maanantai 12. lokakuuta 2020

Kaipaan Sanna Marinia tai Maria Ohisaloa Ylen haastatteluun

Iltalehden mukaan turvapaikanhakija on saanut Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudelta tuomion laittomasta uhkauksesta, joka kohdistui naispuoliseen vastaanottokeskuksen työntekijään Espoossa. Kyse ei ollut yksittäistapauksesta, sillä vuonna 1984 syntynyt sotaa ja vainoa paennut henkilö oli jo aiemmin käyttänyt väkivaltaa toisen vastaanottokeskuksen työntekijään. Silloin syynä oli se, ettei uhri ollut hankkinut kyseiselle henkilölle asianajajaa. 

Kysymys tietenkin kuuluu, että miksi me de facto hyväksymme väkivaltaisen käytöksen emmekä suojaudu tällaisia raivohulluja vastaan. Eli miksi Suomi ei totea ilmiselvistä syistä, että esimerkiksi tässä puheena olevan henkilön turvapaikantarve on pienempi kuin hänen aiheuttamansa uhka maassamme eläville muille ihmisille. 

Minä en ainakaan kaipaa ensimmäistäkään impulssikontrollivajeista 36-vuotiasta kehitysmaalaista vaarantamaan suomalaisia ihmisiä. Tai sen enempää maassamme oleskelevia ulkomaalaisiakaan. Ja uskon, että ylivoimaisesti suurin osa suomalaisista jakaa näkemykseni.

Siksi olisi oikein ja kohtuullista, että hallitus säätäisi asetuksen, jonka mukaan turvapaikkaprosessin aikana vakavaan väkivaltaan syyllistyneiden henkilöiden hakemus voidaan todeta turvallisuussyistä rauenneeksi ja heidät palautetaan kotimaahansa tai ellei se ole mahdollista sijoitetaan erilleen muista ihmisistä vapaaehtoiseen paluuseen asti.

Jos ja kun maamme hallitus ei toimi näin, olisi tärkeää kuulla perustelut sille, miksi he asettavat turvapaikanhakijan oikeuden turvalliseen elinympäristöön suuremmaksi kuin maassa jo asuvien ihmisten oikeuden turvalliseen elinympäristöön. Meillähän on ainakin periaatteessa vapaa media sitä varten, että he välittäisivät kansalaisille päättäjien näkemyksiä. 

Siksi toivoisin itsekin Ylen toimintaa maksavana, että sen poliittiset toimittajat kysyisivät asiaa joko pääministeri Sanna Marinilta (sd) tai sisäministeri Maria Ohisalolta (vihr) ja julkaisisivat vastauksen esimerkiksi puoli yhdeksän uutisissa. 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Ihmisoikeudet ihmisoikeuksien uhrina
Yle raiskaajien ja vaimonhakkaajien asialla
Miksi rikollisella on satunnaista uhria suuremmat ihmisoikeudet?

23 kommenttia:

 1. Tästä murjaanilaumojen ja muiden kehitysmaalaisten Euroopan valtaamisesta hyötyy sellainen taho, jonka rajattoman rahan- ja vallanhimon tiellä on kristinusko ja kansallismielisyys. Vuosikymmenten saatossa kristinusko on saatu ajettua yhteiskunnassa marginaaliin tehokkaan kulttuurimarksilaisen koulutuspolitiikan eli propagandan avulla. Tosi uskoviksi itsensä mieltävät kristityt on aivopesty holokaustihuijauksen avulla palvomaan Israelia ja juutalaisia. Suomessakin esimerkiksi opetusministereinä ovat hääränneet lähinnä vasemmistolaiset.

  Vielä eliitin kompastuskivenä on ollut kansallismielisyys, jota vastaan sen hallitsema media on aloittanut 1990-luvulta lähtien tehokkaan aivopesun. Isänmaallisuus on onnistuttu vääntämään natsismiksi, joka on demonisoitu holokaustihuijauksella. Eliitin käyttämä troijalainen on turvapaikkaoikeus, jonka nimissä maanosaamme on päästetty miljoonia tuholaisia. Sekarotuisuutta suositaan, koska tänne tulevat ovat valtaosaltaan miehiä, joilla on oikeus alistaa väärä- ja hyväuskoiset länsimaiset naiset valtaansa. Jos tänne tuotaisiin enimmäkseen todellisessa heikommassa osassa olevia musliminaisia, he eivät uskaltaisi vääräuskoisten kanssa tekemisiin, eivätkä näin ollen pääsisi osallistumaan valkoisen rodun tuhoamiseen.

  Kuulostaako foliohattuilulta? Katselkaapa vaikka televisiosta joka tuutista jatkuvalla syötöllä tulevia mainoksia. Kaikki suurimmat yritykset, kuten Ikea, ovat alkanee boikotoida propagandassaan arjalaisen näköisiä miehiä. Ylipäätään alkuperäisen eurooppalaisen näköistä heteromiestä ei juuri enää näytetä. On vain onnellisia muunrotuisia. Tämä, jos mikä, on todellista rasisimia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se väite, että holokaustia, mm juutalaisten joukkotuhoa ei ollut, on suurta huijausta ja yritys aivopesuun.

   Poista
  2. Tai toisinpäin. Holokaustiin uskotaan aivopesun takia.

   Tiesitkö, että juutalaiset ovat perinnetarinoissaan puhuneet 6 miljoonasta uhrista jo 1800-luvun lopulta lähtien? Tiesitkö, että kanadalaiset tutkijat eivät löytäneet Auschwitzin väitetyn kaasukammion seinistä kaasujäämiä, joita taas vaatteiden desinfiointihuoneen seinästä näkee paljain silmin? Tiesitkö, että juutalaisten omien väkilukutaulujen mukaan sodanaikainen pudotus oli vajaa miljoona?

   Suurimman tuhoamisleirin viisi krematoriota eivät olisi riittäneet hävittämään väitettyjä määriä ruumiita. Muidenkin valtioiden vankileireillä kärsittiin nälkää, käytettiin kaasua tuholaistorjuntaan, poltettiin ruumiita krematorioissa. Paljon muitakin asioita on tuotu esiin, jotka kumoavat väitteet juutalaisten tehdasmaisesta teurastamisesta.

   Itsekin uskoin ennen holokaustiin, mutta jo kouluaikoina ihmettelin, miten sellaiset määrät ruumiita olisi ehditty polttaa. Kummastelin myös sitä, miksi Anne Frankin isä oli keskitysleirillä sairaalassa, kun taas muualla väitettiin, että työhön kykenemättömät vietiin välittömästi tuhottaviksi. Otto Frank selvisi itse hengissä. Anne kuoli pilkkukuumeeseen, joka poliittisten vankien mukaan levisi syksyllä 1944 idästä tuotujen vankien mukana.

   Kummallista on, jos historiantutkimuksessa ei saa tuoda kriittisiä näkökulmia väitettyyn holokaustiin. Saksassa sen epäilemisestä joutuu vankilaan. Tällainenko on vapaata tutkimusta?

   Poista
  3. Joukkomurhasta on riittävästi näyttöä ja todistajia. En luota yhtään edustamaasi uusnatsihenkiseen "tutkimukseen".

   Poista
  4. 6 miljoonan propagandistinen huijaus:

   "NY rabbi: ‘Not even 1 million’ Jews killed in Holocaust",
   https://www.timesofisrael.com/ny-rabbi-not-even-1-million-jews-killed-in-holocaust/

   "Mitä suurempi valhe, sitä helpommin se uskotaan", niin väitetään Adolf Hitlerin sanoneen.

   "Hyvän" propagandan perussääntöihin kuuluu myös valeen loputon toistaminen:

   "140 Occurrences Of The Word Holocaust & The Number 6,000,000 Before The Nuremberg Trials Began",
   http://historylessonsdeleted.blogspot.com/2018/12/140-occurrences-of-word-holocaust.html

   Kaasukammio-tarinan alkuperä oli brittien keksimää sotapropagandaa:

   "Britain’s Rumour FactoryOrigins of the Gas Chamber StoryAn essay published in tribute to Prof. Robert Faurisson on his 88th birthday25th January 2017",
   http://www.heritageanddestiny.com/wp-content/uploads/2017/03/Britains-Rumour-Factory.pdf

   Kaasukammioita oli, mutta niitä käytettiin vaatteissa olevien syöpäläisten ja mikrobien tuhoamiseen.

   Poista
  5. Jo muutama poiminto sivustolta "Who Controls America?" valottaa sitä, mitä kautta 6 miljoonan holokaustivale rantautettiin ympäri maailmaa, kun yhdysvaltalaista alkuperää olevaa tietoa kopioitiin kritiikittä, https://thezog.wordpress.com/

   "Who Controls Big Media?
   ...
   Summary:
   Of the twelve(12) senior executives of the “Big Six” media corporations, nine(9) are Jews or have Jewish spouses. This is a numerical representation of 75%. Jews are approximately 2% of the U.S. population.* Therefore Jews are over-represented among the senior executives of the “Big Six” media corporations by a factor of 37.5 times (3,750 percent).

   Who Controls Television?
   ...
   Summary:
   Of the sixty-four(64) senior executives of the major television broadcast networks, cable networks, and production companies, fifty-seven(57) are Jews or have Jewish spouses. This is a numerical representation of 89%. Jews are approximately 2% of the U.S. population.* Therefore Jews are over-represented among the senior executives of the major television broadcast networks, cable networks, and production companies by a factor of 44.5 times(4,450 percent).

   Who Controls Hollywood?
   ...
   Summary:
   Of the sixty(60) senior executives of the major Hollywood studios, trade unions, and talent agencies, fifty(50) are Jews or have Jewish spouses. This is a numerical representation of 83%. Jews are approximately 2% of the U.S. population.* Therefore Jews are over-represented among the senior executives of the major Hollywood studios, trade unions, and talent agencies by a factor of 41.5 times(4,150 percent)."

   Poista
  6. ”Joukkomurhasta on riittävästi näyttöä ja todistajia. En luota yhtään edustamaasi uusnatsihenkiseen tutkimukseen.”

   Valitan, mutta minulle ei riitä tarjottu näyttö: kiduttamalla saatu keskitysleiripäällikkö Rudolf Hössin tunnustus ja epäilyttävät silmännäkijäkertomukset. Silmännäkijät ovat juutalaisia, joille talmudin mukaan kristittyjen huijaaminen on täysin luvallista. Toisaalta kuka on voinut nähdä kaasutukset, joihin väitetyt rakennukset eivät olisi edes teknisesti sopineet. Kuka silminnäkijä pystyi laskemaan uhrit, minkälainen oli hänen mahdollisuutensa tarkkailuun?

   Aiheen käsittely kriittisesti halutaan kieltää vain ideologisista syistä. Ajatellaanpa vaikkapa toista tieteen piiriin kuuluvaa tapausta. Maan pallomaisesta muodosta on useimpien mielestä riittävästi näyttöä. Silti eräät piirit väittävät maan olevan litteä. Suljetaanko pannukakkuteorian kannattajia vankilaan? Ei tietääkseni. Siksi kysynkin: mikä on se maailmanmahti, jolla on valta heittää holokaustin kieltäjät vankilaan? Jos holokaustin totuus olisi epäpoliittinen historian tulos, kieltäjien argumentit otettaisiin akateemiseen käsittelyyn, eikä epäilijöiden suita yritettäisi tukkia syyttämällä heitä vaikkapa uusnatseiksi.

   Poista
  7. Uusnatsihemkiset tyypit kirjoittelevat foorumeillaan samanlaisia tekstejä. Siitä tuo termi. Voit toki kertoa, mitä mieltä olet uusnatseista. Miten eroat heistä?

   Poista
  8. "Israelia rakastavien" kristittyjen olisi syytä muistaa, mitä Israelin pääministeri Netanyahu on luvannut:

   "Netanyahu Promises Talmud Will Be Israeli Law",
   https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/180440

   Lisäksi heidän olisi syytä tutkia, mitä roomalais-katolinen pappi ja hepreankielen professori Isä
   I.B.Pranaitis on sanonut Talmudia koskevassa paljastuskirjassaan THE TALMUD UNMASKED ja siinä erityisesti kappaletta, jossa kerrotaan mitä Talmud opettaa kristityistä, kuten esim. että kristityt ovat
   - murhaajia
   - sontaa
   - ei ihmisen kaltaisia vaan petoja
   - eläimiä
   - pahempia kuin eläimet
   - paholaisen lapsia
   - kristittyjen sielut ovat pahoja (evil) ja epäpuhtaita
   - kuoleman jälkeen he joutuvat helvettiin
   http://www.talmudunmasked.com/chapter8.htm

   Tähtitieteellisiä lukuja tarvitaan osoittamaan ne rahasummat, joilla läntiset kristityt ovat tukeneet talmudisti-valtiota Israel sen perustamisesta v. 1948 tähän päivään. Eikä pienin perustelu talmudisti-valtion tukemiseksi ole ollut kritiikittä uskottu 6 miljoonan holokaustihuijaus.

   Poista
  9. Jos uusnatsin tuntomerkiksi riittää, ettei usko väitetyn suuruiseen juutalaisten tehdasmaiseen teurastukseen, niin sitten olen natsi. En vain ymmärrä, miksi sellainen natsi on vaarallinen. Kerropa sinä.

   Poista
  10. Olen tietoinen jyrkimpien juutalaisten näkemyksistä koskien kristittyjä. Sille on selityksensä mm tässä:
   2.Korinttolaiskirje 3:14
   " Mutta heidän mielensä paatuivat, sillä vielä tänäkin päivänä sama peite, vanhan liiton kirjoituksia luettaessa, pysyy poisottamatta, sillä vasta Kristuksessa se katoaa."

   He ovat siis vielä hengellisesti sokeita.

   Ja mitä tulee holokaustin kiistämiseen, niin suuri joukko liittoutuneiden sotilaita näki ja jotkut filmasivat keskitysleirin kauheita näkymiä. Siitä on paljon dataa.

   Natsismi sai aikaan juutalaisten joukkotuhon, mutta sodan myrskyissä tuhoutui myös 5-6 miljoonaa saksalaistakin. Kalliiksi tuli juutalaisviha.

   Poista
  11. "Ja mitä tulee holokaustin kiistämiseen, niin suuri joukko liittoutuneiden sotilaita näki ja jotkut filmasivat keskitysleirin kauheita näkymiä. Siitä on paljon dataa."

   Liittoutuneiden sotilaat eivät mitenkään pystyneet todistamaan oikeaksi tuota 6 miljoonan propaganda-valetta. Liittoutuneet sitäpaitsi estivät terroripommituksillaan ruuan toimittamisen mm. keskitysleireille, josta oli seurauksena leirillä olijoiden melkein luurangoiksi laihtuminen.

   Em. roomalais-katolinen pappi ja hepreankielen professori Isä
   I.B.Pranaitis sanoo Talmudia koskevassa paljastuskirjassaan THE TALMUD UNMASKED kappaleessa 14. Christians To Be Harmed Indirectly mm.

   "1. A JEW MUST ALWAYS TRY TO DECEIVE CHRISTIANS" eli [talmudisti-]juutalaisen täytyy aina koettaa pettää kristittyjä.

   Tältä pohjalta on helppo ymmärtää kuinka talmudistit keksivät heti käyttää valepropagdandassaan hyväkseen noita liittoutuneiden pommitusten seurauksena nälkäkuoleman partaalle laihtuneita keskitysleiriläisiä - puhumattakaan 6 miljoonaa tapettua ja brittien sotapropagandasta lainattua kaasukammio-tarinaa koskevista propagandavaleista.

   Vielä paljon pahempaa ilmenee Talmudista Pranaitiksen kirjan luvussa "15. Christians To Be Harmed Directly", http://www.talmudunmasked.com/chapter15.htm

   Mm. seuraava vain vahvistaa todeksi, sen mitä em. Pranaitiksen kirja paljastaa Talmudista ja sitä lakinaan pitävistä, "gojimeita" vihaavista ja pettävistä talmudisteista, jotka mm. ovat ryöstäneet palestiinalaisten maat ja murhanneet näitä kansanmurha-mitassa (Netanyahu: "Talmud will be Israeli law"):

   Johannes 8:31-47 FINPR:
   ..."Jeesus sanoi heille:"Jos olisitte Aabrahamin lapsia, niin te tekisitte Aabrahamin tekoja. Mutta nyt te tavoittelette minua tappaaksenne, miestä, joka on puhunut teille totuuden, jonka hän on kuullut Jumalalta. Niin ei Aabraham tehnyt. Te teette isänne tekoja." ...Jeesus sanoi heille:"Minkätähden te ette ymmärrä minun puhettani? Sentähden, että te ette kärsi kuulla minun sanaani. TE OLETTE ISÄSTÄ PERKELEESTÄ, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä. Mutta minua te ette usko, sentähden että minä sanon totuuden"..."

   Poista
  12. Kun natsit, jotka tappoivat puolalaisia, ranskalaisia, hollantilaisia, belgialaisia, tsekkejä, jugoslavialaisia, italialaisia, venäläisiä jne ovat sinulle vain juutalaisten katselua juonia vastustaneita poloisia, joita liittoutuneet murhasivat, niin eipä tässä paljon keskustelu etene.

   Ja Jeesus sanoi nuo kovat sanat kohtaamilleen juutalaisille fariseuksille. Eivät ne ole sanoja koko juutalaista kansaa kohtaan.

   Raamattu profetoi juutalaisten harjoittamisen muiden kansojen sekaan ja myös sen paluun luvattuun maahan, Israeliin. Niin myös tapahtui.

   Mutta sinä teet omat valintasi käydessäsi tuota propagandasotaasi. Et ole kuitenkaan voittajan, Jeesuksen, puolella.

   Poista
  13. Jeesusko vaati pelastuksen ehdoksi juutalaispropagandaan uskomisen?

   Poista
  14. Ilmeisesti natsit huusivat Jeesuksen ristille.

   Poista
  15. Kristillisen uskon mukaan Jeesus kantoi ristillä meidän syntimme ja syyllisyytensä. Häneen uskomalla meillä
   on sovitus synneistä.
   Alkukristityt olivat enimmäkseen juutalaisia, kunnes evankeliumi levisi. Yksi natsismin hylännyt ja Jeesuksen pelastajanaan löytänyt oli Alexander Ferrari (1921-2002). Hänestä on painettu suomenkielinen kirja "Ristin vaihto". Suosittelen.

   Poista
 2. Heiltä tulisi vakiovastaus:

  Suomi on oikeusvaltio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, nimenomaan vakiovastaus. Ja varsinainen tragedia sisältyy siihen, että stiiknafuulia "oikeusvaltio" on nimenomaan sosiologinen vakio, mikä tarkoittaa sitä että ihan samalla termillä voidaan tarkoittaa yhteisestä ismitunnustuksesta riippumatta toisensa pois sulkevia systeemisiä järjestelmiä. Siis ikään kuin "oikeus" voisi olla jokin ismi, vieläpä poliittinen, ideologinen ismi, eikä ollenkaan olennaiselta sisällöltään sitä mikä jossain kansallisvaltiossa koetaan oikeaksi.

   Että "oikeusvaltio" määritellän esimerkiksi "lehdistön vapauden" kriteerillä. Eikä oteta kuvaan mukaan sitä tosiasiaa, että ihmiset kokevat oman maansa sananvapauden sitä suuremmaksi mitä pimitetymmässä tiedotusilmapiirissä he ovat eläneet. Ja, edelleen, sitä tosiasiaa, ettei tuo ilmapiiri suinkaan ole mikään, toistan: ei valittu ideologia -- ei esimerkiksi se "punavihreä suvaitsevuus" jonka me tällä hetkellä olemme nielleet ja koemme "totuutena", vaikka se on vain oman aikamme Suuri Yhteinen Valhe.

   Poista
 3. Itse työelämässä jos jos suunnittelemani asia ei toimi menen/ joudun menemään paikanpäälle ja huolehdin että jatkossa homma toimii. Voisivat peräänkuulutetut henkilöt käydä tuossakin menoa seuraamassa muutaman päivän ja laittaa asiat kuntoon.

  VastaaPoista
 4. Onhan meillä nekin irakilaiset kaksoset, joiden tiedetään todistetusti toimineen Isis- terroristiorganisaatiossa ja joista toisen epäillään vahvasti osallistuneen 11 ihmisen joukkomurhaan, mutta joita ei saatu tuomittua.

  Hekin todennäköisesti jäävät Suomeen ja saivat vankeusajastaan tuplasti suuremmat korvaukset kuin yleensä maksetaan.

  "Kuinka paljon lisää hyvyyttä tarvitaan, etteivät he tapa 100 ihmistä helsingin Metrossa", kuten eräs Reija Härkönen kysyi Turun terrori- iskun jälkeen.

  Tuon Turun terrori-iskun aikaan minä odottelin kaveriani eräässä kauppakeskuksessa. Seurailin Ampparin uutisia ja ihmettelin, kun Turun puukotukseen tuli koko ajan lisää uhreja, mutta mitään ei kerrottu. Katsoin sitten Ruotsista Aftonbladetin sivuja, missä luki heti: Terrori-isku Turussa, Allahu akbar huudettu. Meillä jotkut härkähazardilaiset puhuvat vieläkin jostain koulupuukotuksesta!

  Näin ollen lienee Professorilta olevan aivan turhaa odottaa Ohisalolta ja Marinilta mitään kommenttia yllämainittuun asiaan. Sitten taas jos somalityttöä väitetään tönäistyn, niin johan on uutisissa ja neljä itkuista ministeriä kommentoi A- studion erikoislähetykseessä.

  Tämä on nyt ajan henki,ja me olemme sen vankeja!

  VastaaPoista
 5. ""Miksi me de facto hyväksymme väkivaltaisen käytöksen emmekä suojaudu tällaisia raivohulluja vastaan?""

  Tapa, jolla sotarikoksiin sisällytetyt pykälät "kansanryhmää vastaan kiihottamisesta" ja "uskonrauhan loukkaamisesta" on perusteltu -- eli mikä siis määritellään tavoiteltavaksi oikeushyväksi -- antaa yleisellä tasolla vastauksen tuohon. Siis kysymykseen, miksi tuollaisia ominaisuuksia omaavia ryhmiä nimenomaan suojellaan, eikä arvioida vain vaarallisiksi.

  Ja siinäpä perustelussa sitten mennäänkin sosiologisesti niin pahasti harhaan kuin ihminen ikinä missään itsearvioinnissa mennä voi. Eli otetaan tuollainen yhteisöominaisuus -- taipumus väkivaltaisiin vastareaktioihin -- ikään kuin legitimoituna lähtökohtana, ja syyllistetään sekä rangaistaan niitä, jotka tällaisia ryhmiä provosoivat niin että ne näyttävät oman todellisen luonteensa.

  Ja tämä kognitiivinen dissonanssi yksilöajattelusta otettujen normien ja yhteisöominaisuuksien välillä ei ole ollenkaan haitannut lainsäätäjää. Eli perustelut saavat ihan rauhassa pudota ajattelun valkoiseen tabuaukkoon.

  Tilanne siirtää "pahan" pois siitä missä se on ja projisoi sen siihen joka tuo tuon pahuuden esille. Ihan vastaavalla tavalla kuin kuin tapahtuu, kun lapsi unohtaa polkupyörän yöksi ulos, josta varas sen vie, ja isä antaa selkäsaunan lapselle joka unohti pyörän pihalle.

  Näin todellinen pahuus -- joka siis on se yhteisöominaisuus, taipumus väkivaltaisuuteen, josta tehdään tabu josta ei saa puhua -- itse asiassa määrää sen mitä maailmassa tapahtuu. Ja sairas laki tuomitsee ne jotka haluavat lähteä liikkeelle siitä, että "ensin on nähtävä maailma oikein".

  Meidän pitäisi oppia puhumaan yhteisövoimista, yhteisöominaisuuksista ja yhteisöilmiöistä, ja suojella omaa yhteiskuntaamme sellaisilta kulttuureilta, jotka aiheuttavat meillä kulttuurisia hylkimisreaktioita. Se olisi kaiken kansallisen lainsäädännön ainoa oikea ja tosiasiassa ainoa mahdollinen perusta. Sensijaan meillä nyt de facto pannaan sosiologia kokonaan viralta ja käydään käräjäsaleissa noitaoikeudenkäyntejä niitä vastaan, jotka edes jollakin tavalla yrittävät kajota tabuihin.

  VastaaPoista
 6. Tuohon ylläolevaan mainoksissa käytettyjä pigmenttejä koskevaan väitteeseen liittyen, googlatkaapa huviksenne tekstillä "white couple with white baby". Mikähän johtopäätös tuloksesta pitäisi vetää ?

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!