torstai 24. syyskuuta 2020

Vaikeneminen johtaa etniskulttuuristen ongelmien kasvuun - entä sitten?

MTV3 paljasti yhden yleiseltä kannalta merkittävän tosiasian tehdessään jutun romanien väkivallasta. Median mukaan "romanien välistä väkivaltaa on ollut aina, mutta uusin ilmiö on päässyt kasvamaan piilossa, koska esimerkiksi poliisi ei tiedotteissaan mainitse uhrin tai epäillyn romanitaustaa".

Arvoisa lukijani on varmasti tietoinen siitä, etteivät pelkät romanit jää poliisilta eivätkä myöskään medioilta mainitsematta. Vai onko joku kuullut näiltä tahoilta - edes MTV3:lta sen uusimmassa aiheeseen liittyvässä jutussa - sanaakaan siitä, minkälaisen taustan omaavat ihmiset yrittivät tappaa koulupojan Vantaan Havukoskella? Tai ylipäänsä mitään siitä, mitä tapahtui jokin aika sitten vantaalaisessa kauppakeskus Myyrmannissa?

Siten kysymys kuuluukin, että onko suomalaisen poliisin ja median tarkoituksena antaa kaikkien etnis-kulttuuristen ryhmien välisen ja niiden kantaväestöön kohdistuvan väkivallan kasvaa piilossa?

* * *

EU suunnittelee turvapaikanhakujärjestelmän muutosta. Sisäministerimme otti siihen tuoreeltaan kantaa: hänen mukaansa "keskeisin kysymys, mikä nousee, on näistä sitten tämä vastuunjaon solidaarisuuden kysymys".

Sisäministerimme ei olisi Maria Ohisalo (vihr) ellei hän (tahallaan?) antaisi väärää todistusta tästäkin asiasta. Turvapaikkaprosessin keskeisin kysymys nimittäin on - tai ainakin pitäisi olla - se, miten saisimme lopetettua järjestelmän väärinkäytön siten, ettei tulijavirta koostuisi lähinnä järjestelmää hyödyntävistä elintasopakolaisista, jotka saatuaan EU:sta valheellisin perustein turvapaikan muodostuvat taloudelliseksi taakaksi sekä turvallisuusriskiksi toisilleen ja kantaväestölle.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Maahanmuuton raskas taakka
Pitäisikö somaleiden ongelmat käsitellä mediahiljaisuudessa?
Malminkartanon ammuskelu ja romanikulttuuri

13 kommenttia:

 1. Ei sitä tulijavirtaa halutakaan torpata. Päin vastoin Soros ja muut kansallisvaltioiden viholliset tukevat näiden laumojen vyöryä. Rasismisyytöksiä pelkäävät lammasmaiset poliitikot, toimittajat ja viranomaiset peittelevät näiden roskasakkien tekemisiä, ettei oma hillotolppa tai leipäpuu kaadu. Joku sanoi hyvin, että läpimädästä yhteiskunnasta puuttuu todellinen sananvapaus, hmmm kukahan se oli?

  VastaaPoista
 2. EU pystyy kieroudellaan muuttamaan jo sanojenkin merkityksen. Valtiot yritetään pakottaa vastoin tahtoaan ottamaan vastaan haitallista maahanmuuttoa, ja homman nimeksi lätkäistään "solidaarisuus".
  Joko otat vastaan pakolaisia, tai joudut kostoksi yksin yrittämään palauttaa muuallakin käännytettyjä vastahakoisiin kotimaihinsa. Jos homma ei onnistu, saat ottaa koko porukan elätettäviksesi. Mafiasysteemiin EU tekee tarjouksen, josta ei voi kieltäytyä.

  VastaaPoista
 3. Tuskin voisimme enää elää todellisuudentajuttomampia aikoja.

  Ihmisen pää on todellakin kuin seula. Siitä voi kaataa läpi mitä tahansa, eikä haaviin tartu mitään todellista.

  Kansainvaelluksesta ei seuraa mitään hyvää kenellekään. Ei vanhoille eurooppalaisille valtioille, jotka romahtavat taloudellisesti, sosiaalisesti, terveydellisesti ja tiedollis-kognitiivisesti. Ei niille jotka vaeltavat ja tuovat mukanaan oman kulttuurinsa ongelmat, jotka eivät satoihin vuosiin tule mihinkään häviämään.

  Eivät lopulta hyödy nekään numeerisesti rikkaat, jotka kansainvaellusta masinoivat. Vahvat kansallisvaltiot ovat lopulta kaiken talouden ainoa toimiva alusta, ja hajottamalla kansallis-kulttuuriset valtiot heidän numeerisilta rahoiltaan katoaa kaikki reaalisidos.

  Mutta ihminen on seula. Haaviin ei jää ensimmäistäkään tosiasiaa. Utopiat voivat olla taloudellisia tai humanistisia, niissä on yhtä vähän todellisuudentajua.

  Kukaan ei tule koskaan asettamaan ainoatakaan humanistia syyteeseen niistä rikoksista ihmisyyttä vastaan, joita "ihmisarvo- ja -oikeusideiologiat" tosiasiassa tarkoittavat. Tuleva ihmistuhonta tapahtuu mitä hienoimpien aatteiden nimissä. Kirkkain silmin, ja punatuin huulin.

  VastaaPoista
 4. Ohisalo perusteli vähän aikaa sitten, että koronan aiheuttaman työvoimapulan takia maahan pitää tuoda lähes sata tuhatta miestä kehitysmaista. Koronan takia pitää myös kaataa miljardeja Brysseliin samalla, kun budjetti on yli 10 miljardia alijäämäinen. Naisministerit delegoivat tämän hävettävän asian ääneen lausumisen miesministerille.

  Hiipunutta koronaa hehkutetaan nyt mahdollisimman pitkään. Vuosi sitten nostatettiin ilmastohysteriaa ja saatiin koulutytöt itkien vaatimaan toreilla jotain tarkemmin määrittelemättömiä toimia. Nyt mörkönä on ollut korona, jonka takia pitää jatkaa kansakunnan ja kansantalouden tuhoamista. Verukkeiden takaa paistaa paljas marksilainen vallanhimo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asuinpaikkakunnallani keskikokoisessa kaupungissa noita Ohisalon johtamien viherkommunistien himoitsemia tummapintaisia "huippuosaajia" (joista monilla oli passi ja todistus tohtorintutkinnosta sattunut putoamaan Välimereen matkan aikana Afrikasta Euroooppaan)joukoittain jatkuvasti lojuu arkipäivisinkin puistonpenkeillä ja vetelehtii markettien lähettyvillä.
   Ei ole ihmettelemistä, että enemmistön muodostavat petturipoliitikot, rotat Arkadianmäellä haluavat salata niistä jo nykyisin aiheutuvat vähintään 3 miljardin euron vuosittaiset kustannukset, jotka joudutaan kattamaan yhä uudella ULKOMAANVELKARAHAALLA.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Hallituksella on muiden muassa kolme utopistista kärkihanketta: kehitysmaista haettu monikulttuuri, kommunismi ja maailman pelastaminen ilmastonmuutokselta. Kaikkia näitä on kätännössä kokeiltu ja ne ovat osoittautuneet vakuuttavasti tuhoisiksi.

   Tähänastiset kommunismin ihmiskokeet ovat tuottaneet jo sata miljoonaa uhria.
   Maahan tuodaan miehiä monikulttuurisista maista, koska ne ovat niin turvattomia. Samalla halutaan luoda posket hehkuen tänne monikulttuurista yhteiskuntaa, mikä onkin jo tuottanut paljon suomalaisia ihmisuhreja ja minkä taloudellinen hinta on ainakin kolme miljardia euroa vuodessa. Logiikka pelaa!
   Kolmas utopistinen kärkihanke on hiilineutraalius muutamassa vuodessa. Kullostaa Neuvostoliiton tavoitteelta saavuttaa länsimaiden elintaso lyhyessä ajassa suunnitelmatalouden keinoin.

   Näitä kaikkia hankkeita perustellaan tieteellä, jota lysenkolaiset asiantuntijat tuottavat. Noidankehä on valmis.

   Poista
  3. Löytyy sentään joukko valveutuneitakin suomalaisia, jotka näkevät petollisen viherkommunisti-hallituksen huijauksen läpi:

   "Kansalaisaloite vaatii kansanäänestystä EU:n elpymispaketista – vajaassa vuorokaudessa yli 22 000 kannatusilmoitusta",
   https://www.kansalainen.fi/kansalaisaloite-vaatii-kansanaanestysta-eun-elpymispaketista-vajaassa-vuorokaudessa-yli-22-000-kannatusilmoitusta/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 5. "
  onko suomalaisen poliisin ja median tarkoituksena antaa kaikkien etnis-kulttuuristen ryhmien välisen ja niiden kantaväestöön kohdistuvan väkivallan kasvaa piilossa?
  "
  Eikä ko on YLE.
  YLE toteuttaa laissa säädettyä agendaanas monikulttuurin edistämoisestä.
  Tiedottaminen monikulttuurin ongelmista rikkoo YLE:lle asetettua lakisääteistä ohjetta.

  Monikulttuuri on rikkaus, uskokaa ny.

  VastaaPoista
 6. Viherkommunistinen sisäministeri Ohisalo haluaa tietoisesti pitää Suomi-laivan kurssin tiukasti kohti samaa samaa jäävuorta johon mm. Ruotsin valtiolaiva on jo törmännyt tuhoisin seurauksin kuten esimerkiksi tämä:

  "Ruotsissa on tällä hetkellä 40 ulkomaalaistaustaista täysin rikollista perheklaania. Eli suomeksi sanottuna mafiatyylisiä perheitä.",
  https://pt-media.org/2020/09/05/poliisiylijohtaja-ruotsiin-tullut-kymmenia-vaikutusvaltaisia-rikollisklaaneja/

  Vanhaan hyvään aikaan tuollainen ministeri olisi erotettu ja tuomittu maanpetturuudesta.

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 7. Eduskunnan kyselytunnilla vaadittiin/luvattiin kouluille lisää kuraattoreita ja psykologeja. Mitä enemmän väkeä niin kukaan ei kanna vastuuta.

  Viimeisin tapaus Vantalla on peräti kummallinen paikalla on ollut useampi välituntivalvoja. Onko rehtorikin ollut liian lepsu. Jotenkin tuntuu siltä, että pitäisi jo pikku hiljaa antaa osaamattomille ja koulutyötä johtamaan kykenemättömille virkavirheestä potkuja.

  VastaaPoista
 8. Otetaan oppia mm. Unkarin ja Puolan lisäksi myös Norjan Edistyspuolueelta:

  "Edistyspuolue haluaa tehdä humanitaarisen oleskeluluvan saamisen Norjasta lähes mahdottomaksi
  Euroopan tulee kertoa turvapaikanhakijoille, että jos he saavuttavat rajan, oleskelulupaa he eivät tule saamaan...",
  https://www.kansalainen.fi/?s=sylvi+listhaug

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 9. Tähän tilanteeseen haluavat Ohisalon johtamat viherkommunistit tietoisesti ajaa myös Suomen:

  "Ruotsalainen sairaanhoitaja romahtamassa olevasta vanhustenhoidosta: "Tämä on murhaa! Jaa ja levitä tietoa niin paljon kuin pystyt".

  Marianne Liljeholt on kokenut sairaanhoitaja, joka on nähnyt ruotsalaisen hoidon rappeutuvan ja varoittaa negatiivisesta kehityksestä. Hän uskoo, että kielelliset sekaannukset ja uskonnolliset erot hoitotilanteessa ovat vaaraksi vanhusten terveydelle ja jakavat henkilökohtaisia ​​anekdootteja ja kokemuksia. Hän selittää, kuinka resurssit eivät enää riitä "hoitoon", minkä vuoksi ihmiset menevät usein suoraan palliatiiviseen hoitoon kuolemaa pelätessään."

  Video: "Sairaanhoitajat hälyttävät - kuin sotatila joka päivä".

  https://bakomkulisserna.biz/2020/09/24/sjukskoterska-om-den-havererande-aldrevarden-det-har-ar-mord/

  Entiselle "rikkaalle" Ruotsillekin näyttää tulleen myös taloudellinen katto vastaan elättää maanpetturihallitusten sinne rajoituksitta vastaanottamia kehitysmaalaisia käenpoikasia.

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 10. 500 vuotta integraatiota, keskinäistä sotaa, kantaväestön huijamista, heikompien hyväksikäyttöä, sosiopatiaa, säälistä elämistä.
  Toimii hyvänä tienviittana siihen mikä on tie kun kulttuuri, joka ei halua integroitua uuteen maahan jää sen vastapeluriksi.
  Valtamedia salaa joka päivä BLM-mellakoiden pahimpia paloja ja kertoo Lesboksen tapahtumat ihan toisella tavalla kuin mitä muualta saa niistä lukea.
  Suomen kansa on jo hävinnyt taistelunintersektionaaliselle uususkolle, kuten on käynyt mm briteissä, kanadassa ja puoliksi yhdysvalloissa.

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!