lauantai 13. marraskuuta 2021

Maria Ohisalo on ihana nainen

Maria Ohisalo (vihr) on poliittista blogia pitävän ihmisen kannalta ihana nainen. Näin siksi, että hän kehittelee jatkuvasti uusia ideoita, joiden arviointi on tällaisen blogin leipä ja suola. 

Tällä kertaa kiinnitin huomiotani siihen, että humanitaarista maahanmuuttoa ykkösprioriteettinaan pitävä sisäministerimme on jälleen keksinyt uuden keinon edistää kehitysmaalaisten kansainvaellusta. Enkä nyt tarkoita raja-aseman auki pitämistä, mikäli suuri itänaapurimme mahdollisesti käynnistäisi hybridivaikuttamiskampanjan pikkuveljensä esimerkin mukaisesti meidän rajoillamme. 

Sen sijaan tai pikemminkin lisäksi Ohisalon mukaan "meidän tulee pohtia vaihtoehtojen luomista nykytilanteelle, joka tällä hetkellä johtaa usein laittomiin ulkorajojen ylityksiin ja ihmissalakuljettajiin turvautumiseen". Ja ilmaisi ajatuksenaan, että Suomen tulisi harkita kehitysmaalaisille olevista ihmisistä saapua maahan laillisesti myös esimerkiksi työntekijöinä tai opiskelijoina.

Näin sisäministerimme tuli kertaheitolla määritelleeksi uudelleen sen, minkälaista työperäistä maahanmuuttoa maamme tulisi harjoittaa sekä minkälaista opiskelija-ainesta korkeatasoiseksi usein mainittu koulutusjärjestelmämme saisi leivottavakseen  ammattimiehiksi ja -naisiksi, maistereiksi ja tohtoreiksi sekä myös koneinsinööreiksi, johon ammattiin tällä väellä on sanottu olevan aivan erityisen otollinen tausta.

Koska kyse on sisäministeristä, jääkäämme odottamaan saako hän tahtonsa läpi hallituksessa ja edelleen eduskunnassa. Jos näin käy, jääkäämme odottamaan työnantajien rekrytointitarjouksia sekä eri-asteisten oppilaitosten päätöksiä näiden opiskelijoiden opetuksen aloittamiseksi. 

Vai käykö sittenkin niin, kuten vihreiden entinen mahtimies Osmo Soininvaara on todennut työmarkkinoistamme, että nämä ihmiset olisi ay-liikkeen toimesta jo "hinnoiteltu ulos työmarkkinoilta", koska työnantajat eivät haluaisi maksaa pienintäkään työehtosopimuksessa määriteltyä taulukkopalkkaa heidän työpanoksestaan.

Tai pelkäisivätkö yliopistot ja ammattikoulut - kuten itse luulen - kehitysmaalaisten kouluttumaisen olevan turhan hankalaa, koska suuri osa maahamme saapuvista turvapaikanhakijoista ei osaa lukea eikä kirjoittaa. Ei ainakaan millään länsimaisella kielellä. 

Ohisalon ehdotuksen vastaanottoa odotellessamme voimme kuitenkin maistella ja maiskutella sisäministerin ihanan raikkaita ulostuloja, joita realismi tai tosiasiat eivät rajoita. Näin toimien ihmisten ideoiden rajanahan on vain mielikuvituksen vilkkaus - eikä sisäministeriämme voi todellakaan syyttää ainakaan sen puutteesta.  
 

18 kommenttia:

 1. Ei Ohisalo mitään itse keksi. Nuo hänen esityksensä oli poimittu veronmaksajien rahoilla hänelle tutkimustuloksia koonneiden ”tutkijoiden” paperista. Se nyt vielä puuttuisi, että Ohisalolla olisi niin paljon järkeä, että hän pystyisi ilman muitten apua keksimään uusia keinoja Suomeen tulemiseksi. Ohisalon ihanuudesta voi olla montaa mieltä. Itse en enää kestä kuulla hänen puhettaan sekuntiakaan, niin veronmaksajaa halveksivaa se on päivästä toiseen. DDR:ssä ajan mittayksikkö oli Ulb. Se tarkoitti aikaa, joka radionkuuntelijalta meni radion sulkemiseen kun kuuluttaja sanoi ”Nyt puhuu Ulbricht, valtiomme päämies”. Minulla aikayksikkö on vieläkin lyhyempi, sillä jos ohjelmatiedoissa kerrotaan Ohisalon haastattelusta, en avaa televisiota koko päivänä. Radiota käytän vain majavien häätämiseen öisellä musiikilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurmosiliikkeet noudattavat lähes poikkeuksetta samaa logiikkaa. Kun siirtyminen kohti todellisuudesta vieraantunutta hurmoksellista utopiaa kohti on päässyt vauhtiin, sen pysäyttäminen on käytännössä mahdotonta. Niinpä tälläkin kertaa. Se, joka kuvittelee, että Ohisalo on hurmahenkisyydessään ohittamaton, on väärässä. Tämän käy ilmi välittömästi, kun Iiris Suomela pääsee ääneen.

   Poista
 2. Minulla tapahtuu samanlainen reaktio mätä-/huti-/ohisalon nimen kuullessani kuin Pauli Vahteralla. En kertakaikkiaan halua sitä ämmää lausuntojaan antamassa katsoa tai kuunnella ! Joillakin, kuten arvostamallani Professorilla on pitempi vieteri. Toki se mahdollistaa meille lukijoille herkullisia tuotoksia:-)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä tapauksessa Professorin tarkoitus ei saisi pyhittää keinoja...

   Poista
 3. Toivottavasti Ohisalo saa terveen lapsen ja panostaa tosissaan äiti/lapsi -suhteen kehittämiseen antaen pienokaisen elämän ensimetreillä mahdollisimman paljon aikaa tämän uuden kansalaisen kaikinpuolisen kasvun kehittämiseksi. Jääköön muu vähemmälle.

  VastaaPoista
 4. Sipilä ja Orpo päästivät Suomeen yli kolmekymmentä tuhatta onnenonkijaa tyhmyyttään ja sinisilmäisyyttään, Ohisalo taas tekee tietoisesti kaikkensa saadakseen kaikki mahdolliset vapaamatkustajat tänne. Mikään järjellinen ei mahdu tuohon sairaaseen mieleen. Normaaliin työhönottohaastatteluun oikeassa työelämässä kuuluu perusteellinen psykologinen testi. Joku vastaava suodatin pitäisi olla ministeriehdokkaillekin, jolla voitaisiin karsia täysin patologiset viidennen kolonnan tapaukset pois hallituksesta. Äänestäjät eivät siihen näköjään pysty.

  VastaaPoista
 5. Olisi hyvä jos suomalainen tutkiva journalismi seuraisi Ohisalon elämää ja raportoisi esimerkiksi siitä minkälaisessa lastenkodissa tai koulussa Ohisalon lapsi aikoinaan tulee olemaan?

  Onko niissä enemmistönä "turvapaikanhakijoiden" lapsia vai kantasuomalaisia lapsia?

  Minua ainakin kiinnostaisi se, elääkö Ohisalo niin kuin opettaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä olisi kyllä mielenkiintoista tietää, vaikka luulenkin tietäväni vastauksen.

   Poista
 6. Kertoo kaiken tästä ajasta tämä, että meillä on puolueita ja ministereitä, jotka ovat tosiasiassa edustamassa "negatiivista kulttia" -- eli joita alitajuisesti kannustaa enemmän viha poliittista vastapuolta kohtaan kuin kansakunnan tai kaikkien kansalaisten yhteinen etu.

  Tällainen negatiivinen kultti on tietysti isompi ilmiö kuin mitä Suomen vihreät tai koko täkälainen vihervasemmisto edustaa. Kaikki länsimaiset hyvinvointiyhteiskunnat ovat kriisiytyneet sisäisesti siihen mittaan, että ihmiset äänestävät vaaleissa pikemminkin jotakin vastaan kuin jonkin puolesta. Sellainen meno päätyy sitten jossain valtiossa kahtiajakautumisen ja pahuuden projisoimisen seurauksena totalitarismiin ja ihmistuhontaan, ja valtioiden välisiin konflikteihin, väkivaltaan ja sotaan.

  Sillä tiellä nyt ollaan. Kaikki ohisalot ja haavistot ynnä sielunsisarensa ja -veljensä todistavat tietynlaisten ikuisten yhteisövoimien aiheuttamista yhteisöilmiöistä. En tiedä miten tällainen kokonaiselta kulttuuripohjalta tapahtuva sosiopsyykkisen taantumisen kierre voitaisiin katkaista -- klassisen sosiologian pohjalta voi mielestäni nähdä vain sen, että syvetessään tällainen taantuma on yhä vaikeammin käännettävissä.

  Miten esimerkiksi presidentti voisi tällaisista kansakuntaa sisäisesti kahtia jakavista voimista mitään ymmärtää -- hänen on vain pakko muotoilla omia mussupuheitaan joiden tarkoituksena on haudata kriisiytymisen todelliset syyt -- eli se että yksi aatesuunta mieluummin käyttää näitä kehitysmaiden kansainvaelluksia kilpinä ja taisteluaseina ärsyttääkseen niillä poliittista vastapuolta -- haudata siis tämä sisäinen kriisitilanne niin falskeihin ympäripyöreisiin yleiskäsitteisiin, että illuusio "koko kansan arvojohtajasta" muka jotenkin saataisiin säilymään.

  Huonosti menee, mutta yhä huonommin voi mennä. Ja se tullaan mitä luultavimmin näkemään.

  VastaaPoista
 7. Hieman olen tässä tragikomedian näytösten päivittäisessä etenemisessä ihmetellyt sitä, miten näiden yleensä niin toiskulttuuri-ihannoinnilla ja "ihmisarvo- ja -oikeusideologioilla" läpivärjättyjen punavihreiden poliittisten toimijoidemme kannanottoihin nyt yllättäen on tullut myös tuo "hybridisodankäynnin" reilusti tuomitseva kanta.

  Mikä siinä on takana? Eihän näitä absoluuttisen ISIS-hallituksen politrukkeja tähän saakka ole mikään millään lailla monikulttuuristamispolitiikan vastainen argumentti mitenkään kiinnostanut. Täysin päinvastoin -- esitettiinpä kehitysmaalaisten kansainvaelluksen vanhoille kansallisvaltioille tuhoisista sosiokognitiivisista seurauksista millaisia faktoja tahansa, toistaiseksihan se kaikki on kiertelyjen ja kaartelujen kautta puhallettu taivaan tuuliin.

  Miksi nämä nyt siiten ottavat kantaa "hybridisodankäynnin" metodeja vastaan? Sitä olen ihmetellyt. Eivät ainakaan asianomaisten moraaliset tunnot ole heränneet -- nehän asettuvat aina vain sen tietyn rintamajaon mukaisesti -- eli jokainen maahanmuuttokriitikko on se varsinainen "vastustaja", jonka tunnot, mielipiteet ja koko ihmisyys pitää asettaa leimakirveen pölkylle.

  Jotain tuossa asiakokonaisuudessa saattaa paljastua jos pengotaan tapahtunutta sellaisesta suunnasta johon Sanden blogi antaa vinkkiä. Eli EU:n suurvaltiaiden tarve säilyttää imperiumin kulissit olisikin vahvasti kaiken takana.


  VastaaPoista
 8. Saanko olla hieman pettynyt, kun otsikon lupaama positiivisuus loppui kesken avauksen. Kyllähän nyt proffan koulutuksella olisi vaikka hampaat irvessä pystynyt kehumana Maria Ohisaloa koko jutun loppuun asti. Kehuttavaahan olisi voinut löytyä vaaleista hiuksista ja vihreistä kesykissan silmistä ja ennen muuta lupaavasti pyöristyvästä masusta.

  Vaan tähän on nyt tyytyminen. Ihan kaikki toiveet eivät toteudu (-;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottapa hyvä poliisitarministerittäremme hilpeä Huti-Maisa on fyysisesti varsin kaunis nuori nainen.

   Hänen hiuksensa lankeavat puhtoisen vaaleina, kuten hohtaa myös hänen Lumikki-ihonsa. Uskoisin, että hän tuoksuu ja maistuu myös hyvältä.

   Paitsi että en ole aivan varma.
   Hänen silmistään, jotka eivät todellakaan ole kesykissin silmät, hohkaa Jäätävä Viha.
   Sitä vihaa hän on toteuttanut ja toteuttaa edelleen niin kauan kuin kykenee.

   Pelkäänpä pahoin, että hänen ympärillään saattaakin leijua outo, ahdistava haju, joka muistuttaa erilaisia ihmiskehon hajuja likaisesta mätänevän kautta palavaan, eikä ole silti niistä yksikään vaikka on osaltaan niitä kaikkia.

   Poista
  2. Nainen vallassa. Silloin ensimmäinen prioriteetti on tuhota se, mitä on vallan alle saatu. Miksei tämä valkene ihmisille, vaikka esimerkkejä on saatu vaikka kuinka paljon? Nyt viimeisimmät siis Suomesta, joka on tuhoutumassa. Jaa miksikö, mieti sitä.

   Poista
  3. Eipä tässä miettimistä, sehän tiedetään:
   kyseessä on Naisen seksuaalinen valta, eli Pillun Ylivalta.

   Nainen tietää voivansa saada Mieheltä haluamansa, jos antaa Miehelle viisi minuuttia jalkojensa välissä. Tämä on biologinen valta, joka perustuu lisääntymiseen;
   maailman kauneimmallakaan homopojalla ei voi koskaan olla samanlaista valtaa.

   Ja samasta syystä, eli lisääntymisestä on Miehen DNAhan syväkoodattu suojella Naista synnyttäjänä ja kasvattajana.

   Tätä syväkoodausta vastaan on vaikea toimia, koska se samaan aikaan kehottaa antamaan Naiselle vapauksia ja oikeuksia mutta estää vaatimasta vastuita ja velvollisuuksia.

   Nyt ollaan tässä.

   Poista
  4. Naulan kantaan. Veikkaan että tässä valossa myöhempien aikojen historia joudutaan kirjoittamaan uusiksi monta kertaa, niin kauan kuin kirjoittajia riittää. Eiväthän ainakaan "vahvimmat miehet ehjiksi jää"... -jussi n

   Poista
  5. Kyllähän Ohisalo on minunkin mielestäni ihan mukiinmenevä ulkoiselta habitukseltaan. Taidan kuitenkin jättää jatkossakin sen asian ruotimiseen juorulehdille.

   Poista
 9. Taitaisi käydä niin, että Ohisalon metodilla saataisiin "opiskelijoita" ja "työntekijöitä" laillista väylää pitkin, ja sen lisäksi ne samat laittomaan rajanylitykseen ja salakuljettajiin "turvautuvat" kuin nytkin. Ohisalon sairaassa mielessä ja retoriikassa nämä islamilaiset tyypit ovat pakotettuja ja oikeutettuja "turvautumaan" rikoksiin oikeuksiensa saavuttamiseksi, kuten barbaarisiin pään katkaisemisiin tai laittomiin maahantuloihin. Ohisalo on läpikotaisin sairas yksilö, ihmishirviö suomalaisia kohtaan.

  VastaaPoista
 10. Muistutan jälleen siitä, että mikäli tämän blogin halutaan olevan vapaasti kommentoitavissa eli ilman ennakkosensuuria, on pidättäydyttävä väkivaltaan tai muuhun laittomuuteen yllyttävästä kommentoinnista. Sanon siksi, että jouduin jälleen poistamaan kaksi kommenttia.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!