lauantai 23. marraskuuta 2019

SDP vahvisti asemaansa

Veijo Baltzar on tunnettu romani ja kulttuurihenkilö, jonka suhde yhteisten asioiden hoitamiseen on sosialistinen. Sen seurauksena hänen taannoinen pyrkimyksensä politiikan pariin tapahtui valtakunnan ykkösdemareiden suojeluksessa.

Iltalehden mukaan Baltzarin tukena ovat olleet esimerkiksi Tarja Halonen, Liisa Jaakonsaari ja Paavo Lipponen. Heistä viimeksi mainittu totesi aikanaan että "Veijo Baltzar on suuri suomalainen ja eurooppalainen kulttuuripersoona. Monipuolisten kirjallisten ja taiteellisten ansioidensa ohella hän on dynaaminen toimija. Baltzar on yksi harvoista suomalaisista, joilla on kantavuutta Euroopan kulttuurielämässä, erityisesti monikulttuurisuuden edistäjänä."

Huomiotani kiinnitti tuo viimeinen eli monikulttuurisuuden edistäminen. Näin siksi, että siihenhän liittyy tunnetusti monenlaisia ongelmia - eikä vähiten demareiden piirissä, jotka ovat vuosien kuluessa keränneet piiriinsä ainutlaatuisen omituisten otusten kerhon.

Tuohon kerhoon näyttäisi olevan liittymässä myös romanivaikuttaja Veijo Baltzar, joka vangittiin 21. marraskuuta 2019 Helsingin käräjäoikeudessa todennäköisin syin törkeästä ihmiskaupasta ja muista rikoksista epäiltynä. Tosin IL:n mukaan hänet oli tuomittu kahdesti jo ennen nimeämistään ehdolle vuoden 2015 vaaleihin, mutta tästä eivät nykydemarit muista mitään.

Toistaiseksi Baltzar on kuitenkin virallisesti syytön törkeään ihmiskauppaan, sillä syylliseksi hän muuttuu vasta, mikäli oikeus näin toteaa. Siitä huolimatta on selvää, että nyt käynnissä oleva prosessi vahvistaa SDP:n asemaa täysin kritiikittä etnisiin vähemmistöihin suhtautuvana puolueena.

Kysymys tietenkin kuuluu, että ulottuuko tämä sinisilmäisyys myös valtakunnan huipulle nyt, kun maan pääministeri sattuu olemaan demari ja puheena olevan puolueen puheenjohtaja?

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Sinisilmäinen pääministeripuolue
Malminkartanon ammuskelu ja romanikulttuuri
Etelä-Pohjanmaan romanit ja Veijo Baltzarin näkemys

7 kommenttia:

 1. Ei mene hyvin vanhoilla valtapuolueilla.
  Saa nähdä miksi maailma muuttuu...
  Yle tänään:

  Keskusta taistelee tulevaisuudestaan – perussuomalaiset ja vihreät kaappasivat tilan
  Keskustan puoluevaltuusto kokoontuu viikonvaihteessa Kalajoella.

  https://yle.fi/uutiset/3-11081595

  VastaaPoista
 2. Ratkiriemukas mörähtelijä Paavo Lipponen, joka ei muuta halunnutkaan kuin päästä "vallan ytimiin" ja koki elämänsä henkevimmät hetket George W Bushin kanssa Valkoisen talon rappusilla, kun taputteli tätä toista palikkaa olalle ja hörähteli "Suomen kansa tukee johtajuuttanne" ymmärtämättä että oli liittänyt Suomen USA:n sotakoalitioon, jota se kokosi sen varalle että kävisi niinkuin kävi, eli että YK ei hyväksyisi suunnitelmaa hyökätä suistamaan Saddam vallasta.

  Lipponen oli tosiaan itse sokea Reetta joka näki kaikenlaista kaikkialla. Hänen elämänkertansa kirjoittajalla olisi ehtymättömät varastot suomalaisen politiikan kaikkein itsevaltaisimpia ja härskeimpiä päätöksiä pengottavanaan. Kun hän viimeisen kerran uskalsi enää mittauttaa kannatustaan presidenttiehdokkaana, hän sai vieläkin muutaman prosentin äänistä. Se oli mielestäni ihan käsittämättömän paljon.

  Lipposen henkilöhistorian kokokuvaan kaikkinainen monikulttuurinen kaveeraaminen ja moraaliposeeraaminen kuului yhtä luontevasti kuin ajaminen talouspolitiikassa Kokoomuksestakin oikealta ohitse. Ahon-Viinasen halituksen lamanhoitopolitiikka nosti SDP:n vaalivoittoon, Lipposen-Viinasen hallitus tuhosi työväenpuolueen joltain osin lopullisesti.

  He eivät ikinä opi. Höpinät vallan ytimistä noituvat ymmärryksen yli demarisukupolvien. Heillä on aina tilaisuutensa sen jälkeen kun Keskusta on käyttänyt oman pelivuoronsa ja maa on ajettu sekavuuden tilaan. Nytkään he eivät Rinteen johdolla tule esittämään muuta kuin hölmöä moraaliposeerausta ja saavat aikaan vain uuden loven yhteiskunnalliseen luottamukseen.

  VastaaPoista
 3. Tuli tässä vielä asiayhteydestä mieleen, että tuollainen "positiivinen syrjintä" eli käytännössä monikulttuurisuusideologian oikeuttama ansiottoman arvonnousun "virallistaminen", jota monet instanssit moraaliposeerauksen merkeissä harrastavat, sai aikanaan yhden ilmentymän kun kirjailijoiden ja muiden kirjoittavien ihmisten oikeuksia puolustava Suomen PEN -järjestö palkitsi 2015 Husu Husseinin omalla "sananvapauspalkinnollaan". Siinäkin yhteydessä itseään ihan sivistyneinä pitävät ihmiset menivät reippaasti metsään, eikä siinäkään yhteydessä käynyt edes ilmi kuka ne Husun kirjoitukset tosiasiassa kirjoittaa.

  VastaaPoista
 4. Kulttuurivaikuttajalla on ollut aika reippaasti maksukykyä: 350-neliöinen kämppä rantatontilla ei ole ihan perushomma kulttuuripiireissä. Saa nähdä, mitä tutkinnassa selviää.

  On se uskomatonta, ettei demareissa aiota oppia mistään mitään. Kohta on taas Husukin haukkamassa vielä jäljellä olevaa demarien duunariosastoa.

  Valtsu

  VastaaPoista
 5. Herra Hakkarainen tissutteluineen ja joittenkin vähän reippaampien otteittensa kanssa alkaa vaikuttaa erittäin kunnon mieheltä.

  VastaaPoista
 6. Demareitten kannatus hupenee, kun vanhat kannattajat poistuvat keskuudestamme, eikä nuoria aate kiinnosta. Paniikissa yritetään sitten kalastaa kannattajia vähemmistöistä, ja silloin kelpaavat nämä kyseenalaiset tyypitkin, kunhan ovat julkisuudesta tuttuja. Vaikea uskoa, etteivät Halonen, Lipponen ja Jaakonsaari olisi tienneet Baltzarin aiemmasta toiminnasta, kun häntä kehua lääpöstivät.
  Ulkomaalaisvahvistusten kohdalla voi tietysti olla kysymys myös normaalista suvaitsevaisten matelusta toiseuden edessä, jolloin suvaitsevaisen aivoista sulavat kaikki normaalit kontrolli- ja defenssimekanismit. Unelma rules.

  VastaaPoista
 7. Ei Veijo Baltzarin rikokset minua järkytä. Vahvistavat vain ennakkoluuloja.

  Ennättikö Petelius kutsua Veijon nöyristelyretriittiin, jossa Petelius pyytää anteeksi mannehahmoaan, joka oli mielestäni lystikäs. Jos se oli rikos,täytyy rikoksesta saatu hyöty tuomita valtiolle.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!