maanantai 23. lokakuuta 2023

Seitsemän prosenttia muslimeita

Kuulin vuonna 1977 ensimmäisen kerran väitteen, jonka mukaan Etelä-Ranska on jo menetetty muslimeille. Muistan vuosiluvun, koska kyse oli omassa elämässäni aivan erityisestä tapauksesta.

Tämä tuli mieleeni kun huomasin X:ssä viestin, jonka mukaan kymmenet tuhannet ihmiset osallistuivat Pariisissa Israelia vastaan kohdistettuun mielenosoitukseen. Ja sai minut etsimään internetin syövereistä tilaston eri valtioiden muslimipopulaatioiden koosta. 

Sen mukaan vakavasta terroristiongelmasta kärsivässä Ranskassa elää tällä hetkellä 5,7 miljoonaa muslimia. Se tarkoittaa, että heidän osuutensa koko väestöstä on noin 8,3 prosenttia. Siis paljon, mutta ei kuitenkaan likimainkaan enemmistö. 

Saman tilaston mukaan islamilaisesta maahanmuutosta pahimmin kärsivässä eurooppalaismaassa eli Ruotsissa Allahia palvovia on 810 tuhatta, mikä tekee 7,7 prosenttia koko väestöstä. Niin ikään ongelmissa olevassa Belgiassa heitä on 7,5 ja Hollannissakin 6,8 prosenttia. 

Näyttäisi siis siltä, että kun muslimien määrä nousee yli seitsemän prosentin alkaa heistä olla oleellista haittaa eurooppalaisen valtion yhteiskuntarauhalle. Tässä mielessä on lohdullista, että Suomessa on - saman tilaston mukaan - "vain" 150 000 muslimia eli noin 2,7 prosenttia koko väestöstä. 

Toisaalta mekään emme ole viime aikojen tapahtumien perusteella säästyneet ongelmilta, vaikka varsinaisia terroritekoja ei olekaan ollut kuin yksi. Siksi edelle kirjoittamani tilastot on syytä ottaa todesta ja kiristää maahanmuuttopolitiikkaamme kovalla kädellä. 

Tämä on ainakin hallitusohjelman ja asiasta vastaavan ministerin puheiden perusteella myös maan poliittisen johdon tarkoitus. Sen suhteen on hyvä, ettei muslimimaiden kansalaisten kansainväliseen suojeluun perustuvien hakemusten määrä ole tänä vuonna noussut vuoden takaisesta, joten eduskunnalla on mahdollisuus korjata maamme lakeja ennen kuin Välimeren yli parhaillaan kiihtymässä olevan uuden kansainvaelluksen aallot iskevät tänne pohjan perukoille. 

Aikaa ei kuitenkaan ole hukattavissa, vaan sisäministeri Mari Rantasen (ps) on syytä toimia rivakasti, sillä ainakin osa oppositiosta tullee kuitenkin tekemään kaikkensa hidastaakseen päätöksentekoa saadakseen maahamme mahdollisimman suuren osan Välimeren taksiliikennettä hyödyntävistä elintasopakolaisista. Eikä sellainen olisi Suomen eikä suomalaisten etu.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Ahtisaari kuoli ja terroristi murhasi ruotsalaisia
Matias Mäkynen: armeija panemaan maahanmuuttajajengit kuriin?
Maahanmuuttoon liittyviä tilastoja, tapauksia ja johtopäätöksiä

35 kommenttia:

  1. En voi olla pohtimatta mikä merkitys on Suomen yleisellä asevelvollisuudella kiinnittymisellä suomalaiseen kulttuuriin. Voi myös miettiä mikä merkitys Ruotsin päätöksellä lakkauttaa asevelvollisuus on tämän päivän tilanteeseen.

    VastaaPoista
  2. Suomessa on ollut enemmän kun yksi musulmaanien terrori-isku, mutta suomen alistunut valtio ei ole selviä terrori-iskuja niiksi nimennyt, vaan aina joksikin yksittäistapauksiksi ja mielisairauden syyksi.

    VastaaPoista
  3. Ihmettelen suuresti, että EU-valtiot ja kansalaiset eivät lopeta meritaksi-liikennettä Välimerellä?
    Tilannehan on aivan sairas.
    EU-maksaa meidän verorahoista esim. Turkille ja Tunisialle, että ne estäisivät elintasopakolaisten tuloa Eurooppaan ja samalla kuitenkin joku tukee tätä taksitoimintaa eikä rajavalvonnalla ole mitään virkaa.
    Ei tarvitsisi kuin tehdä päätös, että se loppuu niin se olisi siinä.
    Kyllä niitä voi hinata takaisin lähtösatamaansa ja jättää Lampedusan saari tai italialaiset rauhaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on itsekin ihmetellyt, mutta voiko olla niin, että on oltu niin sinisilmäisiä, että on menty hyväksymään nippu kansainvälisiä sopimuksia , jotka mahdollistavat tämän? YK:ssakin ollaan kovin kallellaan kehitysmaihin ja vaaditaan eurooppalaisia valtioita ottamaan vastaan kaikki jotka tänne pyrkivät ja niitähän riittää! Olisi syytä viheltää peli poikki kokonaan ja heti!

      Poista
    2. Ja on hyvä muistaa, että ei rikkaat öljyvaltiot ota elätettäväksi mitään elintasopakolaisia.
      Jostain syystä se on muka Euroopan valtioiden velvollisuus - vai onko?
      Esim Qatarin jalkapallon MM-kisa areenat. Orjapalkallahan ne teetettiin ulkomaalaisilla. Lähi-idän tulijat ja muut afrikkalaiset tulisi kohdistaa lähialueille jos omassa maassa kokee todellista vainoa tai sortoa. Ei maksaa salakuljettajille siitä, että pääsevät muutaman kilometrin merimatkalle kunnes meritaksi poimii Eurooppaan.
      Eurooppalaisiahan pidetään varmaankin maailman typerinpinä ihmisinä - ja syystä.
      On aika lopettaa tämä hölmöys ja pelastaa maamme, kulttuurimme ja elämäntapamme.

      Poista
    3. Ei ole olemassa mitään sellaista sopimusta joka pakottaa euroopalaiset "pelastamaan" nämä laittomat maahantulijat Välimeren pohjoisrannalle kun he ovat lähteneet liikkeelle sen etelärannalta. Tämä "kansalaisjärjestöjen" meritaksitoiminta on ihan jotain muuta kuin meripelastusta. Se on vain yksi linkki ihmikaupassa joka tuo tätä porukkaa Eurooppaan. Jos poimitaan porukkaa mereltä ja rahdataan heidät pohjoiseen kun ovat lähteneet etelästä, sillä ei ole mitään tekemistä meripelastuksen kanssa kuten väitetään. Jos heidät kaikki palautettaisiin sille rannalle mistä lähtisivätkin, niin koko trafiikki loppuisi kuin seinään eikä kukaan reppana enää hukkuisi Välimereen sen takia. Nämä "kansalaisjärjestöt" ovat siten itse asiassa vastuussa näistä hukkumisista koska houkuttelevat porukkaa liikkeelle. Murhaajia siis kaikki tyynni.

      Poista
    4. Kysyn ihan vakavasti, miten tämä Välimeren meritaksi-liikenne saadaan loppumaan?
      Onko Professorilla tai kommentoijilla näkemystä?

      Poista
    5. Ei sitä saada loppumaan millään.
      Liian moni hyötyy siitä.
      Kuka milläkin tavalla.

      Poista
    6. Niin, meilläkin on tuhatmäärin virkoja ja kaiken maailman järjestöjen jäseniä, joita ilman humanitääristä maahanmuuttoa ei tarvittaisi ollenkaan. Keskisarjakin taisi puhua jopa maahanmuuttoteollisuudesta.

      Poista
    7. Toimenpidehän olisi hyvin helppo, tehtäisiin laittomaksi tuoda "merihädässä" olevia pohjoisen satamiin, ja laitettaisiin muutama seuraava sellaista tekevä miehistö kapteenista messipoikaan kymmenen vuoden tuomiolle. Mutta sellaisen laittomaksi tekeminen onkin sitten jo aivan toinen juttu, koska liikaa hyväihmisiä ja liikaa hyötyjiä. Meillä siitä kärsivillä kun ei ole puoltajia ennenkuin....

      Poista
    8. Kv- meriteiden säännöt itseasiassa määrittelevät, että merihädässä olevat henkilöt (ja mahdollinen alus) avustetaan lähimpään satamaan....

      Poista
  4. Taas kannattaa vilkaista Paavonkin sivuja

    PT-media tänään

    Tukholmassa tuhansien ihmisten mielenosoitus Palestiinan puolesta

    https://pt-media.org/2023/10/23/tukholmassa-tuhansien-ihmisten-mielenosoitus-palestiinan-puolesta/

    ////////////////////

    Toivotaan todella, että Suomi osaa toimia järkevästi muslimi-asian kanssa.
    Ei näitä videon tapahtumia tänne kaipaa.

    VastaaPoista
  5. Äärioikeistoa ollaan koko ajan ahdistamassa kuviteltujen terrori-iskujen haaveilemisen takia. Musuterroristeille äärivasemmistolaisen valtamediamme sympatiat riittävät, vaikka kuinka viiltelevät, raiskaavat, ryöstävät ja murhaavat vääräuskoisia. Islamilta pitäisi poistaa uskonnon asema ja julistaa se kielletyksi terrroristijärjestöksi. Uskonnonvapaus ei voi suojella moista kuolemankulttia.

    VastaaPoista
  6. Määrällisten prosenttiosuuksien vertailusta ei oikeasti ole mitään hyötyä, koska kansainvaellusta vastaanottavat yhteiskunnat poikkeavat sosiodynaamisilta perustekijöiltään niin paljon toisistaan. Jos kuvitellaan vastaanottavat yhteiskunnat samanlaisiksi, tehdään ihan perustavanlaatuinen sosiologinen lähtökohtavirhe.

    Gemeinschaft ja Gesellschaft ovat laadullisesti eri asioita. Siellä missä sosiaalinen sitovuus on vahvaa jo hyvinkin pieni määrä erilaisen kulttuurin omaavia yksilöitä riittää sekoittamaan koko pakan.

    Me suomalaiset olemme likimain tuhat vuotta vieraalla hallintokielellä alistettua kansaa, ja tuon historian painolastista kertoo ehkä havainnollisimmin se, että yhä vieläkin koko valtakunnan kohtalosta päättää käytännössä pieni kielivähemmistö. Oma suoraan alistushistoriasta nouseva taipumuksemme jakautua jokaisen yhteiskunnallisen ongelman kohdalla vahvasti kahtia ei tule keskuudestamme häipymään vielä moneen moneen moneen sataan vuoteen.

    Siksi meidän pitäisi pitää oman yhteiskuntamme sosiaalisesta eheydestä paljon parempaa huolta kuin mihin nykyiset poliitikkomme koskaan tulevat pystymään. Kuinka tämä tehdään, sitä kukaan ei osaa meille neuvoa niin, että yhteiskunnallinen "valta" siihen reagoisi.

    sosiologisesti eriperusteisen tunnustuksellisen ajattelun -- kuten juuri eri uskontojen -- keskinäisestä yhteismitattomuudesta ja toinen toisiaan tuhoavista vaikutuksista ei koko länsimaailma ole vielä oppinut avoimesti puhumaan. Natsien harjoittaman ihmistuhonnan aiheuttama trauma pakottaa joka maassa sivistyneistöä pysyttelemään "poliittisen korrektiuden" edellyttämässä puhumattomuuden kulttuurista, joten voidaan sanoa, että Eurooppa tulee kaatumaan "rasismin" pelkoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhtä lailla veljeskansaamme virolaisiakin nujerrettiin ja orjuutettiin oikein kirjaimellisesti samaan aikaan.
      Virolaisilla ei kuitenkaan ole suomalaisille ominaista, suorastaan pakonomaista tarvetta huoramaiseen orjailuun, päinvastoin.
      Mistä tämä johtuu?

      Poista
  7. Ehkä tämä artikkeli kertoo afrikkalaisten elämäntavasta ja kyvyistä jotain? Katsokaa video! No, toteutuu tässä se sanonta, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
    On vaikea kuvitella, että näillä ihmisillä olisi mitään annettavaa kehittyneille maille.

    Yle tänään

    Tulvat uhkaavat Nairobia – Ylen kirjeenvaihtaja liittyi ”vihreään armeijaan” ja lähti puhdistamaan kaupungin viemäreitä

    https://yle.fi/a/74-20054993

    Artikkelista poimittua

    * El Nino -ilmiön seurauksena itäisessä Afrikassa on luvassa äärimmäisiä sateita ja tulvia.
    * Nairobissa ongelmana on tukkeutuneet viemärit, jotka estävät veden kulkemisen ja aiheuttavat tulvia.
    * Nairobin kuvernööri on ottanut käyttöön 3 500 ihmisen ”vihreän armeijan”, jonka tehtävänä on avata tukkeutuneita viemäreitä ennen sateiden alkamista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo afrikkalaisten auttaminen on länsimaisten ihmisten halua kokea olevansa hyviä. Ärsyttää vain, että noissa maissa on nuoria ihmisiä toimettomina ja täältä mennään auttamaan sinne, vaikka kotimaassakin olisi vapaaehtoistyötä tarjolla esimerkiksi vanhusten kavereina.

      Poista
    2. Suomalaisissa vanhuksissa ja vammaisissa ei ole lainkaan kiihottavaa eksoottista värinää, josta saa ihania pelihetkiä.

      Poista
  8. MTV uutiset tänään

    Kahdelle miehelle kuusi vuotta vankeutta törkeästä lapsenraiskauksesta – uhri 15-vuotias

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kahdelle-miehelle-kuusi-vuotta-vankeutta-torkeasta-lapsenraiskauksesta-uhri-15-vuotias/8804608

    Artikkelista poimittua

    Varsinais-Suomen käräjäoikeus on tänään tuominnut kaksi 24-vuotiasta miestä kuudeksi vuodeksi ehdottomaan vankeuteen kahdesta törkeästä lapsenraiskauksesta.
    Miehet joutuvat maksamaan uhrilleen kärsimyskorvauksia yhteensä 11 000 euroa.

    Käräjäoikeus käsitteli asian suljetuin ovin, mutta antoi siitä julkisen selosteen.
    Julkisesta selosteesta selviää ainoastaan se, että miehet olivat kahdella eri kerralla sukupuoliyhteydessä 15-vuotiaan lapsen kanssa. Mitään muuta julkisen selosteen teonkuvauksesta ei selviä.
    Tuomiolauselmasta, joka on aina julkinen asiakirja, selviää, että teot tapahtuivat viime heinäkuun lopussa ja elokuun alussa.

    Käräjäoikeus passitti Ahmed Mohamed Farahin ja Safiullah Khanzadan Turun vankilaan.
    Tuomitut ovat olleet vangittuina jälkimmäisestä rikoksesta saakka.

    VastaaPoista
  9. IL tänään

    Lakihanke: Turvapaikan saisi Suomesta korkeintaan kolmeksi vuodeksi
    Sisäministeriö: ”Tavoitteena on hallitusohjelman mukaiset tiukennukset kansainväliseen suojeluun”.

    https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/862ca05a-d68f-4c65-ae03-98fee1d7495b

    Artikkelista poimittua

    Sisäministeriö kertoo asettaneensa kolme lakihanketta, joiden tavoitteena on hallitusohjelman mukaiset tiukennukset kansainväliseen suojeluun.
    Kansainvälisellä suojelulla tarkoitetaan EU:n direktiivien ja Suomen ulkomaalaislain mukaan pakolaisasemaa tai toissijaista suojeluasemaa.

    Ensimmäisessä hankkeessa on tarkoitus toteuttaa määritelmädirektiivin mahdollistamat tiukennukset.
    Hankkeessa kansainvälinen suojelu muutetaan luonteeltaan väliaikaiseksi ja lyhennetään kansainvälisen suojelun lupien pituus direktiivin mahdollistamaan minimiin.
    – Myönnettyyn turvapaikkaan perustuva lupa olisi jatkossa voimassa kolme vuotta ja toissijaiseen suojeluun perustuva lupa yhden vuoden, sisäministeriön tiedotteessa sanotaan.
    ...
    ...
    Toinen kansainvälisen suojelun tiukentamiseen tähtäävä hanke koskee menettelydirektiivin mukaisen rajamenettelyn käyttöönottoa.
    – Tavoitteena on, että rajamenettelyä sovellettaisiin tilanteissa, joissa turvapaikkahakemus on tehty EU:n ulkorajalla tai sen välittömässä läheisyydessä, ja sen arvioidaan olevan todennäköisesti perusteeton.

    Rajamenettelyn käyttöönoton tarkoituksena on estää turvapaikanhakijoiden liikkuminen muualle unionin alueelle.
    Samoin tavoitteena on, että menettelyä voitaisiin käyttää direktiivin tarkoittamalla tavalla kaikissa muuttoliiketilanteissa, ministeriön tiedotteessa todetaan.
    ...
    ...
    Kolmannessa hankkeessa turvapaikkaprosessi sidotaan selkeämmin menettelydirektiiviin ja selvitetään, mikä tieto on olennaisinta saada juuri hakemuksen rekisteröinti- ja jättämisvaiheessa.
    – Muutoksilla tuetaan etenkin hakijan henkilöllisyyden selvittämistä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa prosessia, tiedotteessa todetaan.

    Turvapaikkaprosessissa turvapaikkapuhuttelun merkitystä painotetaan.
    – Turvapaikkapuhuttelun pöytäkirjaa ei käytäisi enää läpi nykyiseen tapaan hakijan kanssa. Hakijan oikeusturvan toteutuminen kuitenkin varmistetaan.
    Hankkeen tueksi toteutetaan mm. selvitys turvapaikkahakemusten käsittelystä ja hyväksymisprosenteista eri EU-maissa.

    VastaaPoista
  10. Nämä edelläolevan kaltaiset uutisoinnit oikein alleviivaavat median toimittajien ammattitaidottomuutta. Julkaisevat tiedotteita sellaisenaan, avaamatta niitä yhtään millään lailla. Heidän tulisi osata ja älytä aavistaa lukijan mielessä heräävät kysymykset ja vastata eli ottaa selvää vastauksista ennenkuin julkaisevat mitään. Esim tuossa edellä on vain lueteltu asioita, ei yhtään kerrottu että mitä noilla asioilla tavoitellaan jos niitä muutetaan. Miksi muutetaan? miksi ei käydä enää läpi pöytäkirjaa, mitä sillä tavoitellaan? mikä tuo menettelydirektiiviin sitomisjuttu oikein on? mikä muuttuu ja mitä sillä tavoitellaan? jne. Täysin toistaitoista sakkia nämä nykyiset toimittajat aivan kautta linjan. Pelkkiä propagandisteja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kalergi-suunnitelma23. lokakuuta 2023 klo 19.17

      Pelkkiä valta- eli propagandamedian omistajien huoria!

      Poista
  11. Kalergi-suunnitelma23. lokakuuta 2023 klo 19.20

    Suomalaisille ominainen pakonomainen tarve huoramaiseen orjuuteen EU-diktatuurissakin näkyy hyvin, kuinka tarkkaan nykyinenkin hallitus ottaa huomioon EU-diktatuurin pakottamat direktiivit pakolOisasiassakin.

    Jorma Jaakkola on ansiokkaasti selvittänyt, kuinka maanpetturit huijasivat suomalaisia liittäessään laittomasti Suomen Euroopan Unioniin ja euroon, ks. jormajaakkola.fi.
    Pariisin rauhansopimuksen suhteen olen Jaakkolan kanssa eri mieltä, eikä Jaakkola tiedosta tai myönnä EU-diktatuuria kumartavien maanpetturien kaapanneen vallan nykyisessä (kansattomassa) Kokoomus-, entisessä KANSALLISESSA Kokoomuspuolueessa; myöskään Jaakkola joko ei tiedosta tai myönnä, että Sauli Niinistö näyttää tehneen takinkäännön EU-diktatuurin suhteen (osallistuttuaan Bilderberg-kokoukseen ohjeistusta kuulemassa? EU-diktatuurin takuumiehinähän ovat mm. Bilderberg-sisäpiiriläiset kuten Wall Street -banksterisuku Rotschildit, rosvoparoni-Rockefellerit ja sotarikollinen Henry Kissinger).

    Suomen laittomasti EU-diktatuuriin liittäneet maanpetturit eivät kertoneet suomalaisille, että kantasuomalaiset tullaan EU:n aatteellisen isän kreivi Coudenhove-Kalergi -suunnitelman mukaisesti vähitellen korvaamaan sekarotuisilla, värillisillä ja heikkotahtoisilla, siten diktatuurissa helposti hallittavilla (barbaareilla, joiden nykyiset esivanhemmat ryöstelevät, raiskaavat ja tappavatkin kantasuomalaisia).

    VastaaPoista
  12. Islamiin liittyviä terrori-iskuja/murhia ainakin 2004, 2018 (2x), 2019.
    Estettyjä 2018 (2/3), 2019, 2023.
    Lähde: Wikipedia, https://www.generalbundesanwalt.de/SharedDocs/Pressemitteilungen/EN/aktuelle/Pressemitteilung-vom-06-07-2023.html

    VastaaPoista
  13. Sosiologit ovat muistaakseni laskeneet että 2 % tehokkaita jankuttajia väestössä, pystyy suotuisissa oloissa käynnistämään vallankumouksen tai muun suurenluokan suunnanmuutoksen.
    Noin kuudesosa eli n.18 % äkkiä tullutta/tuotua vierasta väkeä taas laukaisee jonkinlaisen konfliktin melkeinpä missä hyvänsä yhteiskunnassa.
    Niin se rähinä sekasorto meitäkin uhkaa. Vieläkö sen voi välttää?

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!