perjantai 26. huhtikuuta 2019

Muistutus paperittomien palveluista alleviivasi hallitusneuvotteluiden tärkeyttä

Helsingin kaupungin perhe- ja sosiaalipalvelujen johtaja Maarit Sulavuori muistutti aamun mielipidekirjoituksessaan siitä, kuinka "paperittomien perheiden lapsien ja koko perheen tuen tarve arvioidaan, ja tuki järjestetään yksilöllisesti. Haluamme huolehtia siitä, että paperittomat perheet ja muutkin paperittomat saavat Helsingissä tarvitsemansa palvelut."

Jutun luettuani olin todella tyytyväinen siitä, että Suomen ainoa järkevää maahanmuuttopolitiikkaa tavoitteleva puolue sai puheenjohtajuudet hallintovaliokunnassa, lakivaliokunnassa ja ulkoasianvaliokunnassa. Lisäksi puolue sai valtiovarainvaliokunnan hallinto- ja turvallisuusjaoston puheenjohtajuuden.

Tarkoitan tietenkin Perussuomalaisten johdettavaksi tulleita valiokuntia. Niistä hallintovaliokunta hoitaa poliisi-, rajavartiolaitos- ja ulkomaalaisasiat ja lakivaliokunta käsittelee rikosoikeuteen, tuomioistuimiin ja vankien hoitoon liittyvät asiat. Ulkoasiainvaliokunta käsittelee nimensä mukaisesti ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan liittyviä asioita.

Tänään alkavat puolestaan hallitusneuvottelut. Nähtäväksi jää, johtaako se suomalaisten kannalta yhtä hyvään lopputulokseen kuin valiokuntapaikkojen jako.

Mielenkiintoista kyllä, noin kymmenestä kysymyksestä yksikään ei koske maahanmuuttoa, vaan Antti Rinteen lista kartoittaa sitä, millainen Suomen aseman pitäisi olla maailmassa ja EU:ssa sekä millä tavalla puolueet veisivät maata eteenpäin kestävän kehityksen tiellä kohti hiilineutraaliutta, minkälaista puolustuspolitiikka jatkossa halutaan, kuinka sote-uudistus saatetaan loppuun ja millä keinoilla Suomen talous pidetään kunnossa.

Nähtäväksi jää mikä on lopputulos. Kovin lupaavaa ei ole hallituksen kokoajan ja hänen puolueensa taipumus kehittää yhteiskuntaamme sosialismin keinoin ja velkaannuttamalla. Siinä on suuri kontrasti esimerkiksi Perussuomalaisten, mutta myös Kokoomuksen näkemyksiin, joten neuvotteluissa joudutaan tekemään monia kompromisseja, jotta yhteisymmärrys lopulta löytyisi.

Suomen talouden ja turvallisuuden sekä maamme kulttuurin ja talouden kannalta olisi kuitenkin hienoa, mikäli maata johtamaan valikoituisivat puolueet, jotka kehittäisivät yhteiskuntaamme sellaisena kuin suomalaiset haluavat sen nähdä - eli taloudeltaan terveenä kansalaisilleen turvallisuutta ja elämässä menestymisen mahdollisuuksia tarjoavana suomalaisten kotiseutuna.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Perussuomalaisten vaaliohjelma
Mediaharhautus laittomuuden edistämiseksi
Antti Rinne: sanahelinää ja jakopolitiikkaa

16 kommenttia:

 1. Laittomasti maassa olevien eli paperittomien osalta tulee huolehtia, että heidät poistetaan maasta mahdollisimman nopeasti.
  Suomella ei ole tarvetta olla koko maailman sosiaalitoimisto emmekä myöskään tarvitse potentiaalisia rikoksella eläviä tänne.

  VastaaPoista
 2. "Haluamme huolehtia siitä, että paperittomat perheet ja muutkin paperittomat saavat Helsingissä tarvitsemansa palvelut."

  Maassa laittomasti oleskelevat siis ovat Helsingin perhe- ja sosiaalipalveluiden erityisen huolenpidon kohteena. Eipä ihme, että Helsingin suosio kasvaa maassa laittomasti olevien ja tulevien keskuudessa samalla kun täällä laillisesti olevien palvelut heikkenevät ja erityisesti verojakin maksavien palveluista karsitaan. Vai onko joku kuullut esimerkiksi ikäihmisistä, joiden kuntoa, terveyttä ja hyvinvointia yksilöllisesti arvioitaisiin ja seurattaisiin. Ainakaan minun tuttavapiiriissäni ei ole yhtään sellaista. Terveyskeskusaikojen tinkaaminen on kiven takana, hammashuollosta nyt puhumattakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ""... onko joku kuullut esimerkiksi ikäihmisistä, joiden kuntoa, terveyttä ja hyvinvointia yksilöllisesti arvioitaisiin ja seurattaisiin...""

   Tällaiset yksityiskohdat paljastavat mitä karuimmalla tavalla mistä niin sanotussa "väestönvaihdossa" on tosiasiallisesti kysymys. Odotan, että muutamien harvojen lisäksi isommatkin ihmisjoukot alkaisivat kiinnittää huomiota näihin merkkeihin, tai oireisiin, jotka kertovat miten sairas yhteiskuntamme jo on.

   Sillä jokainen yhteiskunta, joka ei ensisijassa keskity huolehtimaan omistaan, on yhteisönä sairas. Enkä usko, että sosiologisesti ottaen on sattumaa, että oman yhteiskuntamme sisällä jakolinja kulkee aika vahvasti miesten ja naisten välissä, kuten se näiden huolenpidon kohteiksi valikoituneiden yhteisöissä myös vahvana kulkee nimenomaan miesten ja naisten välissä.

   Kysymys on syvyyspsykologiasta, vahvoista alitajuisista vaikutteista. Siksi julkispuheeseen kehittyy pelkkiä kiertoilmauksia ja älyllisiä väistöliikkeitä joilla asioita muka "käsitellään". Puhe keskittyy "turvapaikkoihin" ja "maahanmuuttoon", vaikka kyseessä on koko Eurooppaa tulevalla vuosisadalla uhkaava satoihin miljooniin ellei miljardimääriin kasvava kansainvaellus.

   En tiedä mitä asioille pitäisi tehdä. Sen tiedän, että kaikki puhe on pelkkää kiertoilmaisua ja väistöliikeettä, eikä ikäviin tosiasioihin koskaan tulla pääsemään käsiksi. Kukaan ei kerro meille että olemme tekemässä "outoa itsemurhaa". Sitä toki auttavat nämä, joiden kulttuurikognitiivisessa jatkumossa on ollut näkyvissä vahva kuolemankultin kiintiö ja itsetuhon jatkumo.

   Kun emme pysty ratkaisemaan edes muutamien kansainvaeltajien mukanaan tuomia ongelmia, kuinka sitten muka pystyisimme reagoimaan kylmällä järjellä, kun kysymys asetetaan muodossa: joko me, tai he?

   Poista
  2. Jotenkinhan tulevaisuus tulee - aina. Kysymys kuuluu, että sisältääkö se enää suomalaista tai edes eurooppalaista elämäntapaa, vai syrjäyttävätkö muut kulttuurit sen kokonaan.

   Poista
 3. Minusta myös Vantaalla tulisi herätä ja alkaa päättäväisesti toimia pahoinpitelijöiden ja rikollistan suhteen.
  Suomi ei myöskään tarvitse "jumalalle palveluksia tekeviä" nuoria, potentiaalisia terroristeja?

  MTV uutiset 8.4.19

  "10-vuotiaan vantaalaistytön raju joukkopahoinpitely kuvattiin ja jaettiin somessa – Järkyttynyt äiti MTV:lle:
  "Vanhempi tyttö sanoi, että he tekevät jumalalle palveluksen tappamalla tyttäreni"


  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/10-vuotiaan-vantaalaistyton-raju-joukkopahoinpitely-kuvattiin-ja-jaettiin-somessa-jarkyttynyt-aiti-mtv-lle-vanhempi-tytto-sanoi-etta-he-tekevat-jumalalle-palveluksen-tappamalla-tyttareni/7357114#gs.7h9az8

  VastaaPoista
 4. Ei se ole tsadilaisten yksinoikeus enää tuo paperittomien = laittomien paapominen. Osataan täällä "maakuntahallinnon" puolellakin. Vasta keväänkorvalla päätti meikäläinen PH-pahoinvoitikuntayhtymä, lisää paperittomien ilmaisia palveluja.
  Tarjosin että jos miekii paperit käyn jokeen nakkaamassa niin paperiton minustakin tulee, vaan se on kuulemma eri asia. Kas kun minulla on silti laillinen oikeus olla tässä maassa. Näillä toisilla paperittomilla taas ei ole, eli ovat oikeasti laittomia, eivät paperittomia.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 5. Hallitusneuvotteluissa on syytä tunnustaa itselleen, että maailmassa on paljon ihmisiä, jotka pyrkivät paremman elintason piiriin tai jopa ilmaiseen ylläpitoon.
  He kiertävät ja kiertävät kunnes löytävät ne hölmöt maapallolta, jotka elättävät heitä ilmaiseksi.

  On siis syytä tunnustaa tosiasiat, että pieni Suomi ei pysty koko maailmaa auttamaan ja
  pienen Suomen on syytä ensin huolehtia omistaan ja itsestään - ja vasta sitten harkita muiden auttamista.

  Alla jälleen yksi esimerkki maailman kiertolaisista. He ovat myös esimerkki siitä kaikkein vakavimmasta ongelmasta, jolle voidaan tehdä jotain.
  Maailmassa on liikaa ihmisiä maapallon sietokykyyn nähden, joten ihmisten määrää on vähennettävä esimerkiksi syntyvyyttä säännöstelemällä.
  Hallitusohjelmaan tulee kirjata Suomen tavoitteeksi maailmanlaajuinen syntyvyyden säännöstely. Pelastakaamme pallo!

  Yle 25.4.2019

  "Satoja etiopialaisia siirtolaisia pidetään jalkapallostadionilla Jemenissä vailla ruokaa ja suojaa auringolta – "Kuolemakin olisi parempi"
  Vaikka Jemeniä riivaa sota, se on silti yhä tärkeä siirtolaisten kauttakulkumaa.

  https://yle.fi/uutiset/3-10755685

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin tuo maailmanlaajuinen syntyvyyden säätely olisi hyvä ottaa kehitysyhteistyön päätavoitteeksi.

   Poista
 6. Pitäisikö hallituksen vakavasti harkita myös koulutuksen merkitystä Suomen tulevaisuudelle?
  Edellinen hallitus säästi Sipilän ja Orpon toimesta kuten tiedämme. Nyt olisi syytä selvittää vahingot ja harkita vahinkojen korjausta.

  Kenties kouluihin voitaisiin ottaa uusi oppiaine - Ilmasto-oppi

  Alla yksi hyvä esitys liittyen ilmastoon ja sen kun katsoo, alkaa miettimään ihmisen merkitystä...

  "Suomalainen ilmastotodellisuus"

  https://www.youtube.com/watch?v=OcH6m3P9G3o&feature=youtu.be&list=WL&t=644

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muut osiot löytyy täältä:

   https://www.youtube.com/channel/UCB30JPPmNNdUEto5Udh97Fw

   Henkilö nimeltä Pekka Kangas

   Poista
  2. Varsin mielenkiintoista. Tuosta opettajasta en ollut kuullutkaan, Mauri Timonen ja varsinkin Kari Mielikäinen ovat kuitenkin varsin tunnettuja tutkijoita. Ja olenhan tässä blogissa joskus kirjoittanut yhdestä Samuli Helaman ja mainittujen tutkijoiden tutkimuksesta.

   Poista
 7. Herää kysymys, olisiko Ilmasto-opin sijaan lapsia ja aikuisia opettaa arvioimaan asioita omilla aivoillaan, suhtautumaan kriittisesti esitettyihin aineistoihin ja muodostamaan niistä oma näkemyksensä. Suuri osa kansasta taitaa mennä nyt kuin pässit narussa.

  Kun huomioidaan, että esim. maahanmuuton kustannukset ovat Suomessa vuosittain yli 3 miljardia euroa, saman verran kuin suomen armeijan ylläpito maksaa, eikä kustannuksista ole "suotavaa" julkisesti keskustella tai vastaavasti maapallon lämpötila ei ole käytännössä muuttunut viimeisen 20 vuoden aikana, vaikka maapallon väestö ja hiilidioksidipäästöt ovat kasvaneet huomattavasti tänä aikana olisi varmaan tarpeen ensin muodostaa yleisesti hyväksytty, faktoihin, ei utopistisiin ennusteisiin perustuva arvio miten ilmasto tulee kehittymään ja mitä toimia tarvitaan ja MISSÄ.

  Voisi kuvitella, että jos lapsille nyt opetettaisiin asioita, jotka osoittautuvat myöhemmin vääriksi ja he kokevat tulleensa aivopestyksi väärillä tiedoilla, tulisi se varmasti vaikuttamaan hyvin negatiivisesti monilla tavoilla.

  https://isthereaglobalwarmingpause.com/

  Maapallon kantokyvyn kannalta olisi tarpeen estää väestön kasvu niillä alueilla, missä kasvu ei ole nyt ollut hallinnassa, käyttää maahanmuuttoon tarvittavat varat siellä missä niiden vaikutus on tehokkainta ja vähiten ilmastoa kuormittavaa sekä tunnustaa tosiasia, että erilaisten kulttuurien liian nopea ja voimakas sekoittaminen johtaa väkivaltaan, terrorismiin ja muihin epätoivottuihin seuraamuksiin.

  Tosiasioiden tunnustaminen on ensimmäinen askel!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän nykyisin on selvästi lämpimämpää kuin puoli vuosisataa sitten, ei siitä ole epäilystä. Mutta pitääkö ilmastotutkijoiden käsitys ihmisen aikaansaamasta alati kiihtyvästä ilmastonmuutoksesta paikkansa on ainakin itselleni ollut vaikea todentaa, kuten olen tähän blogiin dokumentoinut vuosien varrella. Asiaa ei ole auttanut se, että olen näin tehdessäni havainnut omituisuuksia.

   Siitä huolimatta olen sitä mieltä, että meidän tulee pyrkiä pois fossiilisista polttoaineista kehittämällä vaihtoehtoisia energianlähteitä sekä rajaamaan maapallon väestönkasvua kiinnittämällä huomiota kehitysmaiden väestöräjähdykseen. Näin kannattaa tehdä jo siksikin, että molemmilla tavoitteilla voidaan lähestyä myös muita asioita, joiden korjaaminen olisi kaikin puolin edullista.

   Poista
 8. Eihän valtio voi oikeasti olla altruistinen, koska valtion koko idea on ajaa oman porukan etua. Vielä saadaan monta kertaa pestä katuja verestä, kun erilaiset hattarapiirit ovat vallassa.

  Joka tapauksessa muistelisin, että 2015 torit olivat täynnä porukkaa kannattamassa nykykehitystä. Nyt on aika vastata huutoon ja majoittaa porukat maahanpoistoa odotellessa. Varakkaammat vilkkumaat ja karjalaiset voivat vaikka kustantaa hotelliöitä.

  Sinänsä sääli, ettei sänkyyn sidotuilla vanhuksilla ole uhripääomaa, jonka puolesta Hyvät Ihmiset voisivat kokoontua soittamaan kitaraa.

  Valtsu

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!