maanantai 17. lokakuuta 2016

Omituisten demariotusten kerho laajenee

Kirjoitin neljä päivää sitten SDP:ssä toimivasta omituisten otusten kerhosta. Silloin esillä olivat puolueen riveissä toimineet insestiraiskaaja ja islamisti-imaami. Kommenttiosiossa esille nousi myös kolmas omituinen demariotus.

SDP:ssä toimivien omituisten otusten kerho sai jatkoa eilen, kun paljastui että kuuluisa lelusalakuljettaja ja puolueen jäsen olikin ääri-islamisti. Helsingin yliopiston professori Hannu Juusolan mukaan "Adham näkee Syyrian konfliktin hyvin selvästi uskonnollisena sotana ja hänelle shiiat ovat harhaoppista roskaväkeä"

Ulkopoliittisen instuutin vanhempi tutkija Toni Alaranta puolestaan totesi, että demarimiehen kanssa yhteistyötä tekevät ”järjestöt ajavat sharia-lakiin perustuvaa jyrkän islamilaista valtiota, eivätkä demokratiaa. Se on täysin yksiselitteistä."

Neljän päivän takaista kirjoitusta mukaillen en vaadi puheenjohtaja Antti Rinnettä tai muitakaan demareita irtisanoutumaan näiden tovereiden aatoksista tai tekosista. Näin siksi, etten usko puolueen vakaalla tarkoituksella haalineen riveihinsä näitä omituisia otuksia, vaan se on ottanut heidän joukkoonsa hyvässä uskossa ja sinisin silmin.

Jokainen voi toki omalla kohdallaan harkita lisäävätkö hyvä usko ja siniset silmät puolueen uskottavuutta poliittisen vastuun kantajana. Ja ilmaista päätelmänsä tulevissa vaaleissa.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
HS salailee demari-insestiraiskaajaa
SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne ilmoitti edustavansa älyllistä epärehellisyyttä
Puolueiden välillä on eroja: yksiä äänestetään tunteen ja toisia asioiden perusteella

8 kommenttia:

 1. Jos nämä lapsenraiskaajat ja islamistit olisivat olleet perussuomalaisia, olisi puoluetausta takuuvarmasti paljastettu lehdissä ja televisiossa. Soinia olisi vakavasti kehotettu irtisanoutumaan lapsenraiskauksesta jne. Tämän varmasti tajuaa jokainen ajatteleva ihminen, joka on seurannut julkisen sanan toimintaa. Taannoin sai myös murhatuomion nuori mies, jolla oli läheinen kytkös kokoomuspuolueeseen. Tämäkin seikka piilotettiin julkisuudessa tehokkaasti. Vaikka Lipponen esiintyi samassa kuvassa lapsensa raiskanneen miehen kanssa, tämä kuva löytyi vain MV-lehdestä ja sen kaltaisilta sivuilta.

  On hyvin valitettavaa, että MV-lehti iskee itseään nilkkaan juutalaisvastaisilla ja muilla humpuukijutuilla, sillä osa MV-lehden jutuista on täyttä asiaa. MV-lehteä syytetään valehtelusta, mutta syyttäjät eivät kyllä juurikaan perustele väitteitään esimerkeillä. Olisikin tarpeen perustaa korkeampitasoinen julkista sanaa kritisoiva verkkojulkaisu.

  Jokainen voimakas ideologia elää vain jonkin ajan, mikä jälkeen se joko laimenee tai se kauhistellen torjutaan. Torjujat ja kauhistelijat löytyvät seuraavasta tai seuraavista sukupolvista. Jos maahanmuutto alkaa horjuttaa yhteiskuntaa (kuten on syytä pelätä), voivat seuraukset olla hirvittävät. Nykyisen suvaitsevaisen väen kuoltua seuraava sukupolvi voi hylätä nykyisen moraalin. Mehän noudatamme nykyistä kristillistä moraalia sen vuoksi, että meillä on siihen varaa. Jos seuraavat sukupolvet katsovat, että heillä ei siihen ole varaa, he voivat hyljätä tämän moraalin, ja silloin eloon saattaa jäädä vain se, jolla on käytössä vastapuolen tuhoamiseen tarvittavat menetelmät. Tämä on aivan realistinen mahdollisuus, jonka toteutumista pelkään suuresti. Onneksi en taida enää sen toteutuessa olla elossa.

  Toinen professori

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, olen ihmetellyt samaa asiaa että miksei kukaan täytä suorastaan kirkuvaa markkinarakoa. MV-lehti on kuraa, joka voisi hiukan parantaa tasoaan pelkästään lopettamalla omistajansa alatyyliset kirjoitukset. Rähjäävä amistyyli liudentaa tärkeätkin paljastukset ja esillenostot samaan kasaan muun puhtaan p*skan kanssa.

   Median vaihtehdottomuus johtaa myös ihmeteltyyn toimittajien yhteiseen linjaan ja agendaan, sillä suomen kokoisessa markkinassa toimituksellisen toisinajattelijan on oltava todella tunnettu ja kovan luokan journalisti ettei tie veisi työmarkkinoiden ulkopuolelle. Ervastin tapauksessa edes se ei riittänyt. Palkanmaksukykyinen vaihtoehtomedia houkuttelisi myös toisinajattelijat pois tämän päivän valtamediasta, mitä joku MV-lehti ei todellakaan tee.

   Oikeasti riippumaton, ammattitaitoisesti toimitettu lehti/media saisi takuulla tämän päivän mediakentällä kohtalaisen markkinaosuuden kertalaakista. Uskottava media saisi myös uskottavia mainostajia jotka pidättäytyvät tällä hetkellä toisella pallonpuoliskolla MV-lehden kaltaisesta kurasta.

   Oikeastaan tiivistäen: Mainostajilla ja toimittajilla ei ole vaihtoehtoja tänä päivänä.

   Poista
  2. Juutalaisjuttuja ja muita helposti ohitettavia juttuja lukuunottamatta MV-lehti on aivan yhtä luotettava kuin suuri osa valtamedian lehdistäkin. Lehden linja vain ei ole jyrkän linjan viher- ja vasemmistoanarkisteja nuoleskeleva, joten ymmärrän kyllä ettei se istu kaikkien makuun.

   Poista
  3. Joidenkin tietojen mukaan asiallinen vaihtohetomedia on tekeillä. Tosin se joutuu aivan varmasti nykyisen valtamedian ja ehkä joidenkin poliitikojenkin mustamaalaamaksi heti markkinoille tullessaan.

   Poista
  4. Samaa mieltä tuosta MV-lehdestä. Kunpa Ilja tajuaisi, että hänellä olisi aunutkertainen mahdollisuus tehdä rehellisyyteen perustuva kansan julkaisu, jollaista maamme kaipaa, siivoamalla lapselliset tukiais- ym. jutut pois. Itseäkin jurppii, kun näitä "tukiaisjuttuja" lukee, sitten kuitenkin on välillä hyvinkin analyyttisiä tekstejä, joista näkee, että kirjoittajat ovat tasoltaan kaukana toisistaan.

   Milloin joku tekee aloitteen, että julkisista viroista laitetaan ihan oikea työpaikkahaku asiantuntija ja muine vaatimuksineen, eikä kuten nyt on, että mm. ns. ylikunnalliset paikat täytetään kaikenmaailman puhelinmyyjillä, joille se perjantaipullo on lähinnä sydäntä?

   Poista
 2. Kun tulee puhe sinisilmäisyydestä ja kulttuurien fundamentaalisista eroista muistuu mieleeni vanha, Turkkia koskeva artikkeli. Artikkeli selittää epäsuorasti paljon siitä mitä nyt eurooppalaisen maahanmuuttoilmiön kohdalla tapahtuu. Artikkeli on pitkä mutta vaivan arvoinen. Kirjoittaja on kiintynyt kulttuuriin ja maahan josta on puhe. Hän tekee parhaansa ymmärtääkseen.

  www.worldaffairsjournal.org/article/smile-and-smile-turkeys-feel-good-foreign-policy

  hh

  VastaaPoista
 3. Ja sitten oli vielä tämä Kamal Palani Jafi Demarien nuorisopoliitikko Vantaalta, joka fiilisteli aseellisella väkivallalla toisinajattelijoita kohtaan. http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/377374-demarinuori-kehotti-aseelliseen-vastarintaan-nain-han-selittaa-twiittia

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!