maanantai 19. elokuuta 2019

Hussein Al-Taeen elämän atomit on tutkittava

Anter Yasa on henkilö, joka toi esille ns. lelusalakuljettajan islamistikytkökset sekä Hussein Al-Taeen vihapuheet. Nyt hän on tuonut esille irakilaiset toisinajattelijat, jotka syyttävät Hussein al-Taeeta Irakin tiedustelupalvelun mieheksi, jonka tehtävänä on sekaantua Suomen politiikkaan ja edesauttaa shia-militian jäseniä Suomeen turvapaikkajärjestelmän kautta.

Olen eilisestä alkaen seuraillut maamme valtamedioita, mutta yksikään niistä ei ole tarttunut Yasan esille tuomaan väitteeseen. Syitä siihen voimme tietenkin vain arvailla, mutta on toivottava, että ainakin poliisi kiinnostuisi niistä. Väitetyt teot ovat siksi vakavia, että oman näkemykseni mukaan kyse saattaa olla jopa maanpetoksesta.

Tässä vaiheessa kyse on kuitenkin pelkistä väitteistä, joiden todisteena on vain anynyymejä puheita ja valokuvia. Siksi lopullinen totuus on selvitettävä paitsi väitteiden totuusarvon, niin myös A-Taeen oman maineen takia.

Selvää on kuitenkin, että Al-Taeen vihapuheisiin liittyvä muotoilu oli kysymyksiä herättävä: "jos kenen tahansa elämä pilkotaan atomeiksi, niin kaikki on mahdollista". Oman kokemukseni mukaan ihmiset käyttävät tämäntyyppisiä ilmauksia silloin, kun he haluavat salata jotain, mutta eivät kuitenkaan tahdo valehdella suoraan.

Jääkäämme siis seuraamaan, millä tavoin demareiden uussuomalainen nouseva tähti selviää nyt esille tulleista syytöksistä. Mikäli ne osoittautuvat oikeiksi, on Husseinin poliittinen ura lopussa - ja on syytäkin olla. Mikäli vääriksi, saattaa miehen suosio hyvinkin nousta uuteen lentoon, jonka polttoaineena toimivat perusteettomat syytökset, jollaiset herättävät usein sympatiaa suomalaisissa ihmisissä.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Al-Taeen ja Halla-ahon kirjoitusten "pieni" ero
Poistaisiko lisäraha maahanmuuton ongelmat?
Hussein Al-Taee ja yhteiskunnallinen omistajuudentunne

13 kommenttia:

 1. Asioiden selvittämistä vaikeuttaa ellei tee mahdottomaksi se, että poliittinen moraali ylimalkaan samoin kuin valtalehdistön journalistiikka ovat riekaleina. Keskellä vallitsevia älyllisiä väistöliikkeitä ja kognitiivisia dissonansseja voi monikin kameleontti käyttää hyväksi ja suorastaan loistaa sopeutumiskyvyillään.

  Jos meillä on ministerinä vihervasemmistolainen köyhyystutkija, joka kansainvaelluskysymyksessä on samaa mieltä kuin suursijoittaja Soros -- jos tällaisetkaan atomistiset ristiriidat eivät häiritse -- mitä kaikkea poliittisten ja journalististen silmäterien väliin voikaan jäädä.

  Narsismi taitaa olla nykyään ainoa persoonallisuutta kokoava voima. Narsismi nimenomaan tarvitsee atomistisia, irrallisia riemunkirjavia efektejä. Juuri narsistit kokevat palkitsevana seurustelun vieraskulttuuristen kanssa.

  Ja kaipa se narsismi tulee lopulta voittamaan. Kohta mikään kognitiivinen dissonanssi ei enää näy eikä hahmotu kenellekään.

  VastaaPoista
 2. Al-Taee on mielenkiintoinen tapaus sikäli, että melkein kaikki esille tulleet asiat ovat vähintäin puoliksi valetta. Mutta niinpä vain tuli synninpäästö demareilta, tosin "ohjeistuksella", että pitää aina puhua totta ! Viimeksimainittu seikka on sikäli hupaisa, että kysymyksessä on kansanedustaja, eikä viisivuotias lapsi.

  VastaaPoista
 3. Al-Taeen islamistikytkökset eivät kiinnosta suomalaista valtamediaa. Jos kiinnostaisivat, juttu olisi jo pengottu pohjamutia myöten.

  Yasan kasaaman aineiston perusteella voi saada käsityksen al-Taeen poliittisesta ajattelussa, johon kuuluvat poliittinen islam ja antisemitismi.

  VastaaPoista
 4. Missä viipyvät Martin Scheininin (vas., ex-SKP) syytökset Al-Taeen toimien tuoreimmista paljastumisista?

  Anter Yasa täydentää tärkeällä tavalla sananvapautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Scheinin lotkauta korvaansakaan, jos ei ole perussuomalaisista kyse. Mitäpä ne nyt homo- ja juutalaisvastaiset kirjoitukset (paitsi jos olisivatkin perussuomalaisen kynästä) ovat sen rinnalla, että joku kehtaa puhua "vieraslajeista."

   Yrittää nyt jopa painostaa perussuomalaisia edustajia äänestyskäyttäytymisessä, jos asia edes sinne asti etenee.

   Taitaa se Scheinin itse olla melkein ainoa - tai ainakin vaikutusvaltaisin - Mäenpään puheista kiihottunut.

   Poista
 5. Tämän päivän poliittisessa tilanteessa sosiaalidemokraattisen puolueen jäsen nauttii lähes diplomaattisesta koskemattomuudesta.

  VastaaPoista
 6. Vallanpitäjiemme POLPON toiminnan törkeys huipussaan:

  "Junes Lokan pidätys Turussa: ”Mitä mä olen tehnyt?” [Video]",
  https://mvlehti.net/2019/08/19/junes-lokan-pidatys-turussa-mita-ma-olen-tehnyt-video/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantasuomalaisten etnistä kansanmurhaa tukevia maanpettureita ei löydy pelkästään Arkadianmäeltä vaan myös paikallispolitiikasta:

   "Terrori-iskun vuosipäivänä taivas vuodatti kyyneleitä Aurajoen virtaan – Turun kaupunki ei halua muistaa",
   https://www.kansalainen.fi/terrori-iskun-vuosipaivana-taivas-vuodatti-kyyneleita-aurajoen-virtaan-turun-kaupunki-ei-halua-muistaa/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Kalergi-S.
   En vastaa proffan puolesta, mutta hänen aiemman bloginsa kolme viimeistä kommenttia sopivat tähän kuin ensimmäinen naula arkkuun.

   http://professorinajatuksia.blogspot.com/2019/08/rinteen-hallitus-on-marokkolaisen-enon.html

   Poista
 7. Anter Yasa on tänään julkaissut pitkän tekstin runsaine valokuvineen al-Taeesta. Hän poseeraa Irakin Belgian suurlähetystössä Brysselissä mm. Haydar Quassemin kanssa. Hän on Iranin sotilasjohtaja kenraali Quassem Suleimanin luottomies Irakissa. Mitä asiaa al-Taee oli hoitamassa em. suurlähetystössä?

  VastaaPoista
 8. Olemme tilanteessa, jossa suomalainen kansanedustaja kaveeraa sellaisen järjestön johdon kanssa, jonka takia Suomesta haetaan turvapaikkaa.

  Valtsu

  VastaaPoista
 9. Mikähän pelle tämäki on?
  http://mpmaenp.puheenvuoro.uusisuomi.fi/279765-voi-tulla-viranomaispostia#comment-4249467

  VastaaPoista
 10. "Mikähän pelle tämäki on?"

  Yhdessä miesystävänsä Louekosken kanssa hän on harmiton. Puhuu suulla suuremmalla.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!