa kohdata Turkin aggression lähietäisyydellä, ja lähitulevaisuudessa, täsmensi Armenian PM...",
  Koko artikkeli: https://www.extrauutiset.com/armenialta-vakava-varoitus-euroopalle-kohtaatte-turkin-wienin-luona/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 14. Malesian aikaisemman pääministerin julistamaa "rauhanuskonnon" mukaista "ilosanomaa" muslimeille:

  "Muslimeilla on oikeus tappaa miljoonia ranskalaisia".

  "Före detta premiärminister: Muslimer har rätt att döda miljontals fransmän
  I en rad uppmärksammade utspel på Twitter på torsdagen gick Malaysias före detta premiärminister Mahathir Mohamad hårt mot västerländsk kultur och den franske presidenten Emmanuel Macron..."
  https://samnytt.se/fore-detta-premiarminister-muslimer-har-ratt-att-doda-miljontals-fransman/

  Ranskalainen imaami kehotti katkaisemaan kaulan islamin kritisoijilta,
  https://samnytt.se/fore-detta-premiarminister-muslimer-har-ratt-att-doda-miljontals-fransman/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!