tiistai 12. marraskuuta 2019

Sinisilmäinen pääministeripuolue

Suomen Sosialidemokraattinen puolue on ollut innokas haalimaan kehitysmaataustaisia maahanmuuttajia piiriinsä. Se on sikäli ymmärrettävää, että kannattajakunnaltaan ikääntyvä puolue voisi näin saada uudenlaista äänestäjäkuntaa.

Ikävä kyllä se on kuitenkin onnistunut lähinnä luomaan mustaa huumoria hyytävän omituisten otusten kerhon. Lista on nimittäin sen verran pitkä, ettei kyse ole mistään sattumasta vaan pikemminkin lähes luonnonlakiin verrattavissa olevasta säännöstä.

Joten palautetaanpa mieliin tuon omituisten otusten kerhon kehitys tämän blogin kirjoitusten valossa - ja huomioiden, ettei näin kertyvä lista liene täydellinen.

Vuonna 2012 minä ja monet muut hämmästyimme oululaisen imaami Abdul Mannanin kannanottoihin. Tämä kun piti koraania tieteenä, käden katkaisemista mainiona rangaistuksena ja New Yorkin 9/11-nimellä tunnettua terroritekoa hyvänä asiana islamille. SDP:hen asia liittyi siten, että imaami oli valittu puolueen ehdokkaaksi vaaleissa.

Vuonna 2016 joukosta erottui useita henkilöitä. Heistä pääsi kirjoitukseni aiheeksi mm. espoolainen varavaltuutettu Abdifitah Ali Abdi. Hän oli paljastunut huumeiden salakuljettajaksi ja saanut jo aiemmin sakkotuomion. Samassa kirjoituksessani mainitsin niin ikään demaripuolueessa poliittista uraa tehneen norsunluurannikkolaisen pedofiili-insestiraiskaajan, josta olin kirjoittanut jo aiemminkin.

Samoihin aikoihin paljastui myös sosialidemokraattinen lelusalakuljettaja, josta niin ikään tuli mainituksi blogimerkinnöissäni. Hän tuki toiminnallaan tuolloin voimissaan ollutta islamilaista valtiota, joka on nyttemmin poistettu maailmankartalta.

Samaan vuoteen ajoittui myös kirjoitukseni, jossa mainitsin vuoden 2009 uusturkulaisesta Ahmed Al Chibibistä, jota epäiltiin veropetoksista, elintarvikelain rikkomuksista, virkamiesten uhkailusta ja jopa pommiuhkauksesta.

Tämän blogin maahanmuuttajademareihin liittyvät merkinnät eivät kuitenkaan loppuneet näihin, vaan viime keväänä jouduin ottamaan kantaa puolueen kansanedustajan Hussein al-Taeen tekemisiin. Näin siksi, että hänen henkilöönsä oli liitetty mm. vihapuhetta ja Iranin pappisvallan etujen ajamista Suomessa.

Ja nyt oli vuorossa siis helsinkiläinen Abdirahim "Husu" Hussein, joka keksi mielestään mainion tavan saada julkisuutta valehtelemalla poistaneensa taksista asiakkaan moottoritiellä. Ja tuli sen seurauksena eilen erotetuksi SDP:n valtuustoryhmästä.

Edelle kirjoittamani listan perusteella en voi olla ihmettelemättä perinteisen työväenpuolueemme sinisilmäisyyttä suhteessa kehitysmaalaistaustaisiin maahanmuuttajiin. Puolueen riveihin näyttää kelpaavan jokainen halukas ilman minkäänlaista kiinnostusta näiden taustoihin tai tapoihin.

Siksi onkin omituista, että tämä omituisten otusten sinisilmäinen elättäjäjoukko on voinut saada harteilleen niinkin vaativan tehtävän kuin Suomen hallitsemisen pääministerin pallilta.  Ja tämä siis tilanteessa, jossa Turkki uhkaa lähettää EU:n alueelle elätettäväksi miljoonia kehitysmaalaisia.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Hussein Al-Taeen elämän atomit on tutkittava
Muistutus paperittomien palveluista alleviivasi hallitusneuvotteluiden tärkeyttä
SDP näytti rehellisesti karvansa

13 kommenttia:

 1. Miksi näin on päässyt käymään.
  Selitys löytyy videolta, joka pitää katsoa ja kuunnella ihan ajatuksen kanssa:

  https://areena.yle.fi/1-4569280?fbclid=IwAR1lc3Ykwg0y7sxSz7ZskvkFjjjVzOqGAMNj4HnR1_AGpVz5C6V04dx-tjY

  VastaaPoista
 2. Husun ansiolistaan kuuluu tältä vuodelta lisäksi rasistileimakirveen heiluttelu kansanryhmää kohti sekä hänen saamansa kirje, jossa oli huonolla suomenkielellä kirjoitettuja uhkailuja ja askarreltu leikkihirttokäysi. Kirjeen lähettäjästä ei ole kuulunut mitään miltään suunnalta. Jussie Smollett inspiroi kaltaisiaan.

  Kun kehitysapu ei tahdo onnistua, on päätetty kokeilla hyvinvointiyhteiskuntien kehitysmaalaistamista. Ainakin erot kehittyneisyydessä kapenevat ja SDP voi onnitella itseään uudesta lähestymiskulmasta.

  VastaaPoista
 3. Blogisti Jaska kirjoittaa osuvasti: "...Husu Hussein on epäilemättä kaikista tietämistäni somaleista älykkäin ja rehellisin."

  Sopii minulle. Tähän hymiö.

  heppa

  VastaaPoista
 4. No mutta. Mustaa huumaria vai parodiaa. Ei pidä unohtaa, että kyllähän ne suomalaisetkin kaikkea koiruutta tekevät, katkoivat varkailta käsiäkin viisisataa vuotta sitten, ja tervasivat kädentynkiä. Ja myös suomalaiset salakuljettivat, pirtua ja muutakin. Eikä puutu meiltä pedofiilejakaan. Ja maamiinatkin piti ottaa meiltä pois, ettemme räjäyttele viattomia ihmisiä. Siinäkin demari toimi oikein. Kuka meistä ei olisi syyllistynyt pimeän työn teettämiseen, veropetokseen, meillä ihan ministeritkin. Eikä ole edes puolueesta kiinni. Valehtelevathan kaikki puolueetkin. Muistakaa nyt ettemme me suomalaisetkaan mitään pulmusia olla.

  VastaaPoista
 5. Näiden kultamunien valehtelu ja rötöstely osoittaa, että he pitävät pilkkanaan ja itse asiassa halveksivat suomalaisia. Lelusalakuljettajakin oli irvaillut, että suomalaiset kohta pystyttävät hänelle patsaan... Rötöstely ja valehtelu kertoo myös siitä, että mitään kiitollisuutta ei "turvapaikan" myöntäneitä kohtaan tunneta. Tosin sehän kuuluu jo uskontoon, että vääräuskoisia voi kusettaa, ja pitääkin kusettaa.
  Sinisilmäisyys on kai kansallinen, ehkäpä jopa geneettinen, piirre suomalaisilla. Muuten ei oikein voi ymmärtää, miten äänestäjät nytkin uskoivat Rinteen lupaukset.

  VastaaPoista
 6. Eräs vanha termi kuvaa hyvin demareita: "hyödylliset idiootit". Sääliksi vain käy heitä jotka hyväuskoisina tai vanhasta tavasta ovat äänestäneet SDP:n ehdokkaita.

  VastaaPoista
 7. Huomasin tämän kaiken puolueen sisältä käsin, erosin. Eroon vaikutti myös se, kun puolueen sisällä alkoi jahti minua kohtaan kokeneemman poliitikon toimesta. Se jahti oli törkeä herjauskirjeineen kaikkineen.

  Valitin puolueen johdolle ja arvatkaapas mikä oli vastaus? "Hys hys, vaalit ovat juuri ovella, nyt ei pestä likapyykkiä, koita kestää vaan."

  Näiden husujen ja al-taee'eiden kohdalla varmaan sama juttu, hys hys vaalit on ovella. Aliarviointi kansaa kohtaan osuu nilkkaan ja se on ihan oikein tyhmyreille.
  Eroon toki vaikutti sekin, että hallitukseen päästyään demarit käänsivät takkinsa yhdessä yössä ja Jutta Urpilainen alkoi hihkumaan "hei me voitetaan tällä!" yhdessä Jyrki Kataisen kanssa. Niin, paljonko ovat kreikkatuet tulleet ja tuleva maksamaan vielä Suomelle eli sinulle, minulle, meille veronmaksajille.

  Ihmisen muisti on lyhyt, vaikka kuinka varoittelin mammoja ja pappoja, mieli kääntyi demareiden taakse viime vaaleissa ja nyt se on jo kääntynyt pois.

  Vaaleissa pitäisi aina muistuttaa mitä pahaa vastapuoli on saanut hallituksissa aikaan ja mitä se ihmisille ja yksittäiselle veronmaksajille on maksanut. Muistutus on paikallaan, mikä perustyy totuuteen, ei sensaatiohakuiseen kuten valtamedia tekee.

  VastaaPoista
 8. Edelliseen jahtikirjoitukseen liittyen vielä, todellakaan demarit eivät ole työväen tai eläkeläisten asialla, vanha polvi on vaihtunut, vaihtumassa uuteen, korkeasti koulutettuihin naisiin ja maahanmuuttajiin. Kumpikaan taho ei kuulu tavalliseen duunariporukkaan, jälkimmäinen ei usein tee duuniakaan. Heidän täytyy siis ajaa korkeaa, hyvin korkeaa sosiaaliturvaa kaikille. Ymmärtämättä ettei ole olemassa taikaseinää. Me suomalaiset opimme tämän jo lapsena, töitä on tehtävä "koska raha ei kasva puissa", sanoivat vanhemmat. Ja töitä on tehty lapsesta asti koulun ohessa, nyt tosin ylihuolehtivat soosut, kommunistit tahtovat kai kieltää jo kohta kaikki työt alaikäisiltä.

  VastaaPoista
 9. Ei tämä vielä mitään ole verrattuna Ruotsin Demareihin joilla on oikein sopimus muslimien kanssa jotta jos he äänestävät Demareita niin saavat poliittista vaikutusvaltaa. Mm. tämän takia ei Löfven puutu muslimien tekemiin rikoksiin jotta ei menetä heidän ääniään.

  VastaaPoista
 10. Husun tapauksessa herää kysymys, miten kauan aikuiset ihmiset jaksavat katsella tällaisen pellen touhuja. Taksialallakin ihmiset yrittävät anasaita toimeentulonsa aivan vakavissaan, vaikka Berner ja Sipilä lähestulkoon tuhosivat kaiken toimivan alalla. Sitten pitää vielä sietää tällaisen omaan napaansa tuijottavan opportunistisen valehtelijan toilailua. Taksi-Helsinki voisi todeta, että Husu on näyttönsä antanut ja voi alkaa katsella muita hommia.

  VastaaPoista
 11. Tuossapa sitten syyttäjä Toiviaiselle taas totinen pulma. Juttelin sellaisen ihan oikean entisajan taksinkuljettajan kanssa, ja hän vakuutti, että asiakkaalla on oikeus valita mihin kyytiin menee. Mutta jos nyt kieltäytyy Husun kyydistä, onko se ns. vihateko, ja voidaanko se kenties tulkita ryhtymiseksi kansanryhmää vastaan?
  Pitäisikö asiaa tiedustella ensin ao. syyttäjäviranomaiselta, kun hänen tulkinnoistaan ei oikein etukäteen enää osaa arvella mitään, ainakaan varmaa.

  VastaaPoista
 12. Muistaako joku nämä vietnamilaiset venepakolaiset joita aikoinaan maahamme saapui?
  Taisivat pikapuoliin kotiutua ja työllistyä, eikä heitä näkynyt valittamassa rasismista.
  Eivätkä vaatineet mitään erivapauksia, ilmaisia asuntoja tai disco rahaa saati että olisivat osoittaneet mieltään turuilla ja toreilla.

  VastaaPoista
 13. IL 13.11.2019

  "Husu Hussein on tuomittu kolmesta petosrikoksesta – erehdytti Kelaa ja Turun kaupungin sosiaalitoimea"

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/9cf60e1d-1bbe-4352-8967-fb2f10e3c7a6

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!